Siemens SN236I00MN - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
14 couverts maximale belading
Aantal programma's
6
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Liane 31-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Heerlijk stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor het eerst heb ik een vaatwasser en ben erg blij met de Siemens SN236I00MN. In de winkel werd gezegd dat deze machine vrijwel geruisloos was, ik dacht dat dit wel mee zou vallen. Elk apparaat maakt immers lawaai. Maar deze machine is echt zó stil! Ik heb een klein huis, maar hij is niet te horen. De eerste keer dacht ik zelfs dat ik hem niet had aangezet, maar hij bleek allang te lopen. Klein minpuntje van ik dat de eco-stand niet goed schoon wast. Nu zet ik hem meestal om de dag aan, dus gebruik ik de intensieve stand. Superschoon. Ook de bestek la bovenin is erg fijn, geen onhandig mandje onderin de machine, maar al het bestek in de la netjes gesorteerd. Handig met uitruimen. En de deur is fingerproof. Super.
Ben er blij mee! Scheelt mij enorm veel werk in de keuken.

Pluspunten

  • wonderbaarlijk stil!
  • handige bestekla
  • fingerproof

Minpunten

  • eco stand wast niet goed schoon

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ali Eltaie 27-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Super schoon en erg still!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super schoon boarden en glazen en bestek. Erg makelijk in gebruik. Alles is helder en alles werkt naar behoren.

Pluspunten

  • Super schoon en droog wasresultaat
  • super stil
  • Erg makelijk in gebruik
  • Kan zowel vrijstaand als inbouw.
  • luxe uitvoering en uiterlijk

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 17-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Stil en eenvouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind dit een goede wasmachine voor zijn prijs. De besteklade is handiger dan een mandje, en ook de inruimmogelijkheden in de onderste la zijn heel praktisch - je kunt er veel pannen in kwijt, maar je kan ook makkelijk grote wijnglazen doen.

Verder vind ik de indicaties voor zout en spoelglans heel erg makkelijk. Doordat ik de vaatwasser heel strak onder mijn granieten aanrechtblad kan monteren, heb ik de bovenste dekplaat er eenvoudig afgeschroefd - ziet er lekker strak uit!

Pluspunten

  • Stil
  • Besteklade

Minpunten

  • Geen snelspoelprogramma (alle programmas > 60 min)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Danny 10-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Zuinig en goede prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vaatwasser ziet er mooi uit, goede prijs-kwaliteit verhouding en de machine is zuinig (eco functie aanwezig). De cashback actie van Siemens was een leuke toevoeging!
Het enige verbeterpunt aan de machine is de lade onder de bestek lade. Het idee voor een lade voor alleen bestek is prima, maar de lade daaronder heeft daardoor net iets te weinig ruimte voor de wat langere glazen. Zou deze lade 1-2cm lager zitten, dan was dit beter geweest.

Pluspunten

  • Cashback actie
  • Zuinig

Minpunten

  • Net te weinig ruimte voor glazen door bestek lade

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emillio83 26-06-2017

Makkelijk in gebruik.

Algemene score

10,0
Prima vaatwasser, fijne indeling en relatief stil. Groot pluspunt dat de machine zichzelf uitzet nadat die klaar is.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Tineke 21-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

stille vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
op zoek naar een vervangend apparaat voor onze defecte vaatwasser. Het design en de reviews waren erg goed. Ook deze gekozen voor zijn lage decibellen. Bevalt uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 20-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Een aanwinst in de keuken

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen machine, zeer snel en schoon. Vrijwel niet te horen, ook met watervullen niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nanouska 31-03-2017

Hele stille vaatwasser

Algemene score

10,0
Heb de vaatwasser nu een week in bezit maar ben er zeer tevreden mee, heb nu voor het eerst een bestek lade maar dat werkt vele malen beter dan een bestek korf. Je hebt nu meer ruimte over.
En deze vaatwasser is heel stil.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer