Philips BT7201/15 - Reviews

8,5 Lees 78 reviews
Best Reviewed mei 2016
Specificaties
Oplaadbaar
Ja
Bedrijfstijd
60 min.
Scheren op lichtnet
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 78 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

WimD 18-09-2016 Product paar maanden in bezit

Goed in gebruik en dit met lange accu duur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na enkele maanden nog steeds heel blij met het gebruik van dit product.
Goede accu duur en zeer goed in gebruik.
Zeker en vast een aanrader

Pluspunten

  • accu
  • reservoir

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
R Peeters 04-07-2016 Product paar dagen in bezit

Philips trimmer

Algemene score

8,8
Voorheen gebruikte ik een ouder type, ander merk, tondeuse met snoer voor het scheren van mijn baard.
Na wat vergelijking met verschillende baardtrimmers en tondeuses/haartrimmers gekozen voor dit product.
Persoonlijk sprak mij daarbij aan dat de afgeschoren haartjes worden opgevangen/opgezogen. Dit scheelt aanzienlijk in reinigen van de wasbak en omgeving. Ook in de praktijk blijkt dit uitermate goed te werken. Daarnaast is het apparaat snoerloos, en ik moet zeggen dat dit eigenlijk veel makkelijker is.
Ik heb ervoor gekozen om niet de goedkoopste/simpelste uitvoering te kiezen. De 7000 serie biedt precies wat ik zoek voor een goede prijs/kwaliteit.
Het apparaat ligt goed in de hand en is licht gewicht. De haartjes worden netjes opgevangen/opgezogen. Het scheren werkt zoals het behoort, beter dan de oude tondeuse.
Het draadloze geeft een hoop vrijheid en opladen is zo gebeurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Jasper 02-07-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldige trimmer

Algemene score

9,0
Werk zeker naar behoren en geeft een goed resultaat. Alle functies werken goed en het apparaat is goed en eenvoudig schoon te maken onder de kraan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Maarten 30-06-2016 Product paar dagen in bezit

Baardtrimmer

Algemene score

8,0
Het werkt prima. precies wat ik er van verwachtte. Hopelijk heb ik er lang plezier van. Ik adviseer het ook anderen om aan te schaffen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
solidguy 29-06-2016 Product maand in bezit

goed toestel met superhandige opzuigfunctie

Algemene score

9,5
Leuk design en ligt goed in de hand. Wel even bij vertellen dat het toch een beetje anders trimmen is dan met een ander toestel, je houd hem namelijk iets anders vast dan een gewone baardtrimmer; dit is voornamelijk omdat het opzuigsysteem vanboven aan de tandjes zit en zo een beetje je zicht blokkeert. dit is niet erg en na 2 a 3 keer het toestel gebruikt te hebben heb je er niet zo veel last meer van.

Wil je je bakkebaarden doen kan je wel beter de precisietrimmer gebruiken deze is ook wat hoger gelegen zodat je perfect zicht hebt.

De opzuigfunctie werkt zeer goed. Het reinigen doe ik met de kruimeldief, dit is het makkelijkst daar je het reservoir niet kan afspoelen of verwijderen. De kam en messen kan je gewoon afspoelen.

De lengteinstelling werkt ook goed en is per 0.5mm in te stellen, eens ingesteld schiet hij niet door zoals bij de meeste toestellen.

De levensduur van de batterij is zeer goed 5 a 6 keer trimmen voor je moet opladen, eens leeg is hij op een uurtje weer vol.

Op reis mistte ik wel een etui om hem mee te nemen, maar dit is zowat het enige dat ik mis bij dit toestel.

Prijs / kwaliteit is het toestel super!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ViLoSyKe 29-06-2016 Product maand in bezit

Prijs kwaliteit, TOP!

Algemene score

9,0
Toestel onmiddellijk meegenomen op verlof. Elke dag gebruikt en zonder enige irritatie. Batterij gaat ook lang mee en de haartjes die in de wasbak vallen zijn echt heel beperkt! Haartjes worden perfect geschoren, bij andere toestellen werden haartjes er soms wel al eens uitgetrokken. Een toestel dat ik kan aanraden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
VDBJORIS 28-06-2016 Product paar weken in bezit

top trimmer!

Algemene score

9,0
Ik gebruik nu al enkele weken de trimmer series 7000.
Wat een prachtige machine, het doet wat het belooft, een echte aanrader! In 1 beweging zijn alle haartjes weg en opgezogen, door de vlijmscherpe messen en het vacuümsysteem.
Het toestel ligt gemakkelijk in de hand en de accu gaat lang mee.
(oplaadtijd van de accu: 1u en je kan hem 1u gebruiken)
Goede opties op het apparaat, zoals het afstellen van gewenste lengte.
De kortste stand is 0,5 mm, de trimmer is dus ook geschikt indien je een heel korte stoppelbaard wil.
De trimmer is echter niet bruikbaar onder de douche en mag ook niet volledig afgespoeld worden onder de kraan.
Ik ben alleszins heel tevreden, voor mij is het de ideale trimmer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Stenlee 27-06-2016 Product paar weken in bezit

Fijne baardtrimmer

Algemene score

8,0
Sinds enkele weken heb ik dit fijne apparaat in mijn bezit. Het is licht, stil en trimt zeer nauwkeurig. Een pluspunt is het mooie design en het toestel ligt fijn in de hand.

Het afzuigsysteem is echt een bonus. Geen boze partner meer na het trimmen, want de wasbak blijft mooi schoon.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
sevindo 27-06-2016 Product paar weken in bezit

Fijn apparaat

Algemene score

9,5
Ruim 3 weken in gebruik. Zeer fijn apparaat. Geen huid irritaties.
Daarnaast vangt die ook de meeste haartjes op.
Enige nadeel voor mij is dat ik het apparaat vrij groot/lomp vind.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
mikeymike1985 26-06-2016 Product maand in bezit

Mooi design

Algemene score

8,5
Mooi design wel wat sneetjes wanneer er te dicht op huid wordt geschoren de vacuüm functie is ideaal. Zou het zeker aan kennissen aanbevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Daniels 25-06-2016 Product paar weken in bezit

Gewoon tevreden

Algemene score

8,5
Het apparaat doet wat je ervan mag verwachten. Goed resultaat en gebruiksgemak is prima. Handig dat haartjes afgezogen worden. Schoonmaken van reservoir vraagt wat handigheid, maar is na paar keer ook geen issue meer.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Twanneman007 24-06-2016 Product maand in bezit

Goed scheerresultaat

Algemene score

9,0
Goed apparaat scheert goed ook voor precisie werk zoals bij trimmen van bakkebaarden en contouren . Alleen is het plastic kapje van de scheerkop iets te groot waardoor hij soms in de weg zit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
aper 24-06-2016 Product paar weken in bezit

Top apparaat

Algemene score

9,5
De baardtrimmer is opzich een top apparaat. Hij ziet er mooi uit, zuigt haartjes op en accu laad lekker snel op.

Ik heb inmiddels 3x getrimt met mijn gloednieuwe baardtrimmer, maar helaas valt het trimmen wel tegen. Ik heb een baard van 3mm, maar voor zo een korte baard vind ik de baardtrimmer niet geschikt. Op de wangen en op de nek werkt het perfect, vandaar de 3 sterren. Op de kin trimt het apparaat altijd korter dan de stand waar die op staat. Ik heb alle 3 de keren moeten corrigeren met mijn oude trimmer, omdat de kin weer veelste kort getrimt werd.

Ook vind ik het kopje veelste breed. Van mij mag het kopje de helt dunner worden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Stukato 24-06-2016 Product paar weken in bezit

Top trimmer met minder rommel

Algemene score

8,5
Mijn eerste indruk van deze Philips baardtrimmer is dat het een degelijk en mooi apparaat is.

Eenmaal uit de doos gaat het opladen snel en nu na een aantal keren trimmen is hij nog steeds niet leeg. Voor mij gaat hij lang genoeg mee. Ik heb al zes keer getrimd en nog niet opnieuw hoeven te laden.

Verder valt mij op dat er voldoende mogelijkheden zijn om een lengte in te stellen, waarbij ik zelf kies voor 3mm. Tot mijn plezier valt op dat deze trimmer de kaartjes op de kaaklijn beter verwijdert dan mijn vorige trimmer. Dit verbaasde mij enigszins, omdat de trimkop op mij wel iets te log overkomt. Dat is voor mij niet echt een groot minpunt, zeker omdat er ook nog een precisie trimmer wordt meegeleverd. Die heb ik niet gebruikt, maar ik kan mij voorstellen dat deze voor anderen wel waardevol kan zijn.

Waar ik en ook mijn vrouw blij mee zijn, is de functie van deze trimmer om de haartjes op te zuigen. Hierdoor zit de wasbak minder vol met haartjes en scheelt het al met al iets met schoonmaken. Dit is echter voor mij wel meer een gimmick dan echte noodzaak, maar het is een prettige bijkomstigheid.

Al met al ben ik zeer tevreden met deze trimmer en zou ik deze van harte aanbevelen!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
jack 24-06-2016 Product paar weken in bezit

Goed product

Algemene score

7,5
Vooral het vacuüm systeem is prettig in het gebruik.
Om een uitgebreid oordeel te geven heb ik het product nog te weinig gebruikt.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
DennisP84 23-06-2016 Product paar weken in bezit

Makkelijk en licht!

Algemene score

9,0
Deze trimmer doet wat ze beloven. Je kiest héél makkelijk de lengte waarop je wil trimmen en gaat aan de slag. Er komen amper haartjes in de wasbask terecht dankzij de ingebouwde zuigfunctie. Ook schoonmaken gaat supersimpel. Je kan het reservoir gewoon even schoonmaken met de bijgeleverde borsteltjes en de losse onderdelen kunnen onder de kraan. Wat vooral mooi is, is het gewicht! Hij ligt zo lekker licht in de hand dat het echt een zegen is om hem te gebruiken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
josiph 22-06-2016 Product paar dagen in bezit

ideale baardtrimmer

Algemene score

8,5
De ideale baardtrimmer voor iedere baard, ook handig is de haarafzuiging waardoor niet heel de badkamer onder de haren ligt als je je hebt getrimd.
er zit ook een kleinere trimkop bijwaar het precisie werk mee gedaan kan worden.
ik raad hem iedereen aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Gerbili 22-06-2016 Product maand in bezit

Handzame trimmer

Algemene score

8,0
Het apparaat ligt lekker in de hand. Eenmaal de juiste lengte ingesteld verschuift deze niet tijdens het trimmen. Het zuigsysteem vangt verbazingwekkend veel haartjes op. Wel zijn de houder en het mes aan dunne, makkelijk breekbare delen bevestigd. Ik vraag me af of dat het een paar jaar houdt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Jeffrey 22-06-2016 Product paar weken in bezit

Zeer efficiënt en erg precies

Algemene score

9,0
Sinds een paar jaar gebruik ik een baardtrimmer van een ander gerenommeerd merk. Deze doet mij vaak pijn bij het trimmen en ik ben hier minsten een kwartier mee bezig. De baardtrimmer van Philips is een gigantische vooruitgang in bijna alle opzichten. Hij is zeer efficiënt en heel erg precies, doet mij totaal geen pijn en is onwijs snel met een perfect resultaat. Deze heeft mijn verwachtingen echt overtroffen en ik ben zéér te spreken over het trimresultaat. Enige minpunten zijn dat het niet met water schoongemaakt mag worden en geen inductielader met basisstation.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
WimD 21-06-2016 Product paar weken in bezit

Philips BT7201/15

Algemene score

9,0
Heel degelijk en accuraat toestel, doet vast en zeker wat het moet doen alsook het vacuum systeem is zeer handig...opkuisen is verleden tijd :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews