Liebherr GNP1913-22 - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 54 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GNP1913-22 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Caris 18-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

dieprieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

10,0
na meerdere keuzes naast elkaar te zetten springt deze er uit , met name de snelfrost is een snelvriezer die bij meerdere verse producten ingelegd snel doorvriest, ook de zelfontdooiing is goed

Pluspunten

  • snelvries stand
  • zelfontdooiknop, zuinig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monica 19-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top diepvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

10,0
Erg overzichtelijk, ruime lades, verschillende temperaturen mogelijk en heel stil.
Van diepvrieskist naar diepvrieskast gegaan, wat een verademing!
En geen gedoe meer met ontdooien. super.

Pluspunten

  • Stil
  • Overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

LVST 22-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een fijne vrieskast

Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

9,0
We hebben nu de vrieskast een maand in ons bezit. Deze vrieskast gekocht omdat we een kast zochten die niet hoger was als 129 cm. Geen spijt van onze aankoop. Alles voelt degelijk aan. We hebben ook een Samsung en als je de kasten met elkaar vergelijk dan begrijp je wel waarom dit een "premium" kast is.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Kan ook in een niet verwarmde schuur staan.

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jessy 15-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vrieskast Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

8,0
Goede vrieskast met vijf ruime vriesvakken. Eindelijk een vrieskast gevonden die ook geschikt is voor de schuur.

Pluspunten

  • Grote vakken
  • Geschikt voor schuur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

a**l@k**l.nl 24-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

8,0
Zoals we al meer apparaten hebben van liebherr , weten we dat het goede apparaten zijn waar je op kunt vertrouwen. Heerlijk , beveeel ze zeker aan iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Franssen 04-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit perfecte werking en bijna geluidloos.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

9,0
Heb dertien jaar een Liebherr vrieskast gehad . toen deze de geest gaf gelijk een nieuwe gekocht alleen een maatje kleiner, omdat de kinderen inmiddels het huis hebben verlaten.
Nooit problemen gehad daarom weer gekozen voor de bewezen kwaliteit van Liebherr.

Pluspunten

  • Fluister stil
  • Nooit problemen
  • Goede prijs kwaliteits verhouding

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tipvriezer 25-06-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super vriezer. Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

10,0
Past perfect onder mijn raam. Grote vriezer. Werkt goed. Lades maken het een handige vriezer. Echt goede ervaring mee afgelopen maanden nog geen minpunt gevonde.

Pluspunten

  • Groot
  • Lades

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex 23-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

8,0
Ik heb deze vrieskast op de merknaam en de beoordelingen gekocht, en op de specificaties uiteraard. Hij bevalt tot nu toe prima. De lades zijn mooi ruim, maar gelukkig niet te hoog (teveel stapelen is niet handig). Ook goed dat je de indeling kunt wijzigen zodat er eventueel hoge verpakkingen in kunnen.

Met de vorige vriezer hadden we no frost dus dat was ook een reden om voor dit model te kiezen.

Verder opent de deur lekker makkelijk. En de mogelijkheid voor 7 jaar garantie sprak ook aan.

De vrieskast maakt iets meer lawaai dan ik gedacht had (niet storend), maar dat is voor ons geen probleem omdat ie in de bijkeuken staat.

Al met al voor ons een prima aankoop met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • grote (maar niet te grote) lades waar veel in past
  • mogelijkheid voor hoge verpakkingen
  • 7 jaar garantie
  • deur gaat makkelijk open
  • no frost systeem

Minpunten

  • iets meer lawaai dan gedacht (niet storend)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anja 22-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Supergrote en luxe vrijstaande vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

10,0
Deze vriezer is een goede aankoop. Mooie, grote lades (3 grote, 1 ondiepe voor los fruit en 1 halve lade) en een luxe uitstraling, ook door de mooie en handige deurgreep. Ik heb hem gekocht als extra vriezer, omdat ik in de keuken een kleine vriezer heb. En als laatste pluspunt... Ik hoef deze nooit meer te ontdooien!!

Pluspunten

  • No frost
  • Grote lades

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margienus 20-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote lades

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

10,0
Werkt goed en je kunt veel kwijt en er zijn veel brede lades.
Ik hoor geen hinderlijk geluid van de motor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berti 17-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr vriezer, geen andere is beter, fijner en zuiniger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

10,0
Altijd een Liebherr vriezer gehad en nog nooit problemen.
Super apparaat, fijn en makkelijk in gebruik, energiezuinig en daarbij een apparaat voor heel veel jaren.
Voor mij nooit een ander merk meer voor mijn vriezer.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Gaat heel lang mee
  • Goede prijs
  • Fantastische service
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lena 10-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe vriezer gekocht, heel tevreden

Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

9,0
Super indeling, hoge en diepe laden, past veel in. Door no-frost nooit meer ontdooien, heerlijk! Met signaal als door niet goed dicht is. Handig. Ik raad deze aan.

Pluspunten

  • No-Frost
  • Sluit signaal

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

E. Orbon Weert 06-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

No Frost

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

10,0
Tot volle tevredenheid na 21 jaar Liebherr diepvries vervangen door Liebherr diepvries GNP1913-22
Grote vooruitgang is het no frost systeem en de transparante laden.

Pluspunten

  • No Frost
  • transparante laden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Miranda 29-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topkwaliteit vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

9,0
Ik had al een Liebherr tafelmodel vrieskast waar ik uitstekend tevreden over ben maar was op zoek naar een vriezer met meer inhoud. De keuze is daarom weer op een Liebherr gevallen. Misschien niet de goedkoopste vriezers maar kwalitatief een zeer goed apparaat en deze is weer wat energiezuiniger dan het model wat ik had staan.

Pluspunten

  • Topkwaliteit
  • Energiezuinig
  • Redelijk stil
  • No Frost (nooit meer ontdooien)

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Albert 25-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en overzichtelijke diepvriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

9,0
Wij hebben dit product gekocht na aanleiding
Wij hebben deze diepvriezer gekocht meerder informatie en gebruiksvriendelijkheid, tevens heeft deze diepvriezer het non front systeem wat wij erg belangrijk vinden. Dus nooit meer de vriezer moeten ontdooien.

Pluspunten

  • Non frost
  • Signaal deur open
  • Sierlijke vorm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AVAS 20-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

excellente vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

9,0
Een goed product. Voldoet aan de gestelde eisen w.o. kwaliteit, vormgeving, werking. Een zeer beperkt geluidsniveau nl 40 dB - klasse C.
Een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel Van Loon 15-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede service degelijk spul

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

9,0
Goede service, ivm lange garantie en goede uitleg. Degelijk spul en veel handig heden bijv met 2 halve glas platen ipv 1 grote glas plaat in de koelkast

Pluspunten

  • Degelijk
  • Goede service
  • Lang garantie
  • Koelt snel en goed
  • Veel opbergruimte

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

e**n@h**l.com 13-05-2021
  • Product gekocht

Compact maar veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

9,0
Vrieskast met opvallend veel ruimte. Schuine lade voor kleine produkten is fijn. Zelfs de "kleine" lade onderin is ruim. Nooit meer ontdooien is prima.

Reageer

marja 10-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

no frost, een uitkomst

Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

9,0
De vrieskast is niet te hoog, maar toch 4 grote, diepe lades en 1 schuine lade voor kleine producten. Lade kan eruit indien er iets groots ingevroren moet worden, want er zijn 3 glazen plateaus. Prijs/kwaliteit is uitstekend.

Pluspunten

  • schuine lade voor kleine producten
  • 3 glazen plateaus
  • nooit meer ontdooien
  • prijs/kwaliteit is mooi

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

WHD 05-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

degelijk stil stijlvol

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

9,0
Bij Liebherr te recht gekomen voor het vervangen van onze 20 jaar oude Miele vriezer ,omdat de nieuwe Liebherr vriezer toch weer de degelijke uitstraling heeft van wat de oude vriezer ook had dat is de reden geweest om voor de Liebherr vriezer te kiezen.

Pluspunten

  • degelijk
  • afwerking

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews