Samsung UE50TU7020W - Reviews

Bekijk 29 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

10,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 28-09-2020

Fantastisch mooi beeld.

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

10,0
Mijn vorige 2 televisies ook van SAMSUNG die nog steeds worden gebruikt in andere kamers, eentje van 2003 en een van 2013 die het nog uitstekend doen.
Maar dit is echt een super beeldkwaliteit t.o.v. de vorige televisies.
Echt heel erg tevreden,.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Jim 09-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastich beeld, fijn product.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

10,0
Onlangs aangeschaft en opgehangen met een Vogel muurbeugel. Fantastisch beeld en in combinatie met een Denon netwerkversterker geweldig geluid. Door de connectie met een HDMI-kabel "springt" de versterker meteen aan/uit via dezelfde afstandsbediening van deze TV, evenals het volume. Deze combinatie maakt het voor mij (ondanks Corona) prettig om thuis te blijven en donkere avonden amusant te vullen. Prettig en niet onbelangrijk feature is de ondersteuning van Apple Airplay 2. Kortom top aankoop en zeer aan te bevelen.

Pluspunten

  • Beeld
  • Vormgeving
  • Ondersteuning met Apple Airplay 2
  • HDMI ondersteuning met netwerkversterker

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wim 08-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer mooie TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

10,0
Geweldige TV met super mooi beeld. Heel gemakkelijk met installeren en zeer gebruiksvriendelijk.
Top produkt.

Pluspunten

  • Mooie kleuren
  • Goedkoop
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel40Alblas 05-01-2021

Geweldige ervaring

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

10,0
Wat een geweldige nieuwe ervaring.
Hiervoor een ander merk tv maar dat is duidelijk niet zo scherp als de Samsung die ik nu heb. Dit overtreft alle verwachtingen. Beeld is ontzettend scherp en het geluid wat deze Samsung produceert is een presentatie op zich. Deze Smart tv heeft veel functies en diverse apps zijn al geïnstalleerd. Ook de bezorging en het instaleren ging super. De smart tv zocht automatisch contact met mijn Samung telefoon en haalde zo alle gegevens makkelijk op. Al met al zeker een aanrader en een hele mooie kijk ervaring!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Atacan 06-12-2020

Terrible Black Uniformity

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

2,0
I recently bought a 75'' version of this TV. Unfortunately it's black uniformity is terrible. You can notice some big spots while watching pure black scenes.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 10-03-2021

Fijne tv

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

10,0
Fijne tv, die alle functies beschikt die je op een tv wilt hebben. Goed beeld. Goede prijs/kwaliteit verhouding
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 27-06-2021

Kwaliteit en scherpte is hardstikke goed

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

6,0
Een geweldig TV met een scherpbeeld en goede beeld kwaliteit, toch enkele problemen mee gehad met internet/netwerk op dit product verder perfecte TV
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Wessel05 28-05-2021

Top Tv

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

10,0
Mooi groot en helder beeld om lekker op te gamen, netflix makkelijk op te starten en nooit problemen
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

BartDoets 15-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima TV, maar....

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE55TU7090S 2020

Algemene score

7,0
Een prima TV, die ik iedereen zou kunnen aanraden. Behalve dan dat ik me er geen rekenschap van had gegeven dat 2 HDMI poorten eigenlijk te weinig is. 1 ingang voor de KPN settopbox en 1 voor de tegelijk gekochte soundbar... en nou nog ergens de blueray DVD speler aansluiten, hoe dan?
Dat was een heel gepuzzel. De soundbar kan ik ook optisch aansluiten, maar dan werkte het niet helemaal lekker; de soundbar gaat bijv. niet vanzelf naar de goede modus, via HDMI wél (misschien ga ik dat toch nóg een keer proberen.) Uiteindelijk heb ik een extra HDMI switch gekocht, hup nog eens 50 euro, maar nu blijkt dat die switch zijn eigen voeding heeft, en ook een afstandsbediening; zet ik de switch uit, dan werkt niks meer. Dat hadden ze er in de winkel, waar ik TV en soundbar tegelijk kocht, wel eens bij kunnen zeggen. Er liggen nu 5 afstandsbedieningen op tafel en dat vind ik eigenlijk maar niks.
Meneer Samsung, 2 HDMI poorten is niet voldoende!

Pluspunten

  • Goed beeld
  • goede bediening

Minpunten

  • Slechts 2 HDMI ingangen
  • communicatie via optisch niet goed

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende
Goed
Goed
Voldoende
BartDoets 19-07-2021

Inmiddels -na een week regelmatig pielen- lijkt het er op dat het me is gelukt om alles aan te sluiten zónder de los gekochte HDMI switch, audio gaat via een optische kabel van de TV naar de soundbar. Het DVD geluid lijkt alleen niet 100% synchroon, maar ik moet nog uitvogelen of ik dat beter kan krijgen of dat het misschien afhankelijk is van een specifieke DVD. Voorlopig ben ik al heel blij dat ik niet met 5 remote controls hoef te goochelen. Ik raad iedereen aan om geen TV te kopen met maar 2 HDMI ingangen.

Reageer

Bruukse1983 30-06-2021

De tv valt toch wel tegen.

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

2,0
Ik vind de tv tegenvallen omdat er maar 2 HDMI aansluiting in zitten. Veder ik het beeld nog wel tegen vallen
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Keizer995 30-06-2021

Top tv

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

8,0
Tv is bijna prefect. 75 inch is groot genoeg. Kleuren zijn goed. Het enigste wat je mist zijn een paar extra hdmi ingangen. Deze heeft er 2 en dat is echt te weinig voor deze tijd waarin alles werkt met hdmi.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 28-06-2021

Prachtig beeld

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

10,0
Prachtig beeld en makkelijk in te stellen!
Er zijn veel mogelijkheden!
Prijs in verhouding tot product.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Wuppie75 25-06-2021

Beste koop ooit

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

8,0
Perfecte maat tv voor op een normale afstand te kunnen kijken. Reageert snel en is makkelijk te installeren.
Veel opslag mogelijkheden en een perfect geluid.
Een aanrader voor iedere woonkamer
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 24-06-2021

Top tv

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

10,0
Sinds de eerste seconde na aansluiten hebben wij super veel plezier van deze top tv. Prijs kwaliteit verhouding is echt geweldig. Wij willen niet meer anders!!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Ruud1965 23-06-2021

Super mooi beeld

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

10,0
Super mooi beeld voor 75 inch, makkelijk te bedienen. Geen geslijm echt een mooie televisie super tevreden mee.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Joey27 23-06-2021

Geweldige tv

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

8,0
Super fijne tv, geluid is top voor als je geen surround setje hebt. Beeld kwaliteit is onwijs goed. Mis alleen een extra HDMI poortje deze tv heeft er maar 2 en 3 zou toch echt handiger zijn.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 23-06-2021

Mooi scherp beeld en tv heeft een mooi design

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

10,0
Tv heeft een mooi design en past goed in een strak interieur. Het beeld is mooi scherp en goed zichtbaar van dichtbij en veraf
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 20-06-2021

Super tv

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

10,0
Super fijne en gemaksvriendelijke tv alles wat nodig is zit er op en werkt perfect! Mooi beeld en geluid super prijs kwaliteit verhouding.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Jessy93 13-06-2021

Mooie tv

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

6,0
Mooie tv maar kan helaas na 10 dagen geen apps meer openen. Moet elke keer alle instellingmen terugzetten naar fabrieksinstellingen en dan kan ik 1 dag netflix en videoland openen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Sugamilk1986 10-06-2021

Prima TV, voor een prima prijs!

Geschreven voor: Samsung UE50TU7020W

Algemene score

10,0
Erg tevreden met mijn Samsung tv. Vriendelijk in gebruik, goede beeldkwaliteit. Bluetooth werkt ook super.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews