Samsung UE50TU7020W - Reviews

Bekijk 28 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 3 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

10,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 28-09-2020

Fantastisch mooi beeld.

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

10,0
Mijn vorige 2 televisies ook van SAMSUNG die nog steeds worden gebruikt in andere kamers, eentje van 2003 en een van 2013 die het nog uitstekend doen.
Maar dit is echt een super beeldkwaliteit t.o.v. de vorige televisies.
Echt heel erg tevreden,.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 10-03-2021

Fijne tv

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

10,0
Fijne tv, die alle functies beschikt die je op een tv wilt hebben. Goed beeld. Goede prijs/kwaliteit verhouding
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Wessel05 28-05-2021

Top Tv

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

10,0
Mooi groot en helder beeld om lekker op te gamen, netflix makkelijk op te starten en nooit problemen
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Sugamilk1986 10-06-2021

Prima TV, voor een prima prijs!

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

10,0
Erg tevreden met mijn Samsung tv. Vriendelijk in gebruik, goede beeldkwaliteit. Bluetooth werkt ook super.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Goblin Opa 02-06-2021

Prima TV!

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

8,0
Prima TV voor een prima prijs. Ik zou deze iedereen aanraden. Alle functies, apps en connectiviteit die je nodig hebt zonder opschmuck.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Klaas007 26-05-2021

Geweldig helder beeld

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

10,0
Heel helder beeld maar af en toe oranje bij het opstarten. Na het opnieuw aanzetten is het beeld weer prima
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Mark_89 21-05-2021

Super tv!

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

10,0
Ik ben erg blij met deze tv! Het heeft een super mooi disign! De tv geeft prima beeld en de apps werken perfect. Daarnaast heb ik normaal een soundbar aangesloten op de tv maar op dit moment niet en het geluid van de tv zelf is zeker niet slecht! Prima keuzen dus voor zijn kwaliteit en prijsverhouding!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Edo1961 21-05-2021

Super tv

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

10,0
De tv bevalt prima, beeld en geluid boven verwachting. Ook de installatie ontzettend eenvoudig. Kortom een mooie tv om te zien, met prima beeld en geluid voor een lage prijs
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 20-05-2021

Fantastisch beeld

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

10,0
Fantastisch apparaat, geniet er elke dag van. Het is een genot om mijn favoriete programma's en series hier op te mogen kijken.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Jeppie85 19-05-2021

Genoeg voor weinig

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

6,0
Voor de prijs en grote en kwaliteit van het scherm is het top. Af en toe met gamen zie je het scherm niet altijd bijhoudt en fractie korrelt. Jammer ook dat er geen Chrome cast mogelijkheid bij zit, juist omdat het smart is baal ik dat ik niet even bepaalde apps (Ziggo/kon oid) kan casten. Daarvoor dus een Chromecast aanschaffen. Mis daardoor eigenlijk net even 1 HDMI ingang. Met twee heb ik de tv kastje, PS4 aangesloten. Moet dus wisselen als ik Chromecast wil gebruiken
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Dutch Men 19-05-2021

Fantastische TV

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

10,0
Wij zijn heel blij met deze televisie. Jammer dat je de tv niet standaard met de bijgeleverde pootjes om zijn as kan draaien om bijvoorbeeld het zonlicht uit het scherm te houden. Voor de rest zijn we zeer tevreden.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 18-05-2021

Erg goed beeld en makkelijk te gebruiken!

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

8,0
De Samsung - Crystal UHD is een fantastische TV. Ik gebruik de TV om series en films te kijken en ik gebruik deze ook om op te gamen. Tijdens de eerste paar minuten van het gebruiken van de TV viel mij al meteen op dat het beeld buitengewoon goed was en ik wist dat ik vanaf dat punt alleen maar super fijne game ervaringen zal hebben.

Het enige wat ik zou veranderen is de afstandsbediening, ik zou deze zo maken dat ik kan navigeren over het beeldscherm doormiddel van de afstandsbediening te bewegen I.P.V. doormiddel van de knopjes.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Leukegozer 17-05-2021

Handig en mooi beeld

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

10,0
Wat een mogelijkheden heeft deze smart tv!
Zelfs extra janken op Samsung TV
We genieten elke dag van dit apparaat
Minpunten hebben m’n we niet ontdekt
De prijs/ kwaliteit verhouding is orima
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 17-05-2021

Super tv!

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

10,0
Kwaliteit tv is het! Ik merkte het gelijk op. Alsof er een nieuwe wereld open gaat voor me. Ik heb er geen woorden voor
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

dmneding 16-05-2021

Precies wat je mag verwachten

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

10,0
Nieuw aangeschaft na jaren lang plezier te hebben gehad van de vorige Samsung Smart TV. Door eerdere ervaringen geen twijfel gehad over het merk, wel over de grootte. Nu geen dag spijt gehad. Super helder en scherp beeld in een perfect formaat. Staat mooi strak op zijn pootjes en alles behalve een doorn in het oog. Mooi afgewerkt design van buiten en alles wat je mag verwachten qua prestaties. Ik zou hem zeker aanraden.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Wouter77 11-05-2021

Prijs/kwaliteit dik in orde

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

10,0
Erg mooi en groot beeld. Alleen als het beeld een effen kleur heeft zie je dat het niet egaal is, maar het natuurlijk ook geen Qled. Als dit je niet stoort is het verder een prima TV. Wel is het aantal HDMI aansluitingen beperkt. Afhankelijk van je verwachtingen zal deze voldoen of niet. Voor mij is het voldoende.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 11-05-2021

Prachtig toestel

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

10,0
Veel eerder moeten kopen, grote scherm bevalt prima, in combinatie met ons geluidssysteem geweldige kijkervaring
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Tamoeri 09-05-2021

Gewoon goed

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

8,0
Over het algemeen een goede tv. Goed beeld, goed geluid. 1 vd 2 nadelen is dat ik niet weet of ik hem feller in kan stellen om zo de zon overdag minder een probleem te laten zijn. Het andere nadeel is dat ik mijn muziek luister via Deezer van T-mobile. Hier heb ik een premium abonnement namelijk. Echter weigert de Deezer app op de tv te werken, erg jammer.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 07-05-2021

Absolute topper

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

10,0
Deze tv stond naast duurdere modellen in de showroom, maar gaf toch veel mooier beeld en deed qua functies niet onder voor de concurrentie. Samsung laat hiermee zien wat tegenwoordig de standaard is.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Johnbabbel 07-05-2021

Scherp

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

8,0
De kleuren zijn heel levendig en mooi van kleur. Vooral de mogelijkheid om met de instellingen te spelen maakt dat een ieder zijn/haar gewenste beeld kan maken. Ook het geluid voldoet . Wel rekening houden met de helderheid ivm de kans op vlekken bij een witte achtergrond. Het beeld is echt heel mooi en zuiver om naar te kijken.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews