AEG T8DB84GW - Reviews

Specificaties
Droogsysteem
warmtepompdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 47 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Helma 28-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Grote vuldeur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
is een prima warmtepompdroger, maakt veel minder lawaai als de vorige en omgeving en apparaat worden niet zo verschrikkelijk warm

Pluspunten

  • grote vuldeur
  • 8 kg

Minpunten

  • dekbedlakens zitten in elkaar dus niet droog
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike 14-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine en Droger Perfecte resultaten !!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb een nieuwe Wasmachine en Droger aangeschaft van AEG omdat de oude droger aan vervanging toe was en de wasmachine van een ander merk niet goed waste, en de was is in lange tijd niet meer zo schoon geweest en ruikt weer heerlijk !!

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Lekker stil
  • Stoomprogramma
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lien 06-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk programmeerbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
zuinig door AA+
stil wel zo belangrijk
erg gemakkelijk te bedienen (het is hetzelfde bedieningspaneel als dat van mijn wasmachine)
grote vulopening en laadruimte

Pluspunten

  • ruim
  • stil
  • gebruiksvriendelijk
  • zuinig
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Familie Bakker 29-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne droger weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Superdroger. Stil. Drogen duurt langer dan bij condensdroger maar veel zuiniger. Veel programmas om te kiezen. Goed voor je delicate stoffen. Laat je kleding niet krimpen.

Pluspunten

  • Stil
  • Veel progr

Minpunten

  • Stoot iets meer vocht uit. Vaker opvangbak legen.
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Strijker 18-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Is gemakkelijk te bedienen. Heb geen moeite ermee gehad. Het is Ik vind het ook prettig dat de tijd er ook bij staat, hoe lang de droogtijd nog is. En dat de ruimte waar de droger staat, niet meer warm word
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Starbucks 18-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Grote vulopening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mooie en zuinige warmtepompdroger.
Grote capaciteit.
Zeker een aanrader en als je goed zoekt vindt je hem ook nog voor een mooie prijs.
Jammer van het rammeltje.
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

zaan 17-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

toppie drogeer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
product werkt prima. veel mogelijkheden.aansluiting op waterafvoer is super.zeker een aanrader.makkelijk schoon te houden pluizenfilter.
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 15-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk bedienbaar, fijne machine.

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekocht, omdat mijn 2 drogers die ik hiervoor had, ook allebei van het merk AEG waren. Deze drogers bevielen prima, dus waarom zou ik een ander merk gaan proberen als prijs kwaliteit zo goed klopt. Vandaar een AEG.

Pluspunten

  • Betrouwbaar
  • prijs, kwaliteit

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klaas 15-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

snel en goed drogend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze 1e droger met warmtepomp (was de ouderwetse luchtafvoer). Bevalt goed door; snelle droogtijd (valt ons reuze mee), goed gedroogd wasgoed, grote deuropening en weinig lawaai.

Pluspunten

  • droogtijd
  • geluid
  • deuropening
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J. van Gool 15-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kekke machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een prachtige wasautomaat.Daarnaast heeft het vele mogelijkheden, teveel om ze allemaal al gebruikt te hebben. Het resultaat van het wassen is fantastisch. Wat ook erg belangrijk is, maar misschien niet voor iedereen, stille machine.

Pluspunten

  • stille machine
  • vele programmamogelijkheden
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.m. Timmers 15-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima wasdroger, eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Uitstekende droger met heel veel gebruiksgemak voor een goede prijs. Zeer overzichtelijk bedieningspaneel en energiezuinig.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mardo 14-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor 2-persoonshuishouden. Staat een keer of 3 per week aan. Waardevolle aanvulling in huis. Gezien de warmtepomp duurt het wat langer maar acceptabel.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Groot

Minpunten

  • Langere droogtijd
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

PieterVG 14-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne droger, nieuw voor ons maar helemaal tevreden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Overweging was om een energiezuinig apparaat aan te schaffen (Duurzaam en Economisch).
Daarnaast een groot vermogen, inhoud is belangrijk met een groot gezin dus een zeer frequent gebruik (2x per dag).
En een zeer acceptabele prijs.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Grote inhoud
  • Gunstige prijs tov. andere "grote" merken.

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Daniela 14-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aeg wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie grote droger.
Maakt bijna geen geluid.
Droogt goed en de bediening is makkelijk.
Hij bevalt mij prima zelfs de man des huizes is tevreden en vind de bediening makelijk.

Jammer is wel dat het eind signaal niet uit kan.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Gaat na 5min uit als de was klaar is..

Minpunten

  • Eind signaal kan niet uit.
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Verhuislift Gelderland 14-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een rustige machine. Wat men aangeeft aan drogen klopt.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zoals ik heb omschreven: Een rustige wasdroger. Bij het instellen van een programma klopt het ook wat tijd en drogen aan gaat. Wij hadden de wasdroger eerder moeten aanschaffen. Bij de buurvrouw heb ik deze al aan bevolen. Zij heeft haar was bij ons getest.
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 14-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote laaddeur, degelijke moderne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Goede energiezuinige warmtepomp droger met aardig wat mogelijkheden ook voor oa wol en synthetische stoffen

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Weinig geluid

Minpunten

  • Geen droogstand voor Jeans
  • Nog best wat rest condens in ruimte
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Herman 07-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Goede machine die energie zuinig is

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Machine gekocht op basis van energieverbruik en vormgeving. Hebben goede ervaring met AEG. Weinig storing.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • voldoende programma keuze

Minpunten

  • Drogen duurt iets langer
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Leon 12-06-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Makkelijk bedienbaar en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben deze gekocht samen met een aeg wasmachine op aanbeveling van een kennis ivm met stroom verbruik oude droger aeg maakt het waar was goed droog.makkelijk te bedienen en stroom verbruik naar beneden fijn apparaat

Pluspunten

  • Laag stroom
  • Makkelijk bedienbaar
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 20-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

Prima warmtepompdroger.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Maakt weinig lawaai en is energiezuinig. Prima droger. Echt aan te bevelen. Het drog.en in een warmtepomp droger duurt wel iets langer

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Weinig lawaai
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosman 19-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekocht op advies van de verkoper xxxx bij bcc in almere buiten, goede uitleg en goed advies heb ook gelijk een was machine gekocht bij hem van u merk. L6fb84gw en L6fb84gw.
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews