Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9450 - Reviews

Specificaties
Oplaadbaar
Ja
Scheren op lichtnet
Ja
Werkt op batterijen
Nee

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 103 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frankdv 21-04-2016

handig en stil apparaat, scheert superkort

Algemene score

10,0
ik gebruik de tondeuse eigenlijk alleen op de kortste stand om wekelijk mn hoofdhaar te scheren, Dit doet ie superkort ( 0,5mm), stil en gemakkelijk. Zeer tevreden
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9450
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

JWR52 17-03-2016

'thuiskapper' nu eenvoudig voor iedereen bereikbaar

Algemene score

10,0
De hairclipper is een tondeuse die gemakkelijk in de hand ligt en eenvoudig precies is in te stellen.
Ook het schoonmaken is eenvoudig en snel gerealiseerd.
Kortom de enige tondeuse die het thuisknippen voor iedereen mogelijk maakt.
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9450
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Peter 05-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,8
Scheerresultaat zoals verwacht van Philips, per mm instelbaar! mogelijkheden zijn eindeloos, 3 verschillende opzetkammen. Tondeuse ligt goed in de hand en is licht. Verbetertip: De opzetkammen zijn van plastic, het gedeelte dat aan de zijkant van de tondeuse klikt, vind ik 'afbreekbaar gevoelig'.
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9450

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 13-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Al een tijd op zoek geweest naar tondeuse. Ben heel tevreden over het apparaat. Veel mogelijkheden en lekker stil. Makkelijke schoon te maken. Makkelijk in gebruik. Lange batterijduur. Ligt makkelijk in de hand.
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9450

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Silvester13 09-11-2015

Kwetsbare onderdelen.

Algemene score

6,0
Product werk goed maar, bevat kunststof onderdeel die in mijn vorige philips kapot ging.
Ik had hoop dat deze deze model zal vrij van deze ding zijn.
Ik verwacht daarom dat niet veel langer dat door garantie periode kan genieten.
Met vriendelijke groeten
Silvester
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9450
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

E van Briemen 31-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Zeer makkelijk en prettig in gebruik
Je kan met draaiknop eenvoudig de mm stand aangegeven
Kan draadloos worden gebruikt dat vind ikerg prettig
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9450

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Super draak 30-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Tijdens mijn zoektocht naar een tondeuse die tussen 2.5mm en 4mm kan scheren kwam ik deze Philips HC9450 tegen. Dit is de enige tondeuse die ik kon vinden met een enorme flexibiliteit in de scheerlengtes. Ik heb dus genoeg keuze in de scheerlengte en dat maakt het gelijk mijn favoriet.

Bij het openen van de verpakking was het recht toe recht aan, De tondeuse, scheerkammen, oplader en een klein kwastje en documentaties. Helaas geen opbergkoffer, maar dat maakt niet uit vanwege de philip actie wat loop waarbij een gratis toilettas wordt meegeleverd.

Ik hou van producten waar ik gelijk mee aan de slag kan zonder de handleiding door te nemen. Bij deze moest ik dat wel vanwege de touchscreen bediening. Gelukkig is het niet al te ingewikkeld en inmiddels heb ik het binnen 8 minuten na het uitpakken kunnen uittesten.

Het scheert perfect, Superblij met de resultaat. Niet zwaar voor mij, grappige curve wat best goed in de hand zit. Verder nog geen nadelen gevonden behalve dat het zonder opberg koffer wordt geleverd.
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9450

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Bosbes 02-10-2015

voldoet aan gestelde eisen

Algemene score

8,0
fijn en mooi apparaat, maak ik zelf wel uit!!!!
wens niet gedwongen te worden hele verhalen te schrijven over het door u gemaakte product.
hopelijk is de tekst nu wel acceptabel!!!!
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9450
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

ils2020 14-09-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Was al langere tijd op zoek naar een professionele tondeuse voor een acceptabele prijs wat ik met deze nieuwe Philips heb gevonden. Het apparaat voelt heel degelijk aan en middels een futuristische swipefunctie kun je zeer makkelijk de lengte instellen. Per kam kun je 3 lengtestanden in het geheugen zetten. Opvallend is de zeer lange batterijduur. Kortom: zeer blij met mijn aankoop!
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9450

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bassimsam 24-07-2015

fijn in de handliggende en goed knippende tondeuse

Algemene score

8,0
knipt strak-mooie uitstraling en prima prijs-kwaliteitverhouding.
minstens zo goed als zijn voorganger(ook Philips)
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9450
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Nlftimeforfun 22-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Heel mooie tondeuse. Scheert snel en precies. Heeft 3 kammen waarvan elk 2 lengtes in het apparaat kunnen worden opgeslagen. Apparaat is een beetje aan de grote kant als je er mee werkt maar dit stoort niet. Touchschreen is heel gevoelig maar met wat handigheid ben je dit snel gewoon. Batterij gaat na 1 uur opladen lang genoeg mee om heel je hoofd te scheren wat zeker een pluspunt is. Ben heel tevreden met dit apparaat.
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9450

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam_anonim 13-07-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

6,2
Digitaal lengte instellingen zijn zeer langzaam. Handmatig lengte instellen werkt prima. Ik vind het een onnodig eigenschap en daarnaast ook heel langzaam.
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9450

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

RobbyICT 02-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Heel mooi apparaat. Voelt goed aan. zeer nauwkeurig instelbaar. Compleet geleverd. Zeer solide kammetjes waardoor resultaat heel gelijkmatig is. Laadt erg snel op.
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9450

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 28-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
huidige indruk is goed.
het is een solide apparaat met mooie afwerking.
ook de touch bediening werkt goed.
deze wordt automatisch gelocked als je met het apparaat gaat scheren dus foute instelling is niet mogelijk.

als ik 1 nadeel moet noemen tov mijn vorige philips tondeuse.De vorige was instelbaar van 3mm tot 21mm met 1 kam. nu moet ik tussentijds kammen wisselen omdat mijn maximale lengte die ik gebruik 15mm is.
kam 1 gaat van 1-7mm
kam2 gaat van 7-24mm
kam3 drie gaat van 24-42mm

voordeel is echter weer dat je tot 1mm kort kan ipv de vorige die tot 3mm ging

al met al een mooi apparaat.
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9450

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Basx88 28-06-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,5
Scheerresultaat prima Tenzij je het kleinste opzet stukje gebruikt en redelijk kort zet. Wanneer je dan over de grote spieren bij de slaap heen scheert neemt hij even een flinke diepe hap. Loop nu een week met 2 kale plekken aan weerszijden van mijn hoofd... Verder is het een top apparaatje.
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9450

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert vd E 27-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Het scheerresultaat is alles wat ik er van mag verwachten. Laat geen haren achter en geeft een egaal resultaat. Vandaar een 10.

Qua mogelijkheden doet hij alles wat hij moet doen. Maar verder ook niets extra's. Vandaar een 7.

Gebruiksgemak is prima. Het touch screen werkt erg intuïtief, het geheugen is handig en het apparaat glijd door de vorm niet snel uit de hand. Ook vind ik hem niet te veel herrie maken naast de oren.

Qua degelijkheid lijkt het mij een prima apparaat. Maar het echte oordeel kan ik pas over een paar jaar geven. Mijn vorige tondeuse van Philips is meer dan 10 jaar meegegaan en deze lijkt niet minder te zijn. Ik gebruik hem gemiddeld 1-2 keer per week.
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9450

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 1961 26-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Makkelijk te bedienen na het lezen van de handleiding heeft vele opties een prima resultaat. Mijn man heeft erg dik haar maar hij gaat er makkelijk doorheen. Zal het apparaat zeker vaker gebruiken en aanbevelen aan anderen.
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9450

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ghandoer 22-06-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Een tondeuse en scheerapparaat in 1.
Handig in gebruik en op heel veel lengtes in te stellen.
De tondeuse is draadloos wel 2 uur lang te gebruiken.
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9450

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Danny010 21-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Is snel opgeladen. Scheert goed en snel, ligt goed in de hand als je je eigen haar scheert.
Heb pas 1 scheerbeurt gedaan, en doet goed wat hij moet doen heb al aardig wat tondeuses versleten en deze bevalt na 1 scheerbeurt al prima.
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9450

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JurgenM74 18-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ik heb m net in huis en al gebruikt. Heel erg handig en gemakkelijk in gebruik. Ligt makkelijk in de hand. Afstellen van mm hoogte via touchscreen is zeer eenvoudig en zeer precies. Ik kan nu al niet meer zonder.
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9450

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews