Siemens iQ800 WMH6Y741NL - Reviews

Best Reviewed jul 2018 Siemens iQ800 WMH6Y741NL
Best Reviewed - juli 2018
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 49 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ800 WMH6Y741NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marc 06-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Speciale vlekkenprogramma's, stil, gemakkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y741NL

Algemene score

10,0
Het is een heerlijk apparaat om mee te wassen. Tot nu toe zijn zelfs oude chocolademelkvlekken eruit gegaan. De extra mogelijkheden per programma zijn erg eenvoudig in te stellen via het digitale scherm. De wifi functie nog niet gebruikt omdat ik te lui was om naar beneden te lopen en op een knopje van mijn router te drukken. Ik zie de toegevoegde waarde van de functie ook nog niet, als enige dan de melding dat de was klaar is. Ook geeft de machina aan als je teveel wasmiddel gebruikt dus dat werkt in ons geval ook nog eens bezuinigend. Al met al erg tevreden over de aankoop. Het enige minpunt van deze wasmachine is dat ik nu voortaan ook de was mag doen van mijn vrouw. De opmerking dat snap ik toch niet gaat niet meer op met deze machine.

Pluspunten

  • Was erg goed
  • Stil
  • Zuinig met wasmiddel
  • Ziet er tof uit

Minpunten

  • Ik mag nu ook wassen van mijn vrouw

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anton uit Houten 04-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zuinige, stille wasmachine met flinke trommel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y741NL

Algemene score

8,0
Prima stille zuinige wasmachine die schone was oplevert die goed 'droog". Ik ben er blij mee en ook mijn vrouw:):). Koop de machine niet voor de WIFI. Je moet echt verstand van automatiseren hebben om hem aan te sluiten op de WIFI. DE app op je smartphone vind ik onoverzichtelijk in bediening. Volgens mijn gaan al je wasgegevens naar de "home-connect"-server (daar gaat je privacy, weten ze daar ook dat je er niet bent als je al 4 weken niet wast vanwege bijvoorbeeld een vakantie). Ik kan niet zien hoe je dat "gebruik van de server" uitzet als je de WIFI gebruikt (op de site staat dat het kan!!). WIFI instelling gaan verloren als je de machine uitzet zoals bij ons met de trekschakelaar van de stroomaansluiting. Het enige goede aan de WIFI is dat je het uit kunt zetten! Over de WIFI moet Siemens de handleiding echt veel duidelijker maken. Zodat je weet wat je koopt met die WIFI en wat je er aan hebt (of niet) en dat alles naar de server gaat (standaard) en hoe je WIFI kunt gebruiken zonder die server (ik weet het niet).
Jammer dat de verbruikers-cijfers van stroom en water erg onduidelijk zijn . Dit is bij alle merken zo (ook een "domme" richtlijn van de EU waar men zich aan houdt en die men zo gunstig mogelijk gebruikt). Beter is per programma per KG aan hoeveel stroom en water je verbruikt in de handleiding. Dus hoeveel verbruikt programma "X" bij 1 kg , bij 2kg, bij 3kg etc. , hoeveel verbruikt programma "Y" bij 1 kg , bij 2kg, bij 3kg etc..

Pluspunten

  • erg stil
  • minder kreuk door grote trommel
  • wast goed schoon
  • Indicatie van te gebruiken hoeveelheid wasmiddel
  • 1600 toeren , nog stil en fijn droog

Minpunten

  • Inzetstuk vloeib-wasmid ontbreekt ?? Wasbol??
  • Verbruikcijfers optimistisch, geldt v. alle merken
  • WIFI instellen is voor gevorderden
  • WIFI-aan dan alle geg. naar "home-connect" server!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

WJ 13-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige wasmachine, eenvoudig aansluiten en app-koppeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y741NL

Algemene score

9,0
Geweldige wasmachine, duidelijk bedieningspaneel en eenvoudig te koppelen aan HomeConnect app !
Garantie voor jarenlang onbezorgd gebruik. Kwaliteit voor de juiste prijs.

Pluspunten

  • duidelijke bediening
  • mooie vormgeving
  • eenvoudig aansluiten

Minpunten

  • geen keuze draairichting deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Helder scherm en eenvoudige bediening en erg zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y741NL

Algemene score

9,0
Van witgoed experts kregen wij het advies om een Siemens of Bosch te nemen i.v.m. de betrouwbaarheid. De mobiele app maakt de bediening helemaal eenvoudig. Het scherm is groot en heel goed leesbaar. Door de korting was deze topklasse machine binnen handbereik.

Pluspunten

  • Energieklasse
  • Eenvoudige bediening
  • Besturing via app

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcel Volk 02-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker veel laadvermogen, grote deur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y741NL

Algemene score

9,0
Ik vind het heel fijn dat er zo veel wasgoed ingaat en dat de toegang zo'n grote deur heeft.
Maakt veel minder geluid dan mijn oude wasmachine.

Pluspunten

  • Laadvermogen
  • groote deur
  • Weinig geluid, lekker stabiel met centrifugeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mark 30-12-2018
  • Product gekocht

Fantastisch still apparaat

Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y741NL

Algemene score

9,0
Ziet er goed uit en werkt simpel.
Let wel dat de pomp van de wasmachine heel snel water afvoert. Helaas was onze afvoer hier niet op berekend en kregen we heel wat liters water te verwerken (over de vloer met behoorlijk wat waterschade !
Dit zou vermeld moeten worden bij de aankoop.

Verdere werking van de wasmachine kan ik nog niet geven. Dit kan pas als de afvoer is aangepast.

Reageer

Susan 24-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Verademing

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y741NL

Algemene score

9,0
Wat een verademing, deze wasmachine van Siemens. Hiervoor een Bosch, maar deze is stiller, sneller en zuiniger. Veel programma’s en alles is in te stellen. Nu hopen dat deze machine veel langer meegaat dan de Bosch.

Pluspunten

  • Stil
  • Snel
  • Veel programma’s
  • Grote trommelinhoud

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 23-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y741NL

Algemene score

8,0
grote trommel, groot scherm, makkelijk te bedienen. Veel mogenlijkheden, door de 1600 trm zijn de kleren absoluut niet nat meer. De wasmachine is ook behoorlijk stil! Kortom erg blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

leon 22-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteits/prijs verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y741NL

Algemene score

8,0
9KG grote lading, 1600rpm turen, kan met app informatie krijgen, makkelijk te bedienen met basis selecties en ook hand matig te veranderen.

Pluspunten

  • grote trommel

Minpunten

  • al wat ouder model
  • plasticglas voorkant deur kan makkelijk krassen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jones 22-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Muisstil 9 kilo schoon desnoods in 15 minuten

Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y741NL

Algemene score

8,0
Normaal valt mijn keuze per definitie op Miele, maar de prijs/kwaliteitsverhouding van Siemens won me over. 9 kilo wasvermogen, 1600 centrifugeren, en zelfs een korte 15 minuten was, en wifi bediening - ja hier kon zelfs Miele niet tegenop. Ook de service van Bol: 's-avonds besteld, de volgende dag binnen, waarbij exact werd aangegeven wanneer bezorgd zou worden, alles werkend werd aangesloten en getest, en kostenloos de oud mee retour werd genomen. Chapeau Siemens en Bol.

Pluspunten

  • Prijs/Kwaliteitverhouding
  • 1600 toeren centrifugeren
  • 9 kilo capaciteit
  • 15 minuten korte was

Minpunten

  • ECO wasprogramma duurt lang (4.5u)
  • Moet nog ontdekken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Bateau 22-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel programma keuzes en toch makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y741NL

Algemene score

9,0
Lekkere grote trommel, veel keuzes in programma's en de bediening is toch simpel. Heel stil met wassen en centrifugeren.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Laag geluidsniveau
  • Makkelijk te bedoenen

Minpunten

  • Erg zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Andre 29-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y741NL

Algemene score

8,0
Onze vorige wasmachine werd te klein voor ons huishouden van 6 personen. Deze wasmachine is ideaal door zijn grote inhoud. Mooi design en erg stil tijdens het wassen.

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Energie zuinig

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud56 26-11-2018

Zeer praktisch in gebruik en extreem stil!!!

Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y741NL

Algemene score

10,0
Niet eerder had ik zo'n goede wasmachine in huis....extreem stil, zeer makkelijk in gebruik en een meer dan een perfect eindresultaat
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Skhan82 25-11-2018

Makkelijk te bedienen

Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y741NL

Algemene score

6,0
Ik heb deze ruim een week in bezit. Het is makkelijk te bedienen en ziet er mooi uit. Helaas krijg ik de WiFi niet aan de praat, maar dat is slecht extra luxe.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Siemens +++ -30% 19-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens +++ -30% en WIFI

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y741NL

Algemene score

8,0
Dit apparaat wegens zijn zuinigheid +++ -30 % en slechte ervaring met onze Samsung aangeschaft
Verder kun je de Siemens via WIFI en in combinatie met onze TOON adequaat monitoren.

Pluspunten

  • Wasgoed komt redelijk na 1600 toeren droog eruit
  • Stil

Minpunten

  • nog niet waargenomen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Etienne 19-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel mooi apparaat, geluidsarm, en handig in gebruik

Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y741NL

Algemene score

9,0
Zeer goed apparaat, deze heb ik opgenomen in mijn Homeconnect app, werkt goed, maar ben bezig dit nog beter te krijgen. Ik zou dit apparaat van harte aan kunnen bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 14-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk rustige wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y741NL

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine. Heerlijk rustig, veel programma's. In gebruiksname is gemakkelijk. Aansluiting op WIFI netwerk en Home-Connect app een fluitje van een cent. De app heb je niet echt nodig maar handig is het wel om niet onnodig te moeten checken of het klaar is (en zeker omdat de machine zo rustig is)

Pluspunten

  • veel programma's
  • kan veel lading aan
  • app handig in gebruik
  • mooie machine

Minpunten

  • geen idee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Berkan 11-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y741NL

Algemene score

8,0
Zeer plezant om deze artikel te gebruiken, fijne geur, makkelijk te gebruiken. Zeer handige opties etc en display funcioneert goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fijne wasmachine 28-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke display, 9kg, erg stil, vele wasprogramma's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y741NL

Algemene score

9,0
We hebben de wasmachine nu enkele weken en voldoet helemaal aan onze verwachting. We kunnen nu veel was in 1 keer verwerken en de wasmachine is behoorlijk stil. We hebben keuze uit vele wasprogramma's.

Pluspunten

  • erg stil
  • veel was in 1 keer verwerken tot 9 kg
  • duidelijke display

Minpunten

  • Sommige wasprogramma's duren wat lang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie 23-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi, stil apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y741NL

Algemene score

9,0
Keuze werd oa bepaald door: groot vulgewicht, stil, energiezuinig. Makkelijk in gebruik. Bediening via App is ook een pre.

Pluspunten

  • Stil
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Nog niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews