Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock - Reviews

Best Reviewed apr 2017 Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock
Best Reviewed april 2017
Specificaties
Inhoud
1 liter
Continu navulbaar
Ja
Gebruiksklaar in
2 min.
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 71 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

GeRi 23-09-2017 Product paar dagen in bezit

Strijkzool die geen krasje oploopt.Geen temp-instelling.Wauw

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prijs is het product waard. Mooie vormgeving. Licht, een waar strijkgenot. Je gaat van strijken houden !!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

T.J 22-09-2017 Product paar dagen in bezit

"Topper onder de strijkijzers!"

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooie model en goede kwaliteit

Ligt van gewicht! Je strijkt als een veertje over alle soorten kleding.

Pluspunten

  • Ligt qua gewicht
  • Soepel in zijn gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ferlas 21-09-2017 Product paar dagen in bezit

Robuust met veel kracht. Geeft vertrouwen bij het srijken. .

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik was opzoek naar een stevige stoomstrijkijzer die wat meer plezier gaat geven in het strijken. Deze Braun straalt uit wat ik zoek....sterke stoot stoom.

Pluspunten

  • robuust
  • snel opgestart

Minpunten

  • groot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wil 20-09-2017 Product paar dagen in bezit

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn Tefal stoomgenerator was kapot en ik heb nu de Braun Care Style 5 aangeschaft. Het is een zeer gebruiksvriendelijk apparaat en de resultaten zijn uitstekend. Ik ben zeer tevreden met deze aankoop. Ook het niet meer instellen van de temperatuur is een groot pluspunt. Dit apparaat is weer ontworpen en gemaakt met de alom bekende Duitse degelijkheid.

Pluspunten

  • geen temperatuurinstelling
  • Vergrendeling van het strijkijzer

Minpunten

  • geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paula Hamers 20-09-2017 Product paar dagen in bezit

Braun Stoomgenerator

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben er erg enthousiast over. Strijkbout zelf is leker licht en ik merk dat het strijker hierdoor super licht gaat. 6 Barr is natuurlijk ook erg fijn, want je strijkt alles super glad. De generator zelf is wel wat zwaarder dan dat ik gewend was maar ik vind dat alleen maar een pluspunt. Bij eerdere aankopen van de philips stoomgenerators heb ik de pech gehad dat ze ook makkelijker op de grond vallen omdat ze zo licht zijn. Deze heeft ook een langere kabel dan dat ik gewend was. Ik ben er héél erg tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sander 18-09-2017 Product paar dagen in bezit

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooi vorm gegeven en en zeer licht in gebruik.
Makkelijk te ontkalken door kalk verzamelpunt.
zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 17-09-2017 Product paar dagen in bezit

Stoomgenerator, Carestyle 5

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Stoomgenerator pas 2 keer uitgeprobeerd. Voldoet tot nu toe aan de verwachtingen. De zool van het ijzer gaat moeiteloos over verschillende soorten stof en prints heen zonder te plakken. Tot nu toe een topaankoop voor een hele redelijke prijs in verhouding tot andere merken.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Niet plakken aan prints van kleding

Minpunten

  • Snoer slecht vast te zetten
  • draad/slang van strijkijzer niet op te bergen.
  • Water reservoir alleen te vullen met kan
  • Water reservoir is na strijken slecht te legen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stef 16-09-2017 Product paar dagen in bezit

Handig in gebruik!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijk, snel; strijk is zo gedaan! Neemt niet veel ruimte in beslag. degelijk apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elke 14-09-2017 Product paar dagen in bezit

Ideaal om mee te strijken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
degelijk apparaat, prijs is wel aan de hoge kant, maar het feit dat je geen temperatuur meer hoeft in te stellen en alle materialen achter elkaar door kunt strijken is ideaal

Pluspunten

  • automatische temperatuurregeling

Minpunten

  • duur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ziggy 09-09-2017 Product paar dagen in bezit

Top apparaat. Had ik veel eerder moeten doen.

Algemene score

9,0
Strijkt super. Lang getwijfeld maar ben er erg blij mee. Strijkijzer is lekker licht. Watertank redelijk formaat en makkelijk bij te vullen. Ik was bang dat het stugge snoer in de weg zou zitten maar daar heb je geen last van.

Pluspunten

  • Veel stoom
  • Groot reservoir
  • Licht strijkijzer
  • Strijkt super
  • Je hoeft geen temperatuur in te stellen

Minpunten

  • Elektriciteitssnoer had iets langer mogen zijn
  • Stoomsnoer wordt wat warm (maar niet heet!!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana D. 06-09-2017 Product paar dagen in bezit

Heerlijk strijken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima stijkijzer die de verwachting van de hoge prijsaanschaf voldoet. Strijkt perfect en is elke euro waard!

Pluspunten

  • temperatuur niet meer instellen
  • strijkt soepel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 03-09-2017 Product paar dagen in bezit

Braun Stoomgenerator

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een fijn apparaat is erg stil en geeft veel stoom.
Het is ook erg licht in gewicht wat erg prettig strijkt.
Ook een groot pluspunt is het niet meer in te hoeven stellen van de temperatuur.

Pluspunten

  • Licht in gewicht
  • Geen temperatuur instellen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cengiz 02-09-2017

Heel Fijn apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heel fijn apparaat. Strijkt super. Het systeem dat het apparaat zelf de keuze bepaalt is ontzettend fijn. Prijsverhouding is goed,

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

F.P. van der Hoek 02-09-2017 Product paar dagen in bezit

Stoomgenerator

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vandaag ontvangen. Een mooi design, gelijk geprobeert, eerste reactie zeer tevreden en ligt goed in de hand.

Pluspunten

  • Krachtige stoom stoot
  • geef ook tijdens srijken voldoende toom af.

Minpunten

  • no niet ondekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pim van Putten 01-09-2017 Product paar dagen in bezit

veelstoom,sneller strijken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het apparaat produceert lekker veel stoom
Het strijken gaat nu nog sneller
Door het easylocksysteem is het bovendien ook nog kindvriendelijk
Het ontkalken is veel eenvoudiger dan andere merken

Pluspunten

  • veel stoom
  • licht gewicht
  • makkelijk ontkalken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob 31-08-2017 Product paar dagen in bezit

Net gekocht voor verjaardag

Algemene score

7,0
Staat nog als cadeau ingepakt! Maar volgens de verkoper zijn verhaal klinkt het als een sublieme aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M van de V 26-08-2017 Product paar dagen in bezit

Op eerste gezicht een prima aankoop

Algemene score

7,0
Hoewel pas net binnen en nog maar weinig ervaring met de de stoomgenerator, lijkt hij prima te stijken. Krachtige stoom is prettig.

Pluspunten

  • Krachtige stoom

Minpunten

  • Reservoir is niet afneembaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

André 23-08-2017 Product paar dagen in bezit

Carestyle 5 IS 5043 WH

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fantastische stoomgenerator, ziet er "gelikt" uit om het zo uit te drukken.
Eenvoudig in de bediening en de strijk is zeer goed en gemakkelijk te doen.
De stoomgenerator ziet er perfect uit, zowel om te zien alsmede de zorg hoe deze gemonteerd is - m.a.w. een technisch hoogstandje dus !

Pluspunten

  • Zeer goed product
  • Bedieningseenvoud
  • Licht in gewicht
  • Kortom een zeer goede stoomgenrator

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos V. 22-08-2017 Product paar dagen in bezit

Prettig licht in het gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit is een zeer moderne stoomgenerator, die niet te zwaar is en daarom voor een wat oudere strijkster makkelijk te hanteren is.

Pluspunten

  • zool met veel gaatjes
  • licht in gewicht

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carolien 07-05-2017 Product paar dagen in bezit

Lichtgewicht en uitstekende strijkzool

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat de strijkbout licht is. Het materiaal is kwalitatief vele malen beter dan andere merken.

Pluspunten

  • Lichtgewicht strijkbout
  • Compact om op te bergen
  • Geen temperatuurinstelling

Minpunten

  • Snoer kan niet opgeborgen worden
  • Waterreservoir is niet afneembaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews