Philips PowerPro Compact FC9334 - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Vermogen
650 watt
Stofopvang
zakloos
Energieklasse
A energieklasse

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 2 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips PowerPro Compact FC9334 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

walthéra 10-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Philips FC9334/09 stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PowerPro Compact FC9334

Algemene score

10,0
de stofzuiger
Philips FC9334/09
is voor mij de juiste stofzuiger die ik heb gekozen ik ben er tevreden over deze is wat ik ervan verwacht had gr .mevr.w.blom

Pluspunten

  • zuigt enorm goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kramj00 16-06-2018

Prima stofzuiger

Geschreven voor: Philips PowerPro Compact FC9334

Algemene score

10,0
Stofzuiger die zijn werk doet. zuigt prima, heeft meer dan voldoende hulpstukken.
Twee opmerkingen : Heeft best grote wielen en het hulpstuk aan de buis, het borsteltje, daar moest ik wel even aan wennen
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Helene66 19-04-2018

Fijne stofzuiger

Geschreven voor: Philips PowerPro Compact FC9334

Algemene score

8,0
In ons huishouden met 3 honden en 4 katten is een goede stofzuiger een must. Na heel wat stofzuigers versleten te hebben lijken we eindelijk een winnaar gevonden te hebben. Het is een soepel, volgzaam apparaat met een fijne instelbare zuigkracht. Wij hebben vloerbedekking, laminaat en tegels en overal werkt hij prima. Mensen- en dierenharen worden prima opgezogen, wat wij heel belangrijk vinden. Maar ook zand, steentjes en ander vuil is zo verdwenen. Het legen van de opvangbak gaat simpel. Er zit een hulpstuk vast aan de stang wat geniaal bedacht is. We missen wel een handvat om de stofzuiger aan op te tillen, das jammer. Al met al een heel fijn apparaat dat we zeker aan anderen zouden aanraden.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Anoniem 17-04-2018

Redelijke prijs/kwaliteit

Geschreven voor: Philips PowerPro Compact FC9334

Algemene score

6,0
Zit snel verstopt waardoor zuigkracht afneemt.
Gebruiksgemak van accesoires en bak legen is super.
Snoer had wel wat langer gemogen.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

TBLS 17-04-2018

Een stof zuiger die niet zuigt

Geschreven voor: Philips PowerPro Compact FC9334

Algemene score

2,0
Is in korte tijd al een keer nagekeken het stof verstopt de filter. Na een paar minuten neemt de stofzuiger het stof niet meer op De slechtste koop die ik ooit gedaan heb
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Padres 12-04-2018

Prima stofzuiger

Geschreven voor: Philips PowerPro Compact FC9334

Algemene score

10,0
Goeie stofzuiger met veel accessoires en slimmigheidjes, maakt niet te veel herrie. Heeft een makkelijk afneembaar stofreservoir. Slang is wat stug en de stofzuiger wil nogal eens achter hoeken of meubelair blijven hangen.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Rogier43 03-12-2017

Mooie en zeer goede stofzuiger!

Geschreven voor: Philips PowerPro Compact FC9334

Algemene score

10,0
Zeer compact, stootranden (slim wielen als stootrand), zuigt heel goed en is mooi van design. Alleen snoer had 2 meter langer moeten zijn, de 6 meter is echt te kort.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Gemma 26-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

Compacte gebruiksvriendelijke stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PowerPro Compact FC9334

Algemene score

8,0
Compacte stofzuiger, heel licht en makkelijk op te tillen. Verder een goeie zuigkracht en heel makkelijk mee te manoeuvreren. De extra koppelstukken zijn heel fijn (de bank is heel snel en goed uitgezogen). Jammer dat het opzetstuk dat wij standaard gebruiken (voor harde vloer) niet in de stofzuiger zelf kan worden geschoven/gehangen om op te bergen (de slang moet dus als je hem opbergt tegen een muur aanleunen, dat valt natuurlijk altijd om. Tenzij je weer het kopstuk voor tapijt erop klikt)

Pluspunten

  • licht
  • goede zuigkracht

Minpunten

  • geen opberghaakje aan het harde vloer kopstuk

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer