Liebherr GNP1913-22 - Reviews

Best Reviewed okt 2020 Liebherr GNP1913-22
Best Reviewed - oktober 2020
Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A++
Netto inhoud
149 liter
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GNP1913-22 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Caris 18-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

dieprieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

10,0
na meerdere keuzes naast elkaar te zetten springt deze er uit , met name de snelfrost is een snelvriezer die bij meerdere verse producten ingelegd snel doorvriest, ook de zelfontdooiing is goed

Pluspunten

  • snelvries stand
  • zelfontdooiknop, zuinig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lilian 27-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr GNP1913-22

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

10,0
je hoeft hem niet te ontdooien.
Mooie vriezer met veel ruimte.
Makkelijk in gebruik.
Mooie vormgeving met voldoende laden
Een echte aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 21-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte en energiezuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

9,0
Een hele mooie grote, 5 lades!, en energiezuinige vriezer. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Snel gekoeld op -18 graden.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Prijs / kwaliteit
  • Energielabel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liebher GNP 1913-22 11-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

10,0
nooit meer schoon maken,5 laden groot voor 2 personen prachtig deze vries kast is 125 cm
hoog dus kan in en open keuken staan zonder dat het op valt.

Pluspunten

  • nooit meer schoon maken
  • 125 cm hoog prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 08-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk display en lade doorzichtig meteen overzicht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

9,0
Overzicht in de lades , hoeft niet meer te ontdooien. Vorige diepvries was ook een Liebherr en was ook prima.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Niet meer ontdooien

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frans 04-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

8,0
we zochten een iets grotere diepvries met zelf ontdooiing en deze bij Liebherr gevonden. Deze kon ook snel geleverd worden. Vandaag thuisgebracht met instructie en na een uur de steker erin.

Pluspunten

  • zelf ontdooien
  • ruimte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Prachtig handig! 21-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote vrieskast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

10,0
Mooie en handige diepvrieskast. Grote en overzichtelijke laden met doorzichtige voorkant zodat snel te zien is wat waar ligt. De glazen tussenplaten zijn eventueel te verwijderen zodat er nog meer binnenruimte ontstaat. Dit is doorgaans niet nodig omdat er al een grote netto diepvriesruimte van 149 liter is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kunder 18-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede opberg capaciteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

9,0
Vriezer gekocht goede opberg capaciteit en duurzaam onze tweede Liebherr.
Zeker de moeite waard ruime opbergvakken

Pluspunten

  • capaciteit
  • duurzaam

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Diana 05-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

9,0
Het formaat, de energielabel, het display en de no frost functie waren voor mij doorslaggevend om deze vriezer aan te schaffen. En erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 18-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

duidelijk en simpel instelling van de vrieskast

Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

10,0
wij hebben al een koelkast van Liebherr en zeer te vrede over het apparaat daarom ook een vrieskast gekocht de keuze was niet moeilijk

Pluspunten

  • makkelijk het openen van de deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer