Siemens WM14U940EU - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
10 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 31 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WM14U940EU op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fam Molle 10-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een machine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14U940EU

Algemene score

8,0
Deze wasmachine 1 week in huis. Wat een super machine. Stil, schoon, fijne sensofresh optie, groot laadvermogen plus een mooi staaltje high TEC. Lust voor het oog.
De machine is ons aangeraden daar de adviseur van Apollo BV. Machine voldoet aan het advies. Goede service bij zowel aankoop als installatie.

Pluspunten

  • Stil
  • Vele opties
  • Sensofresh

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Demi 15-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine, grote trommel, senso fresch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14U940EU

Algemene score

9,0
Mooie machine om te zien, met touch screen, veel keuzemogelijkheden, oa gekozen vanwege de sensofresh. Sensofresh werkt goed, vooral spullen die je niet kunt of niet te vaak wilt wassen, kleding ruikt echt fris. Sommige programma's duren erg lang, maar kun je zelf verkorten. Grote trommel, dus kan veel was in, maar ook kleine hoeveelheden zijn geen probleem, trommel gaat niet slaan. Verder is de machine stil en energiezuinig. Geeft bij ieder programma aan hoeveel water en energie je gebruikt. Extra vlekkenprogramma, met de 16 meest voorkomende vlekken. Pas 1 vlekkenprogramma gebruikt, maar werkte wel. Kortom, tot nu toe zeer tevreden.

Pluspunten

  • mooie machine
  • veel programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 09-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie gebruiksvriendelijke wasmachine.

Geschreven voor: Siemens WM14U940EU

Algemene score

9,0
Na lang wachten en twijfelen toch voor de siemens WM14U940EU gekozen. Tot nu toe nog geen moment van spijt van gehad. Programma's zijn duidelijk en makkelijk in te stellen. Het is wel raadzaam om in het begin het boekje erbij te gebruiken om de juiste programma's te kunnen kiezen, aangezien lang niet alle programma's voor 10 kg geschikt zijn. Programma's duren wel heel lang, zo is een eco programma meer dan zes uur! Maar aan de andere kant is de machine heerlijk stil zo dat je de machine met gemak 's avonds aan kan zetten, zelfs met het centrifugeren geruisloos.
Wat ik wel als een nadeel ervaar is dat er geen apart bakje voor vloeibaar wasmiddel bij zit, hier heb ik zelf wat voor aangeschaft.
Voor de rest prima machine, met een gemakkelijke app op de telefoon waarmee je ziet wanneer de machine klaar is.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Stil
  • Duidelijk display
  • Veel opties
  • Handige app voor op de telefoon/tablet

Minpunten

  • Geen appart bakje voor vloeibaar wasmiddel
  • Eco programma duurt wel erg lang

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Leon Parlevliet 08-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

wat een mooie apparaten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14U940EU

Algemene score

10,0
Way een mooie apparaten, Onze wasmachine was stuk na 6 jaar (ander merk) en hebben advies gevraagd bij een expert (Stolk voorburg) wij wilde eerst een miele kopen en zij vertelden ons dat het kwalitatief niet veel van elkaar onder doet Siemens of Miele. We hebben de WM14U940EU en de en de droger WT47X940EU van Siemens gekocht. Wat een aanwinst super mooi vormgegeven en zo stil dat je ze bijna niet hoort. Super makkelijk in gebruik zeker met Home connect tijde een absolute aanrader echt zijn geld waard.

Pluspunten

  • zeer zeer stil
  • mooi vormgegeven
  • makkelijk in gebruik
  • Home connect

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorn van Deudekom 19-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Groot scherm duidelijke menustructuur, bedinginsvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14U940EU

Algemene score

9,0
prijs kwaliteit verhouding is uitstekend, mogelijkheden die deze apparaten aankunnen, bediening gemak

Pluspunten

  • bediening gemak
  • goed menustructuur
  • veel programmakeuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Justin 18-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14U940EU

Algemene score

9,0
Top of the line wasmachine van Siemens.

Goede bediening en kwalitatief hoogwaardig gebouwd! Erg handig ook dat de machine te bedienen is met Home Connect.

Het wasresultaat is aanmerkelijk beter dan vroeger en we zouden de machine dan ook aanraden!

Pluspunten

  • Wasresultaat
  • Design en kwaliteit bouw
  • Home connect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yolo 12-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wauw wat een top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14U940EU

Algemene score

9,0
WauW!
Mooi apparaat kwa vormgeving, super veel slimme programma's en mogelijkheden voor eigen voorkeuren, heeeeeel erg stil, sensofresh om geurtjes te verwijderen zonder te wassen is een heerlijke extra, en ook nog connected en met de met de app te bedienen, heel makkelijk!
Jammer dat de maatvoering niet goed is vermeld in de documentatie -dieper- waardoor het apparaat bij ons niet goed past op de beoogde plek. Tip is dus -als maatvoering belangrijk is- in de winkel na te meten of de maten in de specs overeenkomen met de praktijk.

Pluspunten

  • mooi apparaat, technisch hoogstaand
  • schone was
  • ' connected'
  • fluisterstil
  • veel mogelijkheden

Minpunten

  • was duurt iets langer dan vorige apparaat
  • maatvoering.....dieper dan in specs aangegeven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin Drenth 01-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige apparaten!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14U940EU

Algemene score

9,0
Altijd Miele gehad. Na zeer uitvoerige, eerlijke en open uitleg van Renaud Wormerveer de Siemens set aangeschaft. Absoluut geen spijt van switch naar Siemens. Geluidloos, innovatief, prachtige uitstraling, gebruiksvriendelijk, mogelijkheden all over, duurzaam enz enz. Zeer zeer tevreden!

Pluspunten

  • zoals hierboven genoemd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo & Ja 15-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens Avantgarde wasmachine en droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14U940EU

Algemene score

10,0
Wisten niet dat wassen zo leuk kon zijn! Beide machines plaatje voor het oog. En je staat erbij, je kijkt er naar en je hoort hem niet als hij draait. En de Senso fresh is een welkome aanvulling!

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Design
  • Senso fresh
  • Vele programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tox 09-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer geavanceerde wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14U940EU

Algemene score

9,0
Op aanraden van m'n beste vriendin deze machine besteld. Hij werd keurig op tijd geleverd en geïnstalleerd volgens afspraak. Helaas bleek de eerste dag al gelijk dat mijn exemplaar defect was. Maar dat is werkelijk keurig opgelost en een week hater had ik een vervangende machine. Alle complimenten aan Doornenbal in Nijverdal en Siemens!
De bediening via touch screen is erg fancy. De mogelijkheid van de app op je telefoon is leuk, maar vooral een bijkomstigheid. De bediening is eenvoudig en de keuzes zijn helder en allemaal ook weer aan te passen. Ook is de machine heerlijk stil. Ik zal nog wel enkele opties gaan aanpassen, zoals de diverse verlichtingsopties, om onnodig stroom verbruik te vermijden.
Wat de machine helemaal top (een 10) zou maken is als je hem ook op een warmwater kraan (van bijv een zonneboiler) kunt aansluiten.

Pluspunten

  • Moderne bediening
  • stil
  • programma's zeer zeer duidelijk en overzichtelijk

Minpunten

  • geen warmwater aansluiting
  • qua omvang een grote machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Esther 27-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14U940EU

Algemene score

9,0
Een gemakkelijke wasmachine. Duidelijke display en was programma's. De wasmachine maakt nauwelijks geluid en wast goed schoon.

Pluspunten

  • Duidelijke display en was programma's
  • Schakelt vanzelf uit, dus energie besparend

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Oscar 27-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

1 prachtig 2 zeer stil 3 energie zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14U940EU

Algemene score

10,0
Dat een wasmachine mooi kan zijn klinkt gek maar dit is prachtig!
Daarnaast krijgt hij vlekken uit kleding die er al jaren niet meer uit gingen.
Hij is energie zuinig en fluisterstil, beste koop van 2018!

Pluspunten

  • zuinig
  • stil
  • mooi
  • groot vulgat

Minpunten

  • lange programma`s

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 25-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig design bij hoog bedieningsgemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14U940EU

Algemene score

9,0
Na altijd Miele wasmachines en wasdrogers te hebben gehad, ben ik gevallen voor de Avantgarde serie van Siemens. Beide machines zien er echt prachtig uit. Ook de bediening is simpel via de touchscreens en een mooie optie is Home Connect waarbij je de machines op afstand kunt monitoren via je telefoon. Wat echter wel opvalt is dat de programma's soms 30% tot 50% langer duren dan Miele.

Pluspunten

  • Bediengemak
  • Design
  • Laadvermogen (10 kg)

Minpunten

  • Lange duur van programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elmo 13-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM14U940EU

Algemene score

8,0
De Siemens WM14U940EU is een érg mooie wasmachine. Wast goed, is vrij snel en ook stil. Verder is het apparaat mooi vormgegeven. Het licht in de trommel is ook heel handig! Minpunt is wel dat de wasmachine moet opstarten... Zolang het apparaat niet is opgestart kun je 'm ook niet openen. Verder moet je vrij hard drukken op het touchscreen (ja u leest het goed: Een touchscreen! Érg mooi, maar niet altijd even praktisch). En de prijs is aan de hoge kant.

Pluspunten

  • Mooi
  • Stil

Minpunten

  • Duur
  • Opstarttijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j Hooyschuur 28-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design wast zeer schoon niet kreukelig super aanschaf.

Geschreven voor: Siemens WM14U940EU

Algemene score

10,0
Machine die met zijn tijd meegaat dmv WIfi .Was komt eruit met weinig kreukels.Veel keuze programma's.
Gebruiks vriendelijk .Veilig kinderslot.

Pluspunten

  • mooi design
  • Weinig geluid
  • 7 jaar garantie

Minpunten

  • nog niet kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BCM 26-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14U940EU

Algemene score

9,0
Dit is een wasmachine met een gebruiksvriendelijke bediening. Veel keuze programma's. Hij is erg stil en kan notabene nog stiller ingeschakeld worden.
Grote vulopening en tevens een sieraad voor het oog.

Pluspunten

  • 10 kg wasgoed
  • verlichting
  • favorieten instellen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Consument 23-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille machine, grote trommel, veel mogelijkheden!

Geschreven voor: Siemens WM14U940EU

Algemene score

9,0
Het is een mooie wasmachine maar dat is natuurlijk niet het belangrijkste. De machine heeft ontzettend veel mogelijkheden, zelfs voor gordijnen and dekens. Daarnaast een mogelijkheid om een eigen programma aan te zetten (variabele temp en tijd). De machine is heel erg stil en de was komt er schoon uit. Enige minpunt tot nu toe is dat de machine uitschakelt wanneer een programma enige tijd klaar is. De deur kan alleen open als de machine aanstaat dus alvorens de was eruit kan moet de machine eerst weer aangezet worden.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Veel programma's
  • Wifi

Minpunten

  • Schakelt uit na einde programma, deur niet open
  • Touchscreen vergt wat geduld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oscar 14-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prachtige kwa uiterlijk en was schoner dan nieuw!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14U940EU

Algemene score

9,0
Een wasmachine is een wasmachine dachten wij, een moderne machine zal minder stroom en water verbruiken maar verder zal hij het zelfde moeten doen..
Toen kwam de nieuwe Siemens.. wat een machine!! Grote inhoud, mooi bedieningspaneel, mooie verlichting, fluisterstil en tot slot de was schoner dan ooit!
Van schoenen tot een kussen, het komt er als nieuw uit.

Pluspunten

  • Grote opening
  • Duidelijke bediening
  • Verlichting in de trommel
  • Stil
  • Zeer schone was!

Minpunten

  • Laag bij de grond
  • Aanschafprijs
  • Deur gaat wat stroef open

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wasje1 09-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie, goeie, moderne maar ook prijzige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14U940EU

Algemene score

8,0
Ik had het geluk dat ik deze wasmachine mocht testen. Wat een super mooie wasmachine! De wasmachine is voorzien van led-verlichting en van WiFi. De WiFi heb ik niet gebruikt maar is natuurlijk wel handig voor mensen die veel van huis zijn. Tevens beschikt de wasmachine over heel veel verschillende functies. Zelfs een gordijnen en impregneer programma. Toch is er ook een nadeel te vinden. Het deurtje van de wasmachine gaat alleen open wanneer de machine aanstaat. Persoonlijk vind ik dat een enorme ergenis! Soms heb je was wat je direct in de machine gooit en waar je later op de dag meer bij ingooit. Maar bij deze wasmachine moet je hem eerst aanzetten en vervolgens duurt een circa 10 tellen voordat hij volledig opgestart is en je het deurtje kan openen. Geduld dus! Verder werkt de wasmachine op touchscreen. Heel modern heel mooi maar touchscreen werkt niet altijd perfect als je haaastig en lomp bent. En als laatste de prijs, 1499 euro. Ondanks dat ik het een geweldige mooie en goeie wasmachine vind, vind ik de prijs behoorlijk!

Pluspunten

  • Mooie verlchting
  • Moooi design

Minpunten

  • Erg prijzig
  • Deurtje openen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

A.M uit H'mond 02-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Pracht apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14U940EU

Algemene score

10,0
Prijzig. Als je al een 'minpunt' moet noemen is dat er 1. Verder is er niets op of aan te merken op de wasmachine. Wat een genot om te wassen. Geruisloos haalt ie moeiteloos alle vlekken weg. Als man zijnde leek een wasje draaien op hogere wiskunde maar met de gemakkelijke, gebruiksvriendelijke Touch screen is dit zelfs voor de grootste leek een makkie! Nogmaals, jammer dat de wasmachine prijziger is dan veel concurrenten maar daar staat tegenover dat hij dat ook waar maakt.

Pluspunten: geruisloos; veel mogelijkheden; gebruiksvriendelijk
Minpunten: Prijzig

Pluspunten

  • Geruisloos
  • veel opties en mogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews