AEG T8DB84GW - Reviews

7,9 Lees 9 reviews
Specificaties
Uitvoering
warmtepompdroger
Geluidsniveau
66 dB
Vulgewicht
8 kg
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews

7,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Helma 28-12-2016 Product paar weken in bezit

Grote vuldeur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
is een prima warmtepompdroger, maakt veel minder lawaai als de vorige en omgeving en apparaat worden niet zo verschrikkelijk warm

Pluspunten

  • grote vuldeur
  • 8 kg

Minpunten

  • dekbedlakens zitten in elkaar dus niet droog

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Bartels 02-01-2017 Product paar weken in bezit

Nieuwe droger.

Algemene score

6,0
Het verschil is er zeker vergeleken met de oude droger. Mooie machine en stuk stiller en zuiniger. Nu merken we dat de deur niet goed sluit en hij dus valse lucht aanzuigt. Moeten we even voor bellen.

Pluspunten

  • Stiller
  • Zuiniger

Minpunten

  • Deur sluit niet goed.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Miranda Kroon 30-12-2016 Product paar weken in bezit

Fijne droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
In het begin hebben we even moeten zoeken naar de juiste droogtegraad om het wasgoed goed droog eruit te krijgen. Nadat ik dat echter door had is het nu een hele fijne droger met veel verschillende programma's: van o.a. katoen, beddengoed en outdoor tot zelfs wol. Ook zitten er genoeg extra functies zoals o.a. starttijd uitstel. Waar ik verder blij mee ben is dat de droger allereerst heel stil is, je kunt hem gerust 's avonds of 's nachts aanzetten zonder dat iemand last heeft van het geluid. Ten tweede draait deze droger nog 2 kanten op, in tegenstelling tot de meeste andere drogers tegenwoordig. Hierdoor kreukt het wasgoed gelukkig veel minder. Al met al dus een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Pluspunten

  • stil
  • draait 2 kanten op
  • veel verschillende programma's

Minpunten

  • een echt kort programma ontbreekt
  • draairichting deur wat lastig zelf om te bouwen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 29-12-2016 Product paar maanden in bezit

goede keuze

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi vormgegeven apparaat. Eenvoudig te bedienen en heel erg stil.
Ben ook zeer tevreden met het droogresultaat. Goede aankoop dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen Broos 29-12-2016 Product paar weken in bezit

Aeg wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Stil, mooi, economisch, snel, eenvoudig in gebruik, prima apparaat. Vele gebruikersmogelijkheden, zeer aan te bevelen

Pluspunten

  • Gebruiksvrinendelijk
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Niet zo stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

l gerritsen 29-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

Fijne droger.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is eenprima gemakkelijk te onderhouden droger, fijne grote inworp opening, stil, en makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Stil
  • Ruim in worp opening
  • Gemakkelijk klein stoffilter
  • Energie zuinig

Minpunten

  • Voor ons geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Suzanne 28-12-2016 Product paar weken in bezit

Fijne droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Grote vulopening, duidelijk display.
Volop keuze in programmamogelijkheden evenals droogtegraad.
Handig dat droger automatisch uitschakeld als hij klaar is met programma!

Pluspunten

  • Grote opening
  • Duidelijk display

Minpunten

  • Nog zoekende in programma's & droogtegraad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marian 08-12-2016 Product paar weken in bezit

Overzichtelijk bedieningspaneel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De droger is gemakkelijk te bedienen. Een draaiknop voor het soort wasgoed en een drukknop voor hoe droog je de was wilt hebben.

Pluspunten

  • Makkelijk vullen door grote opening
  • Makkelijk te bedienen paneel
  • Erg stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

muijs 24-11-2016 Product paar weken in bezit

fijne droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
goede prijs kwaliteit droogt goed maar dan wel kastdroog+ geeft signaal als hij klaar is past de tijd automatisch aan.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer