Siemens WM6HXL90NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
70 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WM6HXL90NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mech 23-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk grote lader en stille machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

8,0
Deze wasmachine heeft een duidelijke bediening. De was komt er heerlijk schooon uit. Ideaal het gebruik van de SensoFresh

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rijnmar 24-11-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stille en handige programma's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

10,0
Wasmachine en droger in zelfde uitvoering naast elkaar. Stille apparaten, zuinig, handige programma's. Kortom, blij met de aankoop.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • mooi
  • handige programma's overhemden glad uit de droger!
  • senso fresh handig

Minpunten

  • geluid als water afgevoerd wordt bij droger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Monique Rooijakkers 21-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Simpel te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

9,0
In een woord GEWELDIG. Ik was bang voor de overstap naar siemens omdat ik al jaren miele fan was, maar na het in gebruik nemen van mijn nieuwe wasautomaat en wp droger van siemens wil ik niks anders meer. De apparaten zijn makkelijk in gebruik en ze zijn heel stil wat ik echt een voordeel vindt aangezien dat ze bij mij in de bijkeuken staan. Ook het instellen van de wifi ging makkelijk

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Stille machines

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Beenders 20-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een top machine! SensoFresh doet wat het beloofd!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

10,0
Sensofresh doet absoluut wat het beloofd! Wat een gemak om wasgoed op te frissen in plaats van onnodig vaak wassen. Tegelijk goed voor besparing op stroom- water- en wasmiddelverbruik. Ontzettend blij mee!

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • veelzijdigheid
  • wasresultaat boven verwachting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ruijs-van Beekveld 06-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine voor ieder aan te raden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

9,0
We hebben na een super goed advies deze Siemens wasmachine gekocht en vanaf de eerste wasbeurt gaf deze al een fijn gevoel. Makkelijk te bedienen, geruisloos en super fijn. Een echter aanrader voor iedereen!

Pluspunten

  • Bediening
  • Duurzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zwarkie 04-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

9,0
Tot nu toe bevalt apparaat uitstekend. Zou hem iedereen aanbevelen. Apparaat gekocht bij locale Siemens dealer. Alles zeer goed geregeld tegen concurrerende prijzen.

Pluspunten

  • Stil
  • Schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janny 29-10-2020

heel fijn...

Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

10,0
Wat een super wasmachine. Prima/ stil geluid even wennen aan het eco programma . 9 kilo was is echt een berg.... [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

wasmachine 29-10-2020

wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

10,0
uitstekende machine die aan de verwachtingen voldoet [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Kees 26-10-2020

Goed

Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

8,0
De machine heeft veel keuzestanden, wast prima, maar de wasduur is relatief lang [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Nieuw apparaat 13-10-2020

Wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

10,0
Prima apparaat , wast formidabel en geruisloos [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ben Blok 10-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne stille wasmachine.

Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

9,0
We hadden al een siemens warmtepomp droger, die goed bevalt.
Nu hebben we een setje wat mooi bijeen past en veel mogelijk heden heeft.
Als we de wasmachine beter kennen gaan we de app. ook eens proberen.

Pluspunten

  • degelijk
  • veel mogelijkheden
  • stille motor..
  • utigestelde start

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

goede apparatuur 06-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Elektrische apparaten

Geschreven voor: Siemens WM6HXL90NL

Algemene score

10,0
Altijd al alle producten van Siemens aangekocht zoals Wasautomaat , kookplaat , koffiezetapp ijskast ect ivm prima apparaten en goede service,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer