Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock - Reviews

Best Reviewed apr 2017 Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock
Best Reviewed april 2017
Specificaties
Inhoud
1 liter
Continu navulbaar
Ja
Gebruiksklaar in
2 min.
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 52 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Carolien 07-05-2017 Product paar dagen in bezit

Lichtgewicht en uitstekende strijkzool

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat de strijkbout licht is. Het materiaal is kwalitatief vele malen beter dan andere merken.

Pluspunten

  • Lichtgewicht strijkbout
  • Compact om op te bergen
  • Geen temperatuurinstelling

Minpunten

  • Snoer kan niet opgeborgen worden
  • Waterreservoir is niet afneembaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

van Peer 07-05-2017 Product paar dagen in bezit

Hartstikke makkelijk, apparaat regelt zelf temperatuur

Algemene score

8,0
Nooit te heet of te koud altijd de juiste temperatuur met dit strijkijzer.
Kunt gewoon kraanwater gebruiken en geen aparte kalkfilters nodig.
Super handig!

Pluspunten

  • zelfregelende temperatuur
  • geen aparte kalkfilters

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nicole 07-05-2017 Product paar dagen in bezit

Stoomfgenerator Braun IS 5043 WH

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nog weinig ervaring. Eerste keer strijken was top. Wacht af wat de toekomst nog gaat brengen. Nadeel geen afneembaar waterreservoir

Pluspunten

  • Lichtgewicht ijzer
  • compacte uitvoering

Minpunten

  • geen los waterreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Sjoorda 05-05-2017 Product paar dagen in bezit

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede vormgeving, strijkt gemakkelijk. Veilig afzetplateau en strijkijzer ligt prettig in de hand. Verder nog geen mening,te kort in bezit.

Pluspunten

  • Goede vormgeving

Minpunten

  • Liever in 1 kleur,lila niet mooi

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

An 05-05-2017 Product paar dagen in bezit

Handig in gebruik.

Algemene score

9,0
Handig in gebruik. Ligt goed in de hand. Duidelijke beschrijving. Strijkvlak is glad en door aflopende rand fijn om mee te werken.

Pluspunten

  • ligt prettig in de hand
  • krachtige stoom

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Corrie Arends 04-05-2017 Product paar dagen in bezit

Stoomgenerator

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede strijkresultaten, uitstekende stoomdruk, prima extra stoomstoot bij hardnekkige vouwen. Bijvullen zonder apparaat eerst af te laten koelen

Pluspunten

  • Stoomdruk
  • extra stoomstoot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Susanne 03-05-2017 Product paar weken in bezit

super blij

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat ik niet de temperatuur zelf wilde regelen - veilig voor alle stoffen en omdat het een grote watertank van 1,4l heeft. Prijs is relatief hoog maar ik ben echt super blij met de Stoomgenerator!

Pluspunten

  • Gewicht
  • Compact

Minpunten

  • maakt nogal veel lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samantha 28-04-2017 Product paar dagen in bezit

Goed strijkapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Goede prijs voor een goed werkend strijkapparaat.
Strijkt zeer glad. Slaat automatisch af na 10 minuten, fijn als je hem perongeluk vergeten bent

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Christine 24-04-2017 Product paar dagen in bezit

Braun CareStyle 5 Stoom strijkijzer

Algemene score

9,0
Een goede strijkijzer die volledig voldoet.
Hiervoor drie keer een Tefal gehad met na een paar jaar al verschillende problemen.
Nu voor deze Braun gekozen vanwege de goede recensies en de goede features.
Misschien nog te vroeg om het goed te beoordelen maar tot nu toe goed.
Enige kleine minpuntje is... dat het gat om water toe te voegen een beetje onhandig is om met de Philips Iron Care water filter bij te vullen.
Verbeterpuntje.

Pluspunten

  • Strijkt makkelijk en glad
  • Licht en makkelijk hanteerbaar.

Minpunten

  • Het water bijvullen.Misschien kwestie van wennen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eleni 20-04-2017 Product paar dagen in bezit

Strijkijzer Braum

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Net gekocht, 1 x gestreken. Strijkt minder zwaar dan de tefal die ik hiervoor had. Hopelijk gaat deze niet lekken.

Pluspunten

  • licht van gewicht
  • compact

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jasper 20-04-2017 Product paar dagen in bezit

Braun Carestyle

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vervanging van de oude stoomstrijkijzer dit is gewoon beter en simpeler in gebruik en sneller de overhemden strijken

Pluspunten

  • stoom capaciteit
  • licht in gebruik

Minpunten

  • kan is niet afneembaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ral 18-04-2017 Product paar dagen in bezit

super stoomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
het is een heel fijn strijkijzer met goede stoomkracht. Goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een duidelijke handleiding.

Pluspunten

  • goede stoomkracht
  • makkelijk hanteerbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marc 17-04-2017 Product paar dagen in bezit

Gemak dient de mens!

Algemene score

9,0
Eerst geloof je het niet, maar het is echt waar en het werkt ook nog. Geen temperatuurinstelling meer. Eenvoudiger kan het niet. En bovendien, daar gaat het natuurlijk om, prima strijkresultaten.

Pluspunten

  • Gemakkeleijke bediening
  • Geen temperatuurinstelling
  • Mooie vormgeving
  • Gewicht

Minpunten

  • Geen mogelijkheid om snoer op te bergen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nelleke 17-04-2017 Product paar dagen in bezit

Zeer gebruiksvriendelijk

Algemene score

9,0
Compact met toch ruim reservoir. Doseert zelf de stoomtoevoer. Zeer gebruiksvriendelijk. Niet goedkoop, wel een goede koop.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Ruim reservoir
  • Stoom dosering automatisch

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Koehl 15-04-2017 Product paar dagen in bezit

Braun IS5043 ironing system

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik hoef geen temperatuur meer in te stellen.
Het strijkt een stuk beter dan mijn oude stoomstrijkijzer.
Het scheelt een hoop tijd en energie.

Pluspunten

  • Scheelt energie
  • Scheelt tijd

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vera 05-04-2017 Product paar dagen in bezit

Werkt heel goed

Algemene score

8,0
Ik heb de eerste grote strijk gedaan. Met heel weinig kracht streek ik alles zo glad. Het strijkijzer gleed echt heel makkelijk over de stof en door het puntje kon ik ook heel goed rondom knoopjes de plooitjes wegstruiken

Minpunten

  • geen voorziening om snoeren weg te vouwen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. de Rijk 04-04-2017 Product paar dagen in bezit

stoomgenerator IS5043

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima apparaat voor zover ik dit na enkele dagen kan beoordelen. Was snel gestreken. Wel even wennen dat de strijkbout aan de generator vastzit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Noël 27-03-2017 Product paar dagen in bezit

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer mooi uitgevoerd apparaat, werkt effectief.
Strijk-prestaties zijn erg goed.
Ik raad dit product zeker aan, indien een oud apparaat is versleten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaver 24-11-2016 Product paar maanden in bezit

Handig model en een prima strijkresultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie en handige strijkijzer met een heel goed strijk resultaat met een goede stoomopbrengst. Erg handig bij het opfrissen van uw kleding.
Ik ben zeer tevreden met de aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shosho 18-11-2016

functionnert goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
dit product is goed werkende stoomstrijksysteem. en ik heb dit product gekozen omdat, ik ervaring heb met Braun producten. en t' product werkt zoals verwacht.
en qua prijs is het een goeie deal.

Reageer

Toon meer reviews