Siemens iQ300 WM14N242NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 23 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ300 WM14N242NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 05-12-2019

Wij zijn zeer tevreden.

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

10,0
Wij zijn zeer tevreden. Heerlijk schone en fris ruikende was. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 04-12-2019

Siemens IQ300 wasmachine

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

10,0
We zijn bijzonder blij met deze wasmachine. We zijn nog maar met z'n tweeën en wassen wel minder dan toen de kinderen nog thuis waren.
Het gemak van het bedienen en het stroomverbruik spreekt ons bijzonder aan. Verder is het wasresultaat prima goed schoon. Fijn om te merken dat je heel wat zelf kan inregelen van de wasprogramm's.
Met de goede handleiding ben je snel gewend aan de nieuwe machine.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 04-12-2019

Wasautomaat IQ300 WM14N242NL

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

10,0
Nog maar kort in huis maar zijn er bijzonder blij mee. De was is schoon, het gebruik van stroom en water is laag. Fijn dat je ook in de programma's zelf nog het een en ander kan instellen.
Ook fijn is de duidelijke handleiding zodat je snel aan de gang kan gaan.
In elk geval zijn wij zeer tevreden. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

DoRo 11-07-2019

Geweldige wasautomaat

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

10,0
Na verschillende keren van een andere fabrikant een wasmachine gehad, nu overgestapt naar Siemens vanwege de vele problemen die ik heb gehad! Ben er erg blij mee ik heb nog nooit zo fijne wasautomaat gehad!! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Aaltje61 08-05-2018

Geweldige wasmachine

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

10,0
Heb deze wasmachine 3 weken in gebruik. Ben er zeer tevreden over. Met name het geluid , mijn vorige maakte zo'n lawaai .
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jos123 20-03-2018

Een juiste keuze.

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

10,0
We hebben de machine nu een week in huis en zijn er zeer tevreden over.
Even wennen aan de programma's omdat het nieuw is. Maar met de handleiding erbij lukt het goed. Wat een genot dat de machine zo stil is.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

jor 03 19-02-2018

pracht machine

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

10,0
zoals gesteld, uitstekend.
rustige machine, ook bij het centrifugeren en wast prima.
voorheen een ander merk : kabaalschopper
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

boeijinga 22-12-2017

Geruisloos

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

10,0
Buitengewoon makkelijk te bedienen, met name het programma veranderen tijdens het draaien. Ook openen tijdens draaien geen probleem. Handig als je je telefoon aan het meewassen bent,
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

indruk 19-05-2017

Stille krachtpatser

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

10,0
Wij zochten een betrouwbare, stille wasmachine en onze verwachtingen zijn meer dan uitgekomen. In een huishouden met sporters en werkmannen moet je een machine hebben die aan hoge eisen voldoet. En dat doet hij.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Deledda 15-05-2017

Klasse machine

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

10,0
14 dagen in bedrijf. Gemakkelijke bediening. Heel stil !
En het voornaamste: Wast heel schoon gaat zuinig met water en wasmiddel om.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

ron57 07-04-2017

siemens wasmachine top

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

10,0
heb m nu 2 weken erg goede machine en lekker geruisloos de vorige siemens wasmachine heeft 13 jaar gedraaid hoop dat deze t net zolang volhoudt
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Hannie 65 04-10-2016

Kwaliteits product

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

8,0
De Siemens wasmachine is lekker stil in gebruik en wast door de diversheid van de programma's goed schoon. Een aanrader dus !
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer