AEG L9FE96CS - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
9 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 43 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M. Taal 21-01-2017 Product paar maanden in bezit

Duidelijk display en gemakkelijke bediening met draaiknop.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na start van het wasprogramma weegt de machine het wasgoed en als er te veel in zit, klinkt na 30 seconden een signaal en verschijnt er MAX in het display, dan kun je te veel wasgoed er uit te halen.
De stoomfunctie aan het eind van het programma vind ik ook handig. Jammer dat het alleen met 40 graden werkt. Ik was de meeste was op 30 graden, maar als het wel kan op 40 graden kan en ik de stoomfunctie aanzet, komt de was luchtig, minder gekreukt en lekker warm uit de machine.

Alleen de functie spoelstop en centrifugeren was wel even zoeken. Deze kun je selecteren met dezelfde toets waarmee je het toerental van het centrifugeren selecteert. Maar nu ik het weet, is het geen probleem meer.
Voor de rest had ik de handleiding niet meteen nodig, want het werkt allemaal heel logisch.

Pluspunten

  • Gemakkelijke bediening
  • 9 kilo trommel
  • Duidelijk display
  • Machine weegt de was
  • Bij te zware belading signaal na 30 seconden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Trudy Jansen 20-01-2017 Product paar weken in bezit

Wasmachine A.E G Super Goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Was heel mooi schoon en voor kleine hoeveel heden gebruik hij minder water super tevreden
Met mijn vorige A.E.G heb ik 10 jaar mee gedaan hoop hier ook 10 jaar mee te doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trudie 17-03-2017 Product paar maanden in bezit

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een fijne wasmachine. Gaat veel in en maakt weinig lawaai tijdens het centrifugeren. Wel jammer dat de steam-plus optie niet werkt bij het okopower- en het 20 minuten programma.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Antje Berlin 16-03-2017 Product paar maanden in bezit

Eenvoudige bediening en een goed wasresultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De programma's zijn eenvoudig te bedienen, sluiten goed aan een verschillende behoeftes om te wassen: economisch, snel, weinig was. Er is veel mogelijk.
Daarnaast wast deze maschiene met weinig geluid wat ik als heel erg prettig ervaar.
De deuropening is groter dan bij een andere wasmaschienes en maakt het in en uithalen van de was erg gemakkelijk.

Pluspunten

  • Grote deuropening
  • Goed wasresultaat bij welk programma dan ook
  • Snel, economisch en weinig; veel programma's
  • Weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henny van hoften 11-03-2017 Product paar maanden in bezit

Gebruiks vriendelijke machine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke gebruiksvriendelijke machine met mogelijkheden die prima past binnen ons eisen pakket.Stil in gebruik en eenvoudig in bediening.

Pluspunten

  • Overzichtelijk display
  • Grote trommel inhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alie Veltrop 10-03-2017 Product paar maanden in bezit

AEG L9FE96CS

Algemene score

9,0
Prima wasmachine met zeer goed was resultaat en zeer geluidloos en vele goede programma's en een mooie uitstraling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Smits 10-03-2017 Product paar maanden in bezit

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De trommelinhoud van 9 kg is ideaal voor een gezin, bediening van de machine is zeer eenvoudig. De wasmachine is ook stil.

Pluspunten

  • Trommelinhoud
  • Bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wartenberg 18-02-2017 Product paar maanden in bezit

Goede centrifuge trommel

Algemene score

8,0
Fijne machine waar veel was in kan en hij centrifugeert goed
Geruisloos veel opties zitten erop
Wel wennen dat tijd langer duurt als bij mijn oude Miele wasmachine

Pluspunten

  • Kan veel in centrifugeert goed

Minpunten

  • Lange tijdsduur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Diana 24-01-2017 Product paar maanden in bezit

Centrifugeren maakt kei veer herrie .

Algemene score

7,0
Maakt herrie, ken ook Niet apart centrifugeren.
heb het gekocht, omdat er 1600 toeren op zit.
Ik heb er wel spiijt van, en zou deze nooit meer kopen .

Pluspunten

  • Wassen

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 23-01-2017 Product paar weken in bezit

Ruime stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasmachine is heerlijk ruim en in vergelijking met andere wasmachines erg stil. Wat erg prettig werkt is de beladingssensor, nooit meer een overbeladen machine.
Ook de ÖKOMix is prettig, je kan je wasmiddel in het bakje doen, en de machine mixt het eerst met water en pompt het dan pas bij de was waardoor het wasresultaat beter wordt.
Door de vele wasprogramma's is het soms even zoeken naar wat je voorheen bij je oude machine gewend was. Maar eenmaal in gebruik werkt het super.
Enige nadeel wat we tot nu toe zijn tegengekomen is (in vergelijking met de oude machine (miele)) de lange wasduur. Door het A+++ energielabel verbruikt de machine minder stroom, maar hierdoor duurt een wasprogramma aanzienlijk langer.

Pluspunten

  • Grote inlading
  • aardig stil voor een wasmachine
  • ÖKOMix
  • laadcensor
  • Veel programma's

Minpunten

  • Lange wasduur door energiezuinigheid
  • In het begin zoeken naar juiste programma

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arlette 22-01-2017 Product paar weken in bezit

Ontzettend veel mogelijkheden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hij is ontzettend energiezuinig en makkelijk in bediening. Wat fijn is, is dat als je waspoeder gebruikt dit eerst wordt opgenomef door water, vermengd wordt onderin een apart gedeelte en dan pas in de trommel terecht komt op de kleding.
De sportwasjes zijn ook erg handig. En niet te vergeten de uitsteltijden, het is even uitvogelen maar als je het door hebt kun je alles zo naar wens inprogrammeren.

Pluspunten

  • 9 kilo
  • Kleine snelle wasjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 21-01-2017 Product paar weken in bezit

AEG wasmachine

Algemene score

8,0
De wasmachine heeft met een grote trommel, was goed schoon.
Is heel goed te bedienen, en maakt weinig geluid.

Pluspunten

  • grote trommel

Minpunten

  • bakje voor wasmiddel is niet erg handig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Robert 21-01-2017 Product paar maanden in bezit

Grote inhoud, stil en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne machine, digitaal en makkelijk te bedienen. Bovendien stil en erkan lekker veel in. Goede prijs kwaliteir

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Eric 20-01-2017 Product paar maanden in bezit

Stille machine met mooie vormgeving

Algemene score

9,0
Machine is bijzonder stil en geeft prima was resultaat, ook op lagere temperaturen. Opgegeven zuinigheid moet nog blijken uit de afrekening elektra

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rick 20-01-2017 Product paar weken in bezit

stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
bekent merk betrouwbaarheid , hoeveelheid was , prijs kwaliteit verhouding, op advies van de verkoper en het laten zien van de verschillen tussen de diverse systemen hebben we gekozen voor een AEG

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wineke 20-01-2017 Product paar weken in bezit

Duidelijk display, stil,

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na jaren van Bosch en Miele nu de AEG. Ik moest wel even wennen aan de manier van programmeren (heel veel mogelijkheden) maar dat ging snel en nu ben ik helemaal om! Alles is helemaal naar wens in te stellen. Fijne machine en nog stil ook. Super! Hopelijk vele jaren wasplezier van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trudy Jansen 20-01-2017 Product paar maanden in bezit

Wasmachine A.E G Super Goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Was heel mooi schoon en voor kleine hoeveel heden gebruik hij minder water super tevreden
Met mijn vorige A.E.G heb ik 10 jaar mee gedaan hoop hier ook 10 jaar mee te doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Lelieveld 20-01-2017 Product paar weken in bezit

De Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hier een korte beschrijving van de AEG wasmachine, is een fijne grote
trommel waar er veel in kan. Hij wast perfect schoon erg belangrijk.
En maakt niet al te veel lawaai. Dus heel goed aan te velen.
Fam. Lelieveld

Pluspunten

  • de grote opening

Minpunten

  • het bakje voor het waspoeder!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Philip 20-01-2017 Product paar maanden in bezit

Geluidsarme eenvoudig te bedienen wasmachine

Algemene score

9,0
Top machine, eenvoudige bediening en geluidsarm. Mooi om te zien. Was komt bijna droog uit de machine bij 1400 toeren

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Eenvoudige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alice 07-01-2017 Product paar maanden in bezit

Goed werkende,mooie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Op advies van de winkel gekocht. Perfecte uitleg. Machine is eenvoudig te bedienen. Over naar waspoeder nu, omdat de machine water met het poeder mengt voor de wasbeurt. Is erg zuinig. Vele mogelijkheden en ook nuttige. Geen overbodige dingen. Ben ook erg tevreden met de hoeveelheid was die er in kan. 9kg. Is wel fijn met een gezin van 5. Maar ook kleine wasjes mogelijk van 2 kg(20 min).

Pluspunten

  • Heel stil
  • Kan veel in
  • Wast goed schoon
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Eigenlijk niks.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews