Liebherr GNP1913-22 - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 47 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GNP1913-22 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Caris 18-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

dieprieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

10,0
na meerdere keuzes naast elkaar te zetten springt deze er uit , met name de snelfrost is een snelvriezer die bij meerdere verse producten ingelegd snel doorvriest, ook de zelfontdooiing is goed

Pluspunten

  • snelvries stand
  • zelfontdooiknop, zuinig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monica 19-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top diepvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

10,0
Erg overzichtelijk, ruime lades, verschillende temperaturen mogelijk en heel stil.
Van diepvrieskist naar diepvrieskast gegaan, wat een verademing!
En geen gedoe meer met ontdooien. super.

Pluspunten

  • Stil
  • Overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

LVST 22-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een fijne vrieskast

Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

9,0
We hebben nu de vrieskast een maand in ons bezit. Deze vrieskast gekocht omdat we een kast zochten die niet hoger was als 129 cm. Geen spijt van onze aankoop. Alles voelt degelijk aan. We hebben ook een Samsung en als je de kasten met elkaar vergelijk dan begrijp je wel waarom dit een "premium" kast is.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Kan ook in een niet verwarmde schuur staan.

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jessy 15-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vrieskast Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

8,0
Goede vrieskast met vijf ruime vriesvakken. Eindelijk een vrieskast gevonden die ook geschikt is voor de schuur.

Pluspunten

  • Grote vakken
  • Geschikt voor schuur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lena 10-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe vriezer gekocht, heel tevreden

Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

9,0
Super indeling, hoge en diepe laden, past veel in. Door no-frost nooit meer ontdooien, heerlijk! Met signaal als door niet goed dicht is. Handig. Ik raad deze aan.

Pluspunten

  • No-Frost
  • Sluit signaal

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

E. Orbon Weert 06-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

No Frost

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

10,0
Tot volle tevredenheid na 21 jaar Liebherr diepvries vervangen door Liebherr diepvries GNP1913-22
Grote vooruitgang is het no frost systeem en de transparante laden.

Pluspunten

  • No Frost
  • transparante laden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Miranda 29-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topkwaliteit vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

9,0
Ik had al een Liebherr tafelmodel vrieskast waar ik uitstekend tevreden over ben maar was op zoek naar een vriezer met meer inhoud. De keuze is daarom weer op een Liebherr gevallen. Misschien niet de goedkoopste vriezers maar kwalitatief een zeer goed apparaat en deze is weer wat energiezuiniger dan het model wat ik had staan.

Pluspunten

  • Topkwaliteit
  • Energiezuinig
  • Redelijk stil
  • No Frost (nooit meer ontdooien)

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Albert 25-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en overzichtelijke diepvriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

9,0
Wij hebben dit product gekocht na aanleiding
Wij hebben deze diepvriezer gekocht meerder informatie en gebruiksvriendelijkheid, tevens heeft deze diepvriezer het non front systeem wat wij erg belangrijk vinden. Dus nooit meer de vriezer moeten ontdooien.

Pluspunten

  • Non frost
  • Signaal deur open
  • Sierlijke vorm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AVAS 20-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

excellente vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

9,0
Een goed product. Voldoet aan de gestelde eisen w.o. kwaliteit, vormgeving, werking. Een zeer beperkt geluidsniveau nl 40 dB - klasse C.
Een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel Van Loon 15-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede service degelijk spul

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

9,0
Goede service, ivm lange garantie en goede uitleg. Degelijk spul en veel handig heden bijv met 2 halve glas platen ipv 1 grote glas plaat in de koelkast

Pluspunten

  • Degelijk
  • Goede service
  • Lang garantie
  • Koelt snel en goed
  • Veel opbergruimte

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

e**n@h**l.com 13-05-2021
  • Product gekocht

Compact maar veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

9,0
Vrieskast met opvallend veel ruimte. Schuine lade voor kleine produkten is fijn. Zelfs de "kleine" lade onderin is ruim. Nooit meer ontdooien is prima.

Reageer

marja 10-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

no frost, een uitkomst

Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

9,0
De vrieskast is niet te hoog, maar toch 4 grote, diepe lades en 1 schuine lade voor kleine producten. Lade kan eruit indien er iets groots ingevroren moet worden, want er zijn 3 glazen plateaus. Prijs/kwaliteit is uitstekend.

Pluspunten

  • schuine lade voor kleine producten
  • 3 glazen plateaus
  • nooit meer ontdooien
  • prijs/kwaliteit is mooi

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

WHD 05-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

degelijk stil stijlvol

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

9,0
Bij Liebherr te recht gekomen voor het vervangen van onze 20 jaar oude Miele vriezer ,omdat de nieuwe Liebherr vriezer toch weer de degelijke uitstraling heeft van wat de oude vriezer ook had dat is de reden geweest om voor de Liebherr vriezer te kiezen.

Pluspunten

  • degelijk
  • afwerking

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jannette 25-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

8,0
Mooie grote laden temperatuur aanduiding goede advies van de winkel daardoor deze aankoop alarm als de deur te lang open staat

Pluspunten

  • Temperatuur aanduiding
  • Bediening
  • Alarm
  • Grote laden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

cv 24-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer betrouwbare vriezer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

10,0
Vriezer zeer betrouwbaar na vele jaren dienst hebben wij besloten voor een nieuwe, hoefden er niet over na te denken welk merk we zouden kopen.
Door betrouwbaarheid en goede prijs kwaliteit verhouding was de keuze zo gemaakt.

Pluspunten

  • betrouwbaar
  • goede prijs kwaliteit verhouding
  • nette uitvoering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Muyres 16-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie maat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

8,0
Mooi model. Zeer geluidsarm. Makkelijk te verplaatsen . Prachtig die zelf ontdooiing.
Ik mis een lampje dat hij aanstaat. Bij uitschakeling zie je niet of je hem heeft aangedrukt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Recensie vrieskast door Hannie 13-04-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Vrieskast met 5 lades

Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

9,0
Ruim voldoende voor een tweepersoons huishouding. Prettige hoogte en slimme handgreep, waardoor de deur niet klemt en ook heel stil. Dus een prime keus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 13-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

8,0
Mooi , functioneel model , genoeg lades en toch niet te groot en nooit meer zelf ontdooien, echt super

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frans 01-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima keuze voor senioren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

8,0
Prima keuze voor een senior echtpaar, alleen jammer dat er geen verlichting in zit.
Onze 20 jaar oude vrieskast had dit wel, we mochten er vanuit gaan dat deze moderne kast ook verlichting zou hebben.
Echt een gemiste kans, een andere groter type met verlichting zou voor ons geen optie zijn.

Pluspunten

  • Genoeg inhoud en toch compact

Minpunten

  • Geen verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 31-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede vriezer voor redelijk prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

9,0
Voor ons de juiste grootte (150 l) voor een vrieskast met goede prijs-kwaliteit verhouding, ervan uitgaande dat Liebherr ook garant staat voor een lange levensduur

Pluspunten

  • No Frost systeem
  • eenvoudige goede indeling in 5 doorzichtige lades
  • Beperkte geluidsoverlast
  • eenvoudig zelf te plaatsen en te installeren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews