AEG L7WB86GW - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten voor de AEG L7WB86GW op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Geert 02-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijke Was/Droogcombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7WB86GW

Algemene score

9,0
Zeer handig voor kleine gezinnen en als je weinig ruimte hebt om wasmachine en droger te plaatsen. Prima

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marije 17-04-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in te stellen, goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7WB86GW

Algemene score

10,0
Dit is een fijne was/droogcombinatie. Er is veel keuze in programma's die makkelijk in te stellen zijn. Verder kun je een programma vooraf instellen en kun je ook meteen na het wassen de droger laten draaien zonder dit apart in te stellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Duin en Wiel 17-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7WB86GW

Algemene score

8,0
De machine wordt gebruikt in een gezondheidscentrum.Het fijne is dus dat hij s avonds aangezet kan worden en s ochtends de was(handdoeken) droog is en meteen weer gebruikt kan worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeannette den Hollander 16-04-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig te bedienen was/droog machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7WB86GW

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekocht omdat ik niet voldoende ruimte heb voor een wasmachine en droger apart. Je kan verschillende soorten wassen doen. Ik gebruik de machine nu vanaf oktober 2018 en ik erg tevreden.

Pluspunten

  • Apart kunnen wassen en drogen
  • Tussentijds een kledingstuk toevoegen
  • Past zich aan met de tijd en hoeveelheid kleding
  • Mooi voorfront
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Pluisjes na het drogen moeilijk te verwijderen.
  • Wassen/drogen achter elkaar laten gaan, duurt lang

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Gast 14-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7WB86GW

Algemene score

8,0
Wegens plaatsgebrek aangeschaft. Functioneert prima. Voor senioren is een handleiding op papier wel gemakkelijker!

Pluspunten

  • Duidelijke bediening
  • Stabiele machine

Minpunten

  • Handleiding online

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

AEG kombi 7000 serie 13-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fantastische was droog combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7WB86GW

Algemene score

9,0
De was droog combinatie van AEG bevalt super goed. Hij wast goed schoon en de droger werkt ook prima. Heb je een klein wasje wat niet echt vuil is dan kun je makkelijk tijd besparen. Ik ben er heel tevreden over.

Pluspunten

  • Ruimte besparend
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 13-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Lange levensduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7WB86GW

Algemene score

8,0
Altijd AEG wasmachines gehad, dit is de 2e was/droogcombinatie machine, de vorige heeft 15 jaar trouwe dienst bewezen, ruimtebesparend, tijdbesparend, smerige was er in en schoon en droog er weer uit, degelijke machine voor een goede prijs

Pluspunten

  • 2 in 1

Minpunten

  • Jammer dat er geen verlichting in de trommel zit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Karin 13-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Supier wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7WB86GW

Algemene score

10,0
Een hele fijne wasmachine die de wastijd aanpast aan het gewicht wat je wast. Bespaard veel tijd en geld. Ook door de hoge centrifugesnelheid komt de eas er al goed droog uit waardoor was zo droog is. Helemaal niets op aan te merken. Een TOP wasmachine.

Pluspunten

  • Wastijd instelbaar
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 13-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7WB86GW

Algemene score

8,0
Veel opties voor verschillende programma’s en kort/lang/warm/heet etc. Na een compleet programma (wassen en drogen) komt de was er wel erg gekreukt uit.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Ruimtebesparend

Minpunten

  • Gekreukte was
  • Sommige programma’s erg lang

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dorus 12-04-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Wast en droogt zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7WB86GW

Algemene score

9,0
Eerdere wasmachine was ook van AEG en heb ik ivm verhuizing meeverkocht. Was na 10 jaar nog steeds goed. De nieuwe is stiller en centrifugeert beter. Droogresultaat is ook heel goed. Wel jammer dat het glas nu donker is waardoor je het wasgoed bijna niet meer kunt zien in de trommel.

Pluspunten

  • Stil
  • Centrifugeert heel goed

Minpunten

  • Donker venster

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

N.Jonk 12-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede, ruime wasmachine met droogfunctie

Geschreven voor: AEG L7WB86GW

Algemene score

8,0
Onze wasmachine was op leeftijd en de droger defect. Deze model, als combi kwamen ik tegen in de winkel. Die stond mij wel aan. Hij doet wat hij moet doen, de was schoon maken, en indien nodig gelijk drogen. De was komt er vergeleken met mijn oude machine, van 7 jaar, veel schoner uit. (met name de frisheid ruik je). De droog functie werkt, maakt de was droog, maar achteraf gezien had ik toch liever een aparte machine. Dit werkt toch net allemaal wat anders. Let wel op, als je de droog functie gebruikt, de belading gelijk een stuk minder is. Dit wordt in de winkel niet echt voor gespiegeld. Er zit een eco stand op, maar die kan niet lager dan 40 graden.. dat is voor het gevoel dan weer apart, maar het zal zo horen. De bediening, grotendeels een soort touch screen, werkt wel lastig. Als je bijvoorbeeld de clear functie wil activeren na het drogen, moet je meerdere toetsen tegelijk bedienen. Maar dan reageert de bediening moeizaam. Maar dat heb ik voor lief genomen, hoe vaak komt het voor? Bij mij niet elke was.. niet alle wasjes gaan gelijk in droog functie ;) Al met al, voor de kosten een mooie goede (eigenlijks 2 machines) machine.

Pluspunten

  • Twee in een
  • Stil vergeleken met oude modellen
  • Tijdindicatie
  • Eco programma

Minpunten

  • Droger minder goed als een stand alone droger
  • Weinig gewicht in droog functie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

VosPaffie 12-04-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Stil, groot en simpel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7WB86GW

Algemene score

8,0
Wat een verschil met de oude wasmachine.
Deze is een stuk groter maar past op de zelfde Plek als de vorige wasmachine.
De wasmachine is gebruiksvriendelijk en heeft ook een mooi uiterlijk.
De was komt er al zeer droog uit wat een uit komst is als je een groot gezin heb.
Zelfs de broeken van mijn avontuurlijke jongens word met deze wasmachine geheel schoon.
De kamer van onze jongste zoon is naast het was gedeelte, maar hij word van deze machine niet wakker als hij aan staat.
Het piepje dat de wasmachine klaar is gaat vanzelf uit.

Wij zijn zijn blij met deze aankoop en adviseren deze voor mensen met een groot gezin.

Pluspunten

  • Stil
  • Eco
  • Groot
  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooi uiterlijk

Minpunten

  • Het lukt niet om de machine hoger te zetten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Reits194 12-04-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Was en droog combi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7WB86GW

Algemene score

9,0
Als alleenstaande niet zo ruim wonend is dit een ideale combi was-en droogmachine. Eenvoudige bediening en toch moet je het even "leren" voor het beste resultaat. Stille werking.

Pluspunten

  • In een keer klaar met de was
  • Stil en eenvoudig

Minpunten

  • Vrij langdurige programma's

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne 12-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super fijne stille machine eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7WB86GW

Algemene score

8,0
Ik gebruik al jaren was droog combies en deze springt er echt uit. Er zijn veel mogelijkheden van kort wassen en drogen tot opfrissen kleding. Zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lars 12-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

AEG L7WB86GW De Perfecte Combinatie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7WB86GW

Algemene score

9,0
Handige machine die weinig ruimte inneemt. Hij levert de was goed schoon en bijna droog af waardoor je energie en tijd bespaard. Zeker geen verkeerde aankoop!

Pluspunten

  • Goedkope combinatie wassen en drogen
  • Veel programma's met logische bediening
  • A+ label
  • Modern looks

Minpunten

  • Geen tot zover

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 12-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende wasmachine

Geschreven voor: AEG L7WB86GW

Algemene score

9,0
Een snelle, stille en zeer functionele wasmachine. Kan hem iedereen aanraden! Geeft na het drogen wel veel pluisjes die lastig uit de machine te halen zijn. Verder echt top!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nadine 12-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7WB86GW

Algemene score

8,0
Fijne wasmachine, maakt niet te veel herrie en vooral voor kleine snelle wasjes tot 1kg is ideaal! Vooral omdat het dan binnen een uur gewassen en gedroogd is.

Pluspunten

  • Veel programma’s
  • Weinig herrie

Minpunten

  • Eco stand duurt wel heel lang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Moi 12-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk was/droger combi in gebruik en ruimte besparend!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7WB86GW

Algemene score

9,0
Ik heb zelf de combi droger/wasmachine. Het gebruiksvriendelijk en je bespaart ruimte. Verschillende wasprogramma' s wat super handig is, als je even niet weet hoe of wat.

Pluspunten

  • 2 in 1 combi echt ideaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eds 10-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote vulopening, mooi design.

Geschreven voor: AEG L7WB86GW

Algemene score

4,0
De wasfunctie is prima. De droogfunctie voldoet niet. Strijkdroog is veel te droog om nog te strijken. Gecombineerd programma duurt extreem lang. Het schoonmaken van de trommel, deurrubber en het filter na de droogfunctie is erg omslachtig en onhandig. De tijd die je wint met wassen lever je zonder meer in op het onderhoud. De automatische schoonmaak-spoelfunctie is niet afdoende en storingsgevoelig. Ging na twee weken al stuk.

Pluspunten

  • Wast prima
  • Geluidsniveau
  • Vulgemak
  • Bediening overzichtelijk en logisch

Minpunten

  • Programma's duren extreem lang
  • Droogfunctie voldoet niet
  • Storingsgevoelig

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Goede was- droogcombinatie 02-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7WB86GW

Algemene score

8,0
Wij hebben niet zoveel ruimte dus nu kunnen wij met een droger en een wasmachine ruimt besparen. Zowel drogen als wassen gaat perfect.

Pluspunten

  • Veel programmas
  • Ruime trommel
  • Zuinig

Minpunten

  • Zuinige programmas duren lang (ecomodus 4 uur)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer