Bosch BGS5ALL5 - Reviews

Specificaties
Stofopvang
zakloos
Energieklasse
A energieklasse
Type/soort
stofzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

N. Daemen 09-09-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Waardeloos

Algemene score

4,0
Stond of staat als goed bekend. Praktisch gebruik lomp en onhandig. Maakt veel lawaai na opzuigen van bijvoorbeeld een hondenbrokje of iets anders wat stevig is. Tilt zwaar bij zuigen van de trap! Klap op de vuurpijl is het legen en schoonmaken van dit apparaat. Door ontbreken van de zak stuift bij het legen het stof alle kanten op. Ernstiger is het schoonmaken van het filter. Voor mij geen zakloze stofzuigers meer. Mensen met een astmatische aanleg moeten deze stofzuiger al helemaal niet gebruiken. Wat een onhygiënisch apparaat.

Minpunten

  • is zwaar bij trapzuigen
  • maakt veel lawaai bij opzuigen deeltjes
  • stof stuift alle kanten op bij legen
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL5

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Miranda 20-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze stofzuiger is fijn in het gebruik. Ik heb zowel tapijt als een harde vloer. Goede zuigkracht en snoer rolt makkelijk op.
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL5

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

René Koolen 14-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch Relaxx'x ProSilence plus (BGS5ALL/03)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een lange zoektocht dit apparaat gekocht.
Dit apparaat maakt waar wat Bosch ook beloofd.
Super zuigkracht, wendbaar, lange snoer, geluidsarm, lichtgewicht handig in gebruik en te makkelijk te onderhouden

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • lichtgewicht apparaat
  • lange snoer
  • geluidsarm
  • wendbaar
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL5

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

OMU 06-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Flinke uzigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Getwijfeld... wel een stofzuigerzak, of geen. Na duidelijke uitleg van de verkoper toch uitgekomen op een stofzuiger ZONDER stofzak, en daarbij uitgekomen op deze Bosch. Gigantische zuigkracht. Duidelijk een heel stuk stiller dan dat wij waren gewend met onze vorige stofzuiger (ander merk). Automatisch uitkloppen van het filter een leuke optie.

Pluspunten

  • Stilte
  • Zuigkracht
  • Automatisch uitkloppen filter

Minpunten

  • Filter niet wasbaar
  • Zijkant "ophangen" borstel en buis
  • Losse klem voor atributten
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob Snijders 01-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige stofzuiger, zuigt perfect!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldige stofzuiger, zuigt perfect, lekker stil en handig in gebruik!
Deze stofzuiger voldoet aan al onze eisen en is stukken beter dan onze vorige (Dyson).

Pluspunten

  • zuigkracht
  • stil
  • handig in gebruik
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mory60 28-10-2017

Echt geweldige kenmerk is.

Algemene score

10,0
Ik heb jaren gebruiken producten ven BOSCH bij voorbeeld : koelkast vatwasmachine en said bij said koelkast en nu ook stofzuiger omdat oude stofzuiger was ook Bosch en na 8 Jaren paar dagen geleden wordet kapot.
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL5
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Irma 25-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Net gekocht en uitgeprobeerd, de stofzuiger zuigt enorm goed en is nagenoeg muisstil. lengte snoer en steel zijn prima. Het enigste minpuntje dat ik tot nog toe kan vinden is het formaat maar dat stoort mij niet omdat hij verder uitstekend voldoet. Goed te legen en duidelijke gebruiksbeschrijving.

Pluspunten

  • stil
  • geen stofzakken meer nodig

Minpunten

  • formaat
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL5

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ineke 24-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

zeer gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
op zoek naar een stofzuiger zonder stofzak kwam ik bij BCC terecht, ik ging eigenlijk voor een Dyson, maar ik kwam door de goede voorlichting van de verkoper erachter dat ik veel meer zou hebben aan een Bosch BGS5ALL , bijzonder gebruiksgemak een clean knop erop een omdat we een houten vloer hebben ook een parketborstel, en een zeer stille stofzuiger, eenmaal thuis de stofzuiger in gebruik genomen en ik ben nog steeds zeer verrast, super goede zuigkracht, erg weinig geluid, en een zeer lange snoer en natuurlijk zonder stofzak, ik ben nog steeds heel enthousiast over de Bosch BGS 5ALL en kan hem iedereen aanraden.
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer