Siemens WMN16S4471 - Reviews

8,9 Lees 166 reviews
Specificaties
Vulgewicht
7 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau centrifugeren
72 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 166 reviews

8,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

janetarzan 13-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Zeer krachtige wasmachine, wast goed schoon en ben vooral blij met de goede centrifuge waardoor de was snel droogt. Maakt niet veel geluid, en er is een grote keuze in wasprogramma's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
gosselink00 01-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
prima wasmachine, stil draaiend. alleen gebruiksaanwijzing bij ingebruikname erg onduidelijk en het aanpassen/uitzetten van piepjes bijna onmogelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Voldoende
Goed
John1234567 31-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
Prachtige machine, prima en vakkundig afgeleverd door BCC. Veel mogelijkheden en lekker geruisloos. Vervangt een Siemens 145XL.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
komma 28-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Na 20 jaar trouwe dienst van mijn oude, onverwachts een nieuwe wasmachine moeten aanschaffen. Binnen 1 dag was de mooi uitziende wasmachine geinstalleerd en kon ik zonder eerst de gebruiksaanwijzing te lezen mijn eerste was draaien. Ik ben zeer tevreden over de diverse mogelijkheden en de enrgiebesparende programma,s, na het lezen van de gebruiksaanwijzing kwam ik tot de conclusie dat de mogelijkheden einddeloos zijn. Het speciale programma voor vitrages komt mij bijzonder goed van pas. Over het centrifugeren ben ik zeer tevreden, de was komt er behoorlijk droog uit. Bovendien is de wasmachine veel en veel stiller dan mijn vorige. Prettig is ook dat je direct kunt zien hoelang het nog duurt voor de was klaar is, dit is voor mij een heel fijne bijkomstigheid. Al met al ben ik zeer content met mijn nieuwe Siemens aanwinst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
JeffHedwig 24-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
De wasmachine is rustig en gemakkelijk in gebruik. In feite heb je geen beschrijving nodig en kan je het apparaat na plaatsing zo gebruiken.

De machine ziet er gelikt en stevig uit.

Heel fijn dat het apparaat zuinig is in het verbruik en dat je dit zelf kan instellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Wasvrouw1 22-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Wat een verschil. Tijdens het wassen stilte. Veel mogelijkheden om de was tijd te bepalen. Als de was niet vies is, een lekker kost programma. Dan zijn we snel klaar en de was is weer fris en schoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Dory-Hanne 22-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Deze machine bevat vele mogelijkheden. Zowel energiezuinige als korte programma's. Ook op de korte programma's wast hij uitstekend schoon.
De duurzaamheid kan ik nog niet beoordelen, want ik heb hem nog maar een week in mijn bezit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
stijen 21-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
een top wasmachine,weer veel beter als vorige siemens wasmachine,
Hij werkt zeer eenvoudig en is zeer stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rene Malherbe 21-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Ben blij met deze wasmachine. Wast goed en is geluidsarm. Mogelijkheden voldoende. Goed en eenvoudig in gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Yvonne & Albert 20-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Wij hebben 36 jaar lang gedaan met 2 x een AEG Turnamat wasmachine, nu zijn de kinderen de deur uit en we wilden gaan voor een volautomaat. Aangezien wij helemaal "gek" zijn van het merk Siemens, we hebben achtereenvolgens van Siemens een koel/vriescombinatie, vaatwasser, oven, combitron, waterkoker en koffiemachine, dachten wij bij de aankoop van een wasmachine direkt aan een Siemens ! Al deze genoemde apparaten in ons huishuiden voldoen al jaren (de meeste al meer dan 15 jaar) aan onze eisen en zien er ook nog eens modern en strak gelijnd uit. Daarom was de keus voor een I sensoric WMN16S4471 niet meer dan logisch ! Met ook nog eens 10 jaar garantie op de motor ! We hebben de wasmachine nu enkele dagen in gebruik en de steekwoorden die me nu te binnen schieten zijn; mooi stil, schoon wasgoed, lekker ruikend en voldoende wasmogelijkheden en dat voor een scherpe prijs. Prima wij willen alleen nog maar Siemens !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
sam8 20-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Prima wasmachine wast goed schoon, is heel stil, regelt zelf of de was droog genoeg is,ik heb de machine nog te kort, want ik denk dat de machine ook regelt of de was schoon genoeg is, omdat de machine er dan ineens een paar minuten langer over doet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ruggenberg 18-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Als mama van 3 kleine kids heb je nooit was te weinig natuurlijk, maar het is dan ook extra fijn als alles meteen, na de eerste wasbeurt, ook écht schoon is!
De grote opening en de zeer ruime trommel vind ik absoluut een pluspunt.

Vanaf het moment dat je door hebt hoe je de temperatuurknop moet gebruiken (je moet vrij hard duwen om lager dan 40 graden te gaan!) is de machine ontzettend makkelijk te bedienen, alles wijst zichzelf uit. De "uitgestelde startknop" gebruik ik bijna dagelijks, het bespaart me veel geld en energie.(ik hoef 's nachts niet meer uit bed om de was uit de machine te halen en in de droger te stoppen) Maar ook de "pauze-knop" vind ik zeer handig: je zet je wasprogramma even 'on hold' wanneer je nog snel iets bij in de machine moet stoppen...

Last but not least, ben ik ook enorm tevreden over het lawaai dat deze machine maakt, of beter, het gebrek daaraan!;-) Zelfs bij het zwieren, blijft dit een stille wasmachine!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Irene Kleijngeld 17-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Gemakkelijk te bedienen wasmachine. Ruim voldoende keuzes in wasprogramma's in combinatie met temperartuur en toerental centrifuge. Vrijwel geluidloos, ook bij 1600 toeren centrifuge.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Elze8 16-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Ik merk meteen ten opzichte van mijn vorige wasmachine dat deze schoner wast. Ook komt mijn was er droger uit ondanks hetzelfde toerental als de vorige. Ik vind het fijn om een hele korte was te kunnen draaien en de mogelijkheid te hebben om temperatuur en toerental zelf in te stellen indien gewenst. De deuropening is ruim wat het vullen en legen makkelijker maakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Traffassi 15-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Fijne wasmachine, wast goed de garantie van 10 jaar op de motor is ook erg fijn.
Erg gemakkelijk in gebruik en je hebt de keuze uit veel handige programma's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Odeke 15-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,4
Tot nu toe super wasmachine met veel mogelijkheden maar wel zeer makkelijk in gebruik.verder is de wasmachine erg stil,ook met centrifugeren.doet gewoon goed wat ie moet doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
cvdslagt 15-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
een makkelijk bediending en instelbaar voor elke was zowel een grote of kleine was.
Het wasgoed word veilig en met zorg gewassen.
De programma's zijn op alle wasprogramma's nog steeds instelbaar.
Ideaal is de keuze voor een snel wasprogramma.
Machine is na het wassen gelijk te openen.
mooie moderne vormgeving met digitale bediening.
De machine is zuinig in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
laum 13-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Was prima schoon, stil apparaat, veel mogelijkheden, geeft aan wanneer je teveel wasmiddel gebruikt en stemt waterverbruik af op de was. Kortom: doet stilletjes wat die moet doen (en heeft veel extra mogelijkheden) en denkt aan het milieu!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Dave2171 13-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Na 10 jaar een AEG wasmachine te hebben gebruikt is deze stuk gegaan.
Wilde weer een degelijke wasmachine en na veel onderzoek uitgekomen op deze Siemens.
Een aantal keren al gewassen en erg tevreden tot op heden. Bediening is gemakkelijk en de mogelijkheden zijn legio. Duurzaamheid is na deze korte periode nog niet te benoemen, maar wij gaan ervan uit dat deze weer, minimaal, 10 jaar mee (moet..), mag gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Doorvn 09-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Maakt weinig geluid. Wast goed schoon. 10 jaar garantie op de motor. Wat wil een mens nog meer ;-)! Kortom: zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews