Babypark - Reviews & Ervaringen

4,5 Lees 205 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Babypark.

Babypark stelt zich voor

Welkom bij Babypark! Met 10 moderne, ruim opgezette megastores in Nederland is er altijd een Babypark bij jou in de buurt waar werkelijk alles voor uw babyuitzet te koop is. Onze megastores zijn te vinden in Kesteren, Gouda, Wormerveer, Barendrecht, Veldhoven, Enter, Heerlen, Amersfoort, Roosendaal en Staphorst. Zowel online als in onze megastores shop je met onze Laagste Prijsgarantie. Online bestellen gaat eenvoudig & snel via Babypark.nl. Test een kinderwagen op het kinderwagentestparcours, vind de mooiste babykamer tussen de talloze gestylede kamertjes en laat je adviseren in ons autostoel experience center. Ook voor kleinere aankopen zoals speelgoed, verzorgingsartikelen en babykleding ben je bij Babypark aan het juiste adres. Onze productspecialisten helpen je graag met een vrijblijvend advies op maat!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 11 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

4,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

An 15-04-2021

Algemene score

2,0
De service in babypark Heerlen was behoorlijk slecht. Mijn partner en ik zijn langsgeweest om kinderwagens uit te testen. De prijzen waren heel verwarrend, die stonden in een hoekje in een kader. Dat was zeer frustrerend en misleidend. De adviseur kwam pas opdagen na een halfuur en er waren al niet zoveel medewerkers aanwezig om te helpen door corona. Ik had er dus meer van verwacht voor een grote babywinkel.

Reageer

Mark 02-04-2021

Algemene score

4,0
Erg slechte ervaring met het kopen van onze box bij Babypark. In eerste instantie werd onze zwarte box beschadigd geleverd, waarbij duidelijk was geprobeerd om de schade weg te moffelen met een likje verf. Na dit gemeld te hebben kregen wij de toezegging dat we nieuwe onderdelen zouden krijgen, waar we overigens wel 3 maanden op hebben moeten wachten. De afspraak was dat deze tevens gemonteerd zouden worden en de oude, beschadigde onderdelen zouden mee teruggaan. Vandaag was de leverdag, tussen 9.00 en 11.00. Om 14.00 nog steeds geen babypark gezien, dus maar ervan uitgegaan dat ze niet meer kwamen. Uiteindelijk om 15.00 een melding gekregen dat de onderdelen bij de buren afgeleverd waren, zonder montage dus. Babypark heeft het schijnbaar druk genoeg dat zij zich niet druk maken om de service, erg jammer.

Reageer

Rik 11-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gister op afspraak wezen shoppen bij de vestiging van Babypark in Kesteren.
We hadden een hele uitzet nodig en zijn erg fijn geholpen door de verkoopster. Ze wist waar ze over sprak en dacht goed met ons mee. Het is een grote winkel met behoorlijk wat keuzemogelijkheden en uiteindelijk hadden we precies genoeg aan de beschikbare 120 minuten!

Reageer

SVG 06-02-2021

Algemene score

1,0
Complete babyuitset gekocht bij babypark. Kamertje, badset enz. Bij levering van het kamertje bleek het ledikantje beschadigd in de doos te zitten. Hier gelijk melding van gemaakt, onderdeel bleek niet op voorraad en zou uiterlijk 1.5 maand later geleverd en gemonteerd worden. Na weken gewacht te hebben, werden we gebeld dat de levering nog 6 weken op zich zal laten wachten. Ons kindje is dan inmiddels al geboren. Erg bedroevend. Op ons voorstel om het ledikantje in zijn geheel om te ruilen werd niet ingegaan, want "dan zaten zij met een ledikantje met schade". Voor een bedrijf wat pretendeert "de grootste babywinkel van europa" te zijn is de service erg bedroevend (zwak uitgedrukt).

Reageer

Pia 05-01-2021

Algemene score

1,0
Hele slechte service bij babypark. Ik kocht 6 maanden geleden 2 dure stokke kinderstoelen. Nu wilde ik hem 1 half jaar later in elkaar zetten. Blijkt dat er een rugplankje te weinig in de doos zit. Ik heb helaas de doos niet gelijk gecontroleerd omdat een baby pas na een half jaar zelfstandig kan zitten. En ik alle vertrouwen had in stokke en babypark. Had ik beter wel kunnen doen geen enkel bedrijf vertrouwen. Ik kon wel het gemiste onderdeel bestellen en betalen. Ik dacht volgens mij begrijp jij het niet. Ik ga niet voor het gemiste onderdeel betalen als die in de doos hoort te zitten. Ik heb ook gezegd dat ik het een hele slechte service vind van babypark ze nemen geen eens de moeite. Ik koop er nooit meer wat mij zijn ze kwijt als klant wat een slechte service zeg. Laat het een les zijn voor volgende kopers van babypark.

Reageer

L. 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Excellente service die je bijna nergens meer tegenkomt maar waar Babypark echt in uitblinkt; daar kunnen nog een hoop webshops/bedrijven veel van leren.
Verder een zeer uitgebreid assortiment, en heel vakkundig en ongekend vriendelijk personeel.
Mooi om te zien dat de Christelijke normen zo openlijk worden uitgedragen (o.a. zondags gesloten; een zeer goed standpunt / voorbeeld in de onderhand 24uurs economie)
Vol lof over Babypark!

Reageer

Donkers 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik lees hier onder berichten van een slechte service en een slechte reactie. Bij ons was niets minder waar. Onze babyfoon is na een jaar kapot. Mailtje gestuurd, volgende dag al reactie en meteen zonder gedoe een nieuwe gekregen. Top service!

Reageer

Laura 06-10-2020

Algemene score

1,0
Slechte service
Slechte service, duurt lang voordat je een mail terug krijgt van de klantenservice! We hadden een schommelstoel gekocht, binnen een week was het hout hiervan gescheurd. Direct gemaild, na veel heen en weer mailen over serienummer etc. Na 4 weken te horen gekregen dat er over 6 weken een nieuw onderdeel komt, maar niet naar ons gestuurd, maar naar babypark. Kan hem daar ophalen, of eerst het kapotte onderdeel terugsturen (kost 6,95) en weer afwachten tot ze het hebben ontvangen en daarna wordt het pas opgestuurd. In Babypark begrippen duurt dit dus 10 weken....
Overigens piept en kraakt de stoel nu aan alle kanten en lijkt de stoel al eerder te zijn “opgelapt” na wat grondig onderzoek, aangezien er al een oude scheur in het hout was “dichtgesmeerd”.

Reageer

Diederik 06-10-2020

Algemene score

1,0
Schrikbarend slechte klantenservice, en producten ontvangen met meer dan 15(!) beschadigingen erop.

Waar je bij babydump (zelfde moederbedrijf!) gewoon een vervangend artikel krijgt, mag je hier alle serienummers/typenummers en foto's opsturen want ze willen losse onderdelen vervangen. Ook als 50% van het pakket beschadigd is. Je loopt daar tegen een muur op waar je met lange telefoongesprekken om iets gedaan te krijgen. Vervolgens heeft het maanden(!) geduurd voordat we alle vervangende onderdelen kregen, en het laatste onderdeel komt tijdens onze kraamweek binnen.

Medewerkers spreken elkaar tegen, afdelingen werken langs elkaar. Met doorvragen ontdek je dat er ineens wel ruimte in de planning was, terwijl je daarvoor vanwege "vakantie" niet kon, etc.. Te schijnheilig.

Er wordt van alles beloofd, maar moesten er steeds achteraan. Nadat we hebben ge-escaleerd naar de manager pakt de volgende afdeling (planning) het gewoon weer op alsof er geen vuiltje aan de lucht is, en kon zo de belofte van service niet nagekomen worden. Gelukkig hebben we doen 1x iemand getroffen die meewerkt. De rest heb ik geen goed woord over. Helemaal niet dat ze ook nog over "hormonen" beginnen. Echt, zo respectloos, en dat tegen je klanten. Ken je doelpubliek zal ik zeggen: na maanden getouwtrek weet ieder dat er een uitgerekende datum aankomt. Mijn tip, zoek ergens anders een kinderkamer. Is het materiaal ook van een betere kwaliteit.

Reageer

Najva Zia 17-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
babyPark is mijn favorite winkel ik koop graag spullen voor mijn zoon bij BabyPark.
Serrvice is top ze zijn super klantvriendelijk, laatste was Babyfoon (LUVION) Kapot we hebben contact gehad met BabyPark ze hebben heel goed geholpen.

Dankje wel BabyPark

Reageer

Tessa 03-06-2020

Algemene score

1,0
iets retour gestuurd, heb zelfs track en trace code, maar ze zeggen dat het ze niet retour hebben gekregen. Nu krijg ik geen geld terug. Is toch vreemd. Track en trace code is te zien dat ze het retour hebben gehad.

Reageer

Linda 11-03-2020

Algemene score

5,0
De winkel is prachtig maar de online service is echt ronduit waardeloos, heb meerdere keren voor honderden euro’s wat besteld en er is altijd wat met de levering, of het komt niet optijd binnen, of de helft mist of de levertijd duurt 10 week extra. Ik word er onderhand een beetje zat van

Reageer

M63; 02-03-2020

Algemene score

5,0
Babypark heeft een goede service en tot vandaag geen klachten. Echter het product matrasbeschermer Topmark tutti bambini co sleeper dat ik hier kocht is niet ademend. We ontdekten dit bij toeval. Wanneer volwassenen er niet doorheen kunnen ademen, dan zeker een baby niet. Babypark heeft dit besproken met hun leverancier maar die zegt dat de beschermer is gemaakt van 100% katoen en dus ook ademend is. Het product is getest en goedgekeurd. Babypark biedt aan de kosten te retourneren wanneer ik het product terugstuur in originele verpakking, maar daar gaat het mij niet om!! Wanneer een klant aangeeft dat een product niet ademend is en dit zelf met anderen heeft uitgetest, dan wil je dat dit serieus wordt genomen. Niet voor mijzelf omdat we het niet zullen gebruiken, maar wel voor andere ouders die dit kopen met de gedachte dat het veilig is. Ik vind dat Babypark ondanks de vermelding van de leverancier een opmerking bij het product moet zetten dat het niet gegarandeerd ademend blijkt te zijn. En indien dit niet kan, opnieuw laten testen en tot de uitslag het product tijdelijk uit de handel nemen. Maar doe in elk geval iets ..... voordat we door schade pas wijzer worden!!

Reageer

Willem 13-02-2020

Algemene score

10,0
Een prettige winkel we hebben er een auto stoeltje gekocht, de medewerker was heel vriendelijk en behulpzaam, Het auto stoeltje werd zelfs in de auto geplaatst klasse.

Reageer

Anne 16-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerlijk gezegd gingen we met wat reserves naar de winkel omdat we bang waren in een soort IKEA terecht te komen, niets was minder waar! Het is een rustgevende winkel! Daarnaast zijn we zeer prettig en persoonlijk geholpen. Soms zijn verkoopmedewerkers opdringerig, maar bij Babypark hadden we een leuk gesprek en werden we na de uitleg weer met rust gelaten zodat we even konden nadenken over een eventuele aankoop. Dat heeft er onder andere voor gezorgd dat we onze kinderwagen meteen daar hebben aangeschaft. Daarnaast was de prijs ook goed en hadden we de mogelijkheid om te kijken of de wagen in onze auto paste. Super ervaring gehad!

Reageer

José 16-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben onlangs bij Babypark een kinderwagen en een autostoeltje aangeschaft. De service liet niets te wensen over. We kregen koffie tijdens het wachten, en toen er een medewerker beschikbaar was zijn we heel goed geholpen bij het maken van onze keuze. Al onze wensen werden meegenomen en de medewerker schroomde niet ook de nadelen van enkele artikelen te benoemen. Daarnaast is het erg prettig dat je kunt aangeven wanneer je je aankopen geleverd wilt krijgen, ook als daar een paar maanden tussen zit. Prima zaak!

Reageer

Anon 12-09-2019

Algemene score

4,0
Deel van een zending ontbrak tijdens de bezorging. De klantenservice was altijd heel vriendelijk maar kon eigenlijk elke keer niet vertellen wanneer het ontbrekend deel werd geleverd. Er werd ook geen status update gegeven. Er was een duidelijk gebrek aan communicatie tussen klanten service en leverancier.
Officiele reactie van Babypark 09-10-2019

Beste Anon,

Hartelijk dank voor uw bericht. We gaan deze opmerking meenemen in onze doorlopende overwegingen teneinde de service continu verder te verbeteren.

Hopelijk tot een volgende keer (met een betere ervaring).

Klantenservice Babypark

Reageer

Oumayra 01-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al onze baby spullen komen van de Babypark. Super tevreden met de hulp van de medewerkers van Babypark Heerlen. Ik geef ze een dikke 10!

Reageer

Yoni van 't Ent 29-08-2019

Algemene score

1,0
Vandaag een Luvion Easy babyfoon gekocht in Barendrecht voor € 89,-. Ik wilde even opzoeken hoe het precies werkt dus tikte op internet de babyfoon in om te zoeken. Tot mijn grote verbazing zag ik dat dezelfde babyfoon op internet bij bol.com € 49,90 kost. Ik heb contact opgenomen met babypark aangezien er wordt geroepen en geadverteerd met de aller goedkoopste te zijn en de laagste prijs garantie. Helaas wilde of kon de medewerker helemaal niets voor mij betekenen. Babypark is de goedkoopste maar niet vergeleken met Bol.com. De medewerker gaf mij het advies dit terug te brengen, wat ik natuurlijk ga doen. Babypark de goedkoopste, nou mooi niet dus!
Officiele reactie van Babypark 09-10-2019

Beste Yoni,

Het door u gevonden product is waarschijnlijk gevonden op eBay. Daar worden namelijk ook 2e hands producten aangeboden. We vergelijken onze prijzen van nieuwe producten (uiteraard) wel met concurrenten die ook hetzelfde product onder dezelfde voorwaarden (ook nieuw in doos dus) aanbieden.

Hopelijk hebben we hiermee aangegeven wat de mogelijke reden is geweest van het enorme prijsverschil.

Hopelijk toch tot een volgende keer.

Klantenservice Babypark

Reageer

Tanja 24-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service... Ik kocht een wipstoeltje, maar de kleur die ik graag wilde, was niet op voorraad in de winkel... We kregen het daarom thuis gestuurd. De volgende dag werd het al geleverd. Top!

Reageer

Sari 22-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nette winkel en vriendelijk personeel bij Babypark Enter! Eerst geholpen door voor ons gevoel een wat minder ervaren medewerker op de kinderwagenafdeling. Na een rondje door de winkel kwamen we een ervaren medewerker en tevens moeder van 3 tegen. Precies wat wij nodig hadden als ouders to be. Terug gegaan naar de kinderwagenafdeling met deze medewerker en een duidelijke uitleg gekregen. Uiteindelijk hier de kinderwagen en babyfoon gekocht en wordt in november geleverd. Wij zijn super goed geholpen en komen zeker terug!

Reageer

Barbara Postma 20-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Sinds mijn dochter zwanger was van een tweeling, ben ik enkele keren bij uw filiaal in Amersfoort geweest. Mijn dochter en schoonzoon hebben al hun spullen bij u gekocht. Ook de bedjes en box en toebehoren voor logeerpartijtjes bij ons hebben wij bij u gekocht. Mijn man, die normaal met geen stok een winkel is in te krijgen, ging zonder morren mee. Zelfs ook de tweede keer. Wij werden steeds bijzonder vriendelijk en behulpzaam geholpen. En waren heel snel klaar. De prijzen, gekoppeld aan de goede service, vallen dan mee. Ook de bezorging van de spullen was op tijd en volledig in orde. Dank.

Reageer

Daniël den Uil 19-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn vrouw en ik zijn op bezoek geweest bij Babypark, vestiging Staphorst. We hebben in één avond onze complete aankoop geregeld van de babyuitzet. We werden geholpen door een vriendelijke vrouw met voldoende kennis van de producten waar wij nog enkele vragen over hadden. Op dit moment zitten wij te wachten tot de spullen geleverd worden, ook deze afstemming is erg netjes verlopen.

Reageer

Van der Laan 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben ontzettend blij met de webshop van Babypark. Wanneer je iets besteld, wordt het snel, maar ook goed verpakt geleverd. De kwaliteit van de spullen is erg goed.

We hebben al veel spullen bij Babypark gekocht, waaronder een babykamer.

Toen wij onlangs een tienerkamer (bed met toebehoren als een matras e.d., nachtkastje en bureau) kochten, werd er op een prettige wijze gecommuniceerd over de leverdatum. De bezorger deed keurig zijn schoenen uit op de mat, werkte snel en netjes. Het was duidelijk een vakman, die nadien de rommel opruimde en het afval meenam.

Bedankt! En tot de volgende keer!

Reageer

Pascal 15-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deskundig, vriendelijk, enthousiast en vooral oprecht geholpen. Prima uitleg gegeven over het product waarvoor ik kwam, de voor- & nadelen besproken, maar ook alternatieven besproken. En erg belangrijk voor mij, er werd oprecht interesse getoond en goed doorgevraagd naar wat ik precies wilde en waarom. Al met al was ik erg onder de indruk hoe ik geholpen en geadviseerd bent.
Officiele reactie van Babypark 09-10-2019

Beste Pascal,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We vinden het leuk om dat te horen en het motiveert ons om zo door te gaan.

Hopelijk tot snel.

Klantenservice Babypark

Reageer

Kim 14-08-2019

Algemene score

3,0
Vermoedelijk ga ik de kinderstoel niet winnen, aangezien mijn reactie niet heel positief is.

Eerste keer dat ik er kwam vond ik het een erg grote en onpersoonlijke winkel, personeel begroet je niet, is voornamelijk bezig met zichzelf. De outlet afdeling is echt vreselijk, de kringloopwinkel straalt meer uit. Vervolgens vinden we een leuke speeltent, alleen nergens een prijskaartje te vinden. Ook het product zelf niet. Alleen een showmodel. Ook geen personeel om het aan te vragen. Deze dus uiteindelijk maar laten staan.

We waren op internet op zoek naar een box, degene die we mooi vonden werd verkocht bij babypark, dus toch maar weer daar naartoe gegaan. Box besteld, verder werd er niet gebeld over of het klaar stond ofzo, dat moesten we zelf maar uitzoeken. Na lang wachten de box opgehaald, bleek bij thuiskomst, de la 2 verschillende ladegeleiders te hebben en de box zelf zit ook erg slecht in elkaar. Erg teleurstellend. Kortom, geen prettige ervaring gehad bij babypark.

Reageer

Linda 14-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hebben een kinderkamer gekocht en zijn ik de winkel goed geholpen. Levering ging snel en goed. Tijdens het monteren van de kamer bleken de pootjes niet juist, het mailcontact hierover verliep goed en nu wachten we tot de nieuwe pootjes worden opgestuurd. De winkel heeft een groot assortiment en op de website is dit ook te bekijken. Ik zal deze winkel zeker aanbevelen.

Reageer

Els Boon-Nagels 14-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prachtige winkel leuke klantvriendelijke meisjes en als je even moet wachten kun je wat lekkers eten en drinken in het restaurant!
Warm aanbevolen

Reageer

Niek 13-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie winkel en super service. Bestelling geplaatst en meteen een mailtje gekregen met info over de bezorging. Werd de week erop de bestelling al bezorgd. Wat ideaal is, is dat je aan de deur met de pin kan betalen. Vriendelijk personeel die eerlijk advies geven. Kortom super tevreden over deze winkel en mooie baby spullen rijker!

Reageer

Willeke 13-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nette winkel met vriendelijk personeel. Wij zijn goed geholpen bij de aankoop van onze wieg, ledikant matras, box etc. Goed en eerlijk advies in de winkel en een snelle bezorging door een vrolijke chauffeur. Kortom niets op aan te merken!

Reageer

Najat 12-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn een maand geleden voor het eerst naar babypark gegaan en wij hebben toen gelijk ook een kinderwagen gekocht.
De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend.
De winkelmedewerkster en kassierster die ons hebben geholpen waren vriendelijk en behulpzaam.
De kinderwagen zou thuis geleverd worden en dat is ook allemaal vlot verlopen!
Ik ben een zeer tevreden!
De website is ook top en ik heb al een verlanglijstje opgemaakt. Ik ga zeker blijven shoppen bij babypark!

Reageer

Lei 12-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn momenteel in verwachting van onze eerste kindje. Hier komt heel veel bij kijken qua spullen. We hebben veel rond gekeken en toen besloten om bij babypark onze spulletjes te halen. Er was zoveel keuze dat we niet makkelijk was om keuze te maken. Wij hebben onze baby kamer uit witte meubels gekozen maar dachten dat we het wel leuk zouden vinden om een zwarte box te hebben in onze zitkamer. Na 1/2 weken hadden we toch spijt en hebben we dit heel makkelijk kunnen aanpassen naar een witte box door een emailtje te sturen. Zo wat een service en wat ben ik blij! Heel veel dank aan de medewerker die dit heeft geregeld.

Groetjes

Reageer

Deb 12-08-2019

Algemene score

4,0
Op zich ruime keus en goed geholpen in de winkel, maar met beide babykamers problemen gehad met beschadigde meubels en telkens een tweede lange levertijd gehad. Dit is absoluut niet fijn als je zwanger bent. Laatste babykamer werd pas hersteld 1 dag voor mijn geplande keizersnede...dit terwijl we ruim op tijd waren met bestellen en ook de extra levertijd ingecalculeerd was, maar daar heeft babypark weinig boodschap aan helaas.

Reageer

Petra Boerlage 12-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn de trotse opa en oma van een kleinzoon van acht maanden. Omdat hij elke week een dag bij ons is wilde we een buggy kopen zodat we wat mobieler zouden zijn. Omdat we bij Babypark al de meubeltjes hadden gekocht voor onze babykamer bij opa en oma zijn we ook naar Babypark gegaan voor de buggy en dat is ons weer prima bevallen. De buggy die we uitzochten was niet in de kleur die we wilde voorradig in de winkel maar wel nog via de site, de verkoper vertelde dat de buggy de volgende dag bezorgd zou worden. We hebben de buggy gekocht en inderdaad de volgende dag hadden wij hem in huis, top!! We hebben al veel plezier van de buggy gehad.

Reageer

Valentijn 12-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als aanstaande ouders van onze 1e kind zijn wij behoorlijk groen in de baby wereld, maar ik kan wel stellen dat wij behoorlijke kritische kopers zijn. Babypark heeft echt aan al onze wensen voldaan. Informatieoverdracht, enthousiasme en vriendelijkheid van personeel, nakomen van (prijs)afspraken en de algehele uitstraling van winkel. Kan niet anders oordelen dan met een 9. Een 10 gaat me net te ver :)

Reageer

Marlieke 12-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel (Barendrecht) is mooi, groot, overzichtelijk, schoon en het aanbod is gigantisch. Het personeel is zeer behulpzaam, niet opdringerig en ontzettend vriendelijk en geduldig. Bijvoorbeeld bij het afhalen van de kinderwagen, stelde de medewerker voor om hem even in elkaar te zetten. Super! Daarna heeft hij ook nog alles in de auto geladen.

Reageer

Tinne 12-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Topservice! Kwaliteitsproducten! Behulpzaam! En ik zou nog verder kunnen doorgaan!
In 2011 leerde wij deze winkel voor de eerste maal kennen en in 2019 maakte wij een tweede keer gebruik van hun service, producten enz. Niets is te veel en voor alles wordt een oplossing gezocht!
Ik kan deze winkel alleen maar aanraden, zowel online als fysiek

Reageer

D. 12-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er komt veel op je af als je voor je eerste kleintje een Babypark binnenloopt: zoveel benodigde spullen, zoveel keuze. De opzet van de winkel in Barendrecht maakt het echter toch behapbaar: duidelijke onderverdeling in categorieen, erg schone winkel en zeer behulpzaam personeel. Wij hebben de aanschaf in twee delen gesplitst: eerst zijn we zelf een halve dag door de winkel gegaan, gewoon om te kijken wat we mooi zouden vinden. Thuis hebben we - met name op de website van Babypark - verder onderzoek gedaan. Uiteindelijk zijn we met een gereduceerde lijst van opties samen met een verkoopster door de winkel gegaan en hebben wij alle grote dingen (kamer/wagen/maxi-cosi etc.) ineens uitgezocht. We kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn en de winkel van harte aanbevelen!

Reageer

Kevin 12-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte service bij BabyPark Barendrecht. Snelle en uitstekende kwaliteit van service. Goede productinformatie en snelle levering. Communicatie vanuit klantenservice is perfect en alles werd in het werk gesteld om ons als klanten tevreden te stellen. Wij hebben de kinderkamer, kinderwagen, maxicosi en autostoel gekocht bij BabyPark en alles is naar volle tevredenheid geleverd en gemonteerd.

Ondanks de systeemstoring die BabyPark ondervond in de tijd dat wij de maxicosi bestelde werd alles toch op tijd geleverd en hier werd keurig over gecommuniceerd door de klantenservice.

De winkel zelf is schoon en beschikt over een ruim aanbod. Personeel is vriendelijk en kundig. Erg fijn.

Wij zijn uitermate tevreden op alle fronten en raden een ieder aan om hier te kopen.

Reageer

P Tabak 12-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Normaliter schrijf ik nooit een recensie, maar ik ben bij de filialen Amersfoort en Wormerveer zo opvallend goed geholpen dat ik er niet om heen kan om een recensie te schrijven.

Ik ben in beide filialen geholpen door 2 jonge werknemers die ontzettend veel kennis hadden over iedere productgroep. Op deze manier was ik in een mum van tijd helemaal klaar voor de babykamer en alle bijbehorende producten die erbij komen kijken voor een baby.

Echte vakmanschap! Ik zou iedereen aanraden om hier je gehele baby uitzet te kopen! En nogmaals dank!

Reageer

Peter 12-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie services ze nemen de tijd voor je.
Gaan echt mee met de laagste prijs garantie.

Alles bij elkaar prettige winkel

Reageer

Anouk 12-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima winkel om vooral je goed te oriënteren op wat je allemaal nodig hebt. Ga wel vroeg, dan is het nog niet zo druk en wordt je snel geholpen. Wij hebben onze box met boxkleed hier gekocht. Het was niet op voorraad en werd de week erna kosteloos thuisbezorgd, ideaal!

Reageer

René van den Akker 12-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Onwijs mooie spullen, mooie winkel maar bezorging van 3 x niks... we zouden een mail krijgen hoe laat er ongeveer geleverd zou worden.... is niet gebeurd en vervolgens staan ze om 07:00 voor de deur volgens mij ben je dan niet helemaal lekker. vind prima om vroeg me bed uit te gaan maar zonder bericht is 07:00 niet normaal.

Reageer

R 11-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, goed advies, goede prijs!
Er wordt samen gezicht naar het juiste product en deze wordt uitgebreid getest en uitgelegd aan de klant.

Reageer

Jaimy 11-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn kinderwagen en maxi cosi besteld bij Babypark Barendrecht. Heel goed geholpen, ze nemen hier echt de tijd voor je om alles goed uit te leggen en te laten zien. Mocht zelfs de kinderwagen passen in de auto van de verkoopster, omdat wij beide dezelfde auto hadden maar ik niet met mijn eigen auto was, super! Later ook nog het baby kamertje en de box besteld bij Babypark. Goede service en voor iedereen een aanrader.

Reageer

Mike 11-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie, grote winkel met een groot assortiment. De medewerkers vallen op, maar komen vaak al uit zichzelf vragen of ze je van dienst kunnen zijn. De prijzen zijn aan de hoge kant, maar dit wisten we van tevoren en mag ook zeker de pret niet drukken. Inspiratie genoeg opgedaan en leuke spullen aangeschaft.

Reageer

Roos 11-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een grote winkel voor alle baby, peuter en kleuter spullen die je maar nodig hebt. Je hebt geen idee wat er allemaal op je afkomt bij een eerste kindje. Door het vriendelijke personeel die allemaal van de hoed en de rand weten, zijn wij goed op weg geholpen bij het maken van keuzes bij de aanschaf van verschillende dingen. Prettige winkel, je kunt er terecht voor alle spullen die je nodig hebt voor je kleintje! Is het niet voorradig? Dan wordt het besteld en heb je de keuze om het in de winkel op te halen of lekker thuis te laten bezorgen!

Reageer

Melline 11-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zowel in de winkel geweest als via de webshop bestelt. Levering webshop was goed, duidelijke site en snelle, keurige levering. In de winkel in Barendrecht geweest. Door meerdere medewerkers geholpen, allemaal super aardig en goed advies. Er wordt echt naar je wensen geluisterd en gekeken naar wat bij je past.

Reageer

Michelle Kars 11-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al vanaf binnenkomst direct goed geholpen! Wij hebben vrijwel alle meubels, kinderwagen, Maxi Cosi en andere benodigdheden hier gekocht en zijn zeer te spreken over de goede service en met name de communicatie. In de winkel (wij zijn in Amstersfoort geweest) is voldoende personeel aanwezig om je vragen te beantwoorden en je kunt echt merken dat ze verstand van zaken hebben. Ook bij het maken van bepaalde keuzes geven ze je (indien gewenst) advies, zonder je iets op te dringen. Wij twijfelden nog over de kleur van de kinderwagen (deze was niet in de showroom aanwezig), waarna we later nog gebeld zijn toen deze wel in de showroom aanwezig was om hem nog te kunnen bekijken. Wat ons ook beviel is de mogelijkheid om een deel van de spullen later geleverd te krijgen in verband met de garantie. De levering is ook super verlopen, je kunt zelf uit een aantal dagen kiezen en op de dag zelf word je op de hoogte gehouden van de exacte levertijd (tot op de minuut nauwkeurig). Ook het retourneren gaat zeer eenvoudig en het is zelfs mogelijk om deze bij de volgende levering mee te geven aan de bezorgers (dat scheelt weer een ritje op en neer naar de winkel). Telefonisch word je tevens zeer snel en goed geholpen, al met al zouden we de winkels van Babypark zeker aanbevelen!

Reageer

Toufik 11-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Babykamer en kinderwagen gekocht bij Baby park in Gouda. We zijn goed geholpen door een medewerker, duidelijke uitleg en advies! Bedankt

Reageer

Toon meer reviews