Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock - Reviews

Best Reviewed jul 2018 Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock
Best Reviewed - juli 2018
Specificaties
Inhoud
1 liter
Continu navulbaar
Ja
Gebruiksklaar in
2 min.
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 260 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anne Marie 13-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima strijkmachine overtreft mijn verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

9,0
Deze machine heeft een goede vormgeving. Vrij compact dus goed op te bergen. Vergeleken met mijn vorige stoomstrijker is deze zeer snel op temperatuur en ook tussentijds water kunnen bijvullen is een enorme verbetering. Dus niet meer wachten op afkoelen (stoomdruk laten wegvallen) alvorens bij te vullen. Ook constant het waterniveau zien is erg nuttig. Het ontbreken van een temperatuurinstelling is even wennen maar wel een fantastische uitvinding. Nooit meer rekening houden met de te strijken stof (temperatuur) maar gewoon van de stapel pakken en doorgaan. De oplopende ronde zool aan de achterzijde werkt zeer prettig. Je kunt gewoon achteruit strijken zonder haperen en maait geen knopjes meer af. Kortom een apparaat met een ongekend gebruiksgemak. Voor mij een topper.

Pluspunten

  • Zeer snel op temperatuur
  • Tussentijds waterbijvullen zonder onderbreking

Minpunten

  • niet ontdekt
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
M 05-01-2019

Goede middag,
Ik ben van plan de Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock stoomgenerator aan te schaffen en zie dat u deze reeds een jaar in bezit heeft. Kunt u aangeven of u hier nog steeds positief over bent of zijn er in het afgelopen jaar mankementen ontstaan. Onze tefal express compact is na 3 jaar gaan lekken en niet meer te repareren en willen nu graag meer zekerheid.
mvg Maria Janssen

Reageer

John 25-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebogen zoolplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

9,0
We hebben voor de Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock gekozen om de vele positieve reviews en de verlengde garantie (2+2 jaar). Dit is onze eerste Braun, de vorige twee (andere merken/concurrenten) gingen na ruim 2 jaar al kapot. Na het lezen van de vele positieve reviews en de prijs/kwaliteit verhouding hebben we hier een heel goed gevoel bij.

Pluspunten

  • Gebogen zoolplaat
  • Makkelijk over knopen
  • 6 Bar druk
  • Easy Lock
  • Niet in te stellen (automatisch)

Minpunten

  • Nog niet ondekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bertus Plomp 10-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne strijkmachine! Had ik eerder moeten kopen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

9,0
Product gekocht omdat ik mij irriteerde aan het resultaat en de strijk-tijd van het strijken van mijn overhemden voor mijn werk met een stoomstrijkijzer. Deze stoomgenerator voldoet aan al mijn verwachtingen! Ben zeer tevreden over het resultaat en het apparaat.

Pluspunten

  • Goed resultaat
  • Fijn in gebruik

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nitta 07-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stoomstrijkijzer Braun

Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

10,0
ik vind het een geweldige stoomstrijkijzer die voldoet aan alle punten .
met 2 min kun je strijken en er is volop stoom ook voor een pantalon die je alleen wilt persen zit er een aparte knop op.

Pluspunten

  • super stoomstrijkijzer licht in gebruik
  • geeft veel stoom
  • past uit zich zelf de temp aan voor de stoffen
  • fijn een extra knop voor stomen van bv pantalon
  • is de prijs wel waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N.v d Vleuten 05-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede stoom

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

10,0
De strijkijzer strijkt goed. De stevige kreukels strijk je met gemak eruit. T apparaat is een lichtgewicht. Ideaal voor klanten met gezondheidsproblemen met de handen. En is snel klaar met t opwarmen van de stoom

Pluspunten

  • Lichtgewicht
  • Snel gebruiksklaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rita Wagenmakers 04-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving, ligt prettig in de hand

Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

9,0
Het product sprak me aan vanwege de vorm kleur en het gemak. Daarbij is het ook geruststellend dat Braun 4 jaar garantie geeft, waardoor je van verzekerd bent dat er kwaliteit zou moeten worden geleverd.

Pluspunten

  • gemak
  • veiligheid

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Huizen 19-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Redelijk compact, grote watertank

Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

9,0
Ik heb het gisteren gekocht en vandaag gebruikt, erg snel warm en fijn dat ie automatisch uitgaat als je even niet aan het strijken bent.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Grote watertank

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Karin 02-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strijkt gemakkelijk, voldoende stoomafgifte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

8,0
, strijkt goed, voldoende stoomafgifte dus zga geen kreukels meer. Ligt bij hrt strijken ook makkelijk in de hand. Reservoir is goed te vullen.

Pluspunten

  • Goede stoomafgifte
  • Makkelijk in de hand

Minpunten

  • Tot nu toe geen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

aaaaaaaaaaaaaa 20-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

model

Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

8,0
Handig in gebruik,duidelijke omschrijving in het instuctie boekje.
strijkt heel soepel en stoom is goed te regelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

andre 20-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

net nieuw

Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

7,0
ik heb voor dit product gekozen in verband met de goede recensies. Ik vul deze beoordeling van ten minste 100 karakters is om deel te kunnen nemen aan de cash back actie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hommersom 19-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteit verhouding licht in gewicht is makkelijk bedienbaar hele fijne zool snel klaar en goede stoom

Pluspunten

  • Licht van gewicht
  • Goede stoom

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 15-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geen poespas

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

8,0
Ik denk dat het voor ons de juiste keus is instellingen doet ie zelf alleen de stoomknop inhouden en gaan.
Hou er wel rekening mee dat het apparaat niet op een oude strijkplank past.
er zit veel kracht in het stoomgedeelte de kreukels vliegen er zo uit.

Pluspunten

  • Veel stoomkracht
  • licht srtijkijzer

Minpunten

  • stoomgedeelte vrij groot dat is bij alle merken zo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

YANG 15-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

sterke stoomgenerator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

10,0
uitstekend apparaat.strijkt goed glad en is zeer licht, glijd soepel over je kleding heen,
geen hindernis vormen.Icare werkt fantastisch .

Pluspunten

  • goede kwaliteit , Duurzaam

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjef 15-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

8,0
Na enige gewenning met gebruik van een duidelijke handleiding strijkt hij geweldig.
Je bent zo door het strijkgoed heen. De stoomgenerator geeft een flinke stoomstoot waardoor het resultaat aan de verwachtingen voldoet. Ben tot op heden zeer tevreden.

Pluspunten

  • gemakkelijke bediening
  • compact om op te bergen
  • alles wordt perfect gestreken

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M-tje 14-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heeeeerlijk licht strijken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

9,0
mooi compact strijksysteem; lekker lichte bout en snel op temperatuur. Stoomt heerlijk en schakelt vanzelf uit wanneer je hem te lang niet gebruikt. Veilig!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tanja Taale 09-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

strijken wordt weer leuk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

9,0
Mijn vorige stoomgenerator was stukgegaan en via internet had ik al interesse gekregen in dit product. In de winkel werd ik vooral aangetrokken door de compacte vorm, de snelle starttijd, het grote reservoir en het kunnen vastzetten van het strijkijzer bij vervoer. En natuurlijk de interessante prijs, waarvoor BCC hem in de winkel had staan. Hij blijkt zijn verwachtingen meer dan waar te maken: de 2 minuten opwarmtijd zijn zo om, het strijken zelf gaat inderdaad 2 keer zo snel, want hij wordt veel warmer dan de vorige. Als gevolg daarvan heb ik me in het begin wel een keer gebrand. Ik heb nog niet veel delicate stoffen gestreken, dus ik kan nog niet veel zeggen over de Icare-technologie.

Pluspunten

  • snelle opwarmtijd
  • veel stoom
  • compact

Minpunten

  • hij stinkt nog steeds een beetje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

S.Tas 09-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lekker klein

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

9,0
nog nooit met zo'n goede strijkijzer mijn kleding gestreken. Het stoom doet echt goed zijn werk. Alles mooi glad, en wat de strijkijzer zo goed is, dat je geen temperatuur hoeft te stellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hein 07-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super snel en veilig opbergen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

9,0
Deze stoomgenerator gekocht omdat deze het dichtst bij onze maximale uitgave lag en aan de eisen qua gebruik ,degelijkheid en strijk gemak.
Nu een 2de aangeschaft voor mijn moeder.

Pluspunten

  • Strijkt super licht
  • Hoeft geen temperatuur meer in te stellen

Minpunten

  • geen afneembaar water resevoire

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja S 07-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

10,0
Hij glijd echt over de was, en het maakt niet uit of dit nu een spijkerbroek is of een satijnen onderhemd

Pluspunten

  • Super om mee te werken
  • ontzettend handig in gebruik

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

T. Blankespoor 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun icare tec

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

8,0
Nu 1 keer gebruikt en een bijkomend voordeel is dat hij stil is en makkelijk in gebruik en hij ziet er mooi uit. En fijn dat er 4 jaar garantie op zit.

Pluspunten

  • stil
  • makkelijk

Minpunten

  • geen afneembare waterreservoir

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews