AEG L7WB86GW - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 32 reviews die zijn achtergelaten voor de AEG L7WB86GW op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Harry en Els. 07-09-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7WB86GW

Algemene score

9,0
Na jaren een wasmachine en droger gehad hebbende wilden we nu een was/droog combinatie
proberen. Na lang zoeken en het een met het ander afwegen zijn we bij deze AEG uitgekomen.
Hebben nu alle programma"s gedraaid en hij bevalt ons uitstekend en wat de pluisjes bij het drogen betreft "hoe meer was met pluisjes je er in stopt hoe meer pluisjes er achterblijven in de machine". Als je de handleiding opvolgt is het een topmachine voor een redelijke prijs.

Pluspunten

  • past programma aan, (gewigt).
  • Geluidsniveau. (zeer stil).
  • 1 uur wasje. (geweldig).
  • Stomen. (in een mum fris).

Minpunten

  • Bij ouder wasgoed wat pluisjes.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Geert 02-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijke Was/Droogcombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7WB86GW

Algemene score

9,0
Zeer handig voor kleine gezinnen en als je weinig ruimte hebt om wasmachine en droger te plaatsen. Prima

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Justin 22-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima was droog combinatie

Geschreven voor: AEG L7WB86GW

Algemene score

8,0
Heb deze AEG gekocht omdat ik weinig ruimte heb. Bevalt tot nu toe prima. Was even uitzoeken welk programma het beste werkte. Maar nu heb ik het ideale programma voor mij gevonden.
De duur van een wasprogramma met drogen duurt wel ongeveer 6 uur maar dan is het ook schoon en droog. Prima keus wat mij betreft.

Pluspunten

  • Compact
  • Stil

Minpunten

  • Niets gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

MARIET 20-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

groot display,grote deur SUPER

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7WB86GW

Algemene score

9,0
Ik ben zeer blij met de wasmachine,en durf er ook de betere kleding er in te wassen.stop zelfs de mooie /goede pantalons en jurken gaan er in met zo'n grote deur en display SUPER goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

A.W. Van Bree de Koning 19-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi rood scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7WB86GW

Algemene score

8,0
Ik had al een was/droog combinatie van Siemens, die echter na zes en een half jaar kapot ging.
Mijn keuze is op de AEG was/droog combinatie gevallen omdat de diplay goed duidelijk
en overzichtelijk is en de klok geeft ook de juiste resterende tijd aan, wat bij
veel machines niet zo is.
Hij is goed te bedienen, niet te ingewikkeld heeft veel mogelijkheden, die gewoon bruikbaar zijn en geen dingen die je nooit gebruikt.
Ik ben er heel tevreden mee.
Grote trommel, hield voorheen vaak wasgoed over wat er net niet meer in kon. Perfect.
Drogen gaat perfect, zowel doorlopend als apart drogen.
De prijs/kwaliteitsverhouding is goed.

Pluspunten

  • Overzichtelijke display
  • Grote trommel
  • Hij wast perfect

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrice 18-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie was/droog combi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7WB86GW

Algemene score

8,0
Mooi design en doet wat ie moet doen. De was komt er wel flink gekreukeld uit als je de was en droog functie gebruikt. Eerst wassen en daarna met een wasbol ertussen drogen scheelt al een stuk. Tot nog toe geen spijt van aankoop

Pluspunten

  • Mooi design
  • Alles in een
  • Redelijk stil

Minpunten

  • Was erg gekreukt met alles in een programma
  • niet alleen tijd selecteren bij drogen alleen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

R. Frijda 18-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Twee in één, ideaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7WB86GW

Algemene score

9,0
Deze was/droog combinatie is ideaal, makkelijk te bedienen, zuinig en economisch. Veel mogelijkheden en een extra stoom mogelijkheid voor een strijkvrij resultaat.

Pluspunten

  • Veel programaas
  • Grote deur
  • Economisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Boye 18-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima kwaliteit All-in-One Wasdroogcombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7WB86GW

Algemene score

9,0
Het is een geweldig ruimtebesparend apparaat met alle functies die je zou willen hebben om je was te kunnen doen. Het scheelt dus sowieso al 1 vierkante meter aan ruimte omdat je geen extra droger nodig hebt. Daarnaast zegt het 5200 koppige panel van de consumenten bond dat de AEG machines 13 jaar meegaan, waar Beko/Samsung/etc maar gemiddeld 6 jaar meegaan.

Pluspunten

  • Wassen/centrifuge/drogen/stomen in 1
  • 1600 toeren centrifuge
  • Consumentenbond zegt dat AEG 13 jaar meegaat
  • Prijs/prestatie verhouding is erg scherp

Minpunten

  • Droogt iets minder kreukvrij dan een solo wadroger
  • Stoomfunctie kon beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berk 18-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke apparaat super tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7WB86GW

Algemene score

10,0
Ik ben er zeer tevreden mee met wassen en drogen !
Ik heb hiervoor 3 maanden geleden. Een was droogcombinatie van LG gekocht en alleen maar problemen gehad mijn kleding kwam er altijd vies uit de was en droger was heel vies. Dus klacht ingediend en gelijk overgestapt naar aeg combi en probleem is opgelost 👌🏻👌🏻👌🏻

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 18-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede was-droogcombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7WB86GW

Algemene score

8,0
Prima was-droogcombinatie die goed wast, droogt en makkelijk in het gebruik is. Er zijn veel programma’s waaruit je kunt kiezen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

michael 18-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7WB86GW

Algemene score

9,0
door de slimme combinatie was droog machine is is hij gebruik vriendelijk en handig voor dagelijks gebruik, door tijds besparing en zijn compact formaat overzichtelijk bediening ,en met een mooi modern design, de ideale partner in de huishouding van de moderne mens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stoom 19-05-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Doet wat het belooft

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7WB86GW

Algemene score

9,0
We gebruiken de machine in ons restaurant hoofdzakelijk voor de sloven en theedoeken.
Ook met een wastemperatuur van 40graden een fraai resultaat. Drogen is naar behoren.

Pluspunten

  • Goede wasresultaten op lage temperatuur
  • Wassen en drogen in 1

Minpunten

  • maximale belading van drogen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan 19-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie geruisloze wasmachine

Geschreven voor: AEG L7WB86GW

Algemene score

8,0
Dit product gekocht na het lezen van vele recensies; het blijft toch een flink bedrag.
Zeker geen spijt van deze aanschaf. Zeer fijne en efficiente was droog combi machine. Als je snel en energie zuinig je wasjes wilt draaien is dit jouw machine!

Pluspunten

  • Stil
  • Energiezuinig
  • Support en service

Minpunten

  • Redelijk duur
  • Vrij zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marije 17-04-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in te stellen, goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7WB86GW

Algemene score

10,0
Dit is een fijne was/droogcombinatie. Er is veel keuze in programma's die makkelijk in te stellen zijn. Verder kun je een programma vooraf instellen en kun je ook meteen na het wassen de droger laten draaien zonder dit apart in te stellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Duin en Wiel 17-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7WB86GW

Algemene score

8,0
De machine wordt gebruikt in een gezondheidscentrum.Het fijne is dus dat hij s avonds aangezet kan worden en s ochtends de was(handdoeken) droog is en meteen weer gebruikt kan worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeannette den Hollander 16-04-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig te bedienen was/droog machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7WB86GW

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekocht omdat ik niet voldoende ruimte heb voor een wasmachine en droger apart. Je kan verschillende soorten wassen doen. Ik gebruik de machine nu vanaf oktober 2018 en ik erg tevreden.

Pluspunten

  • Apart kunnen wassen en drogen
  • Tussentijds een kledingstuk toevoegen
  • Past zich aan met de tijd en hoeveelheid kleding
  • Mooi voorfront
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Pluisjes na het drogen moeilijk te verwijderen.
  • Wassen/drogen achter elkaar laten gaan, duurt lang

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Gast 14-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7WB86GW

Algemene score

8,0
Wegens plaatsgebrek aangeschaft. Functioneert prima. Voor senioren is een handleiding op papier wel gemakkelijker!

Pluspunten

  • Duidelijke bediening
  • Stabiele machine

Minpunten

  • Handleiding online

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

AEG kombi 7000 serie 13-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fantastische was droog combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7WB86GW

Algemene score

9,0
De was droog combinatie van AEG bevalt super goed. Hij wast goed schoon en de droger werkt ook prima. Heb je een klein wasje wat niet echt vuil is dan kun je makkelijk tijd besparen. Ik ben er heel tevreden over.

Pluspunten

  • Ruimte besparend
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 13-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Lange levensduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7WB86GW

Algemene score

8,0
Altijd AEG wasmachines gehad, dit is de 2e was/droogcombinatie machine, de vorige heeft 15 jaar trouwe dienst bewezen, ruimtebesparend, tijdbesparend, smerige was er in en schoon en droog er weer uit, degelijke machine voor een goede prijs

Pluspunten

  • 2 in 1

Minpunten

  • Jammer dat er geen verlichting in de trommel zit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Karin 13-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Supier wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7WB86GW

Algemene score

10,0
Een hele fijne wasmachine die de wastijd aanpast aan het gewicht wat je wast. Bespaard veel tijd en geld. Ook door de hoge centrifugesnelheid komt de eas er al goed droog uit waardoor was zo droog is. Helemaal niets op aan te merken. Een TOP wasmachine.

Pluspunten

  • Wastijd instelbaar
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews