Liebherr GNP1913-22

Vergelijkbare producten

Liebherr GNP3013

Liebherr GNP3013
8,9
Bekijk alle Vriezers
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 143 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GNP1913-22 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

h**k@o**k.com 22-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De mercedes onder vriezers

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

8,0
Komt de volgende dag een familielid en ziet de nieuwe vrieskast en zegt:" Zo-ooh, heb je een Liebherr aangeschaft. Dat is een goede aankoop, dat is één van de betere merken hoor.

Een kennis geeft aan dat de deur van de Liebherr vrieskast sluit als van een Mercedes auto. Kwaliteit dus.

Voor mij fijn te horen!!

Pluspunten

  • Verklikker op deur bij te lang open
  • Lades schuiven heel gemakkelijk en soepel
  • Stootblokken tussen achterwand en vrieskast

Minpunten

  • Geen verlichting in de vrieskast

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Annemieke 02-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat goed is = GOED

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

10,0
Reeds bekend met koelkasten van Liebherr. Zeer goede ervaringen mee.
Dus blijf trouw aan wat goed is..

Pluspunten

  • Vriest snel is
  • Geen ijsvorming in de zak van het brood.
  • producten blijven goed van vorm.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

faberveerman12@gmail.com 08-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel simpel ,, KLASSE”

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

9,0
Heel blij met deze vriezer geweldige noviteiten, snel met in invriezen.
Kan het iedereen aan bevelen, TOP MERK.

Pluspunten

  • Snel invriezen
  • Alles heel duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub 19-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijne lade vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

9,0
We hebben weer voor Liebherr gekozen omdat we er heel te vreden over zijn.
Gemakkelijke bediening, ruime lades waar in je over zich hebt.
Ondanks dat deze een maat kleiner is dan onze vorige kun je er toch heel veel in kwijt.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Geen ijs afzetten
  • Gemakkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

d**5@g**l.com 07-08-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

IJskoud de beste

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

9,0
Deze vriezer heb ik gekocht omdat het formaat heel handig is voor een 2-persoonshuishouding. De aangeboden garantie van 2 + 5 jaar is aantrekkelijk. De handgreep is super handig en het geluidsniveau laag.
Ook de prijs/kwaliteitsverhouding is prima. Ik beveel het apparaat aan.

Pluspunten

  • formaat
  • handgreep
  • no frost

Minpunten

  • energieklasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Simmer 04-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

10,0
Fijne diepvries, weinig geluid.
Mooie diepvries, duidelijk gebruiksscherm.

Pluspunten

  • Duidelijk display
  • Weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CV 29-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

8,0
Prima prijs kwaliteitsverhouding. Goede maat, veel ruimte. Goede service van de verkoper.

Pluspunten

  • Goede werking
  • Koelt snel
  • Maakt weinig geluid

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

BD 11-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed, zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

9,0
Goede vriezer met fijne ruime lades. No Frost systeem wat ervoor zorgt dat de vriezer niet meer ontdooit hoeft te worden. Iets minder zuinig in gebruik hierdoor, maar wel enorm handig! Aanrader als je niet een te grote vriezer wilt.

Pluspunten

  • Ruime lades
  • No Frost systeem

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

j**s@g**l.com 11-07-2022
  • Product gekocht

mijn Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

8,0
Het is een prachtige diepvrieskast met veel ruimte tegen een redelijke prijs. Heel prettig is de display aan de buitenkant waarmee je kunt aflezen op welke temperatuur hij staat.

Reageer

g**n@h**l.com 10-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed spul

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

8,0
Goed spul werkt perfect goeie levering raad iedereen dit product aan zeer goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Petra 08-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

good size of the freezer with superb defrost system

Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

10,0
It is our second freezer which is in the garage, it take not much space but still it is enough big to store anything we need. I love the handler which helps you to open the door and you do not need to pull it so hard.

Pluspunten

  • size
  • defrost
  • handler easy to open

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vaandering 17-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Liebherr GNP1913 vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

10,0
Super vriezer fijn lade systeem en overzichtelijke en ruime lades.
Heel blij met deze vriezer.

Pluspunten

  • Fijn ladesysteem
  • Ruime lades

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. 05-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

10,0
De oude was aan vervanging toe. Nu weer hetzelfde model diepvrieskast aangeschaft.
Zeer tevreden over het model en indeling. Hopelijk houdt deze het net zo lang uit als de vorige.

Pluspunten

  • Model

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d**n@k**l.nl 21-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

9,0
Ik heb deze vriezer gekocht omdat mijn vorige vriezer te groot was.

Liebherr vond ik een mooie vriezer.

Pluspunten

  • makkelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roel T. 20-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

TOPPRODUCT!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

9,0
Vriezer gekocht van het merk Liebherr. Deze vriezer is nu 4 maanden in gebruik en het bevalt heel goed. Hij is degelijk, ruim, goed afgewerkt en een stille motor. Op het moment van in gebruikname merk je, dit is niet zomaar een apparaat. De volgende keer, dat ik weer iets aanschaf, kijk ik weer naar dit merk. En niet te vergeten 7 Jaar Garantie!

Pluspunten

  • Veel ruimte in de vriezer
  • Het no-frostsysteem is wel fijn, geen ijs!

Minpunten

  • Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

j**4@g**l.com 13-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

10,0
Hij is me aanbevolen door de winkel.
Ziet mooi strak uit.
En eenvoudige display

Pluspunten

  • Makkelijk te openen met handgreep
  • Eenvoudige display
  • Geluidtarm

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Theo van Essen 12-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

jarenlange betrouwbaarheid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

9,0
De vorige LIEBHERR diepvrieskast hadden wij gekocht op de datum 15-07-2009 en heeft ons tot het vervangen niet in de steek gelaten. Wij zijn zeer tevreden en hebben het oude apparaat vervangen voor een gelijkwaardige diepvriezer van LIEBHERR. Wij adviseren dit merk aan eenieder die dit leest.

Pluspunten

  • Waar voor je geld
  • goede service

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**s@h**e.nl 11-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede service

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

9,0
Snelle service vriendelijk geholpen ook na sluitingstijd de monteur was voorlichting werkte netjes

Pluspunten

  • Netjes
  • Secuur

Minpunten

  • Nvt
  • Nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

G**9@h**l.com 05-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader vanwege no frost

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

8,0
Gekozen vanwege no frost functie
Niet meer ontdooien gemak dient de mens
Mooi formaat en kan in de schuur met koude temperatuur

Pluspunten

  • No frost

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

j**9@g**l.com 27-04-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer blij mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

10,0
Prima apparaat met ontzettend veel ruimte in de lades, is stil, maakt alarm geluid als de deur per ongeluk open blijft staan.
Zeer blij mee

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews