AEG T8DB84GW - Reviews

Specificaties
Droogsysteem
warmtepompdroger
Energieklasse
A++
Vulgewicht
8 kg
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 32 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Helma 28-12-2016 Product paar weken in bezit

Grote vuldeur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
is een prima warmtepompdroger, maakt veel minder lawaai als de vorige en omgeving en apparaat worden niet zo verschrikkelijk warm

Pluspunten

  • grote vuldeur
  • 8 kg

Minpunten

  • dekbedlakens zitten in elkaar dus niet droog

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 07-09-2017 Product paar maanden in bezit

Goede machine die energie zuinig is

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Machine gekocht op basis van energieverbruik en vormgeving. Hebben goede ervaring met AEG. Weinig storing.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • voldoende programma keuze

Minpunten

  • Drogen duurt iets langer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Leon 12-06-2017 Product half jaar of langer in bezit

Makkelijk bedienbaar en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben deze gekocht samen met een aeg wasmachine op aanbeveling van een kennis ivm met stroom verbruik oude droger aeg maakt het waar was goed droog.makkelijk te bedienen en stroom verbruik naar beneden fijn apparaat

Pluspunten

  • Laag stroom
  • Makkelijk bedienbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 20-05-2017 Product paar maanden in bezit

Prima warmtepompdroger.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Maakt weinig lawaai en is energiezuinig. Prima droger. Echt aan te bevelen. Het drog.en in een warmtepomp droger duurt wel iets langer

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Weinig lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosman 19-05-2017 Product paar maanden in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekocht op advies van de verkoper xxxx bij bcc in almere buiten, goede uitleg en goed advies heb ook gelijk een was machine gekocht bij hem van u merk. L6fb84gw en L6fb84gw.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A.K. 02-04-2017 Product paar maanden in bezit

Grote capaciteit, groot display, zuinig, deurrichting

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over deze droger. Nu 3 maanden in gebruik zonder op- of aanmerkingen. Nieuwer model met grotere display t.o.v. vorige model, welke zeer goede reviews had! Daarom deze gekocht tegen zelfde prijs als het vorige model en bovendien met leuke actie met kadobon van Ici Paris twv €100,-!

Pluspunten

  • 8 kilo capaciteit
  • Warmtepomp/zuinig
  • Groot duidelijk display
  • Deur kan aan beide kanten open
  • Filterindicatie

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Vermeulen 18-03-2017 Product paar maanden in bezit

Gebruiksvriendelijke en stille wasdroger.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben de wasdroger nu als een ruime tijd en wij zijn er zeer tevreden over. De droger heeft de was snel droog. Verder is de droger ruim, stil en heeft veel verschillende droogprogramma's.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Ruim
  • Vele verschillende droogprogramma's
  • Stil

Minpunten

  • geen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Annemiek 16-03-2017 Product paar maanden in bezit

Mooi model, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mooie droger op t oog, veel ruimte en erg makkelijk in gebruik. Simpele knop bediening welke vraagt om weinig uitleg. Filter makkelijk te reinigen. Klein minpuntje vind ik helaas wel dat de deur soms niet goed sluit wat ervoor zorgt dat er een vervelende piep te horen is. Wanneer je deur dan aandrukt verdwijnt dit geluid.

Pluspunten

  • Groot/ruim
  • Makkelijk in bediening
  • Makkelijk te reinigen filter
  • Mooi om te zien

Minpunten

  • Deur welke af en toe niet goed sluit
  • Soms is de was nog wat vochtig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

annemieke 12-03-2017 Product paar weken in bezit

Veel keuze, stille droger

Algemene score

8,0
Ik ben nu een aantal weken in het bezit van deze droger. Ik vind het gemak van de droger perfect. De droger heeft veel programma's, waardoor ik altijd vertrouw op de juiste droogstand. Geen slijtage, verkleuringen en krimpen.

Pluspunten

  • Veel programma's
  • maakt weinig geluid

Minpunten

  • niet altijd meteen droog.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

F en J 12-03-2017 Product paar dagen in bezit

gebruiksvriendelijk en zuinig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te gebruiken was wordt goed droog en het apparaat is zuinig! Gegarandeerd gen kromp is ook heel fijn,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo 11-03-2017 Product paar weken in bezit

Stil, veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze droger maakt weinig lawaai, en heeft veel opties, voor ieder soort een eigen stand. Snel aan te zetten en stopt vanzelf. Fijne droger!

Pluspunten

  • Stil
  • veel opties
  • Mooi design
  • Scherm high tech
  • hoog energie label

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Alida 10-03-2017 Product paar maanden in bezit

Lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Een fijne stille wasdroger ook in de Eco stand.
Een mooie grote vulopening.
Één minpuntje vind ik dat je de droogtegraad hoog in moet stellen voor het echt droog is en je stoffen van mix (3kg) of syntetica ( 3,5 kg) er maar weinig kilo's in kan doen. Terwijl het een droger is voor 8 kilo.

Pluspunten

  • Grote vulopening
  • Stil

Minpunten

  • Gemengde stoffen weinig kilo's beladen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bor 10-03-2017 Product paar maanden in bezit

Veel inhoud

Algemene score

5,0
Ik ben niet zo weg van de droger omdat hij best veel herrie maakt, de slang op de afvoer eigenlijk niet werkt en omdat de was niet helemaal droog wordt.

Pluspunten

  • Grote vulopening
  • Energie zuinig

Minpunten

  • Veel herrie
  • Afvoerslang deugt niet
  • Was niet helemaal droog

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Cynthia 10-03-2017 Product paar maanden in bezit

Mooie grote vulopening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vind het mooie goede droger die ook nog eens mee denkt bij het drogen. Daarnaast een mooie grote vulopening zodat je de was er goed in kunt stoppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tanja van den Brand 10-03-2017 Product paar maanden in bezit

Makkelijk bedienbaar,

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit is goed, en is zuinig.
Goede rewiews,verschillende droog mogelijkheden.
Zat een mooie actie bij van ici Paris.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Erica 10-03-2017 Product paar weken in bezit

Groot volume en erg stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk om te bedienen en voor ons een groot pluspunt is dat hij erg stil is. We hebben deze gekozen omdat hij energiezuinig zou zijn maar dat weten we nog niet we hebben deze te kort.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mevrouw Baumann 25-01-2017 Product paar maanden in bezit

Goede droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooie droger vooral de deur apart met zo een doorkijkglas erin. Het gemak en instelling was na even zoeken toch wel makkelijker als ik dacht. Prijs kwaliteits is ook zeker de moeite.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

F.Stols 25-01-2017 Product paar maanden in bezit

Geruisloos

Algemene score

10,0
De AEG T8DB84GW droger werkt zoals we verwacht hadden ,lekker stil en een makkelijke bediening. Verder het lage stroom gebruik mogen we zeker niet vergeten te melden. Oude wasdroger 2400 kw/u en de nieuwe wasdroger 800 kw/u. oftewel 66 procent zuiniger ,top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FKriek 22-01-2017 Product paar maanden in bezit

Prachtig design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtige droger met veel mogelijkheden en energie zuinig ook geen last van condens als je droger in een kleine ruimte staat

Pluspunten

  • Mooi Design
  • Energie zuinig
  • Veel mogelijkheden
  • Geen condens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 22-01-2017 Product paar weken in bezit

AEG T8DB84GW Droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een prima droger met een goede prijs kwaliteit verhouding.
Was nog niet bekend met waterpompdrogers dus geluid kwam in eerste instantie een beetje vreemd over, is voor de rest vrij stil buiten de momenten dat de condensator aan slaat, maar dat is te vergelijken met het geluid van een koelkast of stille compressor.
Droogt prima, handdoeken gaan altijd op instelling kast droog maar kleding gaat naar eigen voorkeur toch liever op de droogste stand.
Kan over betrouwbaarheid nog niet veel zeggen omdat het apparaat pas een maand in bezit is, toch nog toe in ieder geval zeer tevreden met deze aankoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews