Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock - Reviews

Best Reviewed jul 2018 Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock
Best Reviewed juli 2018
Specificaties
Inhoud
1 liter
Continu navulbaar
Ja
Gebruiksklaar in
2 min.

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 192 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anne Marie 13-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima strijkmachine overtreft mijn verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze machine heeft een goede vormgeving. Vrij compact dus goed op te bergen. Vergeleken met mijn vorige stoomstrijker is deze zeer snel op temperatuur en ook tussentijds water kunnen bijvullen is een enorme verbetering. Dus niet meer wachten op afkoelen (stoomdruk laten wegvallen) alvorens bij te vullen. Ook constant het waterniveau zien is erg nuttig. Het ontbreken van een temperatuurinstelling is even wennen maar wel een fantastische uitvinding. Nooit meer rekening houden met de te strijken stof (temperatuur) maar gewoon van de stapel pakken en doorgaan. De oplopende ronde zool aan de achterzijde werkt zeer prettig. Je kunt gewoon achteruit strijken zonder haperen en maait geen knopjes meer af. Kortom een apparaat met een ongekend gebruiksgemak. Voor mij een topper.

Pluspunten

  • Zeer snel op temperatuur
  • Tussentijds waterbijvullen zonder onderbreking

Minpunten

  • niet ontdekt
  • Geen
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John 25-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebogen zoolplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben voor de Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock gekozen om de vele positieve reviews en de verlengde garantie (2+2 jaar). Dit is onze eerste Braun, de vorige twee (andere merken/concurrenten) gingen na ruim 2 jaar al kapot. Na het lezen van de vele positieve reviews en de prijs/kwaliteit verhouding hebben we hier een heel goed gevoel bij.

Pluspunten

  • Gebogen zoolplaat
  • Makkelijk over knopen
  • 6 Bar druk
  • Easy Lock
  • Niet in te stellen (automatisch)

Minpunten

  • Nog niet ondekt
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bertus Plomp 10-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne strijkmachine! Had ik eerder moeten kopen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Product gekocht omdat ik mij irriteerde aan het resultaat en de strijk-tijd van het strijken van mijn overhemden voor mijn werk met een stoomstrijkijzer. Deze stoomgenerator voldoet aan al mijn verwachtingen! Ben zeer tevreden over het resultaat en het apparaat.

Pluspunten

  • Goed resultaat
  • Fijn in gebruik

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nitta 07-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stoomstrijkijzer Braun

Algemene score

10,0
ik vind het een geweldige stoomstrijkijzer die voldoet aan alle punten .
met 2 min kun je strijken en er is volop stoom ook voor een pantalon die je alleen wilt persen zit er een aparte knop op.

Pluspunten

  • super stoomstrijkijzer licht in gebruik
  • geeft veel stoom
  • past uit zich zelf de temp aan voor de stoffen
  • fijn een extra knop voor stomen van bv pantalon
  • is de prijs wel waard
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N.v d Vleuten 05-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede stoom

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De strijkijzer strijkt goed. De stevige kreukels strijk je met gemak eruit. T apparaat is een lichtgewicht. Ideaal voor klanten met gezondheidsproblemen met de handen. En is snel klaar met t opwarmen van de stoom

Pluspunten

  • Lichtgewicht
  • Snel gebruiksklaar
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rita Wagenmakers 04-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving, ligt prettig in de hand

Algemene score

9,0
Het product sprak me aan vanwege de vorm kleur en het gemak. Daarbij is het ook geruststellend dat Braun 4 jaar garantie geeft, waardoor je van verzekerd bent dat er kwaliteit zou moeten worden geleverd.

Pluspunten

  • gemak
  • veiligheid

Minpunten

  • nog niet gevonden
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Huizen 19-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Redelijk compact, grote watertank

Algemene score

9,0
Ik heb het gisteren gekocht en vandaag gebruikt, erg snel warm en fijn dat ie automatisch uitgaat als je even niet aan het strijken bent.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Grote watertank

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Karin 02-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strijkt gemakkelijk, voldoende stoomafgifte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
, strijkt goed, voldoende stoomafgifte dus zga geen kreukels meer. Ligt bij hrt strijken ook makkelijk in de hand. Reservoir is goed te vullen.

Pluspunten

  • Goede stoomafgifte
  • Makkelijk in de hand

Minpunten

  • Tot nu toe geen
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Patrick 17-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede reviews

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze stoomgenerator kreeg zeer goede recensies hierdoor overtuigd dat dit een goede keuze voor onze nieuwe stoomgenerator moet zijn en daarom besteld. Eerste indruk is goed. Goede degelijke bouw toch licht en vooral compacte benodigde opbergruimte vallen meteen op. Verdere ervaring moet nog worden opgedaan

Pluspunten

  • Degelijke bouw
  • Licht
  • compact

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Trees 16-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handzaam apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze stoomgenerator nu enkele weken in gebruik en ik ben er zeer tevreden over. Compact, handzaam, grote stoomproduktie, weinig lawaai, strijkt perfect.

Pluspunten

  • Compact
  • Weinig lawaai

Minpunten

  • Omslachtige ontkalkingsprocedure
  • Geen mogelijkheid voor kabelopberging
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Louis 16-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed model

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Licht goed in de hand makkelijk mee te strijken past mooi op de strijkplank licht in gewicht eenvoudig te bedienen mooi uiterlijk

Pluspunten

  • licht hanteerbaar

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Annemie Aarts 15-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne stoomgenerator

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Geen temperatuurinstelling. Strijkijzer ligt heel licht in de hand. Is snel op temperatuur. Gaat automatisch uit als je even niet aan het strijken bent.
Jammer dat er geen maatbeker bij zit om het reservoir te vullen omdat je het reservoir niet uit het apparaat kan halen.

Pluspunten

  • geen temperatuurinstelling
  • strijkijzer is heel licht

Minpunten

  • geen maatbeker
  • geen loskoppelend reservoir
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 13-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzaam

Algemene score

8,0
Is erg handig geen knopjes waar je aan moet draaien strijk alles goed glad en dat met een temperatuur

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • opening voor het bijvullen is groot
  • en je kan gelijk doorgaan

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jet 11-08-2018
  • Product gekocht

Mooi product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede reviews. Via een wehkamp is het makkelijk en snel kopen. Snel in huis. Braun wordt als zeer goed omschreven.
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Reageer

A.J.H. 11-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun stoomstrijkijzer 5 serie

Algemene score

8,0
Licht gewicht, makkelijk bijvullen, veel stoomafgifte, temperatuur hoeft niet bijgesteld tijdens gebruik. Goede resultaten in tests, goede prijs / kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • licht,
  • gaat uit indien niet gebruikt
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Luc 10-08-2018
  • Product gekocht

sterke stoomstoot

Algemene score

8,0
Ik heb nog meer apparaten van Braun en die werken prima, ging eigenlijk voor een tefal stoomstrijkijzer maar het werd toch de Braun.

Pluspunten

  • Sterke stoomstoot
  • Smalle strijkzool
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

luijk818 09-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer praktisch en veel stiller dan mijn vorige stoomstrijkijzer. Wel jammer dat er geen schenkbeker/maatbeker bij zit omdat je de waterunit niet uit het apparaat kan halen.
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

van der Ploeg 09-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

licht en handzaam in gebruik

Algemene score

9,0
betrouwbaar merk en top aanbieding
goede voorlichting in de winkel bij BCC gekregen en nog een gratis strijkplank ook
.

Pluspunten

  • werkt prima
  • goed resutaat

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smit 08-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede stoomgenerator

Algemene score

8,0
Maakt het strijken weer een stuk leuker. Mijn vorige was kapot en meteen weer een nieuwe gekocht. Helemaal blij mee. Kan niet meer zonder

Pluspunten

  • Handig in gebruikt

Minpunten

  • Uiterlijk niet heel mooi
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Edith 07-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk te verplaatsen, makkelijk water bij te vullen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat ik het easy lock systeem gemakkelijk, ivm verplaatsen van het strijkijzer. Gemakkelijk bij vullen water en schoonmaken.
Stoomstoot 6 bar.
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews