Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock - Reviews

Best Reviewed mrt 2019 Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock
Best Reviewed - maart 2019
Specificaties
Inhoud
1 liter
Continu navulbaar
Ja
Gebruiksklaar in
2 min.
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 335 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anne Marie 13-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima strijkmachine overtreft mijn verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

9,0
Deze machine heeft een goede vormgeving. Vrij compact dus goed op te bergen. Vergeleken met mijn vorige stoomstrijker is deze zeer snel op temperatuur en ook tussentijds water kunnen bijvullen is een enorme verbetering. Dus niet meer wachten op afkoelen (stoomdruk laten wegvallen) alvorens bij te vullen. Ook constant het waterniveau zien is erg nuttig. Het ontbreken van een temperatuurinstelling is even wennen maar wel een fantastische uitvinding. Nooit meer rekening houden met de te strijken stof (temperatuur) maar gewoon van de stapel pakken en doorgaan. De oplopende ronde zool aan de achterzijde werkt zeer prettig. Je kunt gewoon achteruit strijken zonder haperen en maait geen knopjes meer af. Kortom een apparaat met een ongekend gebruiksgemak. Voor mij een topper.

Pluspunten

  • Zeer snel op temperatuur
  • Tussentijds waterbijvullen zonder onderbreking

Minpunten

  • niet ontdekt
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
M 05-01-2019

Goede middag,
Ik ben van plan de Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock stoomgenerator aan te schaffen en zie dat u deze reeds een jaar in bezit heeft. Kunt u aangeven of u hier nog steeds positief over bent of zijn er in het afgelopen jaar mankementen ontstaan. Onze tefal express compact is na 3 jaar gaan lekken en niet meer te repareren en willen nu graag meer zekerheid.
mvg Maria Janssen

Reageer

John 25-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebogen zoolplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

9,0
We hebben voor de Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock gekozen om de vele positieve reviews en de verlengde garantie (2+2 jaar). Dit is onze eerste Braun, de vorige twee (andere merken/concurrenten) gingen na ruim 2 jaar al kapot. Na het lezen van de vele positieve reviews en de prijs/kwaliteit verhouding hebben we hier een heel goed gevoel bij.

Pluspunten

  • Gebogen zoolplaat
  • Makkelijk over knopen
  • 6 Bar druk
  • Easy Lock
  • Niet in te stellen (automatisch)

Minpunten

  • Nog niet ondekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bertus Plomp 10-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne strijkmachine! Had ik eerder moeten kopen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

9,0
Product gekocht omdat ik mij irriteerde aan het resultaat en de strijk-tijd van het strijken van mijn overhemden voor mijn werk met een stoomstrijkijzer. Deze stoomgenerator voldoet aan al mijn verwachtingen! Ben zeer tevreden over het resultaat en het apparaat.

Pluspunten

  • Goed resultaat
  • Fijn in gebruik

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nitta 07-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stoomstrijkijzer Braun

Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

10,0
ik vind het een geweldige stoomstrijkijzer die voldoet aan alle punten .
met 2 min kun je strijken en er is volop stoom ook voor een pantalon die je alleen wilt persen zit er een aparte knop op.

Pluspunten

  • super stoomstrijkijzer licht in gebruik
  • geeft veel stoom
  • past uit zich zelf de temp aan voor de stoffen
  • fijn een extra knop voor stomen van bv pantalon
  • is de prijs wel waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N.v d Vleuten 05-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede stoom

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

10,0
De strijkijzer strijkt goed. De stevige kreukels strijk je met gemak eruit. T apparaat is een lichtgewicht. Ideaal voor klanten met gezondheidsproblemen met de handen. En is snel klaar met t opwarmen van de stoom

Pluspunten

  • Lichtgewicht
  • Snel gebruiksklaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rita Wagenmakers 04-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving, ligt prettig in de hand

Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

9,0
Het product sprak me aan vanwege de vorm kleur en het gemak. Daarbij is het ook geruststellend dat Braun 4 jaar garantie geeft, waardoor je van verzekerd bent dat er kwaliteit zou moeten worden geleverd.

Pluspunten

  • gemak
  • veiligheid

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Huizen 19-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Redelijk compact, grote watertank

Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

9,0
Ik heb het gisteren gekocht en vandaag gebruikt, erg snel warm en fijn dat ie automatisch uitgaat als je even niet aan het strijken bent.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Grote watertank

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Karin 02-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strijkt gemakkelijk, voldoende stoomafgifte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

8,0
, strijkt goed, voldoende stoomafgifte dus zga geen kreukels meer. Ligt bij hrt strijken ook makkelijk in de hand. Reservoir is goed te vullen.

Pluspunten

  • Goede stoomafgifte
  • Makkelijk in de hand

Minpunten

  • Tot nu toe geen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jack Hamacher 20-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stoomgenerator Braun

Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

8,0
Strijkprestaties uitstekend. Strijkijzer niet te zwaar, ligt goed in de hand. Eenvoudige bediening. Automatische temperatuurinstelling is een pluspunt
Minpuntjes: opbergen snoer is niet mogelijk en de watertank is niet afneembaar (moet na elke strijkbeurt leeggemaakt worden)

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening. Ligt goed in de hand
  • Automatische temperatuurinstelling is een pluspunt

Minpunten

  • Opbergen snoeren is niet mogelijk
  • Watertank niet afneembaar Vullen/legen lastig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AdriaanH 04-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima prestatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

9,0
Strijkt prima, met voldoende stoom-productie. Water bijvullen gaat gemakkelijk via de grote klep. Ook achteruit strijken gaat prima!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ron 04-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

top strijk apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

9,0
Strijken met ruim stoom. In een mum van tijd overhemden gestreken met een extra dot stoom. Werkt heerlijk. Strijken is nu een lekker klusje geworden.

Pluspunten

  • Prima kwaliteit

Minpunten

  • kabel met basis had wat langer gemogen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 03-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel stoom

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

9,0
Zwaar apparaat. Veel stoom. Makkelijk dat je het apparaat op de strijkplank kan laten staan. Had eerder een philips maar deze was met een jaar kapot. Nu eens een Braun proberen welke hopelijk langer mee gaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anna 29-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handzaam strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

8,0
Het strijken gaat vlot, het stoomt goed maar je moet er ook goed op letten dat je het water regelmatig bijvult bij veel strijk.

Pluspunten

  • je kunt alle stoffen zonder uitzoeken strijken

Minpunten

  • Zelf geen temperatuur instellen.
  • Toch niet zo heet voor linnen?

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

mada 28-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

good, recomend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

10,0
I needed something with big steam pressure. this is perfect. I already forgot turn it off, so i had to chance check safety off. It is working :D (i hope that you have better memory than me)

Pluspunten

  • safety, automatick swich off

Minpunten

  • i cannot take water container out

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart!! 27-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stoom strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

8,0
Heel fijn stoomstrijkijzer. erg gemakkelijk in gebruik en licht in gewicht.Het geld zeker meer dan waard.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Beukema 26-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun 1S5043WH

Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

9,0
Gisteren gekocht nog niet veel mee gestreken, maar tot nog toe met gebruiksaanwijzing in de hand gaat het prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Visser 26-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strijken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

8,0
Prachtig fijn apparaat. Was zo klaar met de strijk. Is ook snel opgewarmd. Ik raad dit apparaat zeer zeker aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilona 24-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke en fijne stoomgenerator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

8,0
Een krachtige en makkelijk bedienbare stoomgenerator. De stoomgenerator is eenvoudig in gebruik en werkt zeer goed. Hij stoomt krachtig waardoor de was snel en echt goed gestreken wordt. Onze vorige stoomgenerator (Tefal) werkte beduidend minder goed waardoor bijvoorbeeld blouses altijd nog wat kreukelig waren. Dit strijkijzer strijkt snel en goed.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Makkelijk in gebruik; eenvoudige handleiding
  • Veilig opbergen door easy lock
  • Snel startklaar
  • Strijkt goed

Minpunten

  • Vrij kort snoer
  • Bijvullen tijdens strijken niet mogelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Truus 23-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima resultaat, voldoet geheel aan mijn verwachtingen

Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

9,0
Eenvoudig in gebruik, groot reservoir en een perfect resultaat/ Ik gebruik de generator onder andere voor het strijken van tafelkleden van een restaurant en dat gaat als een tierelier.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • Licht gewicht

Minpunten

  • Je kunt het reservoir niet afnemen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

W. v P. 19-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Naar mijn mening nu al beter dan mijn vorige Tefal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

9,0
Na 2 jaar was mijn Tefal al kapot, deze werkt nog beter en is lichter in gebruik.
Overhemden is nu nog makkelijker

Pluspunten

  • gewicht
  • nog beter strijken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews