Profoon TX-325 - Reviews

Specificaties
Antwoordapparaat
Nee
Nummerherkenning
Ja
Display
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

earlsr 08-05-2017 Product paar maanden in bezit

Mooi vormgegeven tafelmodel telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een mooi vormgegeven tafelmodel toestel voor een schappelijke prijs. Naam en nummerherkenning en gemiste oproepen terug te kijken.

Pluspunten

  • geen adapter nodig
  • gemiste oproepen teruglezen
  • naam-nummerherkenning
  • leuk model

Minpunten

  • geen verlicht venster

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Antoine 20-03-2017 Product half jaar of langer in bezit

Goed toestel voor een lage prijs!

Algemene score

8,0
Mooie vormgeving en makkelijk in gebruik plus veel mogelijkheden voor zo een lage prijs! Een keer viel wel het display weg, maar de winkel waar wij hem gekocht hadden deed hier totaal niet moeilijk over en gaf ons zo een ander toestel. Het toestel hebben we nu zo twee jaar in bezit en daar hij ons goed bevalt er vandaag nog één bij gekocht voor de slaapkamer.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Wim 05-03-2017 Product paar dagen in bezit

Strak en helder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een strak vormgegeven telefoon. Door de tafelstandaard staat hij iets schuin, zodat je vanuit je bureaustoel makkelijk op het scherm kunt kijken wie er belt. Grote toetsen, groot geheugen voor 100+ nummer. Geen adapter nodig. Eenvoudig te programmeren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald Veenstra 30-01-2017 Product paar dagen in bezit

Duidelijke groot scherm met goede informatie.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Groot scherm, grote toetsen, duidelijke beltoon in 3 sterktes, bediening is makkelijk, groot telefoonboek en 4 directe nummers. de prijs ik ook goed.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Geen stroom adaptor en baterijen nodig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Willems ACHS. 04-01-2017 Product paar dagen in bezit

groot en duidelijke display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
leuk en handig bureau telefoontoestel, met veel mogelijkheden goed geluid en duidelijk hoorbare bel en ook nog gunstig geprijsd.

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • zeer gunstig geprijst

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ConTraLog 22-12-2016 Product paar dagen in bezit

Uitstekende prijs-kwaliteit.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gemakkelijke en snelle programmatiemogelijkheden.Grote geheugencapaciteit (116 nummers) en nummers eenvoudig op te roepen met beginletters van naam. Zeer geschikt en voorzien voor gebruik met analoge telefooncentrale (doorverbind- en pauzetoets).
Uitstekende prijs-kwaliteit. Helemaal volgens specificaties en verwachtingen.

Pluspunten

  • Duidelijke en volledige gebruiksaanwijzing.
  • Gemakkelijke programmatie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Van Wessel 20-11-2016 Product paar dagen in bezit

Goede kwalitieit telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Duidelijke telefoon met nummerherkenning en zeer makkelijk in gebruik en mogelijkheid tot opslaan van 140 telefoonnummers super makkelijk en handig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kris & Cathy 08-11-2016 Product paar weken in bezit

Klassiek design

Algemene score

8,0
De vaste telefoontoestellen gaan stilaan uit de markt, je vind meer en meer looptelefoons.
Wij zochten en vonden dit basistoestel met een klassiek design en met een zeer goede verhouding prijs/kwaliteit !

Pluspunten

  • groot geheugen (116 items)
  • grote toetsen
  • gemakkelijk in gebruik
  • garantie van 2 jaar, uitbreidbaar
  • eerlijke prijs

Minpunten

  • het belsignaal is niet vrij te kiezen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer