Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock - Reviews

Best Reviewed sep 2017 Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock
Best Reviewed september 2017
Specificaties
Inhoud
1 liter
Continu navulbaar
Ja
Gebruiksklaar in
2 min.
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 76 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Braum Care Style 30-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Perfect strijkijzer

Algemene score

8,0
Makkelijk te bedienen en hanteerbaar
Strijkt snel en je krijgt goede resultaten
Het water is snel heet en je kunt direct beginnen
met strijken.
Kleding wordt erg glad

Pluspunten

  • positief in alle opzichten

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirte 28-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Snel en kreukvrij strijken

Algemene score

9,0
Mooi design, snel en kreukvrij strijken (door stroomstoot), gemakkelijk op te bergen (door easy lock)

Pluspunten

  • Snel en kreukvrij strijken
  • Mooi design

Minpunten

  • Nog geen minpunt gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tester 25-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

"Bijna" een perfecte strijkijzer

Algemene score

8,0
Het is "bijna" een meesterwerk en perfect. Na het strijken moet je het waterreservoir legen, maar het zit vast aan het unit. Dus na het strijken moet je de hele unit, strijkijzer, het waterreservoir en snoeren naar de sink brengen om te legen en oppassen dat het strijkijzer niet valt.

Pluspunten

  • snelheid
  • resultaat
  • energiegebruik
  • verticaal strijken
  • alle materialen door elkaar strijken

Minpunten

  • het waterreservoir zit vast aan het apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Floor 25-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijn strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het strijkijzer heeft een goede stoomfunctie. Daarnaast vind ik het een pluspunt dat er maar 1 stand op zit voor elke stof.

Pluspunten

  • 1 stand
  • gaat vanzelf uit na 10 minuten

Minpunten

  • Dat je het waterreservoir er niet uit kan halen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 24-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Prettig in de hand liggende strijkbout

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Afgezien van de degelijkheid van dit Duitse fabricaat, strijkt deze Braun lekker licht.
Het strijkwerk is er dan ook naar. Handig is het wegvallen van het instellen van de temperatuur. Ook de vergrendeling van de strijkbout op de stoomgenerator is een dikke plus.

Pluspunten

  • geen temperatuur instellen
  • vergrendeling van de strijkbout

Minpunten

  • Bij veel strijkwas, watertank controleren.
  • Het navullen kan pas na afkoeling!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GeRi 23-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Strijkzool die geen krasje oploopt.Geen temp-instelling.Wauw

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prijs is het product waard. Mooie vormgeving. Licht, een waar strijkgenot. Je gaat van strijken houden !!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

T.J 22-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

"Topper onder de strijkijzers!"

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooie model en goede kwaliteit

Ligt van gewicht! Je strijkt als een veertje over alle soorten kleding.

Pluspunten

  • Ligt qua gewicht
  • Soepel in zijn gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ferlas 21-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Robuust met veel kracht. Geeft vertrouwen bij het srijken. .

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik was opzoek naar een stevige stoomstrijkijzer die wat meer plezier gaat geven in het strijken. Deze Braun straalt uit wat ik zoek....sterke stoot stoom.

Pluspunten

  • robuust
  • snel opgestart

Minpunten

  • groot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wil 20-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn Tefal stoomgenerator was kapot en ik heb nu de Braun Care Style 5 aangeschaft. Het is een zeer gebruiksvriendelijk apparaat en de resultaten zijn uitstekend. Ik ben zeer tevreden met deze aankoop. Ook het niet meer instellen van de temperatuur is een groot pluspunt. Dit apparaat is weer ontworpen en gemaakt met de alom bekende Duitse degelijkheid.

Pluspunten

  • geen temperatuurinstelling
  • Vergrendeling van het strijkijzer

Minpunten

  • geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paula Hamers 20-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Braun Stoomgenerator

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben er erg enthousiast over. Strijkbout zelf is leker licht en ik merk dat het strijker hierdoor super licht gaat. 6 Barr is natuurlijk ook erg fijn, want je strijkt alles super glad. De generator zelf is wel wat zwaarder dan dat ik gewend was maar ik vind dat alleen maar een pluspunt. Bij eerdere aankopen van de philips stoomgenerators heb ik de pech gehad dat ze ook makkelijker op de grond vallen omdat ze zo licht zijn. Deze heeft ook een langere kabel dan dat ik gewend was. Ik ben er héél erg tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sander 18-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooi vorm gegeven en en zeer licht in gebruik.
Makkelijk te ontkalken door kalk verzamelpunt.
zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 17-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stoomgenerator, Carestyle 5

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Stoomgenerator pas 2 keer uitgeprobeerd. Voldoet tot nu toe aan de verwachtingen. De zool van het ijzer gaat moeiteloos over verschillende soorten stof en prints heen zonder te plakken. Tot nu toe een topaankoop voor een hele redelijke prijs in verhouding tot andere merken.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Niet plakken aan prints van kleding

Minpunten

  • Snoer slecht vast te zetten
  • draad/slang van strijkijzer niet op te bergen.
  • Water reservoir alleen te vullen met kan
  • Water reservoir is na strijken slecht te legen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stef 16-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handig in gebruik!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijk, snel; strijk is zo gedaan! Neemt niet veel ruimte in beslag. degelijk apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elke 14-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Ideaal om mee te strijken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
degelijk apparaat, prijs is wel aan de hoge kant, maar het feit dat je geen temperatuur meer hoeft in te stellen en alle materialen achter elkaar door kunt strijken is ideaal

Pluspunten

  • automatische temperatuurregeling

Minpunten

  • duur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ziggy 09-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Top apparaat. Had ik veel eerder moeten doen.

Algemene score

9,0
Strijkt super. Lang getwijfeld maar ben er erg blij mee. Strijkijzer is lekker licht. Watertank redelijk formaat en makkelijk bij te vullen. Ik was bang dat het stugge snoer in de weg zou zitten maar daar heb je geen last van.

Pluspunten

  • Veel stoom
  • Groot reservoir
  • Licht strijkijzer
  • Strijkt super
  • Je hoeft geen temperatuur in te stellen

Minpunten

  • Elektriciteitssnoer had iets langer mogen zijn
  • Stoomsnoer wordt wat warm (maar niet heet!!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana D. 06-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Heerlijk strijken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima stijkijzer die de verwachting van de hoge prijsaanschaf voldoet. Strijkt perfect en is elke euro waard!

Pluspunten

  • temperatuur niet meer instellen
  • strijkt soepel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 03-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Braun Stoomgenerator

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een fijn apparaat is erg stil en geeft veel stoom.
Het is ook erg licht in gewicht wat erg prettig strijkt.
Ook een groot pluspunt is het niet meer in te hoeven stellen van de temperatuur.

Pluspunten

  • Licht in gewicht
  • Geen temperatuur instellen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cengiz 02-09-2017

Heel Fijn apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heel fijn apparaat. Strijkt super. Het systeem dat het apparaat zelf de keuze bepaalt is ontzettend fijn. Prijsverhouding is goed,

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

F.P. van der Hoek 02-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stoomgenerator

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vandaag ontvangen. Een mooi design, gelijk geprobeert, eerste reactie zeer tevreden en ligt goed in de hand.

Pluspunten

  • Krachtige stoom stoot
  • geef ook tijdens srijken voldoende toom af.

Minpunten

  • no niet ondekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pim van Putten 01-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

veelstoom,sneller strijken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het apparaat produceert lekker veel stoom
Het strijken gaat nu nog sneller
Door het easylocksysteem is het bovendien ook nog kindvriendelijk
Het ontkalken is veel eenvoudiger dan andere merken

Pluspunten

  • veel stoom
  • licht gewicht
  • makkelijk ontkalken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews