Siemens iQ300 WM14N242NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ300 WM14N242NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

W&W 25-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

7,0
Voor deze prijs een prima wasmachine. 7 kg wasmachine voorzien van uitstelfunctie en resterende tijd. Goede prijs-kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • duidelijk display
  • grote vulopening
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • centrifuge werkt niet met 1 zware trui
  • geen heel kort programma
  • touch screen reageert niet altijd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marianne 09-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

Stille wasmachine

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

9,0
Ik vind het een fijne wasmachine, stil en handig in gebruik. Ook vind ik het een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M.S. Ermilov 31-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachin. Dank U well !!!!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

10,0
Siemens dit is een garantie voor kwaliteit, modern design, gemak en goed humeur. dit is een garantie voor kwaliteit, modern design, gemak en goed humeur. Ik nam lang de tijd om te kiezen welke wasmachine ik moest kopen. Ik vroeg advies aan vrienden en specialisten. Iedereen heeft het me verteld - SIEMENS !

Pluspunten

  • kwaliteit
  • design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wasplezier 27-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

geluidsarme wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

9,0
Prima wasmachine, geluidsarm en met goede wasresultaten. Handige aanduiding bij teveel wasmiddel gebruik. Temperaturen en centrifugetoerental goed instelbaar.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • aanduiding wasmiddelgebruik

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

R. S 10-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed en weinig geluid als hij op volle toeren draait.

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

9,0
De wasmachine is prima en na verhouding ook niet duur en wast erg schoon maar wel wat lang omdat het een zuinige wasmachine is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 08-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

prima aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

9,0
Reeds vier maanden in gebruik en zeer tevreden over de machine voldoet aan alle verwachtingen zuinig stil energieverbruik en een schone was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anita 23-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super blij met mijn wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

9,0
Wat een top apparaat, wast perfect schoon en een uurtje verder en je was is klaar, ben er erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maureen 24-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

8,0
De Siemens wasmachine doet het fantastisch en voldoet tot heden nog steeds aan onze verwachtingen. De machine is stil heeft veel mogelijkheden en handig in gebruik

Pluspunten

  • stil
  • Handige bediening

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

GD 24-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

9,0
Mooie wasmachine met voldoende capaciteit, veilig (middels de aquastop) en geruisloos. Verschillende programma’s en een stuk schonere was. Wat ons betreft de beste middenmoot wasmachine, dis goede prijs/kwaliteitverhouding.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Aquastop
  • Betrouwbaar en kan veel wasjes aan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Langenegger 21-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

GEMAKKELIJKE BEDIENING RUIME DEUR OPENING

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

8,0
Goede prijsverhouding gemakkelijke bediening veel was programma's ruime deur opening ,centrifugeren apart in te stellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J Peeze Binkhorst 03-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachineaankoop en plaatsing

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekozen omdat ik zeer tevreden was met mijn voorgaande Siemenswasmachine.
Twee dagen geleden heb ik deze machine gekocht.
Het vooringestelde programma is heel gemakkelijk in te stellen.
Met het bedienen van het scherm voor extra instellingen moet ik nog aan wennen.
Ik heb het volste vertrouwen in dit product.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

peter 20-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed overzichtelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

10,0
Na vaatwasser,droger nu een wasmachine van Siemens
Uitstekende service en goede prijs lekker stil en zuinig
een echte aanrader

Pluspunten

  • zuinig
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

saskia 06-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

schone was

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

10,0
De was komt er veel schoner uit dan mijn vorige wasmachine. Het geluid bij wassen en centrifugeren is heel aangenaam. Alles kan naar eigen keuze worden ingesteld, zoals temperatuur, toerental centrifuge, en allerlei soorten toevoeging.
Display is helder. Ook fijn is dat je tussendoor de machine kan stoppen om iets er nog bij de doen of uit te halen.

Pluspunten

  • iQdrive motor met 10 jaar garantie
  • wast erg goed
  • weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Siemens WM14N242NL 04-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

duidelijke bediening. veel keuzes wasprogramma's

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

8,0
ben tevreden over wasresultaat. Duidelijke bedieningsknoppen. was wel even wennen . Had een wasmachine van 16 jaar oud. Andere bediening. Blij met de vele was mogelijkheden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

H de Bruin 16-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs artikel verhouding, voldoet aan mijn eisen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

9,0
Heb met wasdroger, ook het merk Siemens, goede ervaringen vandaar dat ik ook een wasmachine van Siemens heb aangeschaft. Goede prijs / artikel verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Esther 25-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Top wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

9,0
Veel mogelijkheden. Zowel snel klaar als wat langer en dan ECO.
Wasmachine centrifugeert goed. Niet erg nat als de was klaar is.
Maakt erg weinig geluid. Je hoort hem bijna niet, ook niet wanneer hij centrifugeert.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Wast zuinig en kan snel wassen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Kriek 25-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Ruime vulopening, superschoon wasgoed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

9,0
Gemakkelijk bedienbare wasmachine met grote vulopening. Deze wasmachine wast aanmerkelijk schoner dan mijn oude wasmachine. De bediening is redelijk eenvoudig en het display is overzichtelijk.
Fijne wasmachine

Pluspunten

  • makkelijk bedienbaar
  • duidelijk display
  • wast goed schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sippie 19-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Wasmachine met waar voor zijn geld !

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

8,0
Wasmachine die je gemakkelijk kunt bedienen,voldoende programma's om de was van het hele gezin te doen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

doortje 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Eenvoudig te bedienen

Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

8,0
Prijs/kwaliteit was zeer gunstig. Degelijk product wat makkelijk te bedienen is. Keuze uit diverse voorgeprogrammeerde wasprogramma's die je zelf aan kan passen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

hans 18-12-2016
  • Product paar weken in bezit

eerdere ervaring met siemens wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N242NL

Algemene score

9,0
mooi ontwerp, duidelijk afleesbaar scherm met aanraakscherm en zeer stille en gebruiksvriendelijke machine
eenvoudig en zuinig in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews