Babypark - Reviews & Ervaringen

4,9 Lees 224 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Babypark.

Babypark stelt zich voor

Welkom bij Babypark! Met 10 moderne, ruim opgezette megastores in Nederland is er altijd een Babypark bij jou in de buurt waar werkelijk alles voor uw babyuitzet te koop is. Onze megastores zijn te vinden in Kesteren, Gouda, Wormerveer, Barendrecht, Veldhoven, Enter, Heerlen, Amersfoort, Roosendaal en Staphorst. Zowel online als in onze megastores shop je met onze Laagste Prijsgarantie. Online bestellen gaat eenvoudig & snel via Babypark.nl. Test een kinderwagen op het kinderwagentestparcours, vind de mooiste babykamer tussen de talloze gestylede kamertjes en laat je adviseren in ons autostoel experience center. Ook voor kleinere aankopen zoals speelgoed, verzorgingsartikelen en babykleding ben je bij Babypark aan het juiste adres. Onze productspecialisten helpen je graag met een vrijblijvend advies op maat!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

4,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

H 01-06-2023

Algemene score

2,0
Het bedrijf en de medewerkers luisteren niet naar de wensen van de klant. Wij zijn naar de winkel toegereden (27 weken zwanger), speciaal om een draagzak te kopen. Wij hebben een bovenwoning en willen in de kraamtijd graag gebruik maken van een draagzak. We hadden onze wensen helder en al vooronderzoek online gedaan, 3 opties in ons hoofd, maar wilde graag nog wat afvies. In de winkel werden wij echter weggestuurd, het advies van Babypark was in de kraamweek met de newborn baby langs te komen zodat je kon passen met de baby. We gaven aan niet om te hoek te wonen en ook geen zin te hebben in de week na de bevalling in de winkel te komen (andere zaken zijn dan belangrijker…). Hier werd niet naar geluisterd en we kregen geen advies en hebben geen draagzakken uit kunnen proberen (gespjes en materiaal bekijken bijvoorbeeld). Mijn man mocht ook niet proberen: want mannen houden van gespjes en vrouwen van knoopjes, dus als ik het niet kon proberen had het geen zin, werd er gezegd. We zijn weggegaan (voor mijn gevoel weggestuurd), ik heb later nog gebeld met klantenservice, telefonisch kregen wij ook te horen dat babypark ons niet kon adviseren voor de baby geboren is.

Ik heb spijt dat ik andere duurdere uitgaven bij deze winkel heb gedaan. Door de zwangerschap uiteraard wat extra emotioneel, maar wordt hier erg boos om. Absoluut niet klantvriendelijk..

Reageer

Kirkman 17-04-2023

Algemene score

5,0
De winkels zijn erg prettig om te bezoeken. Personeel is vriendelijk en deskundig. Ik ben daarentegen minder tevreden over de webshops. Die zou ik niet aanraden voor artikelen anders dan meubels. Het is niet mogelijk om je bestellingen te openen nadat je ze geplaatst hebt. Dit is een bekend probleem zegt de klantenservice als ik ze bel, maar dit speelt al maanden en wordt volgens mij niet opgelost.

Het is niet mogelijk om je bestelling weer in te zien en te kijken welke artikelen wanneer bezorgd worden. “Je krijgt e-mail”.

Op de website veranderd de verwachte lever tijd van een artikel maar ik krijg daar geen update over. Ik kan wel zien dat ze op voorraad zijn in de winkel. Hoe ingewikkeld is het dan om dat artikel naar me toe te sturen? Ipv 3 maanden wachten? Ik heb er toch voor betaald?

Het is ook niet mogelijk om artikelen achteraf te annuleren omdat je de bestelling niet kan openen. Ik vind het hilarisch dat een programmeur wel kan zorgen dat je op zondag niet kunt bestellen maar problemen in basisfunctionaliteit niet kan oplossen.

Kortom: zeker de winkels bezoeken. Maar alles wat je online wil aanschaffen lekker bij de concurrent doen

Reageer

Francis 06-12-2022

Algemene score

10,0
1,5 jaar geleden de volledige baby uitzet geshopt bij babypark. Mega fijne hulp en adviezen gekregen. Ze nemen de tijd voor je!

Na een jaar gebruik te hebben gemaakt van ons kidsmill stoeltje zag ik veel schade (stukjes verf eraf en bij een schroef een flinke spleet in het hout, ik vond het gek voor z'n dure stoel en besloot een berichtje te sturen. Na wat foto's te hebben gestuurd, kregen we eerst alleen de poten nieuw. Toen mijn man de poten ging halen gaf hij aan dat er meer beschadigd was, moesten daar nog even op terug komen en hebben gewoon een volledig nieuw eetstoeltje gekregen! Dit noem ik pas echte service!!

Ook was het kussentje van onze kinderwagen verkleurd, ook deze hebben we nieuw gekregen! Mochten we ooit nog wat nodig hebben, zullen we altijd naar babypark gaan!

Reageer

M.B 13-10-2022

Algemene score

1,0
Waardeloos organisatie met de verkeerde bedrijfs instelling. Een schande dat er in deze tijd nog zulk soort mensen geld mogen verdienen. De bezorger die in beeld staat is de directe koerier van firma Babypark. Wegens de racistische opmerkingen die hij gemaakt heeft naar mijn vrouw toe die op dat moment thuis was, heb ik later contact opgenomen met het bedrijf en de situatie onder de aandacht gebracht. Het verzoek namens ons was duidelijk: producten retour of een excuus vanuit de bezorger zelf. De klacht is snel in behandeling genomen door de leidinggevende. Die heeft op zijn beurt contact opgenomen met de koerier. Ondanks zijn bevestiging dat de uitspraken niet juist waren, konden zij als bedrijf geen excuus laten aanbieden door de bezorger. De terugkoppeling en aanbod is om te lachen en als volgt: een cadeaubon als tegemoetkoming. Aangezien dit geen financiële probleem is, zal daar natuurlijk ook niet mee akkoord worden gegaan. Dit product mag retour en het artikel wordt wel lekker elders besteld. Ik besteed mijn geld wel uit aan bedrijven die buitenlanders niet onderwaarderen of uitsluiten. Ik adviseer iedereen, maar voornamelijk de mensen met een andere achtergrond om het volgende te overwegen: wil jij echt een bijdrage leveren aan dit soort bedrijven? Of bestel je lekker ook je producten ergens anders waar de waardering in ieder mens evenwaardig is. SAY NO TO RACISM
Officiele reactie van Babypark 14-10-2022

Geachte klant,

Bedankt voor uw review.

Wat vervelend dat u een slechte ervaring heeft gehad met onze bezorgservice.
Gisteren hebben we uitgebreid telefonisch contact gehad en hebben we ook als bedrijf zijnde onze excuses meermaals aangeboden.
Door de zeer agressieve toon aan de telefoon hebben we als bedrijf besloten de chauffeur niet meer langs te sturen om de situatie niet verder te laten escaleren.
We betreuren deze situatie zeer!

Nogmaals onze excuses voor het ongemak!

Met vriendelijke groet,
Klantenservice Babypark

Mahsun 16-10-2022

De geloofwaardigheid in dat eerder genoemde jullie treurt of spijt is werkelijk minimaal. De leidinggevende, genaamd Julian, had maar 1 doel en visie, namelijk: mij overhalen de videobeelden van jullie koerier niet op internet te publiceren. Daar is zelfs geld c.q. cadeaubonnen voor aangeboden :) smerige gedachtegang die bij mij absoluut niet werken zal! Alle inspanningen die jullie als bedrijf verricht hebben is puur gebasseerd op de uitstraling van de organisatie in takt te houden. Ik adviseer jullie dit dan ook in vervolg te waarborgen door het gedrag en omgangsvorm van het personeel na te lopen. Dit is niet onder tafels en stoelen te schoppen, net zoals dat bijvoorbeeld mijn Google reviews verwijderd zijn. Dan maar via deze kanalen, op onafhankelijke websites. De eerste bestellingen uit mijn directe omgeving zijn al teruggedraaid, hopelijk nog op naar vele andere. Daar zal ik vanaf heden uiteraard grote zorg voor dragen. Jullie niet gemeende excuus heeft geen voldoening gegeven

Reageer

de Jong 08-09-2022

Algemene score

3,0
Zeer teleurgesteld aangaande de service/dienstverlening.
Drie maanden geleden hebben wij voor 4.000 euro aan middelen bij Babypark gekocht.
Hierbij hebben wij afspraken gemaakt over de leveringsdatum, waarna babypark deze datum tot op heden drie keer heeft overschreden/uitgesteld. Dit betekent o.a. dat na de uitgerekende datum pas middelen zoals een box worden bezorgd.

De consument betaald op basis van gemaakte afspraken, waarna het bedrijf besluit de consument in het gewisse te laten en de gemaakte afspraken niet na te komen. Na drie uitstel mailtjes gebeld om tot een oplossing te komen. Tijdens dit gesprek werden wij onvriendelijk te woord gestaan, het probleem werd bij ons neergelegd, en er werd verkondigd dat we nog maar een weekje geduld moesten hebben. Toen wij vroegen naar meer duidelijkheid aangaande de leveringsdatum bleek dit weekje ineens een maand te zijn, maar misschien ook langer.
De middelen die wél bezorgd zijn, zijn op een zeer onvriendelijke manier afgeleverd. Daarbij wordt er geen alternatief of een oplossing geboden. Dit alles helpt niet mee aan de beoordeling van dit bedrijf.

Reageer

Annette 27-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een lange dag wandelen in de dierentuin met een wagen met zachte banden even naar babypark gereden om de banden weer op te laten pompen. Ik werd geholpen door een hele vriendelijke man die gelijk zag dat de wagen al wat mankementen kreeg. Hij bood me toen een nog mooi, gebruikt onderstel aan en die mocht ik omwisselen voor mijn oude wagen. Hij deed er nieuwe wielen bij en zelfs een nieuw, groter boodschappenmandje. En voor dit alles hoefde ik niet te betalen! Echt een top service!!

Reageer

Martijn de Haan 04-05-2022

Algemene score

1,0
Zeer slechte service! Ik heb (onder andere) een flessenwarmer gekocht, maar na een paar maanden functioneerde deze niet meer door een error. Na deze terug te hebben gestuurd ter beoordeling, krijg ik te horen dat het ligt aan hoe ik hem gebruikt en gereinigd heb. Hierdoor wil babypark niets vergoeden. Ik heb het product normaal gebruikt en waar de kalk zit kan ik niet eens bij komen om te reinigen.

Qua assortiment een mooie winkel, maar qua service en kwaliteit zeer slecht!!! Je zou voor het geld wat je er betaald een betere service en kwaliteit producten mogen verwachten.
Officiele reactie van Babypark 06-05-2022

Beste Martijn,

Bedankt voor uw review.

Zoals telefonisch besproken zullen we eenmalig onder coulance een nieuwe flesverwarmer aan u opsturen.

U kunt deze binnen enkele werkdagen in huis verwachten. We hopen dan ook dat u deze review aan wilt passen.

Met vriendelijke groet,
Klantenservice Babypark

Reageer

Yolanda 20-02-2022

Algemene score

6,0
Onvriendelijk personeel bij de kassa altijd onderling druk in gesprek. Je betaald hier maar word niet eens opgemerkt.

Reageer

Niels 05-01-2022

Algemene score

1,0
Zeer slechte service. Ze leveren inderdaad beschadigde producten! De kinderkamer die ze hebben geleverd zat vol met krassen, beschadigingen, schroeven die er al in gedraaid zaten, alle onderdelen door elkaar in een zakje en alles onder het stof. Ze beweren daadwerkelijk dat dit zo uit de fabriek kan komen, terwijl het naar mijn mening overduidelijk een showroom model is! Dit is zo niet tegen ons verteld. Ze weigeren de set om te ruilen tegen een nieuw model. Willen in plaats daarvan een servicemonteur langs sturen. Ik weet alleen niet goed wat deze meneer of mevrouw moet gaan doen aangezien alles beschadigd is. Ze komen hun afspraken niet na, vertellen niet het eerlijke verhaal en doen alsof we helemaal gek zijn geworden en het onzin verhaaltje van de klantenservice geloven!

Reageer

Stephanie 22-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service! Wij hebben hier zowel de autostoel als de kinderwagen en het babykamertje gekocht. Goed geholpen in de winkel en ook over de bezorging niets te klagen. Na 2 jaar ging een wieltje van onze kinderwagen stuk. Onze garantieperiode was al afgelopen en de fabrikant van de kinderwagen was inmiddels failliet, maar toch heeft Babypark meteen actief meegedacht naar een oplossing. Uiteindelijk hebben wij voor een zacht prijsje twee wieltjes van Babypark kunnen overnemen zodat onze kinderwagen weer bruikbaar is. Super blij mee!

Reageer

Lucasenfloris 23-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Babypark vind ik echt een mooie winkel, opvallend vriendelijk personeel die weten waar ze over praten. Waar maak je dat nog mee?
Als ik iets nodig heb voor mijn kinderen meubels, uitzet of gewoon om iets leuks te shoppen ga ik altijd als eerste naar babypark.

Reageer

Mw 25-10-2021

Algemene score

1,0
Heb hier een een kinderwagen en slaapkamer willen kopen. Nadat we een kinderwagen uitgezocht hadden en zover de bestelling klaar hadden gingen wij kijken naar een kinderkamer. Deze was duurder als bij een andere baby speciaalzaak dit hebben wij dan ook doorgegeven aan de medewerkster. De medewerkster gaf dit door aan de filiaalmanager waarna we het antwoord kregen dat ze de prijs niet aan deden passen omdat dit een webwinkel zou betreffen, dit is echter niet waar.. babypark adverteert dus met dingen die ze achteraf niet nakomen. En komen zelfs niet met goede een passende oplossing.

Reageer

Kaya 19-10-2021

Algemene score

1,0
Wij hebben nog nooit zo een slechte service & zaak gezien in nederland. Ze leveren producten allemaal beschadigd en met missende onderdelen. Na 5 maal toe de winkel bezogd te hebben en de klanten service gesproken te hebben maken ze beloftes die ze niet waar kunnen maken. Tegemoed koming zit er ook niet in. Wij hebben vandaag alles terug laten leveren waarde van 3400€ !!

Reageer

Arnie 16-10-2021

Algemene score

3,0
Wij verwacht ons eerste kind in december. zijn op tijd gaan kijken voor een baby kamer. wij hebben te horen gekregen dat er ivm corona nog al wat problemen zijn met leveren. en de levering duurde ook even. geen probleem hadden we ons op voorbereid. maar helaas waren er van de 3 meubels 2 beschadigd. gebeld met baby park wij zouden binnen 8 weken gebeld worden om een afspraak te maken dat zij de onderdelen zouden vervangen. helaas naar 8 weken niks van gehoord. zelf maar weer achteraan gegaan zouden binnen 2 weken wat horen. helaas niks gehoord. nu zijn we 12 weken verder en zitten wij nog steeds met beschadigde meubels. wij zijn naar baby park gegaan voor de goede service. maar helaas is hier niets van terecht gekomen. ik zou hier in het vervolg ook zeker niks meer kopen.
wel moet ik zeggen dat wij erg goed geholpen zijn in de winkel. ze zijn niet goedkoop maar als de service goed was, was dit ook geen probleem geweest erg jammer!

Reageer

Chantal 13-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne en kundige medewerkers.
Ruim assortiment en laagste prijsgarantie.
Goeie en snelle klantenservice.

Reageer

Bakker 11-09-2021

Algemene score

8,0
Een kinderwagen + maxicosi en base aangeschaft via deze winkel. Op hen advies 3 weken voor de uitgerekende datum laten bezorgen. Dat werd 2 weken, maar daar kunnen ze niks aan doen.
Het probleem: de kinderwagen klapte niet uit waardoor deze niet gebruikt kon worden. (Er zit een beveiliging op zodat als stap 1 niet goed vast klikt, de vervolg stappen ook niet mogelijk zijn. Heel goed natuurlijk, maar door dit defect was onze wagen waardeloos).
Wagen ingeleverd en leenwagen mee gekregen na wat onderhandelen. Dat was natuurlijk niet ons model waardoor onze bak, maxicosi en andere zaken niet paste. Maar allang blij dat we iets hadden.
Reperatie zou 4 weken duren. Na week 5 meerdere keren contact gezocht. Moeilijk iemand te bereiken die ons meer kon vertellen. Na veel telefoontjes kwam in week 6 het bericht dat we de wagen op konden halen. Daar bleek helemaal niks gerepareerd te zijn... Ze konden ons niks beloven, maar zouden kijken of de leverancier bereid was een niet onderstel te sturen (wat natuurlijk ook weer de nodige weken in beslag nam). Wel wilde ze de leenwagen alvast terug, daar gingen we uiteindelijk niet mee akkoord.
Uiteindelijk ruim 2 maanden na de geboorte van onze zoon konden we onze wagen ophalen. Echter bleek de winkel dicht, maar konden we wel aanbellen. Dit meerdere keren gedaan, maar geen gehoor. Er hing een telefoon nummer op de deur wat we konden bellen, maar die was niet in gebruik (stond 1 nummer te weinig op....) en via hun eigen nummer waren ze zoals gebruikelijk zeer moeilijk te bereiken. Ook hard op de deur bonzen gaf geen gehoor. De winkel is voor ons niet om de hoek en ik neem aan dat als je afspraken maakt er wel iemand moet zijn dus we hebben gewacht. Na een uur ging er een deur open en kregen we onze wagen.
Deze werkte perfect gelukkig, maar enige compensatie was niet bespreekbaar. Corona en moeilijke leveranciers werden opgevoerd als excuses. Dus ondanks al onze stress, energie, lange wachten en aankoop van ruim boven de 1000 euro moeten ze toch flink winst maken over onze ruggen...
Lijken me geen onaardige mensen, je kunt hier ook prima kijken en overleggen, maar kopen zou ik ergens anders doen.

Reageer

O 20-07-2021

Algemene score

1,0
Wat een belachelijke service bieden ze. Zit thuis in een moeilijke situatie met zieke baby die alleen gevoed kan worden door te kolven. Dit maakt het lastig/bijna onmogelijk om naar de winkel te gaan. Maar ik moest persé naar de winkel van ze ook al had ik een video gestuurd van het defect omdat zogenaamd de motor vervangen moest worden. Vervolgens kom ik daar krijg ik een nieuwe kolf apparaat maar niet alle onderdelen. Bedankt dit had dus ook op afstand kunnen gebeuren en mij een hoop stress gescheeld. Van een winkel die baby spullen verkoopt verwacht ik wat meer empathie tegen over een moeder in een moeilijke situatie. Het nieuwe product blijkt ook nog is defect te zijn!!! *na plaatsen review babypark gesproken ik zou een geheel nieuw product krijgen incl alle onderdelen maar wel weer naar de winkel moeten nou prima mijn man weer gegaan komt hij daar krijgt een bijdehande medewerker voor zich die hem niet wilt helpen de manager werd er helemaal bij gehaald uiteindelijk hebben we weer alleen het onderdeel gekregen, thuis weer geprobeerd en het defect is er nog het kan dus aan wat anders liggen dan de motor. Wat is dit voor een organisatie zeg ik heb er geen woorden voor wat een belabberde service. Zogenaamd hadden ze mij geholpen en ook nog het verzoek of ik mijn review kan verwijderen bij trustpilot zorg maar eerst dat het product werkt en je je klanten helpt moet ik ook nog is van ze liegen!

Reageer

Vd akker 05-07-2021

Algemene score

1,0
Begin maart 2021 een kinderwagen besteld, eind juni zou alles geleverd worden. Bij bezorging kwamen ze er pas achter dat het onderstel en de zitting ontbrak. Of we wel alles af wilde rekenen aangezien de rest later geleverd zou worden. De halve kinderwagen zou pas eind augustus verder geleverd worden, en dat terwijl ik daarvoor al ben uitgerekend.
Als oplossing zou er een leenwagen zijn. Daarvoor koop ik geen dure nieuwe wagen. Alles maar geannuleerd. Via een klachten mail zouden we uiteindelijk een cadeau bon krijgen, hier moeten we nog op wachten! Helaas geen goede klantenservice!

Reageer

Slechte service 29-06-2021

Algemene score

4,0
Mooie zaak een echte showroom. Maar ga niet afrekenen want dan sta je 20 tot 30 minuten in de wachtrij en dat op dinsdagmiddag. Genoeg personeel maar die waren druk met weg kijken. Ik vind het niet kunnen dat mensen doen of ze niks zien er staan zwangere en mensen met baby’s in een lange wachtrij. Echt onbehoorlijk gedrag.

Reageer

An 15-04-2021

Algemene score

2,0
De service in babypark Heerlen was behoorlijk slecht. Mijn partner en ik zijn langsgeweest om kinderwagens uit te testen. De prijzen waren heel verwarrend, die stonden in een hoekje in een kader. Dat was zeer frustrerend en misleidend. De adviseur kwam pas opdagen na een halfuur en er waren al niet zoveel medewerkers aanwezig om te helpen door corona. Ik had er dus meer van verwacht voor een grote babywinkel.

Reageer

Mark 02-04-2021

Algemene score

4,0
Erg slechte ervaring met het kopen van onze box bij Babypark. In eerste instantie werd onze zwarte box beschadigd geleverd, waarbij duidelijk was geprobeerd om de schade weg te moffelen met een likje verf. Na dit gemeld te hebben kregen wij de toezegging dat we nieuwe onderdelen zouden krijgen, waar we overigens wel 3 maanden op hebben moeten wachten. De afspraak was dat deze tevens gemonteerd zouden worden en de oude, beschadigde onderdelen zouden mee teruggaan. Vandaag was de leverdag, tussen 9.00 en 11.00. Om 14.00 nog steeds geen babypark gezien, dus maar ervan uitgegaan dat ze niet meer kwamen. Uiteindelijk om 15.00 een melding gekregen dat de onderdelen bij de buren afgeleverd waren, zonder montage dus. Babypark heeft het schijnbaar druk genoeg dat zij zich niet druk maken om de service, erg jammer.

Reageer

Rik 11-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gister op afspraak wezen shoppen bij de vestiging van Babypark in Kesteren.
We hadden een hele uitzet nodig en zijn erg fijn geholpen door de verkoopster. Ze wist waar ze over sprak en dacht goed met ons mee. Het is een grote winkel met behoorlijk wat keuzemogelijkheden en uiteindelijk hadden we precies genoeg aan de beschikbare 120 minuten!

Reageer

SVG 06-02-2021

Algemene score

1,0
Complete babyuitset gekocht bij babypark. Kamertje, badset enz. Bij levering van het kamertje bleek het ledikantje beschadigd in de doos te zitten. Hier gelijk melding van gemaakt, onderdeel bleek niet op voorraad en zou uiterlijk 1.5 maand later geleverd en gemonteerd worden. Na weken gewacht te hebben, werden we gebeld dat de levering nog 6 weken op zich zal laten wachten. Ons kindje is dan inmiddels al geboren. Erg bedroevend. Op ons voorstel om het ledikantje in zijn geheel om te ruilen werd niet ingegaan, want "dan zaten zij met een ledikantje met schade". Voor een bedrijf wat pretendeert "de grootste babywinkel van europa" te zijn is de service erg bedroevend (zwak uitgedrukt).

Reageer

Pia 05-01-2021

Algemene score

1,0
Hele slechte service bij babypark. Ik kocht 6 maanden geleden 2 dure stokke kinderstoelen. Nu wilde ik hem 1 half jaar later in elkaar zetten. Blijkt dat er een rugplankje te weinig in de doos zit. Ik heb helaas de doos niet gelijk gecontroleerd omdat een baby pas na een half jaar zelfstandig kan zitten. En ik alle vertrouwen had in stokke en babypark. Had ik beter wel kunnen doen geen enkel bedrijf vertrouwen. Ik kon wel het gemiste onderdeel bestellen en betalen. Ik dacht volgens mij begrijp jij het niet. Ik ga niet voor het gemiste onderdeel betalen als die in de doos hoort te zitten. Ik heb ook gezegd dat ik het een hele slechte service vind van babypark ze nemen geen eens de moeite. Ik koop er nooit meer wat mij zijn ze kwijt als klant wat een slechte service zeg. Laat het een les zijn voor volgende kopers van babypark.

Reageer

L. 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Excellente service die je bijna nergens meer tegenkomt maar waar Babypark echt in uitblinkt; daar kunnen nog een hoop webshops/bedrijven veel van leren.
Verder een zeer uitgebreid assortiment, en heel vakkundig en ongekend vriendelijk personeel.
Mooi om te zien dat de Christelijke normen zo openlijk worden uitgedragen (o.a. zondags gesloten; een zeer goed standpunt / voorbeeld in de onderhand 24uurs economie)
Vol lof over Babypark!

Reageer

Donkers 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik lees hier onder berichten van een slechte service en een slechte reactie. Bij ons was niets minder waar. Onze babyfoon is na een jaar kapot. Mailtje gestuurd, volgende dag al reactie en meteen zonder gedoe een nieuwe gekregen. Top service!

Reageer

Laura 06-10-2020

Algemene score

1,0
Slechte service
Slechte service, duurt lang voordat je een mail terug krijgt van de klantenservice! We hadden een schommelstoel gekocht, binnen een week was het hout hiervan gescheurd. Direct gemaild, na veel heen en weer mailen over serienummer etc. Na 4 weken te horen gekregen dat er over 6 weken een nieuw onderdeel komt, maar niet naar ons gestuurd, maar naar babypark. Kan hem daar ophalen, of eerst het kapotte onderdeel terugsturen (kost 6,95) en weer afwachten tot ze het hebben ontvangen en daarna wordt het pas opgestuurd. In Babypark begrippen duurt dit dus 10 weken....
Overigens piept en kraakt de stoel nu aan alle kanten en lijkt de stoel al eerder te zijn “opgelapt” na wat grondig onderzoek, aangezien er al een oude scheur in het hout was “dichtgesmeerd”.

Reageer

Diederik 06-10-2020

Algemene score

1,0
Schrikbarend slechte klantenservice, en producten ontvangen met meer dan 15(!) beschadigingen erop.

Waar je bij babydump (zelfde moederbedrijf!) gewoon een vervangend artikel krijgt, mag je hier alle serienummers/typenummers en foto's opsturen want ze willen losse onderdelen vervangen. Ook als 50% van het pakket beschadigd is. Je loopt daar tegen een muur op waar je met lange telefoongesprekken om iets gedaan te krijgen. Vervolgens heeft het maanden(!) geduurd voordat we alle vervangende onderdelen kregen, en het laatste onderdeel komt tijdens onze kraamweek binnen.

Medewerkers spreken elkaar tegen, afdelingen werken langs elkaar. Met doorvragen ontdek je dat er ineens wel ruimte in de planning was, terwijl je daarvoor vanwege "vakantie" niet kon, etc.. Te schijnheilig.

Er wordt van alles beloofd, maar moesten er steeds achteraan. Nadat we hebben ge-escaleerd naar de manager pakt de volgende afdeling (planning) het gewoon weer op alsof er geen vuiltje aan de lucht is, en kon zo de belofte van service niet nagekomen worden. Gelukkig hebben we doen 1x iemand getroffen die meewerkt. De rest heb ik geen goed woord over. Helemaal niet dat ze ook nog over "hormonen" beginnen. Echt, zo respectloos, en dat tegen je klanten. Ken je doelpubliek zal ik zeggen: na maanden getouwtrek weet ieder dat er een uitgerekende datum aankomt. Mijn tip, zoek ergens anders een kinderkamer. Is het materiaal ook van een betere kwaliteit.

Reageer

Najva Zia 17-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
babyPark is mijn favorite winkel ik koop graag spullen voor mijn zoon bij BabyPark.
Serrvice is top ze zijn super klantvriendelijk, laatste was Babyfoon (LUVION) Kapot we hebben contact gehad met BabyPark ze hebben heel goed geholpen.

Dankje wel BabyPark

Reageer

Tessa 03-06-2020

Algemene score

1,0
iets retour gestuurd, heb zelfs track en trace code, maar ze zeggen dat het ze niet retour hebben gekregen. Nu krijg ik geen geld terug. Is toch vreemd. Track en trace code is te zien dat ze het retour hebben gehad.

Reageer

Linda 11-03-2020

Algemene score

5,0
De winkel is prachtig maar de online service is echt ronduit waardeloos, heb meerdere keren voor honderden euro’s wat besteld en er is altijd wat met de levering, of het komt niet optijd binnen, of de helft mist of de levertijd duurt 10 week extra. Ik word er onderhand een beetje zat van

Reageer

M63; 02-03-2020

Algemene score

5,0
Babypark heeft een goede service en tot vandaag geen klachten. Echter het product matrasbeschermer Topmark tutti bambini co sleeper dat ik hier kocht is niet ademend. We ontdekten dit bij toeval. Wanneer volwassenen er niet doorheen kunnen ademen, dan zeker een baby niet. Babypark heeft dit besproken met hun leverancier maar die zegt dat de beschermer is gemaakt van 100% katoen en dus ook ademend is. Het product is getest en goedgekeurd. Babypark biedt aan de kosten te retourneren wanneer ik het product terugstuur in originele verpakking, maar daar gaat het mij niet om!! Wanneer een klant aangeeft dat een product niet ademend is en dit zelf met anderen heeft uitgetest, dan wil je dat dit serieus wordt genomen. Niet voor mijzelf omdat we het niet zullen gebruiken, maar wel voor andere ouders die dit kopen met de gedachte dat het veilig is. Ik vind dat Babypark ondanks de vermelding van de leverancier een opmerking bij het product moet zetten dat het niet gegarandeerd ademend blijkt te zijn. En indien dit niet kan, opnieuw laten testen en tot de uitslag het product tijdelijk uit de handel nemen. Maar doe in elk geval iets ..... voordat we door schade pas wijzer worden!!

Reageer

Willem 13-02-2020

Algemene score

10,0
Een prettige winkel we hebben er een auto stoeltje gekocht, de medewerker was heel vriendelijk en behulpzaam, Het auto stoeltje werd zelfs in de auto geplaatst klasse.

Reageer

Anne 16-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerlijk gezegd gingen we met wat reserves naar de winkel omdat we bang waren in een soort IKEA terecht te komen, niets was minder waar! Het is een rustgevende winkel! Daarnaast zijn we zeer prettig en persoonlijk geholpen. Soms zijn verkoopmedewerkers opdringerig, maar bij Babypark hadden we een leuk gesprek en werden we na de uitleg weer met rust gelaten zodat we even konden nadenken over een eventuele aankoop. Dat heeft er onder andere voor gezorgd dat we onze kinderwagen meteen daar hebben aangeschaft. Daarnaast was de prijs ook goed en hadden we de mogelijkheid om te kijken of de wagen in onze auto paste. Super ervaring gehad!

Reageer

José 16-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben onlangs bij Babypark een kinderwagen en een autostoeltje aangeschaft. De service liet niets te wensen over. We kregen koffie tijdens het wachten, en toen er een medewerker beschikbaar was zijn we heel goed geholpen bij het maken van onze keuze. Al onze wensen werden meegenomen en de medewerker schroomde niet ook de nadelen van enkele artikelen te benoemen. Daarnaast is het erg prettig dat je kunt aangeven wanneer je je aankopen geleverd wilt krijgen, ook als daar een paar maanden tussen zit. Prima zaak!

Reageer

Anon 12-09-2019

Algemene score

4,0
Deel van een zending ontbrak tijdens de bezorging. De klantenservice was altijd heel vriendelijk maar kon eigenlijk elke keer niet vertellen wanneer het ontbrekend deel werd geleverd. Er werd ook geen status update gegeven. Er was een duidelijk gebrek aan communicatie tussen klanten service en leverancier.
Officiele reactie van Babypark 09-10-2019

Beste Anon,

Hartelijk dank voor uw bericht. We gaan deze opmerking meenemen in onze doorlopende overwegingen teneinde de service continu verder te verbeteren.

Hopelijk tot een volgende keer (met een betere ervaring).

Klantenservice Babypark

Reageer

Oumayra 01-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al onze baby spullen komen van de Babypark. Super tevreden met de hulp van de medewerkers van Babypark Heerlen. Ik geef ze een dikke 10!

Reageer

Yoni van 't Ent 29-08-2019

Algemene score

1,0
Vandaag een Luvion Easy babyfoon gekocht in Barendrecht voor € 89,-. Ik wilde even opzoeken hoe het precies werkt dus tikte op internet de babyfoon in om te zoeken. Tot mijn grote verbazing zag ik dat dezelfde babyfoon op internet bij bol.com € 49,90 kost. Ik heb contact opgenomen met babypark aangezien er wordt geroepen en geadverteerd met de aller goedkoopste te zijn en de laagste prijs garantie. Helaas wilde of kon de medewerker helemaal niets voor mij betekenen. Babypark is de goedkoopste maar niet vergeleken met Bol.com. De medewerker gaf mij het advies dit terug te brengen, wat ik natuurlijk ga doen. Babypark de goedkoopste, nou mooi niet dus!
Officiele reactie van Babypark 09-10-2019

Beste Yoni,

Het door u gevonden product is waarschijnlijk gevonden op eBay. Daar worden namelijk ook 2e hands producten aangeboden. We vergelijken onze prijzen van nieuwe producten (uiteraard) wel met concurrenten die ook hetzelfde product onder dezelfde voorwaarden (ook nieuw in doos dus) aanbieden.

Hopelijk hebben we hiermee aangegeven wat de mogelijke reden is geweest van het enorme prijsverschil.

Hopelijk toch tot een volgende keer.

Klantenservice Babypark

Reageer

Tanja 24-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service... Ik kocht een wipstoeltje, maar de kleur die ik graag wilde, was niet op voorraad in de winkel... We kregen het daarom thuis gestuurd. De volgende dag werd het al geleverd. Top!

Reageer

Sari 22-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nette winkel en vriendelijk personeel bij Babypark Enter! Eerst geholpen door voor ons gevoel een wat minder ervaren medewerker op de kinderwagenafdeling. Na een rondje door de winkel kwamen we een ervaren medewerker en tevens moeder van 3 tegen. Precies wat wij nodig hadden als ouders to be. Terug gegaan naar de kinderwagenafdeling met deze medewerker en een duidelijke uitleg gekregen. Uiteindelijk hier de kinderwagen en babyfoon gekocht en wordt in november geleverd. Wij zijn super goed geholpen en komen zeker terug!

Reageer

Barbara Postma 20-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Sinds mijn dochter zwanger was van een tweeling, ben ik enkele keren bij uw filiaal in Amersfoort geweest. Mijn dochter en schoonzoon hebben al hun spullen bij u gekocht. Ook de bedjes en box en toebehoren voor logeerpartijtjes bij ons hebben wij bij u gekocht. Mijn man, die normaal met geen stok een winkel is in te krijgen, ging zonder morren mee. Zelfs ook de tweede keer. Wij werden steeds bijzonder vriendelijk en behulpzaam geholpen. En waren heel snel klaar. De prijzen, gekoppeld aan de goede service, vallen dan mee. Ook de bezorging van de spullen was op tijd en volledig in orde. Dank.

Reageer

Daniël den Uil 19-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn vrouw en ik zijn op bezoek geweest bij Babypark, vestiging Staphorst. We hebben in één avond onze complete aankoop geregeld van de babyuitzet. We werden geholpen door een vriendelijke vrouw met voldoende kennis van de producten waar wij nog enkele vragen over hadden. Op dit moment zitten wij te wachten tot de spullen geleverd worden, ook deze afstemming is erg netjes verlopen.

Reageer

Van der Laan 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben ontzettend blij met de webshop van Babypark. Wanneer je iets besteld, wordt het snel, maar ook goed verpakt geleverd. De kwaliteit van de spullen is erg goed.

We hebben al veel spullen bij Babypark gekocht, waaronder een babykamer.

Toen wij onlangs een tienerkamer (bed met toebehoren als een matras e.d., nachtkastje en bureau) kochten, werd er op een prettige wijze gecommuniceerd over de leverdatum. De bezorger deed keurig zijn schoenen uit op de mat, werkte snel en netjes. Het was duidelijk een vakman, die nadien de rommel opruimde en het afval meenam.

Bedankt! En tot de volgende keer!

Reageer

Pascal 15-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deskundig, vriendelijk, enthousiast en vooral oprecht geholpen. Prima uitleg gegeven over het product waarvoor ik kwam, de voor- & nadelen besproken, maar ook alternatieven besproken. En erg belangrijk voor mij, er werd oprecht interesse getoond en goed doorgevraagd naar wat ik precies wilde en waarom. Al met al was ik erg onder de indruk hoe ik geholpen en geadviseerd bent.
Officiele reactie van Babypark 09-10-2019

Beste Pascal,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We vinden het leuk om dat te horen en het motiveert ons om zo door te gaan.

Hopelijk tot snel.

Klantenservice Babypark

Reageer

Kim 14-08-2019

Algemene score

3,0
Vermoedelijk ga ik de kinderstoel niet winnen, aangezien mijn reactie niet heel positief is.

Eerste keer dat ik er kwam vond ik het een erg grote en onpersoonlijke winkel, personeel begroet je niet, is voornamelijk bezig met zichzelf. De outlet afdeling is echt vreselijk, de kringloopwinkel straalt meer uit. Vervolgens vinden we een leuke speeltent, alleen nergens een prijskaartje te vinden. Ook het product zelf niet. Alleen een showmodel. Ook geen personeel om het aan te vragen. Deze dus uiteindelijk maar laten staan.

We waren op internet op zoek naar een box, degene die we mooi vonden werd verkocht bij babypark, dus toch maar weer daar naartoe gegaan. Box besteld, verder werd er niet gebeld over of het klaar stond ofzo, dat moesten we zelf maar uitzoeken. Na lang wachten de box opgehaald, bleek bij thuiskomst, de la 2 verschillende ladegeleiders te hebben en de box zelf zit ook erg slecht in elkaar. Erg teleurstellend. Kortom, geen prettige ervaring gehad bij babypark.

Reageer

Linda 14-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hebben een kinderkamer gekocht en zijn ik de winkel goed geholpen. Levering ging snel en goed. Tijdens het monteren van de kamer bleken de pootjes niet juist, het mailcontact hierover verliep goed en nu wachten we tot de nieuwe pootjes worden opgestuurd. De winkel heeft een groot assortiment en op de website is dit ook te bekijken. Ik zal deze winkel zeker aanbevelen.

Reageer

Els Boon-Nagels 14-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prachtige winkel leuke klantvriendelijke meisjes en als je even moet wachten kun je wat lekkers eten en drinken in het restaurant!
Warm aanbevolen

Reageer

Niek 13-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie winkel en super service. Bestelling geplaatst en meteen een mailtje gekregen met info over de bezorging. Werd de week erop de bestelling al bezorgd. Wat ideaal is, is dat je aan de deur met de pin kan betalen. Vriendelijk personeel die eerlijk advies geven. Kortom super tevreden over deze winkel en mooie baby spullen rijker!

Reageer

Willeke 13-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nette winkel met vriendelijk personeel. Wij zijn goed geholpen bij de aankoop van onze wieg, ledikant matras, box etc. Goed en eerlijk advies in de winkel en een snelle bezorging door een vrolijke chauffeur. Kortom niets op aan te merken!

Reageer

Najat 12-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn een maand geleden voor het eerst naar babypark gegaan en wij hebben toen gelijk ook een kinderwagen gekocht.
De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend.
De winkelmedewerkster en kassierster die ons hebben geholpen waren vriendelijk en behulpzaam.
De kinderwagen zou thuis geleverd worden en dat is ook allemaal vlot verlopen!
Ik ben een zeer tevreden!
De website is ook top en ik heb al een verlanglijstje opgemaakt. Ik ga zeker blijven shoppen bij babypark!

Reageer

Toon meer reviews