Bosch WTR88T00NL - Reviews

Beste deals -4% prijsdaling
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Droogsysteem
condensdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 22 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WTR88T00NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

nee 15-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

grote deur opening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTR88T00NL

Algemene score

9,0
deze machine maakt weinig geluid en staat mooi in mijn straatje wit goed apparaten
maar het belangrijkste is dat hij goed droogt

Pluspunten

  • weinig geluid
  • goed droogt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karen 30-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Warmtepomp wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTR88T00NL

Algemene score

9,0
Ivm met onze verhuizing naar een energiezuinige woning waar we onze oude droger (condens) niet meer konden gebruiken hebben we gekozen voor een nieuwe energie zeer zuinige warmtepomp droger van Bosch.

Pluspunten

  • Zeer energiezuinig
  • Weinig db
  • Genoeg programma’s
  • Aanbetaling sluiten op waterafvoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Angelique 12-07-2020

Goed

Geschreven voor: Bosch WTR88T00NL

Algemene score

8,0
De droger doet wat hij moet doen. De was wordt goed droog. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

A.H.R. 11-07-2020

Top wasdroger

Geschreven voor: Bosch WTR88T00NL

Algemene score

10,0
Wasdroger deze week ontvangen en uitvoerig uitgeprobeerd. Eenvoudig te bedienen en degelijk uitgevoerd. Prima prijs kwaliteitsverhouding. Heel content mee. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Dan M 24-03-2020

Great product!

Geschreven voor: Bosch WTR88T00NL

Algemene score

10,0
Really well built and gets the job done like a charm! One of my best purchases ever! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

D M 17-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Great product!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTR88T00NL

Algemene score

10,0
Energy saver, 8 kg, really well built, gets the job done like a charm! I will recomend it! I tested a lot a type of clothes and I was not disapointed.

Pluspunten

  • Capacity
  • Energy saver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Syl 06-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasdroger WTR88T00NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTR88T00NL

Algemene score

9,0
7 jaar met een B merk gedaan. Hij droogde redelijk maar daar was ook alles mee gezegd. Nu weer een "echte" droger gekocht en dan merk je het grote verschil van kwaliteit! Super blij met mijn energie zuinige, bijna geen geluid makende nieuwe droger van Bosch! Echt een aanrader!

Pluspunten

  • energie zuinig
  • stil
  • was blijft heerlijk ruiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anja 15-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zachte droge was, volle dikke handdoeken!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTR88T00NL

Algemene score

9,0
Na 12 jaar een condensdroger te hebben gebruikt ( waarvan 10 jaarnaar volle tevredenheid) zijn we nu overgestapt op een Bosch warmtepompdroger. De droogtijd is iets langer maar daar staat tegenover dat het apparaat energie zuiniger is en dat vooral de handdoeken er een stuk prettiger weer uit komen! Dit apparaat wordt een stuk minder heet waardoor de was voorzichtiger gedroogd wordt en de handdoeken veel dikker en zachter aanvoelen. Ook sportkleding heeft een appart programma en even een trui opfrissen kan op de super korte stand! Echt een fijn apparaat, ben er super blij mee!

Pluspunten

  • Wordt niet overdreven warm ( beter voor textiel)
  • Redelijk kreukvrije was

Minpunten

  • Iets langere droogtijd
  • Geen trommelverlichting

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

laura 13-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTR88T00NL

Algemene score

8,0
prijs-kwaliteitverhouding is ok. Eenvoudig in gebruik. Net een paar dagen in gebruik moet nog alle verschillende opties ontdekken.

Pluspunten

  • stil
  • eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • kastdroog programma duurt lang

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Loes 06-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wat een een verademing!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTR88T00NL

Algemene score

10,0
Dit is dan weer zo'n product van Bosch dat zijn geld dubbel en dwars waard is.
Het apparaat ziet er mooi uit en werk heel goed. Er zitten veel programma's op en de digitale display is goed te lezen.
Ik ben er super blij mee.

Pluspunten

  • goed leesbaar display
  • super zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva 13-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Handig niet zelf wasmiddel meer toevoegen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTR88T00NL

Algemene score

9,0
De prijs/ kwaliteit is voor ons geweldig .Door het intelligente doseersysteem kan ik mijn wassen er s’avonds indoen ,en met de tijdschakelaar zo zetten dat de was de volgende morgen klaar is als ik uit mijn werk kom .
De vormgeving is ook mooi ,en wij hebben dezelfde warmtepomp droger erbij gekocht .Mooi als set
Als ik een minpunt zou moeten noemen ,is dat het scherm tip toetsen heeft ,moet je soms paar keer over heen wrijven ,voordat hij aan gaat .zijn dus geen knoppen
Maar dat komt ook door het vet van mijn vingers .Dus af en toe het toetsenbord schoonmaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hegde 30-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Digitaal Groote scherm met veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTR88T00NL

Algemene score

9,0
Ook beschikking voor plek waar water afvoer is moeilijk. maakt minder geluid en weegt ook minder. ik heb goede ervaring gehad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Huus 29-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

eenvoudig en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTR88T00NL

Algemene score

8,0
Prima droger met grote capaciteit. Makkelijk te bedienen en eenvoudig schoon te houden. Geen afvoer buis meer nodig en je kunt kiezen of je water direct afvoert of zelf aftapt. De tijd van drogen is wel wat langer. Even kijken welk programma je wilt gebruiken op mix was alles droog. Bij overhemden programma met wat T-shirts waren de t-shirts nog vochtig en de overhemden droog. Dat is evengoed knap.

Pluspunten

  • prijs versus kwaliteit
  • was blijft mooi en fris

Minpunten

  • hij is wat groter.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Esther van Noort 28-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel sneller dan gedacht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTR88T00NL

Algemene score

9,0
De timer geeft goed aan hoe lang het nog duurt, dus bij kleinere hoveelheden gaat het sneller dan we hadden verwacht. Erg fijn en stil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Otje 22-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn merk glazen deur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTR88T00NL

Algemene score

9,0
Goed merk mooie uitstraling,goede prijs kwaliteit bij Altena Witgoed goede en snelle bezorging en service.

Pluspunten

  • Prijs
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.N.O. Niem 18-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil, efficiënt, en al veel eerder moeten aanschaffen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTR88T00NL

Algemene score

8,0
Jaren zonder droger gekund, maar met 2 jonge kinderen is dit (zeker in de winter) toch wel een uitkomst. Nu de wasdroger er één keer staat, realiseren we ons dat we die al veel eerder hadden moeten aanschaffen.
Gelijk ook maar voor een kwaliteitsdroger gekozen. Warmtepompdroger is toch meest efficiënt wat je als consument momenteel kan aanschaffen en prijsverschil met gewone condensdroger of luchtafvoer-droger wordt ook steeds kleiner. Bewust gekozen voor een stille warmtepompdroger, en stil is ie zeker. Wel worden er wat lichte trillingen doorgegeven aan de (bij ons houten) vloer, maar de buurvrouw die al eens klaagde over het geluid van o.a. onze (nieuwe!) afzuigkap heeft zich nog niet gemeld. Terwijl we er nu toch al heel wat droogprogramma's hebben gedraaid. Kortom, de productie van geluid en trillingen is minimaal en zeker acceptabel..
We hadden al positieve ervaring met een Bosch Serie 4 wasmachine, die ook lekker stil is. De tijd zal het moeten leren, maar ik verwacht dat deze Bosch WTR88T00NL warmtepompdroger zeker 8 tot 10 jaar probleemloos zal gaan werken.

Pluspunten

  • stil
  • energiezuinig
  • veel instelmogelijkheden

Minpunten

  • tijdsindicatie klopt niet altijd
  • verwarmt ook de ruimte mee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Lucas 16-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede machine

Geschreven voor: Bosch WTR88T00NL

Algemene score

9,0
Energieverbruik is zeer goed, programma's zijn makkelijk in te stellen, alles hartstikke droog eruit, ruikt fris. Handig dat je de machine direct of de waterafvoer kan aansluiten (nooit meer gedoe met bak legen of dat je thuiskomt en dat blijkt dat je was niet droog is omdat de bak vol was).

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Stevige machine

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

cornelis 16-12-2019

warmtepompdroger

Geschreven voor: Bosch WTR88T00NL

Algemene score

10,0
Mooie uitvoering, makkelijke bediening, pluisjesfilter heel makkelijk te reinigen, prijs/kwaliteit-verhouding uitstekend [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Janine 16-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topper!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTR88T00NL

Algemene score

10,0
Ik heb eerlijk gezegd nog nooit een droger gehad, maar wow.. wat een gemak! Hoewel het scherm voor kastdroog katoen 2.42 uur aangeeft, doet hij er in de praktijk (door vochtigheidsmeter) maar 1.50 uur over. Eenvoudig in gebruik en de kleren zijn droog. Ook handig dat je het piepje (voor als hij klaar is) aan en uit kan zetten. Ik ben heel erg tevreden!

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Meldingsgeluid klaar zelf aan of uit zetten
  • Kleding goed droog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Esmée 13-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zuinige, stille droger

Geschreven voor: Bosch WTR88T00NL

Algemene score

10,0
We zochten een droger die zuinig is, zonder slang en die weinig geluid maakt. Deze warmtepompdroger voldoet aan alle criteria. De programma's duren wellicht langer dan je gewend bent, maar hierdoor kan je bijna alles in de droger doen, omdat het geen heftige programma's zijn. Er zijn veel mogelijkheden en hij is makkelijk schoon te maken nadien. Ook krijg je er standaard een slang bij en met een tussenstuk op een ander merk wasmachine staat hij helemaal stabiel!

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Geen slang nodig
  • Veel programma's

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews