Siemens iQ300 WM14N242NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 23 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ300 WM14N242NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

W&W 25-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

7,0
Voor deze prijs een prima wasmachine. 7 kg wasmachine voorzien van uitstelfunctie en resterende tijd. Goede prijs-kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • duidelijk display
  • grote vulopening
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • centrifuge werkt niet met 1 zware trui
  • geen heel kort programma
  • touch screen reageert niet altijd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marianne 09-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

Stille wasmachine

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

9,0
Ik vind het een fijne wasmachine, stil en handig in gebruik. Ook vind ik het een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M.S. Ermilov 31-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachin. Dank U well !!!!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

10,0
Siemens dit is een garantie voor kwaliteit, modern design, gemak en goed humeur. dit is een garantie voor kwaliteit, modern design, gemak en goed humeur. Ik nam lang de tijd om te kiezen welke wasmachine ik moest kopen. Ik vroeg advies aan vrienden en specialisten. Iedereen heeft het me verteld - SIEMENS !

Pluspunten

  • kwaliteit
  • design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wasplezier 27-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

geluidsarme wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

9,0
Prima wasmachine, geluidsarm en met goede wasresultaten. Handige aanduiding bij teveel wasmiddel gebruik. Temperaturen en centrifugetoerental goed instelbaar.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • aanduiding wasmiddelgebruik

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Joke 30-04-2020

Prima

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

10,0
Zowel de lange witte was als juist de korte speciale was komt heerlijk schoon uit de machine. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 23-04-2020

wasautomaat

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

10,0
Ziet er prima uit, staat zijn eerste was bijna geluidloos te draaien en heeft gigantisch veel mogelijkheden. Ben er erg blij mee! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Dhr Frenkeno 04-04-2020

Tot nu toe: uitstekend

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

10,0
Hebben pas kort deze machine. Tevreden tot heden [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Super Siemie van 205 03-04-2020

Super .

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

10,0
Ziet er mooi uit van buiten, strak. inhoudelijk geeft het vele mogelijkheden.
energie zuinig maakt weinig geluid. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Bolk 18-03-2020

Fijne wasmachine

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

10,0
Een goede wasmachine met een uitgebreid programma een ingebouwde beveiliging. Ik ben zeer tevreden met mijn schone was!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Super te vrede klant 12-02-2020

voor altijd Siemens

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

10,0
Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe wasmachine, in alle opzichten is hij prima. (zelfs mijn man kan de was doen ) Al ons wit goed is van Siemens, ik wil geen ander merk in het huis. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 05-12-2019

Wij zijn zeer tevreden.

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

10,0
Wij zijn zeer tevreden. Heerlijk schone en fris ruikende was. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 04-12-2019

Siemens IQ300 wasmachine

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

10,0
We zijn bijzonder blij met deze wasmachine. We zijn nog maar met z'n tweeën en wassen wel minder dan toen de kinderen nog thuis waren.
Het gemak van het bedienen en het stroomverbruik spreekt ons bijzonder aan. Verder is het wasresultaat prima goed schoon. Fijn om te merken dat je heel wat zelf kan inregelen van de wasprogramm's.
Met de goede handleiding ben je snel gewend aan de nieuwe machine.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 04-12-2019

Wasautomaat IQ300 WM14N242NL

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

10,0
Nog maar kort in huis maar zijn er bijzonder blij mee. De was is schoon, het gebruik van stroom en water is laag. Fijn dat je ook in de programma's zelf nog het een en ander kan instellen.
Ook fijn is de duidelijke handleiding zodat je snel aan de gang kan gaan.
In elk geval zijn wij zeer tevreden. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

DoRo 11-07-2019

Geweldige wasautomaat

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

10,0
Na verschillende keren van een andere fabrikant een wasmachine gehad, nu overgestapt naar Siemens vanwege de vele problemen die ik heb gehad! Ben er erg blij mee ik heb nog nooit zo fijne wasautomaat gehad!! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

M Spierenburg 29-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

9,0
Stille wasmachine, met ecostand. Zeer handig is ook de navulfunctie voor als je een sok hebt laten vallen..... zo goed als kreukvrije overhemden op het speciale programma!

Pluspunten

  • Stil
  • Ecostand
  • Overhemden 'kreukvrije' stand

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rijnberg 24-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stille motor en uitgebreide progamma s

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

9,0
gunstige prijs voor de mogelijkheden met deze machine zoals het later toevoegen van wasgoed als je wat vergeten ben plus het uitgebreide keuzemenu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R. S 10-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed en weinig geluid als hij op volle toeren draait.

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

9,0
De wasmachine is prima en na verhouding ook niet duur en wast erg schoon maar wel wat lang omdat het een zuinige wasmachine is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 08-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

prima aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

9,0
Reeds vier maanden in gebruik en zeer tevreden over de machine voldoet aan alle verwachtingen zuinig stil energieverbruik en een schone was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anita 23-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super blij met mijn wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

9,0
Wat een top apparaat, wast perfect schoon en een uurtje verder en je was is klaar, ben er erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maureen 24-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

8,0
De Siemens wasmachine doet het fantastisch en voldoet tot heden nog steeds aan onze verwachtingen. De machine is stil heeft veel mogelijkheden en handig in gebruik

Pluspunten

  • stil
  • Handige bediening

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews