Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 103 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BGL8HYG1 wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

r**s@g**l.com 14-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

8,0
super goede zuigkracht en rustig geluid en extra lang snoer en handige hulpstukken

Pluspunten

  • handig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mirjam Slotman 30-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

9,0
Bosch 8 serie stofzuiger is werkelijk fantastisch.

Het snoer is 15 meter lang, erg handig met de trap stofzuigen!
De regelbare zuigkracht erg fijn bij gladden vloeren en of kleden, handige bediening.
Makkelijk weg te zetten en zeer handig dat je de overige onderdelen mee kan dragen aan de zuigstang, vallen er niet af en zonder hinder kan je heerlijk aan het werk.
Ik ben kritisch met huishoudelijke apparaten maar ik raadt u deze echt aan. Ik ben erg erg blij mee

Pluspunten

  • Langsnoer
  • extra zuigmonden
  • zeer makkelijk weg te zetten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

a**n@g**l.com 26-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed, zou hem zeer aanraden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

10,0
Krachtige stofzuiger met lange stang en lange snoer.
Dat is ideaal voor lange mensen.
Zuigt zeer goed.

Pluspunten

  • Langestang
  • Lange snoer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

deniakruijff46@gmail.com 25-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een nieuwe keuze: Een Bosch stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

8,0
Omdat ik bijna gedurende mijn huwelijksleven met dezelfde stofzuiger (langer dan 30 jaar) Nilfisk (een klein "tonnetje") heb gedaan was het niet moeilijk om weer een Nilfisk te kiezen in november 2020!
Helaas na gebruik gedurende 1 jaar en 9 maanden (1 keer per week zuigen) vonden wij de stofzuiger van Nilfisk (met stofzuigerzak) te zwaar in gewicht en heb ik na veel beter vergelijk met de Nilfisk gekozen voor de Bosch stofzuiger BGL8HYG1. die een goede zuigkracht, grotere ruimte voor de stofzuigerzak heeft , 4 zwenkwielen, en nog veel meer gunstiger factoren, heeft !

Pluspunten

  • goede zuigkracht
  • extra handvat aan stand, nog beter recht op staan

Minpunten

  • zijn er nog niet.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

g**k@h**e.nl 24-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

9,0
Het een super stofzuiger zeker de lengte van de snoer.
de hand vat er aan is ook geweldig.
Alleen die 30euro cashback is een heel gedoe is overig niet gelukt.
Voor de jonger is het makkelijk maar op leeftijd is moeilijk jammer.

Pluspunten

  • 15 meter snoer
  • uitstraling

Minpunten

  • hulp stukken niet in de stofzuiger zitten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Storm 20-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

9,0
Superfijne stofzuiger. Ik had hiervoor ook zo’n stofzuiger en erg tevreden over. Met 3 verharende huisdieren maakt het apparaat overuren maar doet het super! Ik raad deze stofzuiger iedereen aan.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Lange snoer
  • Gaat lang mee
  • Rolt fijn mee

Minpunten

  • Geen kunnen bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J**s@g**l.com 19-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een topmodel met veel power en weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

10,0
Het voldoet aan onze eisen: te weten een zuiger voor gladde vloeren en en vloerbedekking. De automatische zuigkrachtregeling werkt uitstekend. Tevens heeft de zuiger een kleurrijk en strak design en een zacht geluid met meer dan voldoebde power.
Kortom: een superproduct waar we zeer blij mee zijn en dat ruimschoots voldoet aan onze verwachtingen.

Pluspunten

  • Automatische zuigkrachtregeling
  • Gering geluid en veel vermogen

Minpunten

  • Iets te zwaar voor oudere mensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ernst 15-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Echte topper deze stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

8,0
Prachtig apparaat om te zien, de automatische aanpassing van zuigkracht vind ik erg prettig. Het grote bereik van de stofzuiger is echt ideaal voor mijn huis!

Pluspunten

  • Bereik
  • Automatische aanpassing zuigkracht
  • Mooi uiterlijk

Minpunten

  • Geen opbergvak voor kleine hulpstukken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaatje 07-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Absolute aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

10,0
Ontzettend fijne stofzuiger! Ik ben zo enthousiast dat ik hem direct vrienden heb aangeraden. De stofzuiger heeft een flinke zuigkracht en een super lang snoer! Als ik hem op halve kracht zet is dat al meer dan voldoende. Ook de kopstukken zijn super handig.
Met een gezin met kinderen is dagelijks stofzuigen belangrijk. Met deze stofzuiger is het weer leuk om te doen en ben je zo klaar!

Pluspunten

  • Flinke zuigkracht
  • Makkelijk in hoekjes
  • Veel koppelstukken
  • Lang snoer
  • Rolt snel achter je aan 😃

Minpunten

  • Tip voor volgende serie: stootbumpers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l**e@k**e.nl 06-04-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wel stof geen haren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

7,0
reviews worden kort na aankoop gevraagd. Na langer gebruik:
Het is een fijne stille stofzuiger die één groot nadeel heeft: Hij zuigt geen haren van de vloerbedekking op maar maakt er popjes van die blijven liggen.

Pluspunten

  • stil
  • zuigt meestal goed

Minpunten

  • zuigt geen haren van vloerbedekking

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

4M 05-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Amazing product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

9,0
Erg krachtig, eenvoudig en ontzettend gebruikersvriendelijk.
Lengte snoer en slang pre.

Pluspunten

  • Gebruikersvriendelijk
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

r**r@o**k.com 29-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

9,0
Er is maar 1 woord voor: Een superstofzuiger .
Degelijk, prettige handgreep, goede wendbaarheid en omsteken van de stekker is onnodig geworden. Stofzuigen is plezierig geworden. Aanbevelingswaardig.

Pluspunten

  • Snoerlengte
  • Wendbaarheid
  • Handgreep
  • Degelijk

Minpunten

  • Wendbaarheid bij hoogpolig onvoldoende

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

f**r@g**l.com 17-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Service

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

10,0
Bij Expert in Neede krijg je een duidelijk en eerlijk advies voor het product.
Een goede service bij deze winkelier.

Reageer

Lesley 16-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

9,0
Wij hebben erg veel last van allergieën en onze vorige stofzuiger voldeed niet.
Nu wij deze hebben aangeschaft merken wij het verschil. Er komt schone lucht uit en de auto-functie werkt ook prima.

Ik zou deze zeker aanraden.

Pluspunten

  • filters
  • lang snoer
  • mooi design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

g**n@h**l.nl 12-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed voor allergie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

9,0
Zeer goede zuigkracht en lange snoer voor een groot bereik. Hij is heel stil en geeft geen nare geurtjes tijdens het stofzuiger. Absoluut het geld waard!

Pluspunten

  • Hypo allergeen
  • Lang bereik
  • Stil

Minpunten

  • Met zak

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h**1@g**l.com 07-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede zuiger voor Honden haren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

7,0
Heb deze Bosch stofzuiger gekocht omdat ik ook vele goede review had gelezen ..De zuigkracht is goed en ook de knop dat die zelf het goed regelt met het opzuigen .Goed voor honden haren .Ja beveel deze Bosch stofzuiger zekers aan

Pluspunten

  • Goede kwaliteit voor wat het opzuigt

Minpunten

  • Het handvat ( wat los gaat)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hein 04-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Oud en vertrouwd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

9,0
Eindelijk weer gewoon ouderwets is soms het beste.
Na stofzakloze stofzuiger en nu de steelstofzuiger gehad te hebben nu weer gewoon een stofzuiger met zak.
Zuigt heerlijk geen gedoe met opladen haren in de roterende borstel gewoon een super stofzuiger die stil en krachtig is.
Mooie ervan is dat met de opzetborstels ook je gordijnen kan stofzuigen door de instelbare zuigkracht.
Rolt soepel over de vloer zak is makkelijk te verwisselen alleen klepje van het filter voor gaat niet zo ver open had wel wat verder gemogen maar goed die gebruik je ook niet zo vaak.

Pluspunten

  • Zuigkracht instelbaar
  • Stille motor
  • Diverse opzetborstels

Minpunten

  • Klepje van motor filter mag wel iets verder open

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Yilmaz 20-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goed product ,die tegenwoordig moeilijke te vinden is

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

9,0
Heb deze product gekocht omdat mijn vrouw deze bij kennissen getest heeft
En inderdaad doet het product waar die voor gemaakt is zijn werk goed doet
En daanaast kan je hem naar je voorkeurrn zetten en de meegeleverde accessoires zijn multifunctioneel en motor heeft 10 jaar garantie ,waarvan het vaak kapot gaat
Daarom zeg ik gewoon doen(kopen)
Later heb je veel profijt van

Pluspunten

  • Stil
  • Toeren regeling
  • Accessoires
  • Lange snoer
  • Met zak

Minpunten

  • Tot nu toe niet kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

b**l@o**k.com 15-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

9,0
Een mooie krachtige stofzuiger, die licht is qua gewicht en dus makkelijk mee te nemen is naar boven.
Het lange snoer is erg gemakkelijk met stofzuiger, zodat je minder last van het snoer hebt en aan 1 stuk door werken.

Gewoon een prima stofzuiger!!

Pluspunten

  • Licht
  • Lang snoer
  • Voldoende krachtig
  • Mooi ontwerp (leuk meegenomen)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

b**k@p**t.nl 06-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekocht omdat de reviews erg positief waren. Ik merk de voordelen ook, zoals een snoer van 15 meter, zodat ik tijdens het stofzuigen niet naar een ander stopcontact hoef te gaan. Een hulpstuk wat je op de stang kunt plaatsen ook praktisch. Een ergonomische handgreep waardoor je rechterop blijft staan. De kleur is ook nog eens flitstend in plaats van altijd die donkere kleuren. Ik ben er erg blij. Geluid is ook niet hinderlijk en je kunt de zuigkracht instellen. Van alle gemakken voorzien.

Pluspunten

  • lang snoer
  • geen irritant geluid
  • ergonomisch

Minpunten

  • hulpstukken moet je apart bewaren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews