Siemens GS58NAW41 - Reviews

Best Reviewed feb 2018 Siemens GS58NAW41
Best Reviewed februari 2018
Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A+++
Netto inhoud
360 liter

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 41 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nancy 08-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Vriezer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Blij met onze nieuwe vriezer.
Heerlijk veel bergruimte met meer dan voldoende lades.
Alles is nu overzichtelijk.
Met een gezin de vriezer nooit groot genoeg maar deze is meer dan ruim voor ons
Geschreven voor: Siemens GS58NAW41

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

hjwberg 13-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Super energiezuinige diepvries. Kan veel ingevroren worden. Prijstechnisch een aanrader. Snelle levering op de plaats die aan geef,
Geschreven voor: Siemens GS58NAW41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antonia 1968 08-03-2018

Super

Algemene score

10,0
Vriezer staat er nu twee weken, ben dik tevreden
Lekker veel ruimte, voor mijn voedsel, maar ook voor de grote voorraad van mijn papegaaien.
Goeie verlichting, en het belangrijkste.....lekker diep invriezen.
Geschreven voor: Siemens GS58NAW41
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

john 12-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie vrieskast met grote netto inhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
grote inhoud. duidelijk display en goed zicht op inhoud laden/vakken. stabiele temperatuur.
Bovenste 3 vakken hebben klep, hierdoor goed zicht op inhoud, ook als je wat kleiner bent. Wel oppassen dat je klep goed sluit voor de grote deur dichtgedaan wordt.
Goede prijs/kwaliteit verhoudeing. Extra ijsbokjes dispencer is een leukie gadget

Pluspunten

  • 1 heel grote lade
  • overzicht laden en vakken
  • electriciteitsverbruik bij deze inhoud

Minpunten

  • klepconstructie (zie boven)
Geschreven voor: Siemens GS58NAW41

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MSD 08-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel vriesruimte

Algemene score

7,0
Heel veel vriesruimte voor relatief weinig geld in het A+++ segment. Georiënteerd op een grotere A+++ vriezer en deze geeft naar onze mening het meeste waar voor zijn geld.
De deur opent erg zwaar, is veel kracht voor nodig om deze te openen waarbij de vrieskast nogal eens van zijn plaats verschuift.
Bedenk wel dat het een enorm grote vrieskast is, dus ook in de verzending & aflevering een heel groot pakket.

Pluspunten

  • voordelig
  • stil
  • veel vriesruimte

Minpunten

  • groot, zwaar pakket
  • deur opent zwaar
Geschreven voor: Siemens GS58NAW41

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. de Maat 31-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie grote vrieskast met overzichtelijke doorzichtige frontjes en super eenvoudig te bedienen. Mooi strak qua vormgeving en stevige en stabiele uitvoering.

Pluspunten

  • Gunstige prijs/kwaliteit
  • Overzichtelijk
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: Siemens GS58NAW41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helder 26-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker ruim

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hadden een vrieskast en vrieskist. we wilden deze vervangen door 1 grotere vrieskast. We hadden behalve de grootte maar 2 eisen en dat was no frost en zuinig. Zodoende bij deze terecht gekomen.
En inderdaad kunnen de andere twee nu de deur uit want in deze kan gemakkelijk wat in de andere 2 zat. Het is een mooie , overzichtelijke vrieskast. Het lampje boven de deur is erg handig en geeft genoeg licht om te zien wat er in de laden ligt.
Handig is ook de ijsblokjesmaker. Hoewel de aanwezigheid of afwezigheid mijn keuze niet zou beïnvloeden is het best wel handig in plaats van het klungelen met die plastic zakjes.
Nadeel is dat de deur wel wat zwaar open gaat.

Ik geef een 8 omdat we de vrieskist nog maar net hebben en nog niet een volledige mening kunnen geven.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • no frost
  • ijsblokjes maker aanwezig

Minpunten

  • Deur gaat wat zwaar open
Geschreven voor: Siemens GS58NAW41

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Leo de Vos 23-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische grote vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij hebben de grote (liefst 360 liter netto inhoud) en fraaie Siemens vrieskast type GS58NAW41 nog maar 3 dagen in de schuur staan. Liefst 7 laden, waaronder 2 hele hoge voor bijv. kalkoen. Voor veel tegelijk invriezen gebruik je de bovenste lade en voor kleine hoeveelheden automatisch invriezen gebruik je de een na onderste lade met rechts vullen. Deze vriezer heeft een ijsbereider en een ijsblokjesreservoir. Dit zullen wij vaak gebruiken! Kortom, wij gaan genieten van deze stille grote vrieskast met veel bijzonder handige opties. Onze vorige vrieskast heeft het na 23 jaar bij de tropische hitte opgegeven, vandaar de nieuwe Siemens vrieskast.

Pluspunten

  • Extra grote inhoud van 360 liter
  • Stil en bovendien erg zuinig!
  • Snel ijsblokjes met reservoir!
  • Nofrost-systeem
  • 3 vakken met handige klapdeuren
Geschreven voor: Siemens GS58NAW41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 21-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Diepvrieskast Siemens 360 Liter

Algemene score

9,0
We waren op zoek naar een energiezuinige betaalbare vervanger voor onze oude diepvrieskist, deze hebben we gevonden in deze grote kast, welke nooit meer ontdooit hoeft te worden! Wat een opbergruimte en gemak!!

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Overzichtelijker dan een kist
  • energie zuinig

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Siemens GS58NAW41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Pal 20-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De Siemens vrieskast werkt prima en behoorlijk stil. Prima apparaat en nog behoorlijk energie zuinig.

Pluspunten

  • Ruim en genoeg ruimte
  • Energie zuinig
  • Prima prijs
Geschreven voor: Siemens GS58NAW41

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

YB 19-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Diepvries 360 L

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben onlangs een diepvries van Siemens (GS58NAW41) aangeschaft. Hij was groter dan verwacht, wat eigenlijk wel goed van toepassing is met een huishouden van 5 personen. Je kunt er alles in kwijt en is zeer zuinig in verbruik. Na lang zoeken en vergelijken hebben we toch voor Siemens gekozen, omdat we meerdere huishoudelijke apparaten daarvan hebben en zeer tevreden zijn. Wij zijn én blijven fan! Top apparaten waar je absoluut geen spijt van gaat krijgen..!

Pluspunten

  • Ruim
  • Zeer zuinig
Geschreven voor: Siemens GS58NAW41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Compen 16-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte, erg stil en energie vriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De vriezer is zeer ruim (360L) en ziet er mooi uit met een handige ijsklontjes maker.
Het binnenlicht is ook handig in een wat donkere ruimte.
Met A+++ is hij ook zeer energie zuinig. Hij heeft een stille motor.
Mijn beoordeling is dan ook een 9 voor dit product.
Geschreven voor: Siemens GS58NAW41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cornelissen 13-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

siemens vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De vrieskast werkt prima, vrijwel geen geluid, hopelijk erg zuinig in verbruik. Hopelijk heb ik er nog jaren plezier van.

Minpunten

  • Cashback aanvragen...
  • dat kan toch duidelijker en eenvoudiger!?
Geschreven voor: Siemens GS58NAW41

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

de Jonge 12-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We waren op zoek naar een ruime vrieskast, energie zuinig, praktische bediening en met no frost systeem. Deze vrieskast heeft alles en zeer tevreden over alle punten.

Pluspunten

  • veel inhoud
  • praktische lades
  • ijsblokjes makkelijk te maken
  • ook een mooie vormgeving
Geschreven voor: Siemens GS58NAW41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sien 02-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

no frost vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
we hebben dit product gekozen voor zijn no frost functie. en om dat dit een kast is. heb 26jr een vrieskist gehad maar ben nu al super tevreden met een opgeruimde overzichtelijke kast!!!! en ik hoef hem niet meer te ontdooien.

Pluspunten

  • no frost
  • ruimte
Geschreven voor: Siemens GS58NAW41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ahmo 26-04-2018

Energiezuinig en no frost!

Algemene score

10,0
Deze diepvrieskast gekocht ter vervanging van onze oude siemens diepvrieskast. Onze doelstelling was: Energiezuinig, no frost, oftewel: niet langer ontdooien en meer ruimte. Dit hebben wij gekregen met deze solide diepvrieskast. Verlichting gaat automatisch aan bij openen van deur en daarnaast heeft de kast diepe lades en oogt vooralsnog zeer solide!
Geschreven voor: Siemens GS58NAW41
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ineke 12-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vrieskast, veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze vrieskast gekocht omdat deze lekker ruim is. Hiervoor had ik een vrieskist, maar deze siemens is veel overzichtelijker. Je weet precies waar alles ligt.bovendien passen er in de bigbox wel 8 broden.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Bigbox
Geschreven voor: Siemens GS58NAW41

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

simon 07-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zuinig, stil en groot.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De prijs kwaliteit is gezien de energieklasse (A+++) en grootte erg gunstig. Daarnaast is het apparaat erg stil, bij superfreeze maakt het apperaat iets meer geluid. De grote, diepe, laden bieden veel ruimte en maken het zoeken gemakkelijker dan onze oude vriezer met planken. Het apparaat is wel dieper dan standaard vriezers, hier moet je bij inpassing in de ruimte rekening mee houden.

Pluspunten

  • Groot
  • Stil
  • Zuinig
Geschreven voor: Siemens GS58NAW41

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ceyhan 05-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
goed product lekker ruim wij zijn heel erg blij mee en raad iedereen aan wat kan ik nog meer zeggen goed
Geschreven voor: Siemens GS58NAW41

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nelly 31-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en vooral overzichtelijke vrieskast

Algemene score

9,0
Had eerst een grote diepe vrieskist en ben nu overgegaan naar een mooie, overzichtelijke vrieskast met geweldig veel ruimte. Ik kan nu alles heel overzichtelijk opbergen en door het lampje kan ik goed bekijken wat er in de laden zit.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Weinig geluid

Minpunten

  • De kast is vrij diep
  • Geen mogelijkheden voor een etiket op elke lade
Geschreven voor: Siemens GS58NAW41

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews