Siemens GS58NAW41 - Reviews

Best Reviewed dec 2017 Siemens GS58NAW41
Best Reviewed december 2017
Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A+++
Netto inhoud
360 liter
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 27 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nancy 08-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Vriezer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Blij met onze nieuwe vriezer.
Heerlijk veel bergruimte met meer dan voldoende lades.
Alles is nu overzichtelijk.
Met een gezin de vriezer nooit groot genoeg maar deze is meer dan ruim voor ons

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

hjwberg 13-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Super energiezuinige diepvries. Kan veel ingevroren worden. Prijstechnisch een aanrader. Snelle levering op de plaats die aan geef,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 12-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vrieskast, veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze vrieskast gekocht omdat deze lekker ruim is. Hiervoor had ik een vrieskist, maar deze siemens is veel overzichtelijker. Je weet precies waar alles ligt.bovendien passen er in de bigbox wel 8 broden.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Bigbox

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

simon 07-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zuinig, stil en groot.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De prijs kwaliteit is gezien de energieklasse (A+++) en grootte erg gunstig. Daarnaast is het apparaat erg stil, bij superfreeze maakt het apperaat iets meer geluid. De grote, diepe, laden bieden veel ruimte en maken het zoeken gemakkelijker dan onze oude vriezer met planken. Het apparaat is wel dieper dan standaard vriezers, hier moet je bij inpassing in de ruimte rekening mee houden.

Pluspunten

  • Groot
  • Stil
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ceyhan 05-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
goed product lekker ruim wij zijn heel erg blij mee en raad iedereen aan wat kan ik nog meer zeggen goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nelly 31-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en vooral overzichtelijke vrieskast

Algemene score

9,0
Had eerst een grote diepe vrieskist en ben nu overgegaan naar een mooie, overzichtelijke vrieskast met geweldig veel ruimte. Ik kan nu alles heel overzichtelijk opbergen en door het lampje kan ik goed bekijken wat er in de laden zit.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Weinig geluid

Minpunten

  • De kast is vrij diep
  • Geen mogelijkheden voor een etiket op elke lade

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Roy 26-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer groot, mooi afgewerkte vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Enorm veel ruimte, bovenste vak is iets schuin door NoFrost. Vriezer is vrij stil. Deur gaat best wel smaar open.

Pluspunten

  • groot
  • still
  • ijsklontjes machine

Minpunten

  • ijsklontjes vrij klein

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dafne 17-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

grote zuinige vriezer, fijne indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super grote vriezer (gaat makkelijk de inhoud van 2 tafelmodel vriezers in en dan hou je nog ruimte over). indeling is goed. Ik vind de klepjes bovenaan de vriezer wel handig omdat die ruimte flexibel in te delen is. Ik ben 1.68m en kan gewoon bij de bovenste plank. ijsblokjes tool is fijn. De deur gaat gemakkelijk open (was bang dat ik flink kracht moest zetten na het lezen van sommige reviews, maar het kost echt geen moeite (misschien verbeterd ondertussen?).
De vriezer is 4* en zuinig in gebruik. Nog geen nadelen kunnen ontdekken. Let wel op de afmetingen, voor ons geen probleem maar hij is echt groot dus heb je niet veel plek, even nameten!

Pluspunten

  • zuinig in gebruik
  • veel ruimte
  • icetwister

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Prins 10-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een ruime vrieskast, diepe lades en overzichtelijk. De ijsblokjesmaker is een leuke toevoeging.
Er zitten twee koelelementen in de deur en 1 los erbij.
Wij zijn dik tevreden.
Let wel goed op de afmeting, bij ons pas het goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MN 07-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Mooie grote vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handige laden en kleppen en veel ruimte! Ook kan je ijsblokjes maken, ideaal. Goed ,overzichtelijk vriezen zo.

Pluspunten

  • Groot
  • IJsblokjes maken
  • Laden én vakken met klep
  • Goed vak om hele broden in te doen

Minpunten

  • Soms wat moeilijker openen, twee handen gebruiken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pierre verhagen 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Blij met mijn nieuwe vrieskast met maar liefst 8 laden. We zijn 20 jaar getrouwd en nog nooit een vriezer gehad tot ik deze van Siemens tegen kwam. Precies wat ik zocht, een ijsklontjes maker 8 ruime lades. Let verlichting en een inhoud van 360 liter. Hij ziet er prachtig uit. Helemaal blij mee.

Pluspunten

  • 8 lades
  • mooi uiterlijk
  • ijs klontjes
  • 360 liter

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

John 27-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

makklijk te installeren en te gebruiken goede inrichting

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
deze vriezer is gemakklijk te installeren en te gebruiken
werkt zeer goed en heeft een goede inrichting

Pluspunten

  • groot genoeg
  • vries temperatuur makkelijk aan te passen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

patrick 26-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

grote ideale lades

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goede prijs / kwaliteit. Makkelijk dat je niet meer hoeft te ontdooien, en het ijsbakje is zeer gemakkelijk

Pluspunten

  • grote lades
  • geluidsstil

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pietje 19-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruimte!!!!!

Algemene score

10,0
Ruimte zodat je overzichtelijker kunt invriezen.
No Frost: dus niet meer 2 maal per jaar ontdooien en alle ijs verwijderen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fons 13-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gigantische vrieskast, laag energieverbruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na 18 jaar onze vrieskast vervangen door een Siemens 360 ltr (!) inhoud met laag energieverbruik. We zijn er helemaal tevreden over! Het ijsblokjesonderdeel is een leuke gadget, maar vooral fijn is dat we de diepvriezer niet meer hoeven te ontdooien.

Pluspunten

  • laag energieverbruik
  • grote inhoud
  • ijsblokjesonderdeel leuke gadget
  • nooit meer ontdooien!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 13-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote vrieskast met verlichting, no frost.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie vrieskast met verlichting en nofrost. Diepe laden met doorzichtige voorkant. Bovenste 3 hadden ook wel laden kunnen zijn, want klep is wat breekbaar.( ervaring met vriezer Siemens 17j.oud. Waarvan ook de klep al snel stuk was. Maar de vriezer nog steeds goed werkt, helaas een geen nofrost) wij zijn zeer content met de Siemens vriezers.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Diep
  • Breed
  • Verlichting
  • Makkelijk display

Minpunten

  • Geen temperatuurindicatie aan de buitenkant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam. Rijkers 09-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk groot, perfect verlicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
heel erg tevreden met onze aankoop, de diepvries is precies groot genoeg voor ons, de verlichting is erg fijn, hierdoor kan je goed zien wat waar ligt zodat je alleen de la opent waar je zijn moet. ook het akoestisch alarm is fijn als de deur niet goed gesloten is.

Pluspunten

  • verlichting
  • inhoud perfect
  • geluidsarm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Polak 30-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Grote nofrost vrieskast

Algemene score

10,0
Zojuist een Siemens GS58NAW41 vrieskast gekocht. Geweldig veel ruimte er in en nooit meer ontdooien!
We zijn er zeer tevreden over.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Nofrost
  • geluidsarm
  • gering stroomverbruik

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tibar 29-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stoere vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stoere, grote vriezer. Gekocht ter vervanging van onze vrieskist.
Prima indeling en veel opbergruimte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Adriaan 25-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens GS58NAW41

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze grote kast gekocht ter vervanging van een 40 jaar oude Liebherr 420 liter vrieskist.
Het kost wel improvisatie om er alles weer in te krijgen. De kast bevalt prima, en kan hem iedereen aanbevelen die een volkstuin heeft. neemt minder ruimte in, en je hoeft niet meer te duiken in een diepe kist
Dus een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews