Siemens GS58NAW41 - Reviews

Best Reviewed nov 2017 Siemens GS58NAW41
Best Reviewed november 2017
Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A+++
Netto inhoud
360 liter
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 15 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nancy 08-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Vriezer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Blij met onze nieuwe vriezer.
Heerlijk veel bergruimte met meer dan voldoende lades.
Alles is nu overzichtelijk.
Met een gezin de vriezer nooit groot genoeg maar deze is meer dan ruim voor ons

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

hjwberg 13-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Super energiezuinige diepvries. Kan veel ingevroren worden. Prijstechnisch een aanrader. Snelle levering op de plaats die aan geef,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fons 13-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gigantische vrieskast, laag energieverbruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na 18 jaar onze vrieskast vervangen door een Siemens 360 ltr (!) inhoud met laag energieverbruik. We zijn er helemaal tevreden over! Het ijsblokjesonderdeel is een leuke gadget, maar vooral fijn is dat we de diepvriezer niet meer hoeven te ontdooien.

Pluspunten

  • laag energieverbruik
  • grote inhoud
  • ijsblokjesonderdeel leuke gadget
  • nooit meer ontdooien!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 13-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote vrieskast met verlichting, no frost.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie vrieskast met verlichting en nofrost. Diepe laden met doorzichtige voorkant. Bovenste 3 hadden ook wel laden kunnen zijn, want klep is wat breekbaar.( ervaring met vriezer Siemens 17j.oud. Waarvan ook de klep al snel stuk was. Maar de vriezer nog steeds goed werkt, helaas een geen nofrost) wij zijn zeer content met de Siemens vriezers.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Diep
  • Breed
  • Verlichting
  • Makkelijk display

Minpunten

  • Geen temperatuurindicatie aan de buitenkant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam. Rijkers 09-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk groot, perfect verlicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
heel erg tevreden met onze aankoop, de diepvries is precies groot genoeg voor ons, de verlichting is erg fijn, hierdoor kan je goed zien wat waar ligt zodat je alleen de la opent waar je zijn moet. ook het akoestisch alarm is fijn als de deur niet goed gesloten is.

Pluspunten

  • verlichting
  • inhoud perfect
  • geluidsarm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Polak 30-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Grote nofrost vrieskast

Algemene score

10,0
Zojuist een Siemens GS58NAW41 vrieskast gekocht. Geweldig veel ruimte er in en nooit meer ontdooien!
We zijn er zeer tevreden over.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Nofrost
  • geluidsarm
  • gering stroomverbruik

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tibar 29-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stoere vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stoere, grote vriezer. Gekocht ter vervanging van onze vrieskist.
Prima indeling en veel opbergruimte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Adriaan 25-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens GS58NAW41

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze grote kast gekocht ter vervanging van een 40 jaar oude Liebherr 420 liter vrieskist.
Het kost wel improvisatie om er alles weer in te krijgen. De kast bevalt prima, en kan hem iedereen aanbevelen die een volkstuin heeft. neemt minder ruimte in, en je hoeft niet meer te duiken in een diepe kist
Dus een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ardie 20-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

grote zuinige kast . Fijne verlichting en genoeg bakken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
grote zuinige kast Fijn met verlichting. Zuinig in gebruik. Geen last meer van ijsvorming.De kast heeft lekker veel bakken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NahedJos 16-08-2017

Geweldig mooie en grote vrieskast

Algemene score

10,0
Wij hebben de vrieskast nu 2 maanden in gebruik en zijn er zeer tevreden over. Mooie grote en geluidsarme vrieskast met veel inhoud en ruimte door de grote lades en altijd voldoende ijsblokjes en koelelementen bij de hand. De koelelementen zorgen ook nog eens voor een koudebuffer mocht de stroom eens uitvallen. Slim gedaan.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

john 11-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

grote inhoud , zuinige vriezer, mooie afwerking

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
een hele mooie vriezer met grote inhoud en toch zuinig deze vriezer heeft ruime lades waar je alle mogelijke verpakkingen makkelijk in kan doen en niet te vergeten het no frost systeem

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

boekhouder 21-08-2016

groot, overzichtelijk

Algemene score

10,0
Voordeel: Groot, overzichtelijk. No-frost en A +++. grappige simpele ijsblokjes maker.
Nadeel: groot, echt groot.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Francien 30-06-2016

Fijne ruime vriezer

Algemene score

8,0
Heb deze vriezer nu een paar weken en hij bevalt heel goed, fijne ruime lades en kleppen, het enigste minpuntje is dat het jammer is dat je de vriezer moet openen om de temperatuur te lezen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Nance81 26-06-2016

Een zee van ruimte

Algemene score

8,0
Vorige maand gekocht en zeer blij.
Ondanks dat in eerdere reviews te lezen was dat hij wat meer geluid maakt dit totaal niet zo ervaren.

Daarnaast een zee van ruimte. Eindelijk plaats voor een broodvoorraad voor een hele week.

Leuke gadget de ijsblokjesmaker
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Peter_01 29-03-2015

eindelijk...

Algemene score

10,0
Na 20 jaar mijn oude koelkast en trouwe diepvries die 1226 kwh/jaar verbruikt vervangen door dit toestel en de KS36VVW40; Na veel wikken en wegen heb ik voor een groot model gekozen omdat ik regelmatig op zaterdag en zondag kook en porties invries omdat het tijdens de week te druk is om veel te kokerellen. Ik heb ondervonden dat dat veel ruimte vraagt en dat is nu uiteraard geen probleem meer. Wel schrok ik van de afmetingen, vooral de diepte dan, want dit toestel is toch wel een dikke 15 cm dieper dan een klassieke diepvries. Heb dus een "stevige sokkelverbreding" gemaakt waarmee dat probleem opgelost is. De ijsblokjes dispencer is de eenvoud zelve maar toch wel een fantastische aanwinst in ons gezin. Ruimte zat en het verbruik zou zes keer lager moeten liggen dat mijn oude diepvries. Dat kan tellen. Ik hou wekelijks de meterstanden bij en op dit ogenblik is er geen fenomenale daling van het verbruik te registreren. Ik had dat wel verwacht, maar een week is te kort om daar een uitspraak over te doen vermoed ik.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer