Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 19 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BGB8SIL1 wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

v**n@z**o.nl 16-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en complete stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB8SIL1 wit

Algemene score

10,0
Na bestelling binnen 12 uur geleverd. De eerste ervaringen zijn zeer positief. Mooie, complete en handige stofzuiger. Door de Paasactie en cashback actie van Bosch ook nog eens een zeer goede prijs.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Doet wat hij moet doen

Minpunten

  • Niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

s**s@g**l.com 13-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB8SIL1 wit

Algemene score

10,0
Het is een Super stofzuiger. Licht van gewicht dus makkelijk te tillen. Erg krachtig.

Pluspunten

  • Licht van gewicht
  • Krachtig
  • Fijn in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

R**t@h**l.com 06-10-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Stil en groot bereik!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB8SIL1 wit

Algemene score

9,0
Ook zijn voorganger heb ik jaren gehad, helaas door onzorgvuldig gebruik was deze defect geraakt en na wat onderzoek toch zijn opvolger gekocht! Fijne stofzuiger, zuigt goed en is stil en door zijn lange snoer een groot bereik , en in het wit ziet hij er goed uit ! enige nadeel wat ik kan bedenken is 4 zwenkwielen waardoor hij soms niet rechtdoor gaat maar overdwars en door de platte voorkant blijft hij wel eens hangen achter de meubels;

Pluspunten

  • lang snoer
  • Stil
  • Zuigt prima

Minpunten

  • 4 zwenkwielen waardoor hij soms overdwars gaat
  • Platte voorkant blijf soms achter meubels hangen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

j**5@g**l.com 20-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB8SIL1 wit

Algemene score

10,0
Na 2 keer een ander merk stofzuiger te hebben gehad is deze Bosch stofzuiger een verademing. Lekker wendbaar, een extra lang snoer en niet onbelangrijk: heerlijk geruisloos! Een echte aanrader wat mij betreft.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Extra lang snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ben 07-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne stofzuiger en lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB8SIL1 wit

Algemene score

9,0
Prettige stofzuiger. We gebruikten al jaren een voorgaand model maar deze was na alle verbouwing versleten. Deze is net iets sterker, heeft een langer snoer (super fijn) en .... is een stuk stiller. Zuigt prima maar dat mag je ook verwachten van een Bosch stofzuiger

Pluspunten

  • lang snoer
  • stil
  • wendbaar

Minpunten

  • iets zwaarder

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rebel 19-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

The best

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB8SIL1 wit

Algemene score

9,0
Mooi uitziende stofzuiger, weinig geluid en veel toebehoren bij. Ben er blij mee 🙃

Pluspunten

  • Geluidloos
  • Mooi strak
  • Veel toebehoren
  • Compact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theodorus 03-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede zuigkracht, minder goede zuigmonden

Geschreven voor: Bosch BGB8SIL1 wit

Algemene score

8,0
Goede zuigkracht. Lang snoer en redelijk stil. Minder tevreden over de zuigmonden. Jammer dat er geen opbergvak is zoals soms wel vermeld wordt. De parketborstel heeft haren als een staalborstel ,alleen geschikt voor plavuizen. Mist ook geleidingswieltjes. Combizuigmond heeft ook geen wieltjes ,waardoor hij zich vacuüm zuigt en niet te bewegen is.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Actieradius

Minpunten

  • Zuigmond
  • Parketborstel

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

c.r.kokkelink 13-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving en kleur. Handig en redelijk stil

Geschreven voor: Bosch BGB8SIL1 wit

Algemene score

9,0
Mijn ouders kochten altijd al Bosch producten waaronder koelkasten en stofzuigers en waren altijd tevreden met hun keuze.. Ze zijn er al lang niet meer, maar op hun advies hebben ook wij vanaf ons eerste huis tot op heden, nu al 50 jaar, Bosch producten gekocht.

Pluspunten

  • vormgeving & kleur
  • Geluid
  • zuigkracht
  • 12 meter snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieneke Jeninga 08-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch BGB8SIL 1 stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB8SIL1 wit

Algemene score

10,0
Wij waren op zoek naar een stille en goede stofzuiger. Dat is deze geworden, het is beste stofzuiger ooit: superstil met uitstekende zuigkracht.

Pluspunten

  • Superstil
  • Uitstekende zuigkracht
  • Lekkere lange steel (uitschuifbaar)
  • onderdelen zijn handig op de stang te bevestigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KvanMierlo 26-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige stille Bosch stofzuiger!

Geschreven voor: Bosch BGB8SIL1 wit

Algemene score

10,0
Een top product! Erg stil, prima zuigkracht en het product voelt goed en stevig aan. Tevens een mooi design. De aan/uit en power knoppen zijn handig om te gebruiken.

Pluspunten

  • Kracht
  • Geluid
  • Design

Minpunten

  • Lengte van de slang mag iets langer.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JP 26-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geruisloze stofzuiger plus perfecte zuigkracht.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB8SIL1 wit

Algemene score

8,0
Prima wendbare stofzuiger met zeer beperkt geluid en voldoende zuigkracht.
Inclusief alle benodigde accessoires , compleet uitgevoerd.
Hoop wel dat deze langer meegaat dan de vorige , die was helaas na 3 (!) jaar kapot.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Wendbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

KvanMierlo 26-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige stille Bosch stofzuiger!

Geschreven voor: Bosch BGB8SIL1 wit

Algemene score

10,0
Een top product! Erg stil, prima zuigkracht en het product voelt goed en stevig aan. Tevens een mooi design. De aan/uit en power knoppen zijn handig om te gebruiken.

Pluspunten

  • Kracht
  • Geluid
  • Design

Minpunten

  • Lengte van de slang mag iets langer.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marieke 26-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGB8SIL1 wit

Algemene score

8,0
Erg fijne stofzuiger. Met de parketborstel voor harde vloeren makkelijk in gebruik. De borstel voor vloerkleden etc is wel iets zwaarder maar werkt ook erg goed. De automatische stand zorgt zelf voor de juiste zuigkracht en met het handvat op de slang kun je ook in een fijne houding blijven staan tijdens het stofzuigen

Pluspunten

  • Handvat
  • Automatische zuigkracht
  • Lange snoer
  • 5 liter inhoud dus minder vaak zak vervangen

Minpunten

  • Borstel voor tapijt/vloerkleed is zwaarder
  • Geen bediening op de stang

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paula 25-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne lichte en stille stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGB8SIL1 wit

Algemene score

8,0
Een ideale mooie stofzuiger. Licht in gewicht en heerlijk stil. Prijs/kwaliteit verhouding is prima.

Pluspunten

  • Stil
  • Licht gewicht
  • Lange snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Super stofzuiger 22-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede zuigkracht en toch weinig lawaai

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB8SIL1 wit

Algemene score

10,0
Deze stofzuiger is licht van gewicht, heeft mega lang snoer, zuigt erg goed en maakt relatief weinig lawaai

Pluspunten

  • grote zuigkracht
  • weinig lawaai
  • lang snoer dat goed oprolt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 01-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB8SIL1 wit

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor deze stofzuiger omdat deze krachtig en stil is. In de praktijk klopt dit helemaal :-)
De stofzuiger heeft een krachtige motor en zelfs in de hoogste stand is het geluid zeer acceptabel. Verder is het super handig qua actieradius dat er een snoer van 12 meter in zit. De diverse hulpstukken zijn handig aan de stofzuigerbuis te bevestigen, zodat je deze altijd bij de hand hebt.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • stil qua geluid ook in de hoogste stand
  • hulpstukken handig aan de stofzuigerbuis

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ingeborg 28-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet zijn werk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB8SIL1 wit

Algemene score

8,0
Goede ervaring met diverse producten van het merk Bosch. Voor deze gekozen vanwege de mogelijkheden, lang snoer (15m) en incl. parketborstel. Men noemt 'm silence, maar vind dat hij nog wel aanzienlijk geluid maakt.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Diverse borstels
  • Keurig design
  • Wendbaar
  • Goede zuigkracht

Minpunten

  • Geluid
  • Groot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

A. Biemans 26-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handig met steel handgreep , fijn zacht geluid.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB8SIL1 wit

Algemene score

8,0
zoals boven omschreven en zelf goed vergeleken met andere stofzuigers ,
kwam deze voor ons het beste van pas.
de beste stofzuiger sinds 55 jaar!!!!!

Pluspunten

  • handigheid
  • geluidarm

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

K H 26-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuigt prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB8SIL1 wit

Algemene score

7,0
Deze stofzuiger aangeschaft wegens vervanging. De onderdelen + zakken passen allemaal weer van de vorige, een Miele. Deze "pro silence" zuigt beter, maar maakt toch meer lawaai.

Pluspunten

  • goede zuigkracht
  • lang snoer

Minpunten

  • meer lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer