Siemens iQ300 WM14N242NL - Reviews

Laagste prijzen -17% prijsdaling
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht
Kleur(en)
wit
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 17 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

W&W 25-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Voor deze prijs een prima wasmachine. 7 kg wasmachine voorzien van uitstelfunctie en resterende tijd. Goede prijs-kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • duidelijk display
  • grote vulopening
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • centrifuge werkt niet met 1 zware trui
  • geen heel kort programma
  • touch screen reageert niet altijd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marianne 09-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

Stille wasmachine

Algemene score

9,0
Ik vind het een fijne wasmachine, stil en handig in gebruik. Ook vind ik het een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

wasplezier 27-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

geluidsarme wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima wasmachine, geluidsarm en met goede wasresultaten. Handige aanduiding bij teveel wasmiddel gebruik. Temperaturen en centrifugetoerental goed instelbaar.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • aanduiding wasmiddelgebruik

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

boeijinga 22-12-2017

Geruisloos

Algemene score

10,0
Buitengewoon makkelijk te bedienen, met name het programma veranderen tijdens het draaien. Ook openen tijdens draaien geen probleem. Handig als je je telefoon aan het meewassen bent,
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

saskia 06-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

schone was

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De was komt er veel schoner uit dan mijn vorige wasmachine. Het geluid bij wassen en centrifugeren is heel aangenaam. Alles kan naar eigen keuze worden ingesteld, zoals temperatuur, toerental centrifuge, en allerlei soorten toevoeging.
Display is helder. Ook fijn is dat je tussendoor de machine kan stoppen om iets er nog bij de doen of uit te halen.

Pluspunten

  • iQdrive motor met 10 jaar garantie
  • wast erg goed
  • weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Siemens WM14N242NL 04-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

duidelijke bediening. veel keuzes wasprogramma's

Algemene score

8,0
ben tevreden over wasresultaat. Duidelijke bedieningsknoppen. was wel even wennen . Had een wasmachine van 16 jaar oud. Andere bediening. Blij met de vele was mogelijkheden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

H de Bruin 16-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs artikel verhouding, voldoet aan mijn eisen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb met wasdroger, ook het merk Siemens, goede ervaringen vandaar dat ik ook een wasmachine van Siemens heb aangeschaft. Goede prijs / artikel verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Esther 25-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Top wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veel mogelijkheden. Zowel snel klaar als wat langer en dan ECO.
Wasmachine centrifugeert goed. Niet erg nat als de was klaar is.
Maakt erg weinig geluid. Je hoort hem bijna niet, ook niet wanneer hij centrifugeert.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Wast zuinig en kan snel wassen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

indruk 19-05-2017

Stille krachtpatser

Algemene score

10,0
Wij zochten een betrouwbare, stille wasmachine en onze verwachtingen zijn meer dan uitgekomen. In een huishouden met sporters en werkmannen moet je een machine hebben die aan hoge eisen voldoet. En dat doet hij.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Deledda 15-05-2017

Klasse machine

Algemene score

10,0
14 dagen in bedrijf. Gemakkelijke bediening. Heel stil !
En het voornaamste: Wast heel schoon gaat zuinig met water en wasmiddel om.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

ron57 07-04-2017

siemens wasmachine top

Algemene score

10,0
heb m nu 2 weken erg goede machine en lekker geruisloos de vorige siemens wasmachine heeft 13 jaar gedraaid hoop dat deze t net zolang volhoudt
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

M.Kriek 25-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Ruime vulopening, superschoon wasgoed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk bedienbare wasmachine met grote vulopening. Deze wasmachine wast aanmerkelijk schoner dan mijn oude wasmachine. De bediening is redelijk eenvoudig en het display is overzichtelijk.
Fijne wasmachine

Pluspunten

  • makkelijk bedienbaar
  • duidelijk display
  • wast goed schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sippie 19-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Wasmachine met waar voor zijn geld !

Algemene score

8,0
Wasmachine die je gemakkelijk kunt bedienen,voldoende programma's om de was van het hele gezin te doen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

doortje 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Eenvoudig te bedienen

Algemene score

8,0
Prijs/kwaliteit was zeer gunstig. Degelijk product wat makkelijk te bedienen is. Keuze uit diverse voorgeprogrammeerde wasprogramma's die je zelf aan kan passen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

hans 18-12-2016
  • Product paar weken in bezit

eerdere ervaring met siemens wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooi ontwerp, duidelijk afleesbaar scherm met aanraakscherm en zeer stille en gebruiksvriendelijke machine
eenvoudig en zuinig in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maurice 17-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede eerste indruk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Pas kort in gebruik dus dien nog op het uiterlijk af te gaan en dat is dik in orde. Helder display en een diversiteit aan programma's. De toekomst zal uitwijzen of het een goede koop is geweest.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hannie 65 04-10-2016

Kwaliteits product

Algemene score

8,0
De Siemens wasmachine is lekker stil in gebruik en wast door de diversheid van de programma's goed schoon. Een aanrader dus !
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer