Bosch WTW8756ENL - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 96 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WTW8756ENL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Paul Vallen 16-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Praktische wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW8756ENL

Algemene score

9,0
Goede prijs/kwaliteitverhouding, zeer energiezuinig en handige bediening van programma's. Aansluiten was ook een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • praktische bediening
  • energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Family Gutierrez 20-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Niet anders verwacht van Bosch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW8756ENL

Algemene score

9,0
Na veel overwegen en reviews lezen van gebruikers, besloten om over te gaan naar een Bosch wasdroger met warmtepomp. Goede actie getrouwen bij de M.M. Wasdroger is erg stil vergeleken met mijn vorige model van Siemens (trouwens komen uit dezelfde fabriek). Vele programma's en droogte naar wens makkelijk in te stellen. Na paar keer droger te hebben gebruikt beste droog resultaat instelling bepaalt, deze wordt dan ook onthouden voor de volgende droogbeurt. Deur opening is groot, fijn is ook de dubbele filters die voorkomen dat pluizen richting de condensor gaan. Heeft een SelfCleaning Condensor waardoor je minder schoonmaak/onderhoud aan hebt. Al met al erg tevreden en erg zuinig in energie verbruik (A+++). Enige minpunt is wel de vele stof pluizen (rondom filters) die van de filters verwijderd moeten worden, vindt ik wel iets meer dan normaal.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig in energie verbruik
  • Vele programma's keuze
  • Lampje in trommel
  • Dubbele filters

Minpunten

  • Veel stof pluizen rondom filters

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

a**l@u**l.nl 04-08-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Ondanks hard geluid nog steeds een prima droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW8756ENL

Algemene score

7,0
In eerste instantie was de droger stil. Echter na een paar weken was er wel een luid geluid wat je omschrijft alsof er nog plastic (van verpakkingen) aanwezig is. Niet geklaagd of bericht naar Bosch gestuurd. Verder nog steeds prima droger

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Goed product 15-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW8756ENL

Algemene score

9,0
De beide producten werken perfect! je bespaart een hoop wasmiddel. Het product is muis stil en het bedienen met de app werkt ook heel fijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jolanda 31-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima machine droogt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW8756ENL

Algemene score

10,0
Prima machine bediening is erg fijn nu over gestapt naar warmte pompdroger en sta versteld dat de was snel droog is.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • snel droog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pieter 23-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en snel droog

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW8756ENL

Algemene score

8,0
We hadden al een bosch serie 8 wasmachine en daar zijn we zeer tevreden over en daarom nu ook een passende warmtepomp droger. De eerste lading ging sneller dan de droger had gepland, dit komt omdat de droger zelf kijkt hoe droog de was is. De droger is ook echt verrassend stil en trilt ook niet. Handig lampje in de trommel en makkelijke bediening.
Het enige wat we jammer vinden is dat onze wasmachine een wittere kleur heeft dan de droger.

Pluspunten

  • Snel
  • Zeer stil

Minpunten

  • Kleur verschil in vergelijking wasmachine

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

john 10-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Droogt goed, maakt weinig of geen geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW8756ENL

Algemene score

9,0
Veel machines vergeleken. Deze machine voldoet aan al onze eisen en heeft een prima kwaliteit prijsverhouding

Pluspunten

  • droogt erg goed
  • geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johannes van Zutphen 10-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot gebruiksgemak, uitstekend droogresultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW8756ENL

Algemene score

9,0
Erg fijn is de automatische reiniging van de condensator. Voorts laten de filters zich gemakkelijk uit de droger halen. Helder paneel. Een uitstekend droogresultaat.

Pluspunten

  • automatisch reiniging condensator
  • filter is voor makkelijk uit de droger te halen
  • helder paneel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Monique 08-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Droog snel en geluid is bijna niks

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW8756ENL

Algemene score

9,0
Een hele fijne droger die ontzettend snel droogt. Teven maakt de droger bijna geen geluid. Ik ben zeer tervrede

Pluspunten

  • Was snel droog
  • Maakt bijna geen geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 02-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW8756ENL

Algemene score

9,0
zeer uitgebreide wasprogramma’s ! Erg fijn in gebruik. Maakt weinig geluid. Ik ben erg blij met de aankoop

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

anoniem 22-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijn warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW8756ENL

Algemene score

10,0
heel fijn warmtepompdroger, droogt goed, veel opties waarmee je ook snel kan drogen.
Heel blij dat ik deze heb gekocht, ik raad het echt aan!

Pluspunten

  • droogt goed
  • kleding is lekker zacht

Minpunten

  • niks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remy Dijksterhuis 18-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille zuinige wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW8756ENL

Algemene score

10,0
Gekocht als vervanger van onze 5 jaar oude afvoerdroger.
Heerlijk stil, zuinig en een grote vulopening met verlichting. Handig dat het condenswater naast de condensbak ook op de waterafvoer kan worden aangesloten.

Pluspunten

  • Stil en zuinig
  • Grote opening met verlichting

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

zwartvogeltje 14-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stil en snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW8756ENL

Algemene score

9,0
na een paar dagen een goede indruk. De droger is 3 keer sneller dan de vorige doordat de condensor schoon is. Deze is zelfreinigend en daardoor gaat deze hopelijk niet dezelfde kant op als de vorige droger. Deze was maar tijdelijk energiezuinig. Hoge verwachtingen van dit apparaat. bediening is eenvoudig. bijkomend voordeel is dat de uitgang aan de voorzijde de warmte uitblaast ipv aan de achterzijde. Hierdoor is de bijkeuken aangenaam warm.

Pluspunten

  • stil
  • sneller dan de oude warmtepompdroger.

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 26-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Erg stil, prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW8756ENL

Algemene score

10,0
Deze droger doet aan de verwachtingen, is erg stil. Het droogt ook erg goed. In één woord een top droger. Nooit meer een ander merk.

Pluspunten

  • stil
  • grote deuropening
  • verlichting van binnen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dhr. P.F.Destombes 25-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

bediening duidelijk en eenvoudig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW8756ENL

Algemene score

9,0
werking boven verwachting, zeer tevreden over het resultaat van deze wasdroger. Geluid 62db uiterst stil.

Pluspunten

  • stil bij in werking van de wasdroger 62db.
  • droge was kan zo in de kast
  • duidelijke gebruiksaanwijzing
  • prima produkt , zijn uiterst tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van iersel 24-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW8756ENL

Algemene score

10,0
makkelijke bediening met duidelijke aanwijzingen een goede uitstraling en een uitstekend prima resultaat

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • mooie uitstraling
  • zeer goede kwaliteit
  • een zeer goed resultaat

Minpunten

  • langer droogtijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Middelhoven 20-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super blij met onze nieuwe droger!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW8756ENL

Algemene score

9,0
We zijn super blij met onze nieuwe droger.
Hij werkt super goed, scheelt een hoop gedoe met de waslijn en wasknijpers.
De was komt er lekker zacht uit, hij maakt weinig geluid of lawaai en hij ziet er ook gewoon erg mooi uit.

Pluspunten

  • weinig lawaai
  • ziet er mooi uit
  • Fijne manier van besturen
  • energiezuinig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maandagwasdag 19-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed droog

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW8756ENL

Algemene score

9,0
Hij droogt prima. Veel programma keuzes maar toch makkelijk in gebruik. Het nieuwe zelfreinigende systeem maakt dat de droger veel minder stof achterlaat waardoor je huis niet direct na 2x droger een stofnest wordt.

Pluspunten

  • droogt snel
  • energiezuinig
  • minder pluizen

Minpunten

  • zou €150,- retour krijgen, maar is werkelijk €75,-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

paulina87 16-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bosch WTW8756ENL warmtepompdroger- geweldig product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW8756ENL

Algemene score

10,0
Beste wasdroger, droogt de was kort en droogt geurige en zachte kleding uit , veel coole programma's

Pluspunten

  • programma's
  • korte droogtijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy 16-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil, zuinig en makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW8756ENL

Algemene score

9,0
Gekocht ivm A+++ beoordeling. Super makkelijk in gebruik, knoppen wijzen zichzelf. Grote trommel met verlichting. Droogt goed op verschillende programma's zonder te kreuken. Zelfs overhemden kunnen bijna zo weer aan. Alleen op het fijnwas programma nog iets te vochtig. Ik gebruik bij de meeste was het mix programma. Slang voor afvoer aangesloten, is heel makkelijk te doen. Alleen is het vervelend dat bij het eruit halen van de condensbak het gaatje open is en er dus altijd wat water uit komt.

Pluspunten

  • droogt erg goed
  • zeer zuinig
  • stil
  • grote trommel met verlichting

Minpunten

  • lekken van de condensbak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews