AEG T8DB84GW - Reviews

Specificaties
Uitvoering
warmtepompdroger
Geluidsniveau
66 dB
Vulgewicht
8 kg
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.nl

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Helma 28-12-2016 Product paar weken in bezit

Grote vuldeur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
is een prima warmtepompdroger, maakt veel minder lawaai als de vorige en omgeving en apparaat worden niet zo verschrikkelijk warm

Pluspunten

  • grote vuldeur
  • 8 kg

Minpunten

  • dekbedlakens zitten in elkaar dus niet droog

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevrouw Baumann 25-01-2017 Product paar maanden in bezit

Goede droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooie droger vooral de deur apart met zo een doorkijkglas erin. Het gemak en instelling was na even zoeken toch wel makkelijker als ik dacht. Prijs kwaliteits is ook zeker de moeite.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

F.Stols 25-01-2017 Product paar maanden in bezit

Geruisloos

Algemene score

10,0
De AEG T8DB84GW droger werkt zoals we verwacht hadden ,lekker stil en een makkelijke bediening. Verder het lage stroom gebruik mogen we zeker niet vergeten te melden. Oude wasdroger 2400 kw/u en de nieuwe wasdroger 800 kw/u. oftewel 66 procent zuiniger ,top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FKriek 22-01-2017 Product paar maanden in bezit

Prachtig design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtige droger met veel mogelijkheden en energie zuinig ook geen last van condens als je droger in een kleine ruimte staat

Pluspunten

  • Mooi Design
  • Energie zuinig
  • Veel mogelijkheden
  • Geen condens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 22-01-2017 Product paar weken in bezit

AEG T8DB84GW Droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een prima droger met een goede prijs kwaliteit verhouding.
Was nog niet bekend met waterpompdrogers dus geluid kwam in eerste instantie een beetje vreemd over, is voor de rest vrij stil buiten de momenten dat de condensator aan slaat, maar dat is te vergelijken met het geluid van een koelkast of stille compressor.
Droogt prima, handdoeken gaan altijd op instelling kast droog maar kleding gaat naar eigen voorkeur toch liever op de droogste stand.
Kan over betrouwbaarheid nog niet veel zeggen omdat het apparaat pas een maand in bezit is, toch nog toe in ieder geval zeer tevreden met deze aankoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Andrea 21-01-2017 Product paar weken in bezit

Even wennen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
In het begin even zoeken naar goede stand, in eerste instantie was de was nét niet droog....
Nu doet ie het prima, maar ik moet, bijvoorbeeld de "wolstand" nog uitproberen

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Grote opening
  • Grote inhoud

Minpunten

  • Pluisenfilter vind ik onhandig

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Evelyne 20-01-2017 Product paar maanden in bezit

Super droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Altijd een aeg gehad,altijd prima. Dus nu weer. Wilde nu een warmtepomp. Hoewel het langer duurt voor de was droog is,is hij wel zuinig. Simpele bediening,mooi uiterlijk. Droogtijd valt mij heel erg mee. 2,5 uur voor een grote was. Grote trommel is super met een grote wasmachine. Looptijd kan je zien. Het geluid mag van mij wel ietsjes zachter. Dit alles, en dan nog de prijs,hebben voor mij de doorslag gegeven om te kiezen voor dit apparaat.

Pluspunten

  • Groot vulgewicht
  • Hoef amper meer te strijken
  • Prijs
  • Zuinig

Minpunten

  • Geluid mag wel iets minder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thorsten 20-01-2017 Product paar maanden in bezit

Moderne Droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Droger bevalt erg goed. Los van de vormgeving is het menu ook gelukkig overzichtelijk en logisch. Je moet droger wel altijd op kastdroog+ zetten om ook echt kastdroog te hebben. Mogelijkheden zijn ruim en mij valt op dat de kleding vaak behoorlijk kreukvrij eruit komen terwijl ik nog niet eens de kreukvrij stand aanzet. Droger heeft wel last van rammeltjes/geluid, dus dit moet nog wel onder garantie verholpen worden.

Pluspunten

  • Wolprogramma
  • Geen afvoer nodig
  • Eenvoudig menu + display
  • Verbruik
  • Stoffilter goed bereikbaar

Minpunten

  • Geluid ivm fabricagefout. Wordt opgelost
  • Kastdroog is niet kastdroog

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

rico12345 20-01-2017 Product paar maanden in bezit

òverzihtelijk display en veel keuze progammas zeer blij mee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
hebben al wasmachine van aeg deze bevaltl heel goed daarom ook de droger gekocht degelijke apparaten goede kwaliteit en 10 jaar garantie op motor

Pluspunten

  • overzichtelijk display
  • zuinig
  • weinig lawaai

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Bartels 02-01-2017 Product paar weken in bezit

Nieuwe droger.

Algemene score

6,0
Het verschil is er zeker vergeleken met de oude droger. Mooie machine en stuk stiller en zuiniger. Nu merken we dat de deur niet goed sluit en hij dus valse lucht aanzuigt. Moeten we even voor bellen.

Pluspunten

  • Stiller
  • Zuiniger

Minpunten

  • Deur sluit niet goed.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Miranda Kroon 30-12-2016 Product paar weken in bezit

Fijne droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
In het begin hebben we even moeten zoeken naar de juiste droogtegraad om het wasgoed goed droog eruit te krijgen. Nadat ik dat echter door had is het nu een hele fijne droger met veel verschillende programma's: van o.a. katoen, beddengoed en outdoor tot zelfs wol. Ook zitten er genoeg extra functies zoals o.a. starttijd uitstel. Waar ik verder blij mee ben is dat de droger allereerst heel stil is, je kunt hem gerust 's avonds of 's nachts aanzetten zonder dat iemand last heeft van het geluid. Ten tweede draait deze droger nog 2 kanten op, in tegenstelling tot de meeste andere drogers tegenwoordig. Hierdoor kreukt het wasgoed gelukkig veel minder. Al met al dus een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Pluspunten

  • stil
  • draait 2 kanten op
  • veel verschillende programma's

Minpunten

  • een echt kort programma ontbreekt
  • draairichting deur wat lastig zelf om te bouwen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 29-12-2016 Product paar maanden in bezit

goede keuze

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi vormgegeven apparaat. Eenvoudig te bedienen en heel erg stil.
Ben ook zeer tevreden met het droogresultaat. Goede aankoop dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen Broos 29-12-2016 Product paar weken in bezit

Aeg wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Stil, mooi, economisch, snel, eenvoudig in gebruik, prima apparaat. Vele gebruikersmogelijkheden, zeer aan te bevelen

Pluspunten

  • Gebruiksvrinendelijk
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Niet zo stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

l gerritsen 29-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

Fijne droger.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is eenprima gemakkelijk te onderhouden droger, fijne grote inworp opening, stil, en makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Stil
  • Ruim in worp opening
  • Gemakkelijk klein stoffilter
  • Energie zuinig

Minpunten

  • Voor ons geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Suzanne 28-12-2016 Product paar weken in bezit

Fijne droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Grote vulopening, duidelijk display.
Volop keuze in programmamogelijkheden evenals droogtegraad.
Handig dat droger automatisch uitschakeld als hij klaar is met programma!

Pluspunten

  • Grote opening
  • Duidelijk display

Minpunten

  • Nog zoekende in programma's & droogtegraad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marian 08-12-2016 Product paar weken in bezit

Overzichtelijk bedieningspaneel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De droger is gemakkelijk te bedienen. Een draaiknop voor het soort wasgoed en een drukknop voor hoe droog je de was wilt hebben.

Pluspunten

  • Makkelijk vullen door grote opening
  • Makkelijk te bedienen paneel
  • Erg stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

muijs 24-11-2016 Product paar weken in bezit

fijne droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
goede prijs kwaliteit droogt goed maar dan wel kastdroog+ geeft signaal als hij klaar is past de tijd automatisch aan.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer