Whirlpool HSCX 80428 - Reviews

Specificaties
Droogsysteem
warmtepompdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 34 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

els 03-03-2016
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

6,6
Ik vind het tegenvallen ik heb altijd een condenser gehad en nu heb ik deze gekocht omdat het beter en zuiniger zou zijn nou ik heb daar een heel ander oordeel over

Geluid voor al het klaar is -- Hoor je niet
Kreuk niet zeggen ze -- is dus wel het geval ondanks anti kreuk
Geluid --- Ik hen geen benul 65 ???
Lampje van pluis.--Maak het elke keer schoon maar gaat toch branden
Programma --- duren erg lang

Er zijn ook wel plus punten
Hij gaat automatisch uit
Waterbak zit boven in

Dus als je een condenser heb en hij ga kapot koop dan maar gewoon een condenser terug want hij kan er niet aantippen
Als ik de kan zou krijgen voor een andere doe ik het gelijk
Geschreven voor: Whirlpool HSCX 80428

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
Martin Gaikema 15-03-2016

Ben het helemaal met je eens echt een miskoop van de maand/jaar
Alle lakens in een rolletje nog nooit eerder meegemaakt

B. Kanters 18-03-2016

Ik ben het volledig met jullie punten eens! Een 2 persoonsdekbed overtrek is na 15 minuten een rollade, ook met het programma 'grote stukken'. Volgende keer gewoon weer een condensdroger, die werkt heel veel beter.

els 21-06-2016

ik heb de kans gekregen om hem om te ruilen dus ik ben nu weer super blij met mijn enige echte vertrouwde condens droger

Reageer

Estakado 22-01-2016
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

6,8
De HSCX 80428 in november 2015 gekocht bij de media markt in Middelburg. Waarom deze machine: omdat hij "best reviewed" is en omdat er een 100 euro cashback op zat.
De machine ziet er goed uit en de was wordt prima gedroogd. Wat mij wel erg tegen viel is het geluid wat de machine produceerd. Staat in de specificatie 65 db. Had geen idee hoeveel dat was. Nou nu weten we het wel, je hoord hem door het hele huis.
Verder zit er een optie op, waarbij je een signaal kunt aanzetten, zodat aan het eind van een droogprogramma je een geluid krijgt. Nou dat kun je net zo goed af laten staan, want je hoort het niet. Ergens in de gebruiksaanwijzing gelezen dat het geluidsignaal er voor is om je te waarschuwen, dat de droger klaar is en de was eruit gehaald dient te worden en niet zal gaan kreuken.
Inmiddels twee verschillende monteurs zijn geweest om het euvel van het niet hoorbare signaal op te lossen. Er is geen oplossing voor, dus einde verhaal.
Ik heb sterk de indruk, dat in deze rij van reviews er een groot aantal fake reviews zitten, waardoor het " best reviewed" gegeven is ontstaan.
Nou Whirlpool dit mijn eerste machine van jullie bedrijf, maar ook de laatste.
Geschreven voor: Whirlpool HSCX 80428

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Martin Gaikema 02-04-2016

Hoe komen bij U de grote stukken eruit, zoals dekbed hoezen en onderlakens ??

Estakado 03-04-2016

Als een grote bal. Waardeloos. Zeker geen twee dekbedhoezen tegelijk, want dan zit de één in de ander. Kussenslopen idem.

nicole 16-04-2016

Beste Martine,
Ik heb zo 2 ervaringen met whirlpool condesdroger en wasmachine niet opgeven als hij al 2 maal geweest is en het niet kan oplossen moeten ze hem omruilen heb al 2 maal mijn gelijk haald mijn droogkast is van april 2015 en nu woensdag word hij omgeruild ga er maar tegen aan hoppelijk heb ik je hier bij geholpen
Mvg
Nicole

Reageer

B. Kanters 18-03-2016
  • Product kwartaal in bezit

mooi om te zien, maar meer niet

Algemene score

7,0
Het is een mooi apparaat, maar als droger is het niet een ideale.
Grote stukken, zoals 2 persoonsdekbedovertrekken rollen zich steeds op tot een rollade, zelfs met het speciale programma voor grote stukken.
Ik heb hem nu 3 maanden en zou hem met liefde weer omruilen voor een condensdroger.
Deze maakt meer herrie en droogt slechter.
De verkoper zegt dat je alle stoffen erin kan doen omdat hij minder warm wordt maar dat kan echt niet. Het grote voordeel van een condensdroger is dan dat de omliggende ruimte warm wordt en de was die niet in de droger mag sneller droog is, deze warmtepompdroger verwarmt de omliggende ruimte minder maar de producten die er toch echt niet in mogen drogen dus langzamer....
Ik zou zeggen, niet doen en gewoon een condensdroger kopen. Veel meer gemak en een super droge was.
Het enige pluspunt in mijn ogen is het uiterlijk
Geschreven voor: Whirlpool HSCX 80428

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Onvoldoende
Uitstekend
Martin Gaikema 02-04-2016

Wij hebben hem ook in november gekocht, miskoop van de maand/jaar
Er is nog geen laken kreukvrij uit de machine gekomen

Inmiddels 2 x een monteur geweest, er is niets aan te doen, U moet uw klacht maar bij de leverancier deponeren, die op zijn beurt weer de vertegenwoordiger van whirlpool moet aanspreken.

Ja je voelt hem al aankomen

Reageer

Astrid 30-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Beddengoed niet droog

Algemene score

2,0
Wat een drama en ergernis deze droge. ..ten eerste maakt hij er veel lawaai..zoveel dat we een demp mat hebben gekocht...ten tweede staat er filter schoonmaken na 3 a 5 droog beurten...niet dus..na elke droog beurt en die krijg je niet zomaar schoon daar moet de stofzuiger voor naar boven komen want je krijgt het niet van de filter gekrabt...van whirlpool een nieuwe gekregen die beter schoon te maken is...maar het aller ergste is dat alle lakens een grote bal worden die vervolgens door de drogen heen slaan als een gek...was normaal zei de monteur tttsss....heb een keer gehad dat het zo in elkaar verweven was dat ik een half uur bezig was...ik denk hier moet de schaar bij komen om het hoeslaken te redden...ik kan maar een bed verschonen per dag want gemiddeld moet het er 4 a 5 keer in en uit worden gehaald om alles te ontwarren...en dan knoop ik de dekbed overtrekken onder dicht wat iets scheelt...ga nu overleggen bij de zaak waar ik hem heb gekocht...een grote ergernis deze droger...begin er niet aan...zou met liefde mijn oude condens droger terug willen..verschrikkelijk een grote ergernis

Pluspunten

  • Stomen

Minpunten

  • Alles word een grote natte bal was
Geschreven voor: Whirlpool HSCX 80428

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

Monique 03-03-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Niet aan beginnen

Algemene score

3,0
Grote tegenvaller. Heb hem nu 3 jaar wordt steeds erger. Machine is niet schoon te maken. Hierdoor draait de droger extreem lang,3 uur! De was is dan niet droog. Buiten dat de droger zijn werk niet doet vind ik dat onveilig vanwege brandgevaar! Ik maak de filters na elke droogbeurt schoon maar toch komt er stof in het verwarmingselement die niet uitneembaar is en onmogelijk te reinigen. Ik ben steeds in de weer met de stofzuiger en borsteltjes. Wat in eerdere reviews staat klopt ook. Lakens haal ik er tussendoor uit om uit elkaar te halen en opnieuw en opnieuw. De machine is door deze lange droogtijd natuurlijk ook niet meer energiezuinig.

Minpunten

  • Droogt slecht
  • Is niet schoon te maken
Geschreven voor: Whirlpool HSCX 80428

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

Anja 01-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Slechtste droger ooit, nooit kopen!!!!

Algemene score

1,0
Altijd Whirlpool gehad en aangezien deze best reviewed was, voor deze gekozen, maar echt de miskoop van het jaar. Droogt niet, rode lamp brandt eigenlijk constant, op zijn minst na 1 keer drogen, al 2 keer monteur geweest en nou moet ook onderste filter na iedere droogcyclus schoongemaakt worden, terwijl in boekje staat na 5 keer, je blijft hem aan en uitzetten en nog steeds nat wasgoed. Waardeloze droger! Nooit kopen!

Minpunten

  • Droogt niet
  • Constant schoonmaken
Geschreven voor: Whirlpool HSCX 80428

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Uitstekend
Slecht

Reageer

Jeannine Olie 28-11-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Had een oude droger die veel herrie maakte, deze maakt weinig geluid en stoomoptie is ideaal, minder kreukels
Geschreven voor: Whirlpool HSCX 80428

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald 25-11-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Super droger, is zeer gebruiksvriendelijk een kind kan de droog doen! Ziet er goed uit en is zeer duurzaam in gebruik.
Geschreven voor: Whirlpool HSCX 80428

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cle 22-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
machine heeft heel mooi design, je hoor de droogtrommel niet is geruisloos, ben zeer tevreden over het resultaat.
Geschreven voor: Whirlpool HSCX 80428

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kiki 22-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Duurzaamheid kan ik nog niet veel over zeggen. Heb het apparaat nu een week. Maar vwb stroom, echt een minimaal verbruik en wat een prachtig mooi uiterlijk! TOP!
Geschreven voor: Whirlpool HSCX 80428

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 21-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Esthetisch mooi uitziende droger. Nog niet lang in gebruik dus over duurzaamheid nog geen informatie. Het was wel even wennen aan alle opties en welke programma het beste is voor elke soort lading. Na een paar keer drogen ben ik tot nu toe wel erg te spreken over het resultaat.
Geschreven voor: Whirlpool HSCX 80428

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

feikje 21-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Voor verschillende materialen een programma kunnen kiezen en ook 3 droogtes aan te geven. Weinig lawaai en geen condens vorming in de ruimte waar hij staat.
Ik ben zeer tevreden met mijn droger
Geschreven voor: Whirlpool HSCX 80428

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Martin Gaikema 15-03-2016

hoe komen bij jou de lakens eruit????

Reageer

Barbara 19-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Erg prettig dat hij kwartier na einde programma vanzelf uitgaat. Mooie vormgeving, fijn met venster.
Geschreven voor: Whirlpool HSCX 80428

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Martin Gaikema 15-03-2016

wat heb je nou aan een mooie vormgeving

Reageer

els 13-11-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,8
in het begin was het wat uit dokteren met wat het beste was voor de was
maar nu gaat het steeds beter
prima wasdroger
Geschreven voor: Whirlpool HSCX 80428

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaan7712 13-11-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Een mooie machine met veel mogelijkheden.
Leuk is dat de machine het wasgoed weegt en aan de hand van de vochtigheid de draagtijd bepaalt. Ook tussendoor voert hij deze controle uit en past zo nodig de droogtijd nog aan.
Geschreven voor: Whirlpool HSCX 80428

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meerding 12-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,6
Zeer tevreden. De was komt er fris en droog uit. Daarnaast is het makkelijk in gebruik. en ook makkelijk om het programma aan te passen wanneer je toch een andere programma wil laten uitvoeren.
Geschreven voor: Whirlpool HSCX 80428

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Bas 12-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Schitterend apparaat!
Goede prijs/kwaliteit verhouding en met Whirlpool cashback actie 100 euro goedkoper dan vergelijkbare modellen van Bosch/Siemens!
Geschreven voor: Whirlpool HSCX 80428

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Martin Gaikema 20-03-2016

en? hoe werkt deze machine??

Martin Gaikema 04-04-2016

Hoe tevreden bent U over de machine?

Reageer

charlotte 12-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
er zijn veel mogelijke programma's, dat vergt wel enig uitzoekwerk. De normale programma's zijn wel duidelijk en zonder boekje te begrijpen
Geschreven voor: Whirlpool HSCX 80428

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Martin Gaikema 20-03-2016

Al een programma gevonden voor kreukvrij, zo ja welk programma is dat ??

Reageer

iek 10-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
gewoon net en degelijk uitziende droger en makkelijk in gebruik. en heeft veel bruikbare functies en ook nog eens zuiniger dan mijn oude droger.
Geschreven voor: Whirlpool HSCX 80428

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 09-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Over de duurzaamheid kan ik na 5 dagen nog niet zoveel zeggen maar verder is het een prima droger, de was komt er mooi droog uit en kreukelvrij wat voor ons een pre is.
Geschreven voor: Whirlpool HSCX 80428

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Martin Gaikema 15-03-2016

kreukvrij , hoe doe je dat
graag een tip hierover

Reageer

Toon meer reviews