Toolsvoordelig - Reviews & Ervaringen

1,0 Lees 51 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Toolsvoordelig.

Toolsvoordelig stelt zich voor

Professioneel gereedschap van de hoogste kwaliteit en tegen scherpe prijzen, daar staat Toolsvoordelig voor. Met persoonlijke service, garantie en snelle levering zorgen wij voor een goede afhandeling van jouw bestelling. Toolsvoordelig is een van de grootste leveranciers van accu gereedschap, elektrisch gereedschap, tuingereedschap en meer. Je kunt bij ons terecht voor de nieuwste Bosch accuboormachine maar ook voor een cirkelzaag van Makita. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke service. Onze klantenservice staat dan ook klaar om jou te helpen met je vraagstukken. Benieuwd naar wat wij te bieden hebben? Bekijk dan ons complete assortiment.”

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

1,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan Willem 12-07-2023

Algemene score

1,0
Levering en service totaal ondermaats. Betaald en besteld op 24 juni, geleverd op 11 juli. Een totaal niet service gerichte helpdesk. conflicterende verklaringen rond reden van vertraging tussen medewerkers. Hallucinante ervaring!

Reageer

Marijn 23-03-2023

Algemene score

1,0
Ik heb onlangs voor meer dan 1000 euro aan producten gekocht bij toolsvoordelig.nl, waaronder een boor van het gerenommeerde merk Carat, bekend om hun kwalitatieve diamantboren. Helaas ging de boor na slechts twee keer gebruiken kapot, terwijl een goedkopere Chinese boor die ik heb al meer dan een half jaar meegaat.

Ik heb contact opgenomen met de klantenservice van toolsvoordelig.nl en er werd mij verteld dat ik dezelfde dag nog zou worden teruggebeld, maar dat is niet gebeurd. Na vier telefoontjes kreeg ik opnieuw te horen dat ik zou worden teruggebeld, maar wederom gebeurde er niets. Ik raakte hierdoor zeer gefrustreerd. Na lang aandringen kreeg ik eindelijk een retourformulier en werd mij verteld dat de boor voor een beoordeling teruggestuurd moest worden.

Ik was het er echter niet mee eens en vond dat ik na vijf telefoontjes en een maand verder recht had op een nieuwe boor of mijn geld terug. Toen ik weer belde, beloofde een medewerker genaamd Teun mij dat ik direct een nieuwe boor zou ontvangen als ik de kapotte boor zou terugsturen. Hij zei dat ze later zouden beslissen wat ze met Carat zouden doen.

Helaas kwam toolsvoordelig.nl deze belofte niet na en kreeg ik pas twee weken later te horen dat ze vonden dat het geen garantie was. Ook ontkennen ze nu dat ze mij een nieuwe boor hebben beloofd. Ik ben het hier niet mee eens, aangezien een merkloze boor van 20 euro niet zou moeten winnen van een kwalitatieve boor van een gerenommeerd merk als Carat.

Reageer

A.Brand 28-11-2022

Algemene score

1,0
k heb een Makita M4500 reciprozaag gekocht met het idee een goede zaagmachine aan te schaffen. Levering ging via Bol.com en werd geleverd door Toolvoordelig.nl Bij opening van de doos bleek echter al dat er gelast was aan de zaagvoet door Makita zelf. Ik heb toch geprobeerd het product te gebruiken, echter na 30 minuten zagen van wat licht tuinhout bleek de zaagvoet al helemaal krom te staan Ik heb de zaag teruggestuurd naar toolvoordelig.nl met het verzoek de machine terug te nemen of de machine onder garantie te repareren. Garantie en terug nemen zijn naar mijn mening echter hele vieze woorden bij toolvoordelig.nl. Ik werd afgescheept met het verhaal dat ik had geleund op de zaagmachine en dat de machine was gebruikt. Na veel boze telefoontjes en e-mails heb ik de machine inmiddels weer terug.
De Makita zaag kan zo de container in want Tool voordelig doet er helemaal niets aan.
Mijn mening over Toolvoordelig.nl Snelle jongens en dozen schuivers .
A.Brand

Reageer

Erik 09-11-2022

Algemene score

1,0
Bagger qua aftersales. Wil je daar een aangekocht retourneren, dan kan dit pertinent niet. Toolsvoordelig is een bedrijf met en zogenaamde zwart / wit visie. Namelijk alleen doen wat juridisch omkaderd is. Wanneer je daar zakelijk wat koopt, heb je geen recht meer op retourneren. Dat zegt de wet. Zij voeren de wet blijkbaar letterlijk uit. Daar zit geen aspect van klantvriendelijkheid of flexibiliteit in. Bagger dus. Wij hebben dit nog in geen 15 jaar bij een bedrijf meegemaakt.
Met deze mannier van denken loop je dan ook tegen latere garantie problemen daar aan. Dan wordt de letter van de wet ook uitgevoerd en enige service of wat dan ook kun je daar dan ook wel vergeten. Dat 'ademt' wat mij betreft de sfeer daar.
Eens en nooit weer bij toolsvoordelig.

Reageer

Jasper Leenders 02-10-2022

Algemene score

1,0
Als je zin hebt om minstens 4 maanden te wachten op je bestelling ("vandaag besteld, morgen in huis") zonder enige communicatie, om vervolgens het verkeerde product geleverd te krijgen en dan zelf erachteraan te moeten gaan om het op te lossen, moet je hier zeker iets kopen! Bedankt Toolsvoordelig, voor een hoop frustratie.

Reageer

Eric Derksen 16-02-2022

Algemene score

8,0
Prijs/kwaliteitverhouding is zeer goed, kwaliteit van de materialen is goed. De ervaring die ik heb met dit bedrijf is goed te noemen.
Ze hebben er in mijn geval alles aan gedaan om de producten op tijd te kunnen leveren, zelfs een goed alternatief aangeboden nadat bleek dat er een van mijn producten uitverkocht was. Deze service vind ik dan ook goed te noemen.

Reageer

Niels Kemper 10-02-2022

Algemene score

4,0
Op 29 januari een zwaard oor kettingzaag besteld. 1-4 leverdagen. Na een week gebeld en werd er gezegd dat ik het snel kreeg. Na 2 weken weer gebeld, maar toen was de levertijd toch 2 maanden.
Werd vriendelijk te qoeod gestaan, maar raar dat de levertijd niet klopt en dat er gezegd wordt dat het pakketje er aan komt... Let dus goed op en bel op tijd!

Reageer

Melvin 06-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering zoals aangegeven op de website, de volgende werkdag is het pakket in goede orde bezorgd.Scherpe prijzen voor goed materiaal en een ruime keuze uit verschillende top merken.
Toolsvoordelig.nl 10-01-2022

Beste Melvin,
Fijn om te horen dat onze snelle levering goed bevallen is. Veel plezier met uw aankoop!
Groeten, team Toolsvoordelig

Reageer

Hette Germeraad 21-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik wilde altijd al graag een kettingzaag van Makita en vond er eentje, voor ca. 90 euro, precies wat ik zocht.
Na een week flink ermee tekeergegaan te zijn. brak het nokje van de kettingspanner. Geen probleem: stuur maar op.
Gratis met een sticker. Een week later is hij al weer retour, schoongemaakt en gerepareerd, uiteraard. Ik ben zeer tevreden.
Toolsvoordelig.nl 14-12-2021

Beste Hette,
We zijn blij om te horen dat onze service goed bevallen is. We hopen u snel een keer terug te zien en wensen u veel plezier met uw kettingzaag.
Groeten, team Toolsvoordelig

Reageer

Umit Akel 08-11-2021

Algemene score

1,0
Op 18 sept 2021 een grasmaaier van Makita besteld. Ze hebben de grasmaaier verzonden maar Bpost geeft aan mij aan dat het toestel is beschadigd en wordt teruggestuurd. Ik wacht vandaag 8 november 2021 nog steeds op mijn grasmaaier of op mijn geld. Geen van beide. Ze staan me steeds te woord maar geen acties tot op heden. Jammer van zo'n winkel. Slechte service voor de klant. Moeten we dan toch RADAR inschakelen.
Toolsvoordelig.nl 14-12-2021

Beste,
Het is inderdaad altijd vervelend als uw pakket onderweg helaas vermist raakt. Hierna moeten wij helaas het lopende onderzoek van de bodedienst afwachten om te kijken naar een passende oplossing. Ondertussen hebben wij u uw bestelling al opnieuw afgestuurd en heeft u deze mogen ontvangen. Onze welgemeende excuses voor de vertraging die u hierbij heeft opgelopen.
Groet, Team Toolsvoordelig

Reageer

Hans van Wezel 02-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site zag er goed uit. Alleen het bestellen ging niet helemaal naar wens. Hulp met chat gaf uitkomst. Snelle en keurige snelle levering.
Toolsvoordelig.nl 08-11-2021

Beste Hans,
Bedankt voor uw enthousiaste review! Veel plezier met uw aankoop en tot de volgende keer.
Groeten, team Toolsvoordelig

Reageer

R. de Vries 09-10-2021

Algemene score

1,0
Op de site werd geadverteerd met een levertijd van twee dagen. Daar kies je dan voor als consument.
Vervolgens werd die levertijd niet gehaald, maar dan moet je zelf gaan vragen waar het product blijft.
Prima chat functie op de site trouwens, maar die kan alleen maar "sorry, we doen ons best" zeggen en verder heb je dat niks aan. Ik vind dat je dan met een oplossing moet komen.
Als je dapper genoeg bent om met snelle levertijden te adverteren, moet je ook een tekortkoming bieden als het mis gaat. Anders is het wel heel gemakkelijk en vrijblijvend.
Toolsvoordelig.nl 18-10-2021

Beste meneer de Vries,
Vervelend om te horen dat uw zending helaas vertraagd is. Wij proberen op onze website altijd een zo accuraat mogelijke levertijd weer te geven, maar zijn hier bij helaas ook afhankelijk van andere factoren. Wij betreuren het altijd als een zending vertraagd is en proberen dit altijd zo spoedig mogelijk op te lossen. Wanneer het inderdaad om grote excessen gaat proberen wij hier altijd samen met de klant uit te komen. Helaas kunnen wij niet altijd meteen een tegemoetkoming bieden wanneer een zending enkele dagen vertraagd is. Ondanks dat proberen wij natuurlijk altijd het pakket alsnog zo spoedig mogelijk bij de klant te krijgen. Hopelijk kunnen wij u in de toekomst alsnog een betere ervaring bieden.
Groeten, team Toolsvoordelig

Reageer

George 22-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle en correcte levering, scherpe prijzen voor goed materiaal en een ruime keuze uit verschillende kwaliteit merken.
Toolsvoordelig.nl 25-08-2021

Beste George, bedankt voor deze fijne review! Hopelijk zien we u snel weer een keer terug. Groeten, team Toolsvoordelig

Reageer

Rudy Schoonderbeek 22-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Afgelopen weken 2 bestellingen gedaan bij toolsvoordelig.
Beide artikelen (makita combihamer DHR243Z 18V en mulitool Dmt51ZJX3 18v) werden goed verpakt en op tijd bezorgd.
Zal niet het laatste zijn wat ik daar zal bestellen.
Toolsvoordelig.nl 25-08-2021

Beste Rudy, wij zijn blij dat alles goed is verlopen! Heel veel plezier met uw aankopen. We zien u graag een keer terug! Groeten, team Toolsvoordelig

Reageer

André Westerveld 22-08-2021

Algemene score

1,0
Dinsdag 29 juni J.l. Grasmaaier besteld en betaald. Woensdag 30 juni bevestiging van verzending door Post-NL met Track & Tracé. Vervolgens is de bezorging vertraagd. Tot op 22 augustus niets ontvangen en ook geen oplossing geboden door Toolsvoordelig. Ook niet na regelmatig telefonisch contact en app contact. Alle contactmomenten gaan van mij uit, Toolsvoordelig laat het afweten. Ik wordt voortdurend aan het lijntje gehouden. Heb betaald en niets geleverd gekregen.
Wat een zeer slechte service. Schandalig hoe de klantenservice met dit probleem omgaat.

Reageer

Han 16-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eindelijk een bedrijf dat zegt iets op voorraad te hebben en dat ook werkelijk te hebben. Mijn Makita heggenschaar werd dus mooi op tijd geleverd. De communicatie via de chat gaat snel en men is behulpzaam. Een klein minpuntje: de doos waarin het apparaat zat was al eerder open geweest en weer met plakband dichtgeplakt. Een teruggestuurd apparaat? Maar alles werkte, en geen gebruikssporen dus ik heb het zo gelaten. In de doos ontbrak verder het smeervet (uit de doos gehaald voor een andere klant?), dat wordt nagestuurd maar pas over enkele weken (geen voorraad).
Toolsvoordelig.nl 31-08-2021

Beste Han, wat fijn dat de service zo goed is bevallen! De beste service is waar wij voor gaan, wij zullen uw feedback dan ook meenemen. Hopelijk zien we u snel weer een keer terug. Groeten, team Toolsvoordelig

Reageer

A.Bello 11-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Decoupeerzaagjes besteld keurig en snel geleverd.
Zeker een aanraden deze website.
Toolsvoordelig.nl 11-08-2021

Fijn om te horen dat uw bestelling snel bij u geleverd, wij streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn.

Groeten, team Toolsvoordelig.

Reageer

G Bron 10-08-2021

Algemene score

2,0
Besteld product voldoet niet. Bosch accuboormachine (GSR 18V-EC TE) voor schroef automaat. Hooguit 10 schroeven geprobeerd, product is niet wat ik er van mag worden verwacht.
Product binnen 1 dag terug gestuurd naar Tools voordelig. Die hebben het product weer naar mij terug gestuurd om dat de sticker van de koffer was los gemaakt, dat lijkt mij logisch, omdat je graag het product wil bekijken, toch?
Vorige week gebeld, een vaag verhaal en man kon mij niet duidelijk uitleggen waarom het product was terug gestuurd. Ik moest deze week maar terug bellen, dat heb ik gedaan. Wat kreeg ik als antwoord, als de bestelling ZAKELIJK is kunnen de bestelde producten NIET retour gezonden worden, volgens de algemene voorwaarden volgens de telefoniste.
Mijn advies om zakelijke bestellingen NIET meer bij dit bedrijf te kopen
Toolsvoordelig.nl 11-08-2021

Beste meneer Bron,

U heeft bij ons een schroefmachine gekocht en even later aan ons geretourneerd. Bij het behandelen van uw retour bleek hierna dat de machine gebruikt was en dat de originele verpakking dusdanig beschadigd was dat wij deze niet zomaar retour konden nemen. Normaal gesproken denken wij graag mee met onze klanten, ook bij zakelijke klanten die willen retourneren. In uw geval konden wij de machine helaas niet meer retour nemen omdat deze niet aan de gestelde voorwaarden voldeed. Ook bij zakelijk retourneren zijn wij de moeilijkste niet, echter kunnen wij niet zomaar alles accepteren.

Toch hopen wij u in de toekomst nog van dienst te mogen zijn, mogelijk kunnen wij u dan vooraf van advies voorzien voordat u tot aankoop overgaat.

Groeten, team Toolsvoordelig

Reageer

Bert 08-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel (levering binnen 24 uur), A-merken, goede klantenservice, duidelijke site en goedkoop
Toolsvoordelig.nl 10-08-2021

Fijn om te horen dat u het product op tijd heeft ontvangen en uw ervaring met onze klantenservice bevallen is. Wij hopen u in de toekomst dan ook vaker van dienst te mogen zijn!

Groeten, team Toolsvoordelig

Reageer

Liam 06-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelling liep in alle opzichten super, en het product zijn we ook nog een heel tevreden over. Mocht ik in de toekomst nog iets nodig hebben ga ik zeker eerst naar deze site Top !
Toolsvoordelig.nl 10-08-2021

Fijn om te horen dat uw bestelling goed is verlopen en tevreden bent met onze producten. Wij hopen u in de toekomst dan ook vaker van dienst te mogen zijn!

Groeten, Team Toolsvoordelig

Reageer

A.Bello 04-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettige overzichtelijke website daardoor is het fijn winkelen.
Super snelle levering
Toolsvoordelig.nl 10-08-2021

Fijn om te horen dat u onze website overzichtelijk vindt en dat u onze website aanbeveelt. Wij hopen u in de toekomst dan ook vaker van dienst te mogen zijn!

Groeten, team Toolsvoordelig

Reageer

Oldheman 03-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanwege een klus, vooraf bij de Klantenservice geïnformeerd of het artikel ook echt op voorraad was zoals op de site stond ivm levering problemen bij de producent. Na bevestiging door de klantenservice apparaat besteld. Netjes via mail werd ik (automatisch) ingelicht over voortgang van de bestelling, betaling en verzending. Inderdaad, volgens afspraak, de dag erna de bestelling ontvangen!

Reageer

M. A. M. Leers 25-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op vrijdag, kort voor 17.00 u, bestelde ik een accuschroef- en accuboormachine set (Makita). 's Anderendaags, na ca 19 uren, werd de set, goed verpakt, nog vóór 11.30 u bezorgd. Ik vind dat razendsnel: top!
Toolsvoordelig.nl 28-07-2021

Wij zijn blij om te horen dat de bestelling van de Makita accuschroef- en accuboormachine set goed bevallen is. We wensen u veel plezier met de set en zien u graag weer eens terug. Groeten, team Toolsvoordelig

Reageer

T. de Harder 22-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op 19 juli heb ik een Makita DUN500WRTE 18 V stok heggenschaar besteld bij Toolsvoordelig. Er stond een levertijd van 1-4 dagen op de site. ik wou hem graag voor 23 juli hebben omdat ik op deze dag ermee aan de gang wou gaan.
Bij opmerkingen had ik dat aangegeven. De heggenschaar kwam op woensdag 21 juli binnen! Dus dat was helemaal TOP.
Bovendien was deze site de op een na goedkoopste! De goedkoopste had een levertijd van 1-10 dagen dus daarom heb ik hem bij Toolsvoordelig besteld en daar ben ik achteraf blij om. ik kreeg 2 pakketten, 1 voor de heggenschaar en 1 voor de accu's en de oplader. Ik ben super tevreden over deze webwinkel.
Toolsvoordelig.nl 26-07-2021

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over uw bestelling in onze webshop. We doen altijd ons uiterste best om onze producten zo snel mogelijk te leveren. We wensen u heel veel plezier met de stok heggenschaar! Tot de volgende keer. Groeten, team Toolsvoordelig.

Reageer

Patty 04-07-2021

Algemene score

1,0
De levering die beloofd wordt, wordt niet na gekomen. Er staat vandaag besteld, morgen in huis. Ik heb na 1 maand niets ontvangen. Ik heb al meerdere e-mails gestuurd en steeds krijg ik de reactie dat ze het bijna verwachten en dat het dan zo snel mogelijk naar mij toe komt. Als het niet op voorraad is, moeten ze dat vermelden op de website in plaats van de belofte doen dat het morgen in huis is. Daarnaast ben ik er zelf tekens achteraan gegaan en krijg ik dan later een mail waarin steeds hetzelfde staat (we verwachten het zo snel mogelijk). Ik heb begin juni besteld en nu begin juli nog NIETS! Vanuit de webwinkel zelf komt geen enkele communicatie.

Reageer

Toon meer reviews