Siemens WT47W590NL - Reviews

9,0 Lees 211 reviews
Best Reviewed jun 2015 Siemens WT47W590NL
Best Reviewed juni 2015
Specificaties
Uitvoering
condensdroger
Geluidsniveau
64 dB
Energiekosten per jaar
59,57 euro
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 211 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Willem Witteveen 10-11-2016 Product paar dagen in bezit

Siemens droger WT47W590NL

Algemene score

10,0
Perfecte machine. De droger heeft een duidelijke programmering en een fijne gebruiksvriendelijkheid. Zelfs schoenen en wollen kleding kan deze aan. Hiervoor een apart rekje in de trommel. Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul en Esther 23-10-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer droge was

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Stille wasmachine met grote wasinhoud.
Ideaal voor een gezin met 3 jongens.
Sportkleding, etc. een scala aan wasprogramma's

Pluspunten

  • hoog toerental
  • was bijna droog uit de trommel
  • stil

Minpunten

  • tot nu toe nog geen minpunten ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JK 20-05-2016 Product maand in bezit

Blij dat de oude stuk ging

Algemene score

8,5
Onze oude droger gaf na 10 jaar trouwe dienst de geest. Gelukkig maar, want het energieverbruik was vergeleken met de nieuwe A++ drogers schrikbarend hoog.

Na enig puzzelwerk bij onder meer de cosumentenbond gekozen voor een bepaalde serie van Siemens. Het geselecteerde model was niet leverbaar, maar van Bestsellers kregen we een scherpe deal voor een duurder type.

Deze staat er nu een maand en ik moet zeggen: een verademing ten opzichte van de oude. Veel stiller, veel minder warmte-afgifte aan de omgeving, het laadvermogen is groter en de transparante deur is ook handig. We hebben nog lang niet alle functies en programma's gebruikt, maar vooralsnog zijn we er zeer tevreden over.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

prima 12-04-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi en duurzaam apparaat

Algemene score

10,0
De Siemens droger bevalt uitstekend. Er zitten veel mogelijkheden op die benut kunnen worden. Bovendien is het apparaat erg zuinig in gebruik en bovenal brandveiliger dan de oude types!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne_r 11-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Vrij stil makkelijk te bedienen, nederlandse handleiding eenvoudig, Speciaal rek voor wollen truien en schoenen. Gelijk aan te sluiten op de afvoer, pas zeg aan als er minder wasgoed in zit, grote deur openning en 9 kg niet te vergeten. Voor ons een perfecte machine met 8 jaar garantie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

a bootsma 19-01-2017 Product paar dagen in bezit

een geweldige keuze na jaren anders gewassen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
meer dan twintig jaar andere keuze gemaakt bij Miele, echter vanaf de eerste dag super tevreden over onze nieuwe Siemens. wij mogen zeggen te lang over gedaan om deze keuze te maken. iets meer uitgeven is snel terug verdiend met deze super intelligente en energie besparende machine.

Pluspunten

  • vormgeving
  • intiligentie
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • geen
  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M. Annink 15-01-2017 Product paar weken in bezit

Helderheid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Als alleenstaande ouder met opgroeiende kinderen in huis, ben ik bezig om zaken opnieuw aan te schaffen. Met de aankoop van een nieuwe wasdroger van Siemens ben ik hiermee zeker tevreden. Het gemak van het instellen van de machine en de eventuele aanpassing van de te draaien programma's bevalt ons bijzonder goed. Dat het bedieningspaneel bijna gelijk is als de tevens aangeschafte wasmachine van Siemens maakt het allemaal nog prettiger om mee te werken. Compliment voor uw product. Het levert wat ervan verwacht mag worden.

Pluspunten

  • Bedieningspaneel
  • Mogelijkheid om programma's aan te passen
  • Energie zuinigheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frankie 14-01-2017 Product paar dagen in bezit

Duidelijke en overzichtelijke display en bediening.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Tot nu toe bevalt de droger zeer goed. De keuze is gevallen op het gebruiksgemak van de bediening en de overzichtelijkheid van het display en de grootte van de trommel. De droger wordt zeer compleet geleverd met afvoerslang en wol-korf. Drogen gaat erg goed en snel, daarom is ook nu weer de keuze gevallen op een Siemens droger, gegarandeerd veel jaren een 'droog' plezier.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Binnenverlichting
  • Wol-korf
  • Bedieningsgemak

Minpunten

  • Trommel draait maar een kant op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Stella 14-01-2017 Product paar weken in bezit

Super droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hij werkt erg goed. De bediening spreekt voor zich en werkt goed. Hij droogt goed. Er kan genoeg was in, zelfs schoenen in een speciaal rekje. En handig dat er verlichting in zit.

Pluspunten

  • droogt goed
  • kan genoeg was in
  • Bediening spreekt voor zich
  • Verlichting in de trommel
  • rekje voor schoenen

Minpunten

  • blijft aan als ie klaar is
  • Levering duurde wat lang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Janssen 12-01-2017 Product paar dagen in bezit

Juweel onder de wasdrogers

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze wasdroger is erg fijn in de omgang. Hoe het systeem werkt wijst zich vanzelf. Alle programma's die je nodig hebt zijn aanwezig. En het belangrijkste, Na het programma is de was veel minder gekreukt! Ook beschikt de wasdroger over een grote inhoud. Over het algemeen zeer tevreden!

Pluspunten

  • Veel droogprogramma's
  • Minder gekreukt
  • Fijn in de omgang
  • Handig in omgang
  • Grote inhoud

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

De Blommen 10-01-2017 Product paar weken in bezit

Mooie wasdroger die goed doet wat ie moet doen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De wasdroger nu een maand in gebruik en helemaal blij mee. Hij is heel stil, kent ruime instelmogelijkheden en middels de sensoren stopt hij als het wasgoed droog is (bij een halve belading draait hij niet onnodig door, dan is ie veel sneller klaar). Ook de kreukbeveiliging helpt goed.
Een lading met alleen grote stukken (beddengoed) wil nog wel eens in elkaar draaien, dan is het wasgoed iets meer gekreukeld. De trommel is verlicht als deze in gebruik is. Het geheel ziet er mooi uit.

Pluspunten

  • Stil
  • Goed droog
  • Mooi
  • Kreukbeveiling

Minpunten

  • Veel grote stukken tegelijk draaien in elkaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ruud Kranenbarg 05-01-2017 Product paar dagen in bezit

hier wordt je blij van

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ben er super blij, makkelijk te bedienen.
en ziet er mooi uit .
goede uitleg erbij,je kan niets fout doen.

Pluspunten

  • alles zit er op en aan
  • droog is droog SUPER

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Ravenshorst 05-01-2017 Product paar weken in bezit

droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
super tevreden werkt goed zeer gebruiksvriendelijk maakt weinig lawaai mooi ontwerp past uitstekend boven de weasmachine

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

dchanna-l 04-01-2017 Product paar weken in bezit

super droger. lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heel erg fijne droger met verlichting. ruime keuze aan verschillende programma's. self clean en stof opvanger erg goed!!

Pluspunten

  • geen hard geluid
  • verlichting
  • selfclean

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

EL 04-01-2017 Product paar weken in bezit

Goed werkende en uitziende droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een goede droger. Hij ziet er mooi, stijlvol uit en werkt goed. Handleiding is duidelijk en droger is gemakkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Design
  • Programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harry 03-01-2017 Product paar dagen in bezit

ruime en stille droger

Algemene score

9,0
omdat onze vorige Siemens droger het 17 jaar had volgehouden was de keus snel gemaakt voor een nieuwe Siemens. De WT47W590NL is een ruime droger, eenvoudig in gebruik en stiller dan we hadden verwacht van een warmtepompdroger. kortom erg tevreden

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • grote capaciteit
  • bepaalt zelf of was droog is

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Desiree 03-01-2017 Product paar weken in bezit

Super droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wauw, wat een fijne droger.
Moest wel even wennen aan de tijd die hij er over doet om een was droog te krijgen, duurt wat langer dan bij een condensdroger, maar droogt heel goed, veel programmakeuzes en redelijk stil.
Vind het ook een mooi apparaat, kortom ik ben heel blij met mijn aankoop.

Pluspunten

  • keuze uit veel programma's
  • vrij stil

Minpunten

  • duurt wat langer dan een condensdroger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Zon 02-01-2017 Product paar dagen in bezit

lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
n.a.v. diverse consumententesten gekozen voor dit type warmtepomdroger. Na installatie meteen volop in gebruik in groot gezin. Fijn dat er veel wasgoed in kan ( 9 kg ) en de droger maakt weinig geluid.
het display geeft bovendien aan hoe lang het droogprogramma nog duurt. De timer is helemaal super, 's avonds programmeren en 'sochtends de ongekreukte was direct opvouwen. Wat een verademing

Pluspunten

  • grote trommel
  • stil
  • duidelijk display
  • programmeerbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Michel 02-01-2017 Product paar maanden in bezit

Droogt snel en maakt de ruimte niet vochtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het gesloten systeem van deze droger houdt onze bijkeuken mooi droog, dat was met de oude droger wel anders. Er past verrassend veel was in en die is altijd sneller droog dan dat het programma aangeeft. Pas na een tijdje wordt de juiste schatting getoond. Een prima aanwinst voor een redelijk bedrag.

Pluspunten

  • Goed gesloten systeem
  • Zelfreinigende condensor
  • Prettige bediening
  • Schakelt zichzelf automatisch uit

Minpunten

  • Schatten droogtijd duurt even
  • Klepje volle tank duw je zomaar per ongeluk open

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

van Doorn 01-01-2017 Product paar dagen in bezit

Geweldige wasdroger, mooi, stil en doet wat hij moet doen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Werkt makkelijk, simpele instellingen, grote inhoud, energie zuinig en zoals bij ieder Siemens apparaat....kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews