Bosch WTXH8E90NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Droogsysteem
condensdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WTXH8E90NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

de Jong 11-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Droogtrommel Bosch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTXH8E90NL

Algemene score

9,0
Geleverd door Expert Zelhem. Afgeleverd en in paar minuten geïnstalleerd. Prima service
Prachtige machine, heerlijk stil. Doet wat hij belooft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ad 07-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een prachtige moderne uitkomst !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTXH8E90NL

Algemene score

10,0
Update wan de eerder warmtepomp -wasdrogen , dit is dus alles wat past in de moderne tijd .
Samen met de zonnepanelen zeker top , en gratis drogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke de Wit 06-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch droger

Geschreven voor: Bosch WTXH8E90NL

Algemene score

8,0
De droger is stil, heeft een modern uiterlijk, is energiezuinig A+++ en de was is droog. Met de cashback actie een mooie prijs.
Wij hebben de droger pas twee weken, maar zijn zover tevreden.

Pluspunten

  • stil
  • modern
  • energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Jong 02-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTXH8E90NL

Algemene score

10,0
Super wasmachine en droger van bosch heel stil erg tevreden met de grote inhoud.
Ik raad hem iedereen aan met een groot gezin.
Prijs is wel hoog maar met de cash back actie toch wat terug. super actie!!
En als hij weer 10 jaar mee gaat zijn wij heel tevreden.

Pluspunten

  • grote inhoud
  • heel stil

Minpunten

  • nog niet gevonden geen mening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

René 23-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke wasmachine en droger WTXH8E90NL en WAXH2E90NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTXH8E90NL

Algemene score

10,0
We gaan voor kwaliteit en betrouwbaarheid, makkelijk te installeren. Duidelijk omschrijvingen en alles makkelijk te bedienen per app.

Pluspunten

  • Installatie
  • Design
  • Wast goed
  • Makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • Veel opties, heeft even nodig om alles te snappen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak 22-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zo zacht.....

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTXH8E90NL

Algemene score

9,0
Een fantastische droger met vele mogelijkheden: zacht in geluid én zacht voor de was! Groot in ontvangen van gewicht (9 kg) en machtige doorzichtige opening. Een genot om de was in te drogen. En... ook nog snel droog! Praktisch en neemt werk uit handen: hoef nooit meer naar de was lijn buiten of inde winter de was binnen te hangen. Schoon, droog en geurt ook nog lekker! Top!

Pluspunten

  • zacht in geluid
  • zacht voor de was
  • grote opening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Engel Stobbelaar 14-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed en duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTXH8E90NL

Algemene score

9,0
Deze droger en wasmachine gekocht op advies van Stiphout die bekent staat om service en klant vriendelijkheid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 01-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTXH8E90NL

Algemene score

9,0
Hebben dit product gekozen omdat we toe waren aan een nieuwe droger. Goede ervaringen met andere Bosch apparatuur, vandaar keuze voor Bosch.
Daarnaast gekeken naar gebruiksgemak, energieverbruik en mogelijkheden van de warmtepompdroger. Deze warmtepompdroger scoort voor ons op alle onderdelen een ++.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Energieverbruik
  • Duidelijke display

Minpunten

  • Tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dana Langley 29-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch WTXH8E90NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTXH8E90NL

Algemene score

10,0
Super blij met onze nieuwe droger. Er stijl en perfekt keuze van opties. Zuinig en was de half van het gelijkbaar Miel model.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M en N 24-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTXH8E90NL

Algemene score

9,0
Prima apparaat makkelijk in gebruik. In combinatie met zonnepanelen is de wifi functie toch wel erg makkelijk

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • wifi

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jaap 17-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch droger goede keus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTXH8E90NL

Algemene score

7,0
Oude droger kapot jaren een miele droger gehad die gaf de geest ,deze aanbevolen door de verkoper prima machine moet zich nog bewijzen nog niet gebruikt maar hij ziet er prima uit mooi uiterlijk veel mogelijkheden

Pluspunten

  • Makkelijk bedienbaar
  • zuinig in gebruik

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Musicook 16-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een supertopper ! De nieuwste warmtepompdroger van Bosch !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTXH8E90NL

Algemene score

10,0
Dit product heb ik al uitgebreid gebruikt met de diverse via het display zeer gemakkelijk in te stellen programma's. Ook kunnen er naar wens diverse gegevens worden ingesteld (bijv: de snelheid van centrifugeren van een gebruikte wasautomaat, of de warmtegraad iets verhogen als dat nodig is) waarbij de droger zichzelf dan weer anders instelt. De droger is eenvoudig in te stellen met een electronische draaiknop met heldere aanduiding van het te gebruiken programma. Wat heel erg handig is, is dat de droger zelf aangeeft dat een filter even moet worden gereinigd (afspoelen onder de kraan). Het "oude" pluizenfilter zit niet meer in de trommel maar is weggewerkt in een soort lade die zich onder de trommel bevindt. Heel netjes gemaakt, prima toegankelijk en dit filter hoeft pas na 20 droogbeurten te worden gereinigd. Ook is het mogelijk om via een app de droger te bedienen op bijvoorbeeld een mobieltje of ipad (handig als de droger bijv op zolder staat , een signaaltje dat de was klaar is verschijnt dan op het mobieltje of ipad. De stoomfunctie die in het apparaat is ingebouwd is ook een welkome functie en zorgt daardoor bij een heel droge was voor gemakkelijk maar minder strijkwerk. Verder heeft de droger vriendelijk klinkende geluidssignalen en kunnen er 2 voorkeurtoetsen worden ingeprogrammeerd voor de instellingen (die we wellicht zelf hebben gewijzigd) voor droogprogramma's die vaak gebruikt worden. De gewijzigde instellingen hoeven dan niet telkens opnieuw te worden ingetoetst. En het apparaat is ook nog eens mooi om te zien.
Bosch heeft naar mijn idee nu precies die dingen zowel technisch als elektronisch ingebouwd die het werken met een wasdroger een heel stuk eenvoudiger en daardoor zeker ook prettiger maken.

Pluspunten

  • zeer veel programmamogelijkheden
  • instelmogelijkheden naar persoonlijke wens
  • stoomfunctie
  • filter na 20 droogbeurten pas reinigen
  • is een mooi ontwerp met nieuwste technieken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer