Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 145 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de AEG T8DB84GW op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hannelore 12-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zwaar tegenvallende AEG wasdroger

Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Algemene score

3,0
Ik kocht deze AEG droger omdat hij goed uit diverse testen kwam. En ik dacht dat AEG wel een goed merk was. Het was een prijzige droger, met veel mogelijkheden.
Maar daar heb je helemaal niets aan, want behalve het katoen programma (en dat programma op extra droog zetten), wordt welke andere was dan ook helemaal niet volledig droog. Ook niet als je deze droger standaard op maximale droogsterkte zet. En daar had ik hem juist voor gekocht. Om ook was van andere materialen goed te kunnen drogen. Dat lukt dus niet.
Ander heel groot minpunt is de condensor. Na 10 droogbeurten moet je die schoonmaken. Maar dat gaat heel erg moeilijk. Hij kan er niet uit (kon bij mij vorige wel, en dan even afspoelen). Nu zit hij bijna op de grond en krijg je het stof er bijna niet uit/af, ook niet met de stofzuiger. En met het aangerade natte doekje ook niet. Bovendien wordt er gewaarschuwd dat de condensor scherp metaal bevat, en dat je er met je vingers niet mag aankomen. Ik krijg al behoorlijke tegenzin als ik weet dat ik die condensor moet reinigen.
Dan nog de elektronische tiptoetsen. Die werken ook heel moeizaam en vaak niet. Je moet zoeken naar het mini-plkje waar je ze moet raken. Heel irritant als je even je was wilt drogen.
En dan nog het "gevalletje"van de deur. Die wordt standaard linksdraaiend geleverd. Maar ik had gevraagd hem rechtsdraaiend te leveren. Dat was niet gebeurd. AEG noch leverancier deed er iets aan. Het is geen kwestie van even de bevestiging omzetten (zoals bij een koelkast). Nee, de HELE deur moet er af en de HELE deur moet je loshalen in onderdelen en hem dan weer in elkaar zetten.
Heel erg spijt van deze aankoop. Nooit meer een AEG.

Minpunten

  • Droogt polyester kleding e.d. helemaal niet goed
  • Condensor te moeilijk schoon te maken
  • Wisselen deur links/rechts ingewikkeld

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer

Coby van Dijn 01-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

AEG droger T8DB84GW

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Algemene score

10,0
Van mijn kleinzoon gehoord over deze droger. Zeer tevreden, korte droogijs en strijken bijna overbodig.

Pluspunten

  • Korte droogtijd
  • Strijken bijna overbodig

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Riet Schreuders 17-10-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

AEG Warmtepomp droger

Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Algemene score

9,0
Ik heb de warmtepomp droger gekozen, omdat deze zuinig is. De duur van het progamma is korter dan ik had verwacht. Is goed droog en je hoort hem bijna niet. Een super droger

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda Comvalius-Beverwijk 27-08-2019
  • Product gekocht

Beste keuze in mijn leven??

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Algemene score

10,0
Zeer makkelijk in omgang,makkelijk ook voor de wat oudere 55+(zoals ik😓).
Zuinig,geluidloos,grote lading maar kan juist ook voor kleine droogbeurten.
Overzichtelijk programma’s en een zeer goede prijs voor wat je krijgt.
Ik raad deze fijne wasdroger iedereen aan.
Je bent voor mij een topper in mijn nieuwe huis en heb deze al meteen aangeraden bij vele anderen,dus ook bij U degene die dit leest.
AEG laat mij niet in de steek,wie kent het nog.

Pluspunten

  • Geluidloos.
  • Veel programma’s
  • Zuinig in gebruik en vooral duidelijk.
  • Teveel om op te noemen.

Reageer

kerver 23-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

droogt perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Algemene score

10,0
Prima droger degelijk product erg tevreden mee hadden eerst een Miele droger die ruim dertig jaar heeft gedraaid we gaan er van uit dat deze dat ook doet met AEG moet dat lukken

Pluspunten

  • Droogd goed
  • makkelijke bediening
  • ziet er mooi uit

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. P.H.C. Geukens 20-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede kwaliteit

Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Algemene score

9,0
goede kwaliteit , lange garantie op onderdelen ,makkelijk in gebruik, energie zuinig , maakt bijna geen geluid bij gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franz van Vlaanderen 20-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eerste wasmachine in 66 jaar.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Algemene score

9,0
Nu ik met pensioen gegaan ben, en zelf mijn was moet doen, heb ik na vergelijkingen voor dit apparaat gekozen. Het heeft ruime instelmogelijkheid. Ook voor een alleenstaande. En is prettig/makkelijk te bedienen. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • energie zuinig
  • makkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WK 19-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

AEG wasdroger T8DB84 GW - Prima en mooi apparaat!

Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Algemene score

9,0
Prima apparaat, doet z'n werk goed, past mooi op onze wasmachine.
Deskundig geleverd en geplaatst door BCC Zeist.

Pluspunten

  • Stil
  • Droogt prima
  • uitneembaar stoffilter op makkelijke plaats

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon 18-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige stille droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Algemene score

9,0
Deze droger heeft veel opties.
Door de touchscreen is de droger makkelijk in te stellen, ook kun je ervoor kiezen om de droger even te pauzeren en de instellingen eventueel aan te passen.
De droger is stil en geeft duidelijk aan wanneer hij klaar is.

Pluspunten

  • Amper geluid
  • Touchscreen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gesink 18-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lekkere fijne stille hulp bij de was

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Algemene score

9,0
goede service, netjes geplaatst. machine functioneert prima en stil en voldoet aan de verwachtingen. We zijn er blij mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Harry Boevink 18-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Rustige en goede wasmachine . Prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Algemene score

9,0
We hebben al een geruime tijd AEG gehad. Nu een nieuwe droger en wasmachine aangeschaft. En opnieuw uitgekomen bij AEG. Een wasmachine die rustig en stil. Een slimme wasmachine met gewichtsaanduiding en veel wasmogelijkheden heeft voor de verschillende soorten was. en 10 jaar garantie geeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amanda 18-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top machine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Algemene score

9,0
In de bcc veel wasmachines gezien. Deze sprong eruit. Is onwijs stil en eco vriendelijk. en ik heb dan 5 jaar garantie erbij gekocht. Dus intotaal 7 jaar garantie.

Pluspunten

  • Stil
  • Eco vriendelijk
  • Goede garantie
  • Stand voor beddengoed
  • Past de droogtijd. Sneller

Minpunten

  • Zelf bellen voor garantie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Deckers 16-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zuinige en optie rijke warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Algemene score

9,0
Erg tevreden met deze droger. Fraai design. Werkt naar behoren. Zuinig. Veel verschillende droogopties mogelijk. Ruime trommel:)
Maakt amper geluid!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sanders E.H.A. 16-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasdroger: AEG T8DB84GW

Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Algemene score

8,0
Hoewel ik deze droger sinds kort geleden hebt aangeschaft kunnen wij geen mening geven betreffende de levensduur. De korte ervaring geeft ons veel vertrouwen, de droog resultaten zijn zeer goed. Hopelijk heeft dit apparaat 'n lange levensduur.

Pluspunten

  • Goede en overzichtelijke resultaten.

Minpunten

  • Nog geen minpunten kunnen ontdekken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Suzanne 16-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Algemene score

9,0
Na lange tijd zonder droger de was gedaan te hebben, nu deze aangeschaft. Dit gelijktijdig met een wasmachine uit dezelfde serie. Ben er erg blij mee en kan nu al niet meer zonder! Bediening werkt logisch, zonder gebruiksaanwijzing nodig te hebben. Was is goed droog en kreukt niet.

Pluspunten

  • Uitgestelde starttijd
  • Timer resterende tijd
  • Veel keuze in programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja Van Dalen-Oudejans 16-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Boven verwachting

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Algemene score

10,0
Werkt boven verwachting, gebruiksvriendelijk , ziet er ook gelikt uit, zeer tevreden, prima prijs/kwaliteitsverhouding, beveel product zeker aan😀

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EvP 15-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne , stille wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Algemene score

9,0
Een fijne stille wasdroger. Duidelijke bediening.
Prijs / kwaliteit in goede verhouding
Het is even wennen dat de programma's van een warmte droger langer duren dan die van een afvoerdroger. Maar het energie verbruik schijnt ondanks langere duur programma's toch lager te zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ingrid 15-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Algemene score

9,0
Deze droger doet wat die moet doen. Drogen!!! Mijn vorige droger was ook een AGE. Na 23 jaar trouwe dienst, hield de machine er mee op. Er moest een nieuwe komen. De keus was niet moeilijk. Op nieuw een AGE en die bevalt prima. Dus een aanrader !!!

Pluspunten

  • Droogt goed
  • Grote inhoud

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald Jansen 15-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Superdroger! Kun je alles veilig mee drogen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Algemene score

9,0
De vorige droger was defect en dus was het tijd voor een nieuwe. We besloten gelijk met onze tijd mee te gaan en te kiezen voor een zuinig, stille, milieuvriendelijke warmtepompdroger. Ik was goed bekend met de goede prijs-kwaliteitverhouding van AEG en besloot weer voor AEG te gaan. We zijn niet teleurgesteld.
Eerst schrok ik van de lange droogtijden die genoemd worden, maar in de praktijk blijkt dit heel erg mee te vallen. Het apparaat draait niet gewoon een programma, maar meet hoe droog de was al is. Daardoor stopt hij meteen als de was droog is. Daardoor duurt het alleen lang als er ook veel was in zit.
Waar we voorheen niet alles in de droger deden omdat niet alle was er goed tegen kon, is dat nu geen probleem meer. Nu gaat bijna alles erin en komt er zonder krimpen weer uit.
Mooi apparaat om te zien.
Ook fijn: door het lagere energieverbruik kunnen de wasmachine en de droger tegelijkertijd op een groep aangesloten worden zonder teveel stroom te nemen. We kunnen dus de ene was drogen terwijl de andere gewassen wordt.
Het water kan zowel in een bak, als met een slang afgevoerd worden. Wij hebben voor die laatste optie gekozen, waardoor we het bakje nooit meer hoeven te legen.

Pluspunten

  • Is veilig met bijna alle soorten was te gebruiken
  • Energiezuinig
  • drogen duurt zolang als nodig is
  • water in bakje, of met meegeleverde slang

Minpunten

  • handleiding onduidelijk over wat programma's doen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Onbekend 15-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne en goed werkende droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Algemene score

8,0
Erg fijne droger met verschillende standen en mogelijkheden. De droger doet wat je van deze droger verwacht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews