Siemens iQ300 WM14N242NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 29 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

W&W 25-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Voor deze prijs een prima wasmachine. 7 kg wasmachine voorzien van uitstelfunctie en resterende tijd. Goede prijs-kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • duidelijk display
  • grote vulopening
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • centrifuge werkt niet met 1 zware trui
  • geen heel kort programma
  • touch screen reageert niet altijd
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marianne 09-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

Stille wasmachine

Algemene score

9,0
Ik vind het een fijne wasmachine, stil en handig in gebruik. Ook vind ik het een goede prijs-kwaliteit verhouding.
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M.S. Ermilov 31-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachin. Dank U well !!!!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Siemens dit is een garantie voor kwaliteit, modern design, gemak en goed humeur. dit is een garantie voor kwaliteit, modern design, gemak en goed humeur. Ik nam lang de tijd om te kiezen welke wasmachine ik moest kopen. Ik vroeg advies aan vrienden en specialisten. Iedereen heeft het me verteld - SIEMENS !

Pluspunten

  • kwaliteit
  • design
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wasplezier 27-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

geluidsarme wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima wasmachine, geluidsarm en met goede wasresultaten. Handige aanduiding bij teveel wasmiddel gebruik. Temperaturen en centrifugetoerental goed instelbaar.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • aanduiding wasmiddelgebruik

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

R. S 10-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed en weinig geluid als hij op volle toeren draait.

Algemene score

9,0
De wasmachine is prima en na verhouding ook niet duur en wast erg schoon maar wel wat lang omdat het een zuinige wasmachine is.
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 08-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

prima aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Reeds vier maanden in gebruik en zeer tevreden over de machine voldoet aan alle verwachtingen zuinig stil energieverbruik en een schone was
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anita 23-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super blij met mijn wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een top apparaat, wast perfect schoon en een uurtje verder en je was is klaar, ben er erg blij mee.
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maureen 24-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Siemens wasmachine doet het fantastisch en voldoet tot heden nog steeds aan onze verwachtingen. De machine is stil heeft veel mogelijkheden en handig in gebruik

Pluspunten

  • stil
  • Handige bediening
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

GD 24-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie wasmachine met voldoende capaciteit, veilig (middels de aquastop) en geruisloos. Verschillende programma’s en een stuk schonere was. Wat ons betreft de beste middenmoot wasmachine, dis goede prijs/kwaliteitverhouding.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Aquastop
  • Betrouwbaar en kan veel wasjes aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Langenegger 21-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

GEMAKKELIJKE BEDIENING RUIME DEUR OPENING

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede prijsverhouding gemakkelijke bediening veel was programma's ruime deur opening ,centrifugeren apart in te stellen.
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Aaltje61 08-05-2018

Geweldige wasmachine

Algemene score

10,0
Heb deze wasmachine 3 weken in gebruik. Ben er zeer tevreden over. Met name het geluid , mijn vorige maakte zo'n lawaai .
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

J Peeze Binkhorst 03-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachineaankoop en plaatsing

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekozen omdat ik zeer tevreden was met mijn voorgaande Siemenswasmachine.
Twee dagen geleden heb ik deze machine gekocht.
Het vooringestelde programma is heel gemakkelijk in te stellen.
Met het bedienen van het scherm voor extra instellingen moet ik nog aan wennen.
Ik heb het volste vertrouwen in dit product.
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

peter 20-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed overzichtelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na vaatwasser,droger nu een wasmachine van Siemens
Uitstekende service en goede prijs lekker stil en zuinig
een echte aanrader

Pluspunten

  • zuinig
  • stil
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jos123 20-03-2018

Een juiste keuze.

Algemene score

10,0
We hebben de machine nu een week in huis en zijn er zeer tevreden over.
Even wennen aan de programma's omdat het nieuw is. Maar met de handleiding erbij lukt het goed. Wat een genot dat de machine zo stil is.
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

jor 03 19-02-2018

pracht machine

Algemene score

10,0
zoals gesteld, uitstekend.
rustige machine, ook bij het centrifugeren en wast prima.
voorheen een ander merk : kabaalschopper
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

boeijinga 22-12-2017

Geruisloos

Algemene score

10,0
Buitengewoon makkelijk te bedienen, met name het programma veranderen tijdens het draaien. Ook openen tijdens draaien geen probleem. Handig als je je telefoon aan het meewassen bent,
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

saskia 06-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

schone was

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De was komt er veel schoner uit dan mijn vorige wasmachine. Het geluid bij wassen en centrifugeren is heel aangenaam. Alles kan naar eigen keuze worden ingesteld, zoals temperatuur, toerental centrifuge, en allerlei soorten toevoeging.
Display is helder. Ook fijn is dat je tussendoor de machine kan stoppen om iets er nog bij de doen of uit te halen.

Pluspunten

  • iQdrive motor met 10 jaar garantie
  • wast erg goed
  • weinig geluid
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Siemens WM14N242NL 04-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

duidelijke bediening. veel keuzes wasprogramma's

Algemene score

8,0
ben tevreden over wasresultaat. Duidelijke bedieningsknoppen. was wel even wennen . Had een wasmachine van 16 jaar oud. Andere bediening. Blij met de vele was mogelijkheden.
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

H de Bruin 16-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs artikel verhouding, voldoet aan mijn eisen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb met wasdroger, ook het merk Siemens, goede ervaringen vandaar dat ik ook een wasmachine van Siemens heb aangeschaft. Goede prijs / artikel verhouding.
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Esther 25-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Top wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veel mogelijkheden. Zowel snel klaar als wat langer en dan ECO.
Wasmachine centrifugeert goed. Niet erg nat als de was klaar is.
Maakt erg weinig geluid. Je hoort hem bijna niet, ook niet wanneer hij centrifugeert.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Wast zuinig en kan snel wassen
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews