AEG L9FE96CS - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 64 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Alice 07-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Goed werkende,mooie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Op advies van de winkel gekocht. Perfecte uitleg. Machine is eenvoudig te bedienen. Over naar waspoeder nu, omdat de machine water met het poeder mengt voor de wasbeurt. Is erg zuinig. Vele mogelijkheden en ook nuttige. Geen overbodige dingen. Ben ook erg tevreden met de hoeveelheid was die er in kan. 9kg. Is wel fijn met een gezin van 5. Maar ook kleine wasjes mogelijk van 2 kg(20 min).

Pluspunten

  • Heel stil
  • Kan veel in
  • Wast goed schoon
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Eigenlijk niks.
Geschreven voor: AEG L9FE96CS

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

traveler 07-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

gebruiksvriendelijke programmakeuze

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Nog even wennen aan mijn nieuwe wasmachine. Keuze uit veel programma´s. Progamm´s duren wel lang, maar hier kan je tijd besparen knop voor gebruiken. Bij wol programma niet teveel truien in de machine doen, want dan droogt de machine niet goed en kun je niet lang genoeg alleen centrifugeren. Wel fijn dat de machine de tijd aanpast aan de hoeveelheid was. En ook de grote deur is heel makkelijk met inladen.

Pluspunten

  • grote deur
  • tijd wordt aangepst aan hoeveelheid was

Minpunten

  • lange wastijden
  • niet lang alleen kunnen centrifugeren
Geschreven voor: AEG L9FE96CS

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam Ploegman 05-01-2017
  • Product paar weken in bezit

AEG wasmachine 9 kilo aangeschaft

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
wat en prachtige machine Mogen wij verwelkomen , onlangs een nieuwe AEG wasmachine gekocht ,de eisen die ik stelde was een grotere trommelinhoud ivm ons grote gezin en groter wordende kinderen en wasstapel....
maar de machine heeft zoveel meer te bieden .... een kleine was ook geen problem , even iets opfrissen ? ook geen problem ,toerental instellen ook geen probleem , en zo ook de tijd wat hij erover doet , echt een heerlijke machine en zeer geruisloos ook , een volle wasmand kan ik nu in een keer wegwassen en das wel lekker in een huishouden van 7

Pluspunten

  • grote trommel
  • korte wasjes
  • tijdsduur instellen
  • stoomfunctie
Geschreven voor: AEG L9FE96CS

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Terra01 03-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Intuitief en schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ondanks de vele programmamogelijkheden, is het gebruiksvriendelijk, werkt de machine intuitief en is de was heerlijk schoon en fris.
Geschreven voor: AEG L9FE96CS

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

boots 31-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

perfecte machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wast zeer goed. Veel mogelijkheden en het levert schone was op :-). Gebruiksvriendelijk en stil in gebruik. maw Topmachine.

Pluspunten

  • Mogelijkheden
  • Schone was
Geschreven voor: AEG L9FE96CS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M.de Jong 31-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Groot laadvermogen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze machine gekozen voor de grote 9 kg wastrommel en de grote deur.
Ben er zeer tevreden over maar vindt de wasduur qua tijd ook bij een kleine was erg lang duren. Door de zuinigheid zal het niet veel uitmaken qua kosten verbruik met mijn oude aeg.
De was is goed schoon en het is een stille machine.

Pluspunten

  • grote vulopening
  • grote inhoud

Minpunten

  • lange wastijd
Geschreven voor: AEG L9FE96CS

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mevrouw S de Gooijer 30-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Fantastisch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede wasmachine,stil ,eenvoudige manier om programma in te stellen .
Lekker grote trommel .
Ben erg blij dat ik toch voor deze machine heb gekozen.
Topper !!!

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • grote trommel inhoud

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: AEG L9FE96CS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bianca smolders 30-12-2016
  • Product paar weken in bezit

wasmachine

Algemene score

10,0
ik heb gekozen voor een grote trommel vanwege dat ons gezin bestaat uit 4 personen waaronder twee pubers dus ik heb veel was. Ik ben blij met deze keuze hij is makkelijk te bedienen, en al mijn was is zuiver en ruikt heerlijk, hij is ook stil tegenover mijn oude machine. ik raad hem aan iedereen aan vooral met een gezin. je moet tenslotte toch elke dag wassen.
Geschreven voor: AEG L9FE96CS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j m romers 29-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Grote vulopening.

Algemene score

8,0
De belangrijkste reden, om dit apparaat te kopen was het centrifugetoerental van 1600 en eenvoudige bediening.
Geschreven voor: AEG L9FE96CS

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Olga 29-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Stille wasmachine

Algemene score

10,0
Stille en zuinig wasmachine met een makkelijke instelling voor alle wasjes.
Grote vulopening en heel goede was resultaten.
Geschreven voor: AEG L9FE96CS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jean 29-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Groot scherm, overzichtelijk

Algemene score

9,0
Ik ben ontzettend blij met mijn AEG wasmachine. Ruim, overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Zo wordt wassen wel erg leuk
Geschreven voor: AEG L9FE96CS

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joke 29-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Stille wasmachine met grote vulopening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasmachine voldoet aan alle verwachtingen. Uiterst stil en bijna droog na 1600 toeren centrifugeren. Ideaal dat er ook een stoomprogramma op de wasmachine zit.

Pluspunten

  • grote vulopening
  • stoomprogramma

Minpunten

  • de was wordt gewogen
Geschreven voor: AEG L9FE96CS

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

D. Boonstra 29-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Grote inhoud, duidelijke keuzeknop, grote deur.

Algemene score

9,0
Aardig droog na centrifugeren. Was is goed schoon.
Veel mogelijkheden, bv extra spoelen, temperatuur aanpassen.
Bevalt tot nu toe uitstekend.
Geschreven voor: AEG L9FE96CS

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jongkind 29-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Mooi en stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super machine we zijn er heel blij mee ziet er stoer en en is heerlijk stil.
genoeg keuze in de wasprogramma's.

Pluspunten

  • Stil
  • Veel programma keuze

Minpunten

  • nog geen gevonden
Geschreven voor: AEG L9FE96CS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v holstein 29-12-2016
  • Product paar weken in bezit

wasmachine bevalt heel goed veel mogelijkheden

Algemene score

9,0
we hebben er geen spijt van goede keuze veel mogelijk heden wast goed schoon we zijn blij met deze keuze
Geschreven voor: AEG L9FE96CS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 29-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijne wasmachine!

Algemene score

9,0
Onze vorige was ook een AEG en is 11 jaar oud geworden. Werd altijd gebruikt voor 4 persoons gezin en schoonheidssalon aan huis. Wederom voor een AEG gekozen en tot op heden zeer tevreden over inhoud trommel, wasresultaat en prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Fijne bediening
  • Prijs/Kwaliteit
Geschreven voor: AEG L9FE96CS

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sleeper 28-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijne machine

Algemene score

8,0
Bevalt prima en mooi design. Grote trommel 9 kg en veel wasprogramma's. Niet moeilijk om te begrijpen

Pluspunten

  • Digitaal
  • Stil
Geschreven voor: AEG L9FE96CS

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Koning 28-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat het een zuinige wasmachine is en grote rommel heeft. Ook met een volle trommel komt de was er schoon uit en goede centrifuge
Geschreven voor: AEG L9FE96CS

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gerrits 28-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Mooi stil, goed te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekocht samen met een aeg droger uit dezelfde serie. Belangrijk voor mij is dat het zuinig is.
De onbalanssensor is erg gevoelig zodra er maar 1 artikel in zit.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig?

Minpunten

  • Onbalans erg gevoelig bij 1 artikel centrifugeren
Geschreven voor: AEG L9FE96CS

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Marcel 28-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Eenvoudige bediening duidelijk display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Erg fijn wasmachine met grote deur voor gemakkelijk laden.
En schone was als resultaat,energiezuinig.
Makkelijk en duidelijk te bedienen display.

Pluspunten

  • Grote deuropening
  • Eenvoudige bediening
Geschreven voor: AEG L9FE96CS

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews