Profoon PDX-6520 - Reviews

Laagste prijzen -3% prijsdaling
Specificaties
Antwoordapparaat
Nee
Nummerherkenning
Ja
Aantal handsets
2
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

PhD 18-02-2017

Groot scherm, kleine letters

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij vinden de tekst niet goed leesbaar anders is dat een goed product met vele mogelijkheden, de tweede toestel werk perfect samen. Het is makkelijk om interne te bellen naar elkaar.

Minpunten

  • Leesbaarheid op scherm

Reageer

moeilijk te lezen displai 24-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

scherm moeilijk leesbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De telefoons zijn prachtig mooie grote letters daarom deze ook genomen wij zijn er ook content mee groeten van tevreden mensen

Minpunten

  • scherm

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Demeyere Philippe 28-10-2016
  • Product paar weken in bezit

Groot scherm maar niet goed leesbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Een goede toestel voor zijn prijs maar te dunne letters op het scherm in contrario met de grote cijfers op klavier is voor mij de meest lastige.

Pluspunten

  • Groote cijfers op klavier
  • Prijs
  • 50 nummer in geheugen, elke
  • Bellen van toestel naar toestel Interne
  • 50 m int en 300m externe bereikbaar

Minpunten

  • Nummers moeten alphabetische doorlopen
  • Dunne letters op scherm

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Marlou 18-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fuctioneel

Algemene score

8,5
De handsets zijn goed te programmeren, makkelijke bediening. Gericht op de toekomst (grote toetsen). Kortom: was een goede koop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Martin 16-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie telefoon

Algemene score

9,8
Deze telefoon heeft naast veel gebruiksgemakken maar heeft ook een groot voordeel voor senioren n.l. wat grotere toetsen. Je kunt handsfree telefoneren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ri 25-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Voldoende functies, maar mis vlakke onderkant.

Algemene score

7,0
Makkelijke telefoon, met genoeg mogelijkheden voor ons. De onderkant van de telefoon zou echter vlak moeten zijn, zodat de telefoon rechtop neer te zetten is zonder oplader.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

peter 02-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Deze telefoon voor mij moeder van 75 gekocht en deze is voor haar makkelijk in gebruik.
heb de telefoonnummers in het telefoonboek gezet nu kan ze mij bellen met 2 drukken op de knoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton 27-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,5
Nadat mijn vorige set de dienst begon te weigeren ben ik overgegaan tot de aanschaf vam de nieuwe Profoon set. Deze heb ik nu enkele dagen in mijn bezit. Het ingebruiknemen ging vlekkeloos. Geluid is wat ik ervan verwacht had. Daar ik deze telefoon naast een smartphone gebruik maak ik er meestal alleen gebruik van als ik gebeld wordt door iemand met ook een vaste telefoon aansluiting. Tot nu toe zijn we hier tevreden mee.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer