Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Dyson DC62 Animalpro

8,0 Lees 23 reviews

Vergelijkbare producten

Dyson DC62 Origin

Model stofzuiger
steel
Vermogen
350 watt
Draadloos
Ja
Dyson DC62 Origin
9,5 (2)

Dyson V6 Motorhead

Model stofzuiger
steel
Draadloos
Ja
Nat en/of droog
droog
Dyson V6 Motorhead

Dyson Digital Slim Extra

Model stofzuiger
steel
Vermogen
350 watt
Draadloos
Ja
Dyson Digital Slim Extra

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 23 reviews

8,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Paulus 15-11-2016

Veel defecten

Algemene score

3,0
2 1/2 jaar de animal pro:
3x de motor defect - haperende borstel.
1x de steel gescheurd .
1x de stofbad vervangen - contactpunt verbroken.
En dan nu, 3 maanden nadat onze houten vloer is gerenoveerd , een loopwieltje van de borstel versleten waardoor de borstel over de vloer heeft gesleept.
Duurde even voor we de oorzaak vonden.
Veel krassen op de nieuwe vloer.
Bedankt DYSON!

Pluspunten

  • Draadloos

Minpunten

  • Borstel snel defect
  • Steel snel defect
  • Stofbak snel defect
  • Teveel geld voor een slecht apparaat

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Slecht
Pablo 25-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Laat de PRO maar weg

Algemene score

4,5
Door de schitterende vormgeving en de enthousiaste verkoper bij Mediamarkt hebben we deze stofzuiger gekocht voor een huishuiden met 3 katten. Na 1.5 jaar waren de borstels al versleten en kreeg ik een nieuwe toegestuurd. So far so good... Totdat er niets meer draaide en ik me vervolgens een fluffie borstel heb laten aansmeren zonder korting. Want dit zou veel beter gaan op de vlakke grond. Na 2 jaar ging ik buiten de garantie en wilde we wat anders. Niets draaide meer en als kruimeldief (kort) weg zuigkracht. Ik heb Dyson gevraagd om een nieuwe (met snoer !) te willen kopen tegen korting want de keuze van dit type was de foute keuze. Ik kreeg maarliefst 15% korting op de nieuwe aanschaf. Waardeloos dus. Schade 450+75 = 525 euro en ik sta met lege handen. Zeer slecht te spreken over deze Dyson en de aftersales. Niet doen dus.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Slecht
Dees 08-06-2016 Product paar weken in bezit

zeer slechte accu

Algemene score

5,8
Ik ben teleurgesteld,
Ik kocht mijn snoerloze dyson, na 3 weken was de accu stuk. Ik bracht hem terug naar de winkel, Dyson stuurt een nieuwe accu op maar omdat ze problemen hebben met de levering daarvan, of zo iets....kon dat tussen de 2 of 3 weken duren....ik wacht nu al 17 dagen op mijn nieuwe accu. Zeer teleurstellend voor zo'n duur apparaat!!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Slecht
reflector 08-12-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,8
Het is een mooi apparaat.
Zuigkracht is prima, ook voor hondenharen.
Accu doet het lang genoeg om een normale woonverdieping te zuigen.
Door het ophangsysteem gemakkelijk te pakken en weer op te bergen.
Over de duurzaamheid ben ik minder tevreden. Na bijna 2 jaar is de borstel versleten. De Borstel draait niet meer en sinds een paar dagen doet het apparaat niets meer. De accu laadt niet meer op.
Dit vind ik voor een duur apparaat toch wat te snel.
Ik heb een mail naar Dyson gestuurd maar nog geen reaktie gehad. Ik ben dus nu benieuwd of Dyson dit goed gaat oplossen.
Ik zal hier laten weten wat de reaktie van Dyson is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Onvoldoende
quithar 23-08-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,8
Ik schreef reeds in mei '15 een review, nu een paar maand later ben ik nog enthousiaser over mijn dc62, qua score geef ik meer omdat ik t apparaat nu goed heb kunnen gebruiken.
zo gemakkelijk in gebruik en handig formaat,je pakt het veel sneller dan 'gewone' stofzuiger, ideaal omdat t snoerloos is.
Ik heb lichamelijke klachten, vooral rug, met deze steelzuiger hoef ik niet meer bukken om snoer te pakken, en hulpstukken zijn eenvoudig te verwisselen
Verschillende hulpstukken zijn handig, en goed op te bergen in ophangsysteem.
Turboboost werkt echt super, gebruik ik hoofdzakelijk op vloerkleed, trap en deurmatten, in combi met roterende borstel verdwijnt vuil en hondeharen als sneeuw in de zon.
Door mijn enthousiasme kochten mijn ouders ook een dyson steelzuiger, ze willen nooit meer wat anders.
De prijs blijf ik wat hoog vinden, maar zou t zo weer kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
mobulu1966 06-05-2015 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Deze kruimelzuiger is heel gemakkelijk in gebruik door zijn hulpstukken die bijgeleverd worden.
hij is net zo krachtig als onze Dysons stofzuiger. Je kan er ook goed mee zuigen in je auto .
hij is heel erg licht in gebruik en makkelijk op te hangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
quithar 01-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
werkt Super. Makkelijk hanteerbaar en te manoeuvreren, snoerloos en daardoor geen gedoe met snoer of achter je aanslepen van apparaat , glijd met gemotoriseerde vloerzuigmond soepel over de vloer/tapijt. ik schrok wat er nog voor vuiligheid uit mijn vloerkleed gezogen werd. Goede zuigkracht in normale stand 17/20 min.of ca.8 min. op extra boost stand. Ook makkelijk als kruimeldief te gebruiken en bijv. de trap of je matras met de mini gemotoriseerde vloerzuigmond te zuigen.
Hondeharen makkelijk te verwijderen.
Onze dyson 'gewone'stofzuiger zal nu wel meer rust krijgen, want deze snoerloze steelzuiger pak je zoveel makkelijker. Prijzig in aanschaf, maar zou zelf niets anders meer kopen, en service van dyson (oa.garantie) is ook super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
BDGJ 28-04-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,0
Erg makkelijk in gebruik. Licht in gewicht. Doordat de Dyson snoerloos is kom je makkelijk overal bij. Zeer goede zuigkracht en niet zwaar om over vloerbedekking te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Woolwich 21-04-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Sinds 2 weken gebruik ik de Dyson DC62animalpro. Ik moest even wennen dat de accu na 20 minuten leeg is, maar heb wel de voordeel dat het snoerloos is. Het heeft een super zuigkracht en zeer makkelijk in gebruik. Ik vind ik het een geweldig aanschaf!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
hbhb 20-04-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,2
Goede aankoop!! Gekocht met het idee om even snel te kunnen stofzuigen rondom de eettafel met 2 kinderen in huis. Praktisch qua opslag en snel in gebruik. Inmiddels stofzuig ik het hele huis al met de DC62. Kan het makkelijk aan, redt het precies in de batterij-minuten en het wordt nog schoner ook. Blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Rianne000 20-02-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
Wat een geweldige aanschaf is dit geweest. Eerst een hele tijd zitten twijfelen (en heel internet afgezocht naar ervaringen) in verband met het hoge aankoopbedrag, maar zo blij dat we het toch gedaan hebben! We hebben een kat. De dyson zuigt de haren probleemloos op. De speciale borstel heeft ook totaal geen moeite met de haren op de bank. Zo'n kleine moeite om even de dyson te pakken en de kamer haarvrij te krijgen. Onze gewone stofzuiger staat dan ook te verstoffen in de kelder, die pak je gewoon niet meer als je een dyson hebt. Mocht hij ooit kapot gaan, dan komt er binnen zeer korte tijd nieuwe! Ik kan niet meer zonder!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Jeaneantoinette 26-11-2014 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Wil mijn Dyson niet meer missen. Geen gesleep meer met mijn oude zware stofzuiger.
Batterij Is toch eerder leeg dan die 20 minuten, maar voor de rest een fijne aanwinst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Schoutena 26-11-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,5
Ik heb deze stofzuiger sinds een paar weken in bezit en wat ik met name heel fijn vindt is het gemak van het gebruik. Doordat de Dyson snoerloos is kom je makkelijk overal bij zonder dat je iedere keer van stopcontact hoeft te veranderen. Daarnaast ben ik erg blij met de zuigkracht. Bij mijn vorige stofzuiger kostte vooral het schoonmaken van het tapijt (door haren van hond) erg veel tijd en werd het uiteindelijk nog niet echt schoon. Bij deze stofzuiger viel het mij op dat het stofzuigen van tapijt net zo makkelijk gaat als gladde oppervlakken. Zeker voor wat kleinere huizen of om even snel tussendoor te stofzuigen is deze Dyson heel geschikt en ben ik er heel tevreden mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
diesel12345 09-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

1,2
binnen 2 dagen de animal pro KAPOT.
Hoe kan ik tevreden zijn.
Naar mijn mening slechte kwaliteit en niet kopen

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
fmj43 06-03-2014 Product maand in bezit

Algemene score

9,5
Na 1 maand nog heel blij met de Dyson DC62animalpro, vanwege:
+ Super gemakkelijk in gebruik.
+ Super zuigkracht.
0 Prijzig,maar je krijgt er ook een uitstekend product voor.
[online in DE gekocht voor 383 EUR, incl. transport]
+ De grote stofzuiger alleen nog voor de grote schoonmaak
klussen.
0 Duurzaamheid ingeschat op basis van degelijkheid-indruk.
+ Mijn man blij met de gebruiksduur van max.26 min.
Hij zegt: "jij bent zo enthousiast dat ik dat ding anders
de hele dag hoor"]

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
CNBL 24-12-2013 Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Makkelijk in gebruik, lichtgewicht, grote zuigkracht voor een 'kruimeldief', wendbaar, na bijna twee maanden nog steeds zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
JanMaas1965 09-12-2013 Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Mooi apparaat, top design en zeer goede keuze van materialen. Lichtgewicht maar sterk. Enorme zuigkracht, dat verwacht je niet voor zo een klein apparaat ! Een beetje een twijfelaar : te groot voor een kruimeldief en te klein om de stofzuiger te vervangen. Wel heel erg goed voor de auto, en voor luxaflex e.d. Topding !

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
bimota 05-12-2013 Product maand in bezit

Algemene score

9,5
Deze nieuwe Dyson DC 62 kun je wat mij betreft niet een kruimelzuiger noemen, maar is een volwaardige snoerloze stofzuiger! Ik gebruik hem nu ongeveer 2 maanden. Hij blijft goed zuigen, ook al is het bakje vol, hij borstelt als het ware je tapijt, waardoor pluisjes en haren moeiteloos opgezogen worden etc. Heel erg handig dat hij snoerloos is, zodat je makkelijk op de trap enzo kunt zuigen. Ik gebruik hem ook voor de hele bovenverdieping, zodat ik niet meer met een zware stofzuiger naar boven hoef. Echt van een totaal andere klasse dan mijn vorige kruimelzuigers, niet te vergelijken eigenlijk! Ik ben er erg blij mee, top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bianca888 03-12-2013 Product maand in bezit

Algemene score

7,5
Hij is makkelijk in gebruik, wendbaar niet zwaar. En goede zuigkracht. Makkelijk schoon te houden. Verschillende opzet stukken. Wat jammer is dat je hem maar 20 minuten kan gebruiken. Dus hij is handig voor kleinere oppervlakte.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
ilhanu 21-11-2013 Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Een snoerloze stofzuiger met de zuigkracht van een grote stofzuiger. Vorige snoerloze kruimeldieven/stofzuiger hadden vaak een te korte accuduur hebben, met de DC-62 is de accu nog steeds niet leeg wanneer ik heel het huis ben doorgelopen. De multifunctionaliteit met de opzetstukken bied voor veel mogelijkheden, die er makkelijk opgezet kunnen worden en zeer functioneel zijn.

Het nieuwe turboborstel is heel erg effectief op onze parket en tapijt en is breed inzetbaar waarvoor je de normale stofzuiger niet uit de kast wilt halen. De Dyson staat mooi gemonteerd bij ons in de keuken met het geleverde ophang basisstation waarbij ook alle opzetstukken bij elkaar blijven.

Kortom heel blij met onze nieuwe all-rounder met een goede accuduur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews