AEG T8DB84GW - Reviews

Best Reviewed aug 2019 AEG T8DB84GW
Best Reviewed - augustus 2019
Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Droogsysteem
warmtepompdroger
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 143 reviews die zijn achtergelaten voor de AEG T8DB84GW op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Helma 28-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Grote vuldeur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Algemene score

7,0
is een prima warmtepompdroger, maakt veel minder lawaai als de vorige en omgeving en apparaat worden niet zo verschrikkelijk warm

Pluspunten

  • grote vuldeur
  • 8 kg

Minpunten

  • dekbedlakens zitten in elkaar dus niet droog

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Bakker 29-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne droger weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Algemene score

8,0
Superdroger. Stil. Drogen duurt langer dan bij condensdroger maar veel zuiniger. Veel programmas om te kiezen. Goed voor je delicate stoffen. Laat je kleding niet krimpen.

Pluspunten

  • Stil
  • Veel progr

Minpunten

  • Stoot iets meer vocht uit. Vaker opvangbak legen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

PieterVG 14-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne droger, nieuw voor ons maar helemaal tevreden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Algemene score

9,0
Overweging was om een energiezuinig apparaat aan te schaffen (Duurzaam en Economisch).
Daarnaast een groot vermogen, inhoud is belangrijk met een groot gezin dus een zeer frequent gebruik (2x per dag).
En een zeer acceptabele prijs.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Grote inhoud
  • Gunstige prijs tov. andere "grote" merken.

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mike 14-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine en Droger Perfecte resultaten !!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Algemene score

10,0
Ik heb een nieuwe Wasmachine en Droger aangeschaft van AEG omdat de oude droger aan vervanging toe was en de wasmachine van een ander merk niet goed waste, en de was is in lange tijd niet meer zo schoon geweest en ruikt weer heerlijk !!

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Lekker stil
  • Stoomprogramma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob F. 12-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Volautomatische Droger, grote vulopening.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Algemene score

9,0
De wasdroger bevalt erg goed, de goede recensies kloppen.
Is makkelijk te bedienen, stil en geeft een goed droog resultaat. Maakt een degelijke indruk.

Pluspunten

  • Goede droogresultaten
  • Stil
  • Grote vuldeur
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Tot nu toe geen minpunten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lien 06-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk programmeerbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Algemene score

10,0
zuinig door AA+
stil wel zo belangrijk
erg gemakkelijk te bedienen (het is hetzelfde bedieningspaneel als dat van mijn wasmachine)
grote vulopening en laadruimte

Pluspunten

  • ruim
  • stil
  • gebruiksvriendelijk
  • zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Strijker 18-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Algemene score

9,0
Is gemakkelijk te bedienen. Heb geen moeite ermee gehad. Het is Ik vind het ook prettig dat de tijd er ook bij staat, hoe lang de droogtijd nog is. En dat de ruimte waar de droger staat, niet meer warm word

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Starbucks 18-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Grote vulopening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Algemene score

7,0
Mooie en zuinige warmtepompdroger.
Grote capaciteit.
Zeker een aanrader en als je goed zoekt vindt je hem ook nog voor een mooie prijs.
Jammer van het rammeltje.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

zaan 17-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

toppie drogeer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Algemene score

10,0
product werkt prima. veel mogelijkheden.aansluiting op waterafvoer is super.zeker een aanrader.makkelijk schoon te houden pluizenfilter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 15-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk bedienbaar, fijne machine.

Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekocht, omdat mijn 2 drogers die ik hiervoor had, ook allebei van het merk AEG waren. Deze drogers bevielen prima, dus waarom zou ik een ander merk gaan proberen als prijs kwaliteit zo goed klopt. Vandaar een AEG.

Pluspunten

  • Betrouwbaar
  • prijs, kwaliteit

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klaas 15-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

snel en goed drogend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Algemene score

9,0
Onze 1e droger met warmtepomp (was de ouderwetse luchtafvoer). Bevalt goed door; snelle droogtijd (valt ons reuze mee), goed gedroogd wasgoed, grote deuropening en weinig lawaai.

Pluspunten

  • droogtijd
  • geluid
  • deuropening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J. van Gool 15-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kekke machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Algemene score

10,0
Ik vind het een prachtige wasautomaat.Daarnaast heeft het vele mogelijkheden, teveel om ze allemaal al gebruikt te hebben. Het resultaat van het wassen is fantastisch. Wat ook erg belangrijk is, maar misschien niet voor iedereen, stille machine.

Pluspunten

  • stille machine
  • vele programmamogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mardo 14-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Algemene score

9,0
Voor 2-persoonshuishouden. Staat een keer of 3 per week aan. Waardevolle aanvulling in huis. Gezien de warmtepomp duurt het wat langer maar acceptabel.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Groot

Minpunten

  • Langere droogtijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Riet Schreuders 17-10-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

AEG Warmtepomp droger

Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Algemene score

9,0
Ik heb de warmtepomp droger gekozen, omdat deze zuinig is. De duur van het progamma is korter dan ik had verwacht. Is goed droog en je hoort hem bijna niet. Een super droger

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda Comvalius-Beverwijk 27-08-2019
  • Product gekocht

Beste keuze in mijn leven??

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Algemene score

10,0
Zeer makkelijk in omgang,makkelijk ook voor de wat oudere 55+(zoals ik😓).
Zuinig,geluidloos,grote lading maar kan juist ook voor kleine droogbeurten.
Overzichtelijk programma’s en een zeer goede prijs voor wat je krijgt.
Ik raad deze fijne wasdroger iedereen aan.
Je bent voor mij een topper in mijn nieuwe huis en heb deze al meteen aangeraden bij vele anderen,dus ook bij U degene die dit leest.
AEG laat mij niet in de steek,wie kent het nog.

Pluspunten

  • Geluidloos.
  • Veel programma’s
  • Zuinig in gebruik en vooral duidelijk.
  • Teveel om op te noemen.

Reageer

kerver 23-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

droogt perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Algemene score

10,0
Prima droger degelijk product erg tevreden mee hadden eerst een Miele droger die ruim dertig jaar heeft gedraaid we gaan er van uit dat deze dat ook doet met AEG moet dat lukken

Pluspunten

  • Droogd goed
  • makkelijke bediening
  • ziet er mooi uit

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. P.H.C. Geukens 20-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede kwaliteit

Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Algemene score

9,0
goede kwaliteit , lange garantie op onderdelen ,makkelijk in gebruik, energie zuinig , maakt bijna geen geluid bij gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franz van Vlaanderen 20-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eerste wasmachine in 66 jaar.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Algemene score

9,0
Nu ik met pensioen gegaan ben, en zelf mijn was moet doen, heb ik na vergelijkingen voor dit apparaat gekozen. Het heeft ruime instelmogelijkheid. Ook voor een alleenstaande. En is prettig/makkelijk te bedienen. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • energie zuinig
  • makkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WK 19-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

AEG wasdroger T8DB84 GW - Prima en mooi apparaat!

Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Algemene score

9,0
Prima apparaat, doet z'n werk goed, past mooi op onze wasmachine.
Deskundig geleverd en geplaatst door BCC Zeist.

Pluspunten

  • Stil
  • Droogt prima
  • uitneembaar stoffilter op makkelijke plaats

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon 18-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige stille droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB84GW

Algemene score

9,0
Deze droger heeft veel opties.
Door de touchscreen is de droger makkelijk in te stellen, ook kun je ervoor kiezen om de droger even te pauzeren en de instellingen eventueel aan te passen.
De droger is stil en geeft duidelijk aan wanneer hij klaar is.

Pluspunten

  • Amper geluid
  • Touchscreen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews