Siemens WM6HXF71NL - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WM6HXF71NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wasmachine 03-05-2021

Goede aankoop

Geschreven voor: Siemens WM6HXF71NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Is een perfect ding vooral je nu ook op fastand alles kan zien
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Deadmiraal 18-02-2021

Eindelijk een machine die alles kan.

Geschreven voor: Siemens WM6HXF71NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fantastisch gebruiksgemak. Via de app zijn er talloze wasprogramma's in te stellen. De was komt er superdriog uit met zijn 1600 tpn.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Noortje 08-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens Wasmachine WM6HXF71NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXF71NL

Algemene score

9,0
Mid december deze IQ800 wasmachine gekocht. Het is echt een top-apparaat. De machine is geruisloos en ook het menu is simpel en erg klantvriendelijk. Ook een fijne optie is de koppeling met je telefoon. Wij kunnen de wasmachine bedienen via onze app en zien op deze manier ook wanneer de wasmachijne klaar is. Wij zijn zo tevreden dat we nu ook de IQ800 wasdroger gaan kopen. Ga zo door Siemens!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 07-12-2020

Prachtige functionele wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM6HXF71NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Machine is zeer stil. Tevens is hij zeer gebruiksvriendelijk, mede door de app en ondanks de vele programma's. met een trommel van 10kg en 1600 toeren, komt de was er erg droog uit. Een topmachine
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Fam Kuipers 04-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine iq800

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXF71NL

Algemene score

10,0
Een machine met veel mogelijkheden! Gevarieerde programma’s, heel stil en de app is handig en helemaal van deze tijd. Capaciteit is super, probleemloos al het beddengoed van 3 kids er in. In 1 keer klaar, bespaart veel tijd! Kortom, heel tevreden en happy met deze aanwinst. Onze vorige Siemens heeft 15,5 jaar gedraaid en daarom weer een Siemens gekozen. Goede kwaliteit voor een goede prijs. Ook het luchten is ideaal voor kwetsbare kleding of als je het even niet in de buitenlucht kunt hangen.

Pluspunten

  • Veel capaciteit
  • Stil
  • 150 retouractie is mooi meegenomen in deze maanden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Pherai 12-11-2020
  • Product gekocht

Uitstekende machines

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXF71NL

Algemene score

9,0
2 Siemens apparaten gekocht. De WM6HXF71NL en de WT8HXM70NL aangeschaft vanwege de Home Connect mogelijkheden. Dit wordt de toekomst, alles bedienen vanaf je tab of mobiel. Ik moet de machines nog ontvangen, maar had van een servicemonteur van Siemens begrepen dat het topkwaliteit is. Voor deze apparaten hoeft hij nooit langs te komen bij de mensen voor reparatie ;). Dat zegt voldoende lijkt mij. Plus een leuke marketingactie van Siemens, Bosch en Neff. Ga zo door!

Pluspunten

  • Home Connect
  • Veel functies, zoals; 15 min een was draaien

Minpunten

  • Draai richting van de deur (voor mij nadelig).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bernadet 11-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ben zo blij met mijn sensoFresh wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXF71NL

Algemene score

10,0
Dit had ik altijd al willen hebben sensoFresh wist niet dat het bestond Bcc maakte mij er op attent en ik was meteen verkocht.

Pluspunten

  • Goede uitleg
  • Prachtige machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 11-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige aankoop de Siemens WM6HXF71NL

Geschreven voor: Siemens WM6HXF71NL

Algemene score

9,0
Wij zijn een gezin bestaande ut 4 personen met opgroeiende kinderen en draaien bijna 2 x per dag een was. Deze Siemens machine met een capaciteit van 10 kg doet geruisloos zijn taak.
Leuke bijkomstigheiddat je deze machine met je smart phone kunt te verbinden.
Maar waar het om gaat : Een schone was, geruisloos, efficiënt met water en een laag stroom verbruik.

Pluspunten

  • Schone was
  • Geruisloos
  • Effcient met water
  • Laag stroom verbruik
  • De was ruikt heerlijk

Minpunten

  • toe nu toe nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 30-10-2020

Superstil

Geschreven voor: Siemens WM6HXF71NL

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] de wasmachine is superstil en heel gemakkelijk in gebruik. bediening met de app is erg handig, zeker het appje dat het programma klaar is.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer