Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock - Reviews

Best Reviewed jan 2018 Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock
Best Reviewed januari 2018
Specificaties
Inhoud
1 liter
Continu navulbaar
Ja
Gebruiksklaar in
2 min.

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 150 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anne Marie 13-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima strijkmachine overtreft mijn verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze machine heeft een goede vormgeving. Vrij compact dus goed op te bergen. Vergeleken met mijn vorige stoomstrijker is deze zeer snel op temperatuur en ook tussentijds water kunnen bijvullen is een enorme verbetering. Dus niet meer wachten op afkoelen (stoomdruk laten wegvallen) alvorens bij te vullen. Ook constant het waterniveau zien is erg nuttig. Het ontbreken van een temperatuurinstelling is even wennen maar wel een fantastische uitvinding. Nooit meer rekening houden met de te strijken stof (temperatuur) maar gewoon van de stapel pakken en doorgaan. De oplopende ronde zool aan de achterzijde werkt zeer prettig. Je kunt gewoon achteruit strijken zonder haperen en maait geen knopjes meer af. Kortom een apparaat met een ongekend gebruiksgemak. Voor mij een topper.

Pluspunten

  • Zeer snel op temperatuur
  • Tussentijds waterbijvullen zonder onderbreking

Minpunten

  • niet ontdekt
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bertus Plomp 10-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne strijkmachine! Had ik eerder moeten kopen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Product gekocht omdat ik mij irriteerde aan het resultaat en de strijk-tijd van het strijken van mijn overhemden voor mijn werk met een stoomstrijkijzer. Deze stoomgenerator voldoet aan al mijn verwachtingen! Ben zeer tevreden over het resultaat en het apparaat.

Pluspunten

  • Goed resultaat
  • Fijn in gebruik

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nitta 07-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stoomstrijkijzer Braun

Algemene score

10,0
ik vind het een geweldige stoomstrijkijzer die voldoet aan alle punten .
met 2 min kun je strijken en er is volop stoom ook voor een pantalon die je alleen wilt persen zit er een aparte knop op.

Pluspunten

  • super stoomstrijkijzer licht in gebruik
  • geeft veel stoom
  • past uit zich zelf de temp aan voor de stoffen
  • fijn een extra knop voor stomen van bv pantalon
  • is de prijs wel waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N.v d Vleuten 05-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede stoom

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De strijkijzer strijkt goed. De stevige kreukels strijk je met gemak eruit. T apparaat is een lichtgewicht. Ideaal voor klanten met gezondheidsproblemen met de handen. En is snel klaar met t opwarmen van de stoom

Pluspunten

  • Lichtgewicht
  • Snel gebruiksklaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rita Wagenmakers 04-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving, ligt prettig in de hand

Algemene score

9,0
Het product sprak me aan vanwege de vorm kleur en het gemak. Daarbij is het ook geruststellend dat Braun 4 jaar garantie geeft, waardoor je van verzekerd bent dat er kwaliteit zou moeten worden geleverd.

Pluspunten

  • gemak
  • veiligheid

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Huizen 19-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Redelijk compact, grote watertank

Algemene score

9,0
Ik heb het gisteren gekocht en vandaag gebruikt, erg snel warm en fijn dat ie automatisch uitgaat als je even niet aan het strijken bent.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Grote watertank

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Karin 02-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strijkt gemakkelijk, voldoende stoomafgifte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
, strijkt goed, voldoende stoomafgifte dus zga geen kreukels meer. Ligt bij hrt strijken ook makkelijk in de hand. Reservoir is goed te vullen.

Pluspunten

  • Goede stoomafgifte
  • Makkelijk in de hand

Minpunten

  • Tot nu toe geen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Monique Brink 19-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun stoomgenerator

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor de Braun stoomgenerator gekozen omdat mijn dochter hem al had en
er zeer tevreden over is. Daar komt nog bij dat ik de reviews van andere klanten heb gelezen en ook zij er erg enthousiast over waren. Strijken gaat makkelijk en het fijne is dat je geen temperatuur hoeft in te stellen. Al met al een goede aankoop!

Pluspunten

  • Geen temperatuur instellen
  • Goede stoomkracht

Minpunten

  • Waterreservoir is niet afneembaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erwin 19-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snel en soepel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Had voor deze Braun een stoomstrijkijzer waarmee ik nooit stoomde. Overhemden probeerde ik altijd net voor ze droog waren te strijken. Bij nette broeken gebruikte ik een vochtige doek om glimmende plekken tegen te gaan. De aansluiting van het snoer ging stuk, dus moest ik een nieuwe. En het moet allemaal sneller. Volgens de dame in de winkel zou dit ideaal zijn. Ze heeft niet gelogen. Voor mij is het verschil helemaal groot. Wat gaat het met de Braun CareStyle 5 soepel en snel! Ik ben minder dan de helft van de tijd kwijt en het resultaat is beter dan voorheen!

Pluspunten

  • beter strijkresultaat
  • strijksnelheid
  • strijkgemak (soepel)

Minpunten

  • "snoer" zit vaker in de weg

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Louise 18-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Strijkt soepel; warmt snel op; regelt zelf de temperatuur, maakt geen rare of harde geluiden, is makkelijk te vervoeren omdat het strijkijzer vastgezet kan worden.

Pluspunten

  • regelt temperatuur
  • licht
  • strijkt soepel

Minpunten

  • min en max waterreservoir moeilijk te lezen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Caren 17-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige stoom

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Braun stoomstrijksysteem IS5043WH maakt het strijken makkelijker. Het heeft een krachtige stoomuitstoot. De zool glijdt soepel over de kledingstukken.

Pluspunten

  • Krachtige stoomstoot
  • Soepel glijdende zool
  • Kan veel strijken met een volle watertank.
  • 1 temperatuur voor verschillende stoffen

Minpunten

  • Soms komt er in 1 keer veel hete stoom uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Iris 16-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

tevreden, makkelijk in gebruik

Algemene score

8,0
Dit is mijn eerste stoomstrijkijzer, dus vergelijken kan ik niet. Tot nu toe ben ik er erg tevereden over, is fijn in gebruik, strijkt goed en het water hoeft niet vaak bijgevuld te worden.

Pluspunten

  • Je kan er alles mee strijken
  • strijkt vlot

Minpunten

  • prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cecile 15-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit is echt een aanrader! Zelfs gekreukte hemden zijn in een mum van tijd mooi gestreken. Het is net tovenarij ik hoef geen was meer voor te sorteren, ik kan een dekbed overtrek zeer heet strijken en direct daarna vitrage echt waanzinnig hoe dit werkt! apparaat is zeer stil in gebruik. De grip van het ijzer is prettig en licht. De plaatsing van de stoomknop en de gevoeligheid is perfect. Veilig is ook dat na 10 minuten het strijkijzer in de stand-by stand gaat, maar is snel weer opgewarmd. Bijvullen kan eenvoudig met een beker of fles via een klepje boven in het waterreservoir. Het strijken is nu een plezier en de was vliegt er doorheen dus zeker een aanrader voor de huishoudens van deze tijd.

Pluspunten

  • temperatuur hoef je niet in te stellen
  • fijne strijkzool
  • goede stoomverdeling en druk
  • mooi design
  • gewicht van de bout

Minpunten

  • stroomsnoer iet te kort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Kerkdijk 14-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stoomgenerator Carestyle 5

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Naar aanleiding van een positief advies van een gebruiker bewust voor deze stoomgenerator gekozen. Het product ziet er solide uit en is zeer gebruiksvriendelijk.
Vooral de knop om het strijkijzer te vergrendelen op de stoomgenerator is erg handig.p

Pluspunten

  • Eenvoudig te bedienen
  • Strijkijzer is lekker licht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

cdenbreker 13-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

dunne zool aan de voorzijde

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prima prijs/kwaliteit verhouding. ruime vul opening.leuke uitvoering,handzame licht gewicht bout.vergrendeling bout handig

Pluspunten

  • doorzichtig reservaar

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

C.van ter Meij 11-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker licht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Lekker licht strijkt fijn groot waterreservoir.Het toestel is snel warm en je hoeft geen temperatuur inte stellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

K.Ounapuu 04-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ben super blij met dit strijkijzer/stoomgenerator! Had voorheen een ander merk en deze was log, zwaar en onhandig in gebruik. Deze Braun is juist het tegenovergestelde, compact en strijkt super ligt.

Pluspunten

  • Solide afwerking
  • 1 Temperatuurinstelling - Geweldig!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Martijn 30-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Met een leuke cashback heb je toch een premium strijkijzer tegen een goeie prijs.
Leuk uiterlijk, lekker compact en geen temperatuur meer in te stellen

Minpunten

  • Geen uitneembaar waterreservoir

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

een tevreden gebruiker 26-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Op aanraden van vriendin gekocht. Geen spijt. Strijken was nog nooit zo gemakkelijk en ook een heel goed en glad resultaat.

Pluspunten

  • doet heel goed wat het zegt te doen
  • strijkwas nog nooit zo glad geweest.

Minpunten

  • moest wel een nieuwe (dure) strijkplank kopen
  • geeft wel veel stoom. Goed ventileren dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marja 26-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een super stoomgenerator!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb 'm vandaag gekocht en meteen gebruikt. Het strijkijzer strijkt ligt en supergoed. Ben veel sneller gereed met de grote berg strijk!

Pluspunten

  • Strijkt soepel.
  • Kreukels "vliegen" eruit!

Minpunten

  • (Nog) niet gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews