Bosch WAU28S50NL - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAU28S50NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martine 12-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Muisstil deze wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAU28S50NL

Algemene score

9,0
Na 14 jaar onze oude BOSCH begraven en zonder enige twijfel weer voor Bosch gegaan. Na wat afwegen gekozen voor eentje met diverse opties, lage gelyidssterkte en een nette prijs/kwaliteit verhouding. 9 kilo, waar haal ik de was vandaan. Fijne programma's en I-dos is ook super. Echt super tevreden :-)

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijke programma's
  • I-dos
  • Grootte is fijn

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo van den berg 11-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28S50NL

Algemene score

9,0
Deze wasmachine is goed en is super stil
Echt een aanrader. Draait hier iedere dag minimaal 1 was dosering automatisch be spaart echt veel wasmiddel

Pluspunten

  • Stil
  • Weinig wasmiddel

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GsMbRaS 21-01-2021

Degelijke kwaliteit en betaalbaar

Geschreven voor: Bosch WAU28S50NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Degelijke wasmachine met grote capaciteit (9kg). Zeer gebruiksvriendelijk (een kind kan bijna de was doen), ontzettend stil tijdens gebruik en het I-DOS systeem voor wasmiddel en wasverzachter is ideaal. Ontzettend blij met deze keuze!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

3e Bosch 18-01-2021

Top apparaat

Geschreven voor: Bosch WAU28S50NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prima wasmachine. Voldoet aan onze verwachting. 3e Bosch witgoed apparaat van Bosch.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

asha 14-01-2021

stille washmache

Geschreven voor: Bosch WAU28S50NL

Algemene score

8,0
redelijk stille wasmachine . jassen en zelfs mijn tapijtje helemaal schoon zonder voorwas. door de i-dos gaat de wasmiddel langer mee. ben blij met deze machine
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Yucel 13-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28S50NL

Algemene score

10,0
Top wasmachine!
Mooie wasmachine om te zien, werkt nog mooier! De wasmachine heeft een goed werkbaar touchscreen, waardoor het eenvoudig is om te gebruiken. Ik persoonlijk vind het fijn, dat er een kort programma op zit van 15/30 minuten om even snel iets op te frissen. Het i-dos (intelligent dosseersysteem) werkt ook super prettig, hierdoor gebruik je nooit teveel wasmiddel. De machine is super stil, waardoor ik soms vergeet dat ik hem aan heb gezet. Een echte aanrader! Zeker als je al 100 Machines op het internet heb gezien, maar geen keuze kan maken! De bezorging van Cool Blue was evenals goed, ruim op tijd, de machine werd naar zolder gebracht en geïnstalleerd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

K. Klein 12-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed scherm, veel prog., prima bediening, stil, i-dos is top

Geschreven voor: Bosch WAU28S50NL

Algemene score

10,0
De wasmachine voldoet boven verwachting en op aanraden van bekenden en "google" gekozen voor dit product, Onze vorige wasmachine was een Samsung die binnen 5 jaar de geest gaf. Men heeft mij verzekerd dat dat bij een Bosch niet zal gebeuren.

Pluspunten

  • geruisloos
  • prettige bediening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Edwin 07-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine voor redelijke prijs

Geschreven voor: Bosch WAU28S50NL

Algemene score

8,0
Omdat onze vorige Bosch wasmachine stuk was gegaan hebben wij deze nieuwe besteld. Dit is inmiddels onze 3e Bosch machine; de vorige machines zijn elk 10 jaar meegegaan. Dit is onze eerste machine met een automatisch doseersysteem. Dat hebben we vanwege de hardheid van het water wel wat bij moeten stellen (verhogen), omdat de was in eerste instantie niet helemaal lekker rook. Dat lijkt nu opgelost te zijn.
Het valt wel op dat een normaal wasprogramma lang duurt (3,5 uur), terwijl onze vorige machine een programma in 2,20 uur afwerkte.
Wij hebben zo'n €700 betaald en krijgen daar nog €50 van terug vanwege een cashback actie van Bosch. Als deze ook weer 10 jaar meegaat vindt ik dat een prima prijs voor een wasmachine.
Wij hebben de machine besteld bij Coolblue. Op zaterdag om 16.30 uur besteld en de machine is op zondag om 12.30 uur bezorgd en netjes geïnstalleerd. Top!! service van Coolblue.

Pluspunten

  • prijs
  • handig automatisch doseersysteem

Minpunten

  • wasprogramma duurt wat aan de lange kant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Noortje Brabers 26-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke programma’s en mooie design wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28S50NL

Algemene score

8,0
Het is een fijne, stille wasmachine. De programma’s zijn makkelijk te programmeren. Er zitten veel verschillende opties op.

Pluspunten

  • Stille wasmachine
  • Veel keuzes

Minpunten

  • Sommige programma’s duren vrij lang

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Bakelaar 11-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg stil, was komt er droog uit, prima machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28S50NL

Algemene score

9,0
De wasmachine is veel stiller dan mijn vorige Bosch (12,5 jaar oud), echt een verademing. Je hoort hem bijna niet. De was komt er ook veel droger uit, waardoor de droger minder lang hoeft te draaien. Verder is de machine eenvoudig te bedienen en het automatisch doseren van wasmiddel bevalt me goed: was erin, aanzetten en klaar!
De wasprogramma's duren wel langer dan ik gewend was, dus dat is wel iets om rekening mee te houden.

Pluspunten

  • erg stil
  • centrifugeert goed

Minpunten

  • wasprogramma duurt lang

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kirsten 09-11-2020

Wat een wasmachine!

Geschreven voor: Bosch WAU28S50NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wat een handige wasmachine. Er kan heerlijk veel in (9 kilo). Met een gezin bestaande uit 6 personen is er altijd was. De display is overzichtelijk. Veel mogelijkheden qua programma's. Handig dat, bij de meeste programma's, het wasmiddel automatisch doseert. De was is schoon en al redelijk droog als het uit de wasmachine komt. En hij is ook nog eens mooi stil! Ik ben er blij mee.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Yvonne 08-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille machine

Geschreven voor: Bosch WAU28S50NL

Algemene score

9,0
De wasmachine is erg stil en wast bijna geruisloos. De machine doseert zelf wasmiddel en wasverzachter en de was komt er heerlijk fris uit.

Pluspunten

  • Stille machine
  • Trommel reinigingsprogramma

Minpunten

  • Lange wasprogramma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kirsten F. 03-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wat een machine!

Geschreven voor: Bosch WAU28S50NL

Algemene score

9,0
Wat kan er veel in! Met een 6-persoonshuishouden is dit ideaal! Meer was in minder wassen. Mooie display met touchscreen, duidelijke instructies. Ik ben er erg blij mee! Een absolute aanrader

Pluspunten

  • Kan veel was in
  • De was is redelijk droog als je het eruit haalt.
  • Veel verschillende programma's
  • Wasmiddel kan gedoseerd worden.
  • Energiezuinig en stil

Minpunten

  • Best grote machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

yvon 29-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne machine voor schappelijke prijs

Geschreven voor: Bosch WAU28S50NL

Algemene score

8,0
Nadat de vorige Bosch het had opgegeven toch maar weer voor dit merk gegaan. Heerlijk stille machine. Grote trommel. Makkelijk te bedienen en de was komt er schoon uit.

Pluspunten

  • grote trommel
  • weinig geluid
  • makkelijk te bedienen
  • energiezuinig

Minpunten

  • was is niet heel droog na centrifugeren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Astrid 24-10-2020

Top! Maakt beloftes waar!

Geschreven voor: Bosch WAU28S50NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Makkelijk bedienbaar, maakt beloftes waar.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Dennis 20-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

makkelijke bediening, zeer stil, goed was resultaat

Geschreven voor: Bosch WAU28S50NL

Algemene score

8,0
Gezin met 5 kinderen, Vorige wasmachine van Bosch ging 15 jaar mee zonder problemen. Nu de opvolger met I dos. Nog meer was gemak en minder was resten in zeep bakje. Snel geleverd, Aansluiten en draaien. Met auto was programma goes was resultaat

Pluspunten

  • was resultaat
  • zeer stil
  • makkelijke bediening
  • mooi uiterlijk
  • geen wifi

Minpunten

  • auto 40 graden was programma

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 04-10-2020

Niet zo zuinig als ze zeggen

Geschreven voor: Bosch WAU28S50NL

Algemene score

4,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] kijk onze oude Bosch gebruikte bij een normale wasbeurt 60 liter deze 90 liter voor de zelfde was Ook de was duur oude 1:45 uur en nu 3:45
dus deze is vriendelijker ik vraag het me af
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Saskia 08-09-2020

Stil mooi apparaat

Geschreven voor: Bosch WAU28S50NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Doet wat hij moet doen
Eerste indruk zeer goed
Je hoort hem bijna niet
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Peteleen 23-07-2020

Slim en stil

Geschreven voor: Bosch WAU28S50NL

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heel stil. Het iDos is ook gemakkelijk, maar wel even wennen, met name als je een ander wasmiddel wilt gebruiken, niet vergeten om het iDos uit te zetten.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer