Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock - Reviews

Best Reviewed jul 2018 Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock
Best Reviewed - juli 2018
Specificaties
Inhoud
1 liter
Continu navulbaar
Ja
Gebruiksklaar in
2 min.

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 224 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anne Marie 13-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima strijkmachine overtreft mijn verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze machine heeft een goede vormgeving. Vrij compact dus goed op te bergen. Vergeleken met mijn vorige stoomstrijker is deze zeer snel op temperatuur en ook tussentijds water kunnen bijvullen is een enorme verbetering. Dus niet meer wachten op afkoelen (stoomdruk laten wegvallen) alvorens bij te vullen. Ook constant het waterniveau zien is erg nuttig. Het ontbreken van een temperatuurinstelling is even wennen maar wel een fantastische uitvinding. Nooit meer rekening houden met de te strijken stof (temperatuur) maar gewoon van de stapel pakken en doorgaan. De oplopende ronde zool aan de achterzijde werkt zeer prettig. Je kunt gewoon achteruit strijken zonder haperen en maait geen knopjes meer af. Kortom een apparaat met een ongekend gebruiksgemak. Voor mij een topper.

Pluspunten

  • Zeer snel op temperatuur
  • Tussentijds waterbijvullen zonder onderbreking

Minpunten

  • niet ontdekt
  • Geen
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John 25-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebogen zoolplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben voor de Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock gekozen om de vele positieve reviews en de verlengde garantie (2+2 jaar). Dit is onze eerste Braun, de vorige twee (andere merken/concurrenten) gingen na ruim 2 jaar al kapot. Na het lezen van de vele positieve reviews en de prijs/kwaliteit verhouding hebben we hier een heel goed gevoel bij.

Pluspunten

  • Gebogen zoolplaat
  • Makkelijk over knopen
  • 6 Bar druk
  • Easy Lock
  • Niet in te stellen (automatisch)

Minpunten

  • Nog niet ondekt
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bertus Plomp 10-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne strijkmachine! Had ik eerder moeten kopen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Product gekocht omdat ik mij irriteerde aan het resultaat en de strijk-tijd van het strijken van mijn overhemden voor mijn werk met een stoomstrijkijzer. Deze stoomgenerator voldoet aan al mijn verwachtingen! Ben zeer tevreden over het resultaat en het apparaat.

Pluspunten

  • Goed resultaat
  • Fijn in gebruik

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nitta 07-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stoomstrijkijzer Braun

Algemene score

10,0
ik vind het een geweldige stoomstrijkijzer die voldoet aan alle punten .
met 2 min kun je strijken en er is volop stoom ook voor een pantalon die je alleen wilt persen zit er een aparte knop op.

Pluspunten

  • super stoomstrijkijzer licht in gebruik
  • geeft veel stoom
  • past uit zich zelf de temp aan voor de stoffen
  • fijn een extra knop voor stomen van bv pantalon
  • is de prijs wel waard
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N.v d Vleuten 05-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede stoom

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De strijkijzer strijkt goed. De stevige kreukels strijk je met gemak eruit. T apparaat is een lichtgewicht. Ideaal voor klanten met gezondheidsproblemen met de handen. En is snel klaar met t opwarmen van de stoom

Pluspunten

  • Lichtgewicht
  • Snel gebruiksklaar
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rita Wagenmakers 04-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving, ligt prettig in de hand

Algemene score

9,0
Het product sprak me aan vanwege de vorm kleur en het gemak. Daarbij is het ook geruststellend dat Braun 4 jaar garantie geeft, waardoor je van verzekerd bent dat er kwaliteit zou moeten worden geleverd.

Pluspunten

  • gemak
  • veiligheid

Minpunten

  • nog niet gevonden
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Huizen 19-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Redelijk compact, grote watertank

Algemene score

9,0
Ik heb het gisteren gekocht en vandaag gebruikt, erg snel warm en fijn dat ie automatisch uitgaat als je even niet aan het strijken bent.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Grote watertank

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Karin 02-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strijkt gemakkelijk, voldoende stoomafgifte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
, strijkt goed, voldoende stoomafgifte dus zga geen kreukels meer. Ligt bij hrt strijken ook makkelijk in de hand. Reservoir is goed te vullen.

Pluspunten

  • Goede stoomafgifte
  • Makkelijk in de hand

Minpunten

  • Tot nu toe geen
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Sjaak 20-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Braun CareStyle 5 stoomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Op advies van dame van BCC aangeschaft. Dit apparaat overstijgt de verwachtingen, strijken zoals strijken bedoeld is! Super tevreden.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Strijkresultaat
  • Uiterlijk

Minpunten

  • nog niet ontdekt.
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jennie 15-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne stoomgenerator

Algemene score

8,0
Voldoet prima aan mijn verwachting. Strijkt snel glad, zeker kleding. Licht in gewicht, kortom dik tevreden.
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

GBJ 12-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed strijkijzer voor een eerlijk bedrag

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit product is werkelijk alles wat je verwacht van een strijkijzer. Gewoon een goed krachtig apparaat met niet te veel poespassen. Gewoon strijken! Compact vormgegeven, waardoor deze met opbergen niet veel ruimte vraagt.

Pluspunten

  • Compact & licht
  • krachtig
  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • klein water reservoir
  • opberg mogelijkheid snoer beperkt
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Mayes 10-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Braun Carestyle 5

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb hem nu 2 weken en ben zeer tevreden over dit product.
Ligt lekker in je hand en is niet zwaar.

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • Voor alle stoffen geschikt

Minpunten

  • Voor stoom moet je een extra knop indrukken.
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M. Smeets 09-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact, en het ijzer is lekker licht!

Algemene score

9,0
Ik heb dit gekozen omdat er 4 jaar garantie op is! en omdat het model me wel aansprak. Het is in gebruik lekker licht! Bevalt tot nu toe goed!

Pluspunten

  • Licht ijzer
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 05-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

solide model en kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De prijs/ kwaliteit verhouding is prima in orde en dat is zeer belangrijk . Dit is onder Duits toezicht gemaakt Chinees product.

Pluspunten

  • degelijk

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

BernhardJ 04-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stoomgenerator

Algemene score

9,0
Net in bezit dus nog niet veel gebruikservaring. Is licht in gewicht, voelt stevig aan dus ik heb goede hoop op een lange gebruiksduur.

Pluspunten

  • Gewicht
  • Strijkt makkelijk.
  • Goede stoomafgifte

Minpunten

  • Geen afneembaar reservoir
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H&M 02-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

1e Braun

Algemene score

8,0
Wij hadden na een defect van onze vorige op korte termijn een nieuwe nodig. We hebben deze gekozen op basis van stoom-druk icm prijs.

Pluspunten

  • hoge stoom druk
  • gebruikt kraan water ipv mineraalwater

Minpunten

  • Te snel melding "water bijvullen".
  • verder nog niets ontdekt
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

I.krijntjes 01-09-2018
  • Product gekocht

Strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super fijn stoomstrijkijzer erg gemakkeijk in gebruik.
Gisteren voor het eerst mee gestreken zo licht het strijkijzer.
Erg aan te bevelen.
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Reageer

jeffrey 31-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

perfecte strijkijzer

Algemene score

8,0
fijn als je het op de kleren laat staan verbrand het niet je strijk gordijnen ook gelijk glad echt een aanrader
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Janneke 30-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super tevreden, 2 x zo snel klaar als voorheen! Ik heb m’n familie aangestoken en ze hebben er ook een gekocht.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Prijzig
  • Maakt toch nog wat kabaal
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ayse 30-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
srijkt onzettend makkelijk, veel water inhoud zodat je continu kan blijven strijken. structuur strijkzool aan de achterzijde is uniek, knopen blijven niet meer hangen.
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews