Siemens WM6HXL90NL - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 23 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WM6HXL90NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mech 23-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk grote lader en stille machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

8,0
Deze wasmachine heeft een duidelijke bediening. De was komt er heerlijk schooon uit. Ideaal het gebruik van de SensoFresh

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Karlijn 08-03-2021
  • Product gekocht

Grote trommel, stil, wifi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

9,0
Super machine, alles zit er op en aan. Je hoort de motor niet lopen. En is voorzien van een ruime programma keuze en speciale vlekken programma's. En een grote trommel.ideaal als je kinderen hebt, of gewoon een heel fijne wasmachine wilt

Pluspunten

  • Stil
  • Grote trommel
  • Vlekken programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rianne 24-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

9,0
Ik heb een WM6HXL90NL gekocht. Het is een geweldig goede machine. Was komt er schoon uit. Er stil ook tijdens het centrifugeren. En energie zuinig. Ik ben er erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie 20-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wifi app

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

9,0
Ik vind het fijn om m.b.v. de app het apparaat te bedienen of om te zien of hij gereed is.
Het installeren van de app is eenvoudig.
Maar je moet eerst de wifi thuis goed instellen, daar had ik hulp bij nodig omdat het systeem niet eenvoudig is.
Verbeteren van de app om op wifi te komen zou een verbetering zijn

Pluspunten

  • App
  • stilte
  • toerental

Minpunten

  • installeren van de wifi voor de app

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marjan okkerman 11-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compact en schoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

9,0
wilde een goede betrouwbare wasmachine, uit overlevering en overleg met de verkoper van expert per telefoon moet dit een hele goede zijn. energie zuinig en 9 kg laadvermogen

Pluspunten

  • geluidloos bijna
  • mooi schoon grote trommel

Minpunten

  • doet er erg lang over
  • knoppen van voorwas enz niet verlicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ben. 31-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

9,0
Goed apparaat.
Degelijk en goede prijs prestatie verhouding.
Na paar maanden gebruik geen spijt van.

Pluspunten

  • Bediening, vormgeving.
  • Water beveiliging,toerental drogen
  • Even wennen aan hoe te gebruiken.
  • Duidelijke gebruiksaanwijzing er bij.

Minpunten

  • Nog niet ontdekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Domburg 21-12-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Siemens WM6HXL90NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

10,0
Ik ben uiterst tevreden met deze wasmachine. Hij is geruisloos, ik hoef minder wasjes te draaien vanwege de aantal kilo wasgoed dat erin kan. Door de 1600 toeren hoeft de was ook minder lang in de droger. Waar ook ook erg over tevreden bent is de extra vlekken functie. Er was een glas rode wijn over het tafelkleed en kleding gegaan. Ik dacht gelijk de extra functie gebruiken voor wijnvlekken. Ik had echt niet verwacht dat de wijnvlekken eruit zouden zijn maar dat was wel het geval zonder toevoeging van een vlekkengel. Deze machine voldoet nog meer aan mijn verwachting. Zijn prijs dubbel en dwars waard.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Was is droger
  • Minder wasjes draaien
  • Vlekken functie toets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Virgil 14-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

9,0
Apparaat in de winkel gekocht met diverse akties waaronder 100 E terug via Siemens. Binnen enkele dagen geld terug gestort gekregen. Top service gehad van Siemens. Heb de nieuwe wasmachine met Senso fresh functie. Nu enkele wassen gedraaid, is een top apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Piet van stijn 13-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie was machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

9,0
Goeie wasmachine ,rustig en wast goed
En het verbruik is ook een punt.
En gaat lang mee.
Mijn vorige was ook een siemens
11 jaar gehad.

Pluspunten

  • Stil als die aan het centrifugeren is.
  • Grote inhoud en het wordt weer lekker schoon.

Minpunten

  • Heb ik nog niet kunnen ontdekken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

dick 12-12-2020
  • Product gekocht

aankoop was-en droogmachine van Siemens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

9,0
Het advies van de verkoper van het Witgoedhuis in Beesd was vakkundig, vriendelijk en duidelijk. Hij heeft onze keuze bepaald en daarmee zijn we zeer tevreden. Ik moet de apparatuur nog geleverd krijgen.

Reageer

Ruud van Veen 11-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geruisloos moderne wasmachine met EcoFresh

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

9,0
De prijs/kwaliteits verhouding is prima. Net als de uitleg en service en bezorging met aansluiting door Ava Electro uit Oost-Souburg. Prima wasprogramma's en de EcoFresh toepassing is erg fijn net als Wi-Fi app.

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit
  • EcoFresh
  • Wi-Fi app
  • Economisch

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Syl 08-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sensofresh geweldige optie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

10,0
iets grotere investering dan een "normale" wasmachine, maar dat is het meer dan waard. Sensofresh is echt DE uitvinding van het jaar. Geweldig. Met deze machine kan een kind de was doen. super handig ook de Wifi optie.

Pluspunten

  • Sensofresh
  • makkelijke bediening
  • WiFi

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goelema 02-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede en vooral stille machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

9,0
Product gekozen vanwege SensoFresh-functie. Handig om kleding even schoon te maken zonder te wassen en te drogen!
Verder fijne stille machine en bediening via App blijkt toch ook erg handig te zijn. Onder andere omdat je een melding krijgt wanneer die klaar is en de was dan niet te lang in de machine blijft zitten. Ook fijn dat er veel instellingen aan te passen zijn. Top product!

Pluspunten

  • SensoFresh
  • App
  • Veel keuzemogelijkheden
  • Tussentijds vergeten was toevoegen
  • Stil

Minpunten

  • Geen automatische dosering wasmiddel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fransen 01-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

9,0
Ter vervanging van onze vorige Siemens wasmachine die ook prima beviel maar gezien de leeftijd maar niet laten herstellen. Deze wasmachine is weer zoveel zuiniger met water en energie en fluisterstil zelfs bij het centrifugeren.

Pluspunten

  • Zuiniger met water
  • Zuiniger met energie
  • Fluisterstil
  • Ozonbehandeling van niet vuile was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 30-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens IQ700 HOME

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

8,0
Erg fijne en stille wasmachine.
Via de app veel wasprogramma's die wij ook zeker gebruiken.
De was wordt echt schoon, helemaal als onze zoon de keeperskleding na de voetval in de wasmachine stopt.

Pluspunten

  • ideaal via de app
  • Easy start
  • stil
  • energieprogramma's
  • makkelijk te installeren

Minpunten

  • zwaar om te tillen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

WM6HXL90NL 29-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

duidelijk in bediening makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

9,0
deze wasmachine is heel makkelijk te bedienen. duidelijk scherm. goede centrifuge. Wast goed schoon en de fijne was wordt goed beschermd en gecontroleerd gewassen en gecentrigugeerd.

Pluspunten

  • duidelijk en helder scherm.
  • wast heerlijk schoon
  • ook de fijne was hherlijk schoon en fris

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rijnmar 24-11-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stille en handige programma's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

10,0
Wasmachine en droger in zelfde uitvoering naast elkaar. Stille apparaten, zuinig, handige programma's. Kortom, blij met de aankoop.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • mooi
  • handige programma's overhemden glad uit de droger!
  • senso fresh handig

Minpunten

  • geluid als water afgevoerd wordt bij droger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Monique Rooijakkers 21-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Simpel te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

9,0
In een woord GEWELDIG. Ik was bang voor de overstap naar siemens omdat ik al jaren miele fan was, maar na het in gebruik nemen van mijn nieuwe wasautomaat en wp droger van siemens wil ik niks anders meer. De apparaten zijn makkelijk in gebruik en ze zijn heel stil wat ik echt een voordeel vindt aangezien dat ze bij mij in de bijkeuken staan. Ook het instellen van de wifi ging makkelijk

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Stille machines

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Beenders 20-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een top machine! SensoFresh doet wat het beloofd!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

10,0
Sensofresh doet absoluut wat het beloofd! Wat een gemak om wasgoed op te frissen in plaats van onnodig vaak wassen. Tegelijk goed voor besparing op stroom- water- en wasmiddelverbruik. Ontzettend blij mee!

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • veelzijdigheid
  • wasresultaat boven verwachting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ruijs-van Beekveld 06-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine voor ieder aan te raden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

9,0
We hebben na een super goed advies deze Siemens wasmachine gekocht en vanaf de eerste wasbeurt gaf deze al een fijn gevoel. Makkelijk te bedienen, geruisloos en super fijn. Een echter aanrader voor iedereen!

Pluspunten

  • Bediening
  • Duurzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews