Heos 3 wit - Reviews

Specificaties
Multiroom
Multiroom speaker
Vermogen
lichtnet watt vermogen
Kleur(en)
wit
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 33 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Driessen86 15-12-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,5
HEOS is in 1 woord te omschrijven: Geweldig!
Alles wat ik van wireless multiroom systeem verwacht heeft HEOS.
De app werkt goed en is overzichtelijk.
Ik heb de beschikking over alle muziekbronnen die ik wens te gebruiken en het geluid is zoals je van Denon mag verwachten, namelijk uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klaasvdhurk 07-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk vol geluid met warme en heldere tonen

Algemene score

8,0
Het is een boxje met een heerlijk vol geluid. Klein van formaat en makkelijk overal te plaatsen. Zeer geschikt voor een niet al te grote kamer.
Fraai uiterlijk en makkelijk te bedienen. Aansluiting voor externe aux en ingebouwde bluetooth.
Soms een te zware bas, die volgens mij met software extra wordt aangezet.

Pluspunten

  • klein formaat
  • hoogwaardig geluid
  • voldoende voor kleine kamer

Minpunten

  • soms een te zware bas

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels Van Camp 13-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Stijlvol Heos apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Toen ik met dit product thuiskwam, was mijn vriendin nogal sceptisch.
Ze vond het te duur want dit is toch maar iets gewoontjes.

Kwam ze daar even snel op terug :)
Ik dacht altijd bij de aankoop dat ik deze vooral zou gebruiken, maar nu is het vooral mijn vriendin die de "HEOS 3 " opzet. Ook was ik (en mijn vriendin) er van overtuigd dat zo 1 box niet goed genoeg ging zijn om voldoende geluid te hebben over heel de kamer. We staarden ons een beetje blind op de grootte.

Wel, als extra hebben wij ook de HEOS LINK aangekocht en dit is perfect voor in onze living.
Dit toestel is aangesloten op ons 'oudere' surround installatie.
Muziek van K3 voor de oudste dochter of een stevige beat tijdens het poetsen.
Het kan allemaal met onze 2 apparaten van HEOS.

We zijn ook echt helemaal verkocht omdat dit best een klein box is in vergelijking met andere merken. Als we bijvoorbeeld boven wat klusjes gaan doen, nemen we de box gewoon mee. Super handig omdat je geen rekening moet houden met 100 draden en dat de app al het werk voor jou doet.

Pluspunten

  • Stijlvol
  • Super geluid
  • Gemakkelijk en snel gekoppeld

Minpunten

  • Als je er 1tje hebt, wil je al gauw een 2e :)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Duco 30-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima geluid, makkelijk te bedienen, goede app voor onder andere Spotify, Soundcould, radio, etc. Ik ben zeer tevreden met mijn aanschaf!

Pluspunten

  • goed geluid
  • goed te bedienen

Minpunten

  • app hapert soms

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

K De Decker 28-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

HEOS 3

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede box, vooral de bass klanken zijn erg fijn! Voor de liefhebber van een goede bas een aanrader. Verder eenvoudige app en eenvoudig om nieuwe boxen aan te sluiten.

Pluspunten

  • Bass
  • Heldere app

Minpunten

  • 1 x opnieuw moeten aanmelden na update

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RMJ 27-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Geweldig geluid, handige app

Algemene score

8,0
Er komt prachtig geluid uit, ook als hij luid of juist erg zacht staat blijf het geluid van fantastische kwaliteit. Luisteren naar muziek uit deze box is alsof er een warme deken over je heen valt. De bedieningsapp bevat handige interfaces naar veel verschillende streamingsdiensten of muziekdragers. Ook is de app overzichtelijk. Alles wat je wil kunnen instellen kan je instellen en niet meer. Dit houd het ook voor niet-muziekspecialisten begrijpelijk.

Pluspunten

  • geluidskwaliteit
  • bedieningsgemakt
  • meegeleverde accessoires
  • styling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JANSEN 27-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Perfect geluid voor binnen en buiten!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een echte aanrader voor de film en muziekliefhebbers! Zeer mooi en 'zwaar' geluid. Aanschaf van dit product is absoluut GEEN weggegooid geld

Pluspunten

  • Geluid
  • Design
  • Installatie
  • Besturingssysteem (app)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk 26-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed geluid, gemakkelijk te bedienen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nu een aantal maanden in mijn bezit, na wat opstart problemen werkt de speaker feilloos en het geluid is uitstekend voor het formaat speaker. Mijn opstartproblemen hadden te maken met de standaard router van mijn provider, op advies heb ik een betere router aangeschaft en sindsdien werkt alles goed.
De bediening van de app is eenvoudig en werkt snel. De reden dat ik voor Heos gekozen heb is de ondersteuning van Hi-res audiobestanden en de bluetooth connectie mogelijkheid. Ook de functie om via de usb aansluiting mijn eigen muziek (usb stick) af te spelen op elke speaker is super.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Bediening
  • Aansluitmogelijkheden

Minpunten

  • Vereist een goed netwerk
  • Hoeveelheid muziekdiensten ondersteuning

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

John van der Graaf 25-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Heos 3, onze beste keus sinds tijden op audio gebied.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Onze stereo midi set ging stuk. Na veel orientatie kwamen we de Heos 3 tegen. Bij de demonstratie werden we verrast door het geluid, veel beter dan onze midi set. De mogelijkheid om de hele wereld aan muziek binnen te halen, wifi, bleutooth, kabelaansluiting bieden oneindige mogelijkheden om music te luisteren. Op weg naar huis beseften we dat dit het beste was wat we tot nu toe gehoord hadden. We vonden het ideaal dat de heos 3 door het hele huis en buiten op het terras te gebruiken is zonder veel poespas. We hebben rechtsomkeerd gemaakt en de heos 3 gekocht. We hebben er nog geen moment spijt van en dat al langer dan een jaar.

Pluspunten

  • Het geluid blijft imponeren
  • Past op elke plaats in de ruimte
  • Mooie vormgeving
  • groot gebruiksgemak

Minpunten

  • in de buurt van een stopcontact plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 25-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Heel tevreden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Naast de heos 3 ook een heos 1 in bezit. We gebruiken de heos 3 dagelijks in de keuken. met name in combinatie met spotify. Erg mooi product, goede kwaliteit en hapert nooit dus betrouwbaar qua werking! Zeer tevreden!

Pluspunten

  • mooi geluid
  • stabiel
  • prima app

Minpunten

  • geen app op de mac

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G Nicholson 25-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Excellent Sounding Speaker!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Easy to setup.
Great Sound.
Strong bass performance from a small speaker.
Controller application is good and being updated regularly.
Using two in a stereo pair works really well.

Pluspunten

  • Great Sound!
  • Many input options
  • Bluetooth
  • 3.5mm Audio input
  • Wifi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon 25-11-2017
  • Product gekocht

Super sound

Algemene score

9,0
Super fijne aankoop, zag en hoorde dit Denon product en wilde het hebben. Echt onderscheidend geluid , kan Sonos niet tegenop. Ook de diverse aansluitingen zijn praktisch ( WiFi, Bluetooth en aux ) . App zeer gebruiksvriendelijk. Dus aan te bevelen !!

Pluspunten

  • gaaf geluid. Heerlijk direkt
  • Bluetooth en WiFi en Aux super
  • Mooie uitstraling
  • Voor 55 + eenvoudig te instaleren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philip H 24-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Draadloze muzikale beleving op zijn best !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wanneer je de Heos luidsprekers opstart wordt je ondergedompeld in een fantastische geluidservaring. Deze luidsprekers zijn echt top !

Of je nu binnen of buiten naar muziek wil luisteren, de draadloze technologie is een verademing naast het kabelworstelen van weleer. Tot op heden heb ik me dit draadloos gegeven niet beklaagd want alles werkt prima. Toch voor de volledigheid vermelden dat je de luidspreker wél aan de stroom moet hangen (de Heos 1 kan je voorzien van een batterij).

Het installeren verloopt echt superhandig en de bediening via de Heos app is van de bovenste plank. Je kan op een overzichtelijke en snelle manier je keuzes maken om te luisteren naar Spotify, de radio, muziek op je smartphone, tablet of NAS... en tal van andere keuzes.

Zoals elke 'nieuwe' technologie kan je uiteraard niet meer zonder een goede kwaliteit van internetverbinding en het bedienen van je muziek doe je best met een smartphone en de bijhorende app (iOS of Android).

Super vind ik ook de mogelijkheid om zelf alles naar je wens op te bouwen en te bepalen wat en hoeveel je wil kopen en waar je het uiteindelijk plaatst. Als je achteraf denkt de luidsprekers een betere plaats te geven... dan doe je dat maar.

Eindelijk heb ik de muziekbeleving en het gebruiksgemak waar ik naar zocht !

Ben je op zoek naar de betere luidspreker, geloof dan niets van wat ik heb gezegd, maar ga zelf kijken en vooral luisteren naar wat Heos te bieden heeft. Misschien ervaar je hetzelfde als ik ?

Pluspunten

  • Loepzuivere klankkwaliteit
  • Mooi design
  • Makkelijke installatie en gebruik
  • Modulair systeem (uitbreiding wanneer je wenst)
  • 4 types luidsprekers naargelang je ruimtes

Minpunten

  • Geldig voor alle merken in dit segment:
  • goede internetverbinding noodzakelijk
  • smartphone nodig voor de bediening
  • reken op een stevige financiële investering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 24-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima geluid, super setup!!

Algemene score

9,0
Deze Heos 3 tegelijk gekocht met een Denon AVR1400 receiver. Receiver is in de woonkamer 5.1 bedraad aangesloten en in de open keuken is de Heos 3 draadloos opgesteld. De set werkt super samen, geen vertraging tussen de draadloze en de bedrade speakers. Al met al zeer blij met mijn Denon/Heos aankoop

Pluspunten

  • flexibiliteit
  • Geen vertraging icm bedrade speakerset
  • vormgeving

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Olaf 24-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super geluid en daar had ik hem voor gekocht.
Zacht of hard het is alsof ik erbij ben. In een concertzaal, of live in het stadion. Super gaaf. Ook de app werkt perfect en daar was ik toch een beetje bang voor.

Pluspunten

  • Geluid
  • Overstuurt niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alfons 24-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

HEOS 3

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
WoW wat mooi en goed kwalitatief spieker is dit. Vol en helder geluid en intuïtief te gebruiken. Gebruik je 2 dan wordt het geluid in stereo nog mooier. Strak ontwerp wat ook gezien mag worden in de woonkamer. Aan te sluiten op je nas, stereo en te gebruiken met je oude stereo. Ik gebruik meerdere in mijn hele huis en elk gezinslid kan zijn eigen muziek horen. Ook is alles te koppelen zodat je overal muziek kan luisteren. Met de HEOS 1 zelfs in de badkamer of tuin. Bijkomend voordeel is de Bluetooth zodat je ook YouTube kan gebruiken. Muziek mogelijkheden ruim voldoende. *****

Pluspunten

  • Uitstekend geluid kwaliteit
  • Mooi design
  • Zowel staand, liggend als hangend te gebruiken
  • stereo te paren met meerdere HEOS 3

Minpunten

  • Zeer uitgebreide app maar is te leren.
  • Bij telefoon gaat muziek niet uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boeykew 24-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Super sound in de badkamer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Geeft super diepe sound en gemakkelijke toegang tot bijna alle muziek. Spijtig dat je get apparaat niet aan kan zetten zonder de smartphone.

Pluspunten

  • Sound
  • Toegang tot muziek

Minpunten

  • Lokaal zonder smartphone niet op te zetten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

brassbjorn 24-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Warme en kristalheldere klank!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een zeer goede maar eenvoudige oplossing voor de muziek in mijn wachthal. Als muzikant en audiofiel vind ik dat het belang van de kwaliteit van geluid in ons leven nauwelijks kan worden overschat, als het geluid niet top is dan wordt eender welke muziek al snel vervelend en vermoeiend. In mijn woning stel ik dan ook zeer hoge eisen aan mijn installatie en ik vind dat ook mijn patiënten een hoog niveau verdienen terwijl men zit te wachten, het maakt als het ware deel uit van de behandeling!
Mijn Heos 3 overtreft hierbij mijn verwachtingen. De klank is mooi warm zonder in te boeten op helderheid, de speaker heeft een overschot aan power en biedt een verrassend breed en vol diep. Ook midden en hoog komen tot hun recht, alles heerlijk gebalanceerd in een typisch Heos-kleedje.
Bediening is kinderspel, de app oogt rustgevend en is erg makkelijk te bedienen.

Ik ben fan, samen met honderden van mijn patiënten!

Pluspunten

  • warme klank
  • kristalhelder
  • mooie balans
  • breed en vol diep
  • power met overschot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maikel van Dijk 24-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goed te combineren prachtig geluid, stabiele app

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik mag mezelf best een expert noemen. Ik heb de HEOS 1, HEOS 3 en HEOS 5. In de zitkamer heb twee HEOS 3 opgehangen en in de keuken de HEOS 5. Als ze allemaal op vol volume staan, kan mijn vrouw me op een meter afstand niet meer verstaan. Genoeg volume voor een mooi feestje dus. Het geluid vind ik persoonlijk veel beter dan concurrent Sonos. Het is warmer, voller en ronder, met dat laatste bedoel ik dat het geen overmatige bas of hoge tonen heeft, maar dat alles goed in balans is. Via de app kan je in de EQ nog wel het nodige bijstellen. Ik gebruik heel veel spotify connect en dat werkt als een zonnetje. Ook radio is via de app heel gemakkelijk aan te zetten. Er zijn nog een aantal functies die ik wel zou willen terugzien waardoor het product nog completer wordt: een wekkerfunctie zou heel fijn zijn. En in de app is het niet mogelijk om alle speakers in 1x op gelijk niveau te zetten, dat zou ook fijn zijn. Maar dat zijn details die bijdragen aan perfectie, want het niveau van perfectie heeft het voor mij al!
En nee, ik werk niet voor Denon, nog voor een andere belanghebbende partij, ik werk voor een mediabedrijf, zonder enig belang. Ik ben gewoon oprecht heel erg enthousiast over de producten van Denon.
Op mijn verlanglijstje staan nog de 7 en Home Cinema (die laatste staat echter niet op het verlanglijstje van mijn vrouw.)

Pluspunten

  • Geluid is perfect
  • Vormgeving netjes
  • Volume voldoende voor een feestje
  • Veel mogelijkheden via app
  • App is stabiel

Minpunten

  • Geen minpunten, maar wensen:
  • Wekkerfunctie
  • Alle gebundelde speakers op gelijk volume niveau

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Glenn 24-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch geluid!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb sinds drie maanden twee Heos 3 Hs2 speakers in huis, ook nog een Heos 1 waar ik mee was begonnen :)
De heos 1 staat inmiddels in de badkamer omdat ik dusdanig tevreden was over het geluid toch maar heb geïnvesteerd in twee Heos 3 speakers voor in m’n huiskamer.
Het geluid is van uitstekende kwaliteit in het gehele frequentie bereik. Deze twee speakers zijn echt meer als voldoende voor een grote huiskamer, de app werkt gemakkelijk en er zijn heel erg veel opties qua instellingen en muziekapps waarmee je naar je speakers kunt streamen.

Ik kan dit echt aan iedereen aanbevelen die misschien nog twijfelen!

Pluspunten

  • Vol geluid
  • Vormgeving
  • Veel mogelijkheden met de app
  • Simpel uit te breiden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews