Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 103 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BGL8HYG1 wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

r**s@g**l.com 14-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

8,0
super goede zuigkracht en rustig geluid en extra lang snoer en handige hulpstukken

Pluspunten

  • handig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Else-Mieke 09-08-2022

Fantastisch product

Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wat een heerlijke stofzuiger! Hij zuigt superkrachtig en soepel. De automatische zuigkrachtregelaar is ook erg handig. Ook fijn dat je de opzetstukken op de stang kan klikken. Stofzuigen wordt nu gewoon leuk!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

CindyW 02-08-2022

Niet heel erg tevreden

Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

4,0
Op zich een prima stofzuiger, echter brak bij eerste gebruik het gleufje af om de stang in de houder te zetten in rechtopstaande positie. Is ook niet te repareren. Nu dus zeer onhandig te dragen op de trap. En hij rijdt echt voor geen meter op tapijt. De zuigkracht is goed.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

KarinB 24-07-2022

Uitstekende koop

Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Licht, wendbaar, lang snoer en zuigt perfect.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Mike 19-07-2022

Super stille zuigkracht met strak uiterlijk

Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

10,0
Ligt goed in de hand, zuigt als een malle en ziet er mooi uit. Lekker lang snoer voor een groot bereik, zonder van stopcontact te hoeven wisselen, top stofzuiger!!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Marrette. 27-06-2022

Zuigt erg goed, niet te zwaar in gebruik.

Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heb copd en kan zelf de stofzuiger hanteren. Erg fijn.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Hanneke 24-05-2022

Top stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wat een fijne stofzuiger is dit! De parket borstel zuigt goed, het handvat is fijn en het kunnen regelen van de sterkte ook. Het lange snoer is geweldig handig. Het wasbare HEPA filter vind ik ook een uitkomst. Kortom een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

A.J.B. 23-05-2022

sterke krachtige stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] goede stofzuiger met goede zuigkracht en lange stang
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Stofzuiger met zak. 13-05-2022

Super

Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Super goede, krachtige en fijne stofzuiger.
Fijn lang snoer en stang goed in hoogte verstelbaar.
Super blij mee.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

S.Roerink 09-05-2022

Prima stofszuiger

Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne stille stofzuiger met groot bedieningsgemak. Lange steel, zodat je je rug ontlast. Lang snoer, zodat je fijn aan het werk bent zonder steeds om te moeten pluggen. Het handvat op de steel is gemakkelijk, maar zorgt er ook voor dat je op sommige hoeken slecht toegang hebt. De stofzuiger is niet te zwaar en volgt je makkelijk. Het deksel om het hepa filter schoon te maken, mocht wel iets verder openklappen zodat je er beter bij kan. Al met al zijn we blij met deze stofzuiger. Na jaren een stofzakloze stofzuiger te hebben gebruikt zijn we weer bij een stofzuiger met stofzak. Goede zuigprestaties, ondanks dat de stofzuigers geen 2000watt motor meer mag hebben.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Peter 05-05-2022

Prima stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De stofzuiger bevalt prima. Heeft voldoende zuigkracht. Handig lang snoer.
De zuigbuis voelt wat fragiel. Het houdertje met de accessoires die je op de buis moet klemmen is onhandig.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Mirjam Slotman 30-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

9,0
Bosch 8 serie stofzuiger is werkelijk fantastisch.

Het snoer is 15 meter lang, erg handig met de trap stofzuigen!
De regelbare zuigkracht erg fijn bij gladden vloeren en of kleden, handige bediening.
Makkelijk weg te zetten en zeer handig dat je de overige onderdelen mee kan dragen aan de zuigstang, vallen er niet af en zonder hinder kan je heerlijk aan het werk.
Ik ben kritisch met huishoudelijke apparaten maar ik raadt u deze echt aan. Ik ben erg erg blij mee

Pluspunten

  • Langsnoer
  • extra zuigmonden
  • zeer makkelijk weg te zetten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

a**n@g**l.com 26-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed, zou hem zeer aanraden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

10,0
Krachtige stofzuiger met lange stang en lange snoer.
Dat is ideaal voor lange mensen.
Zuigt zeer goed.

Pluspunten

  • Langestang
  • Lange snoer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

deniakruijff46@gmail.com 25-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een nieuwe keuze: Een Bosch stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

8,0
Omdat ik bijna gedurende mijn huwelijksleven met dezelfde stofzuiger (langer dan 30 jaar) Nilfisk (een klein "tonnetje") heb gedaan was het niet moeilijk om weer een Nilfisk te kiezen in november 2020!
Helaas na gebruik gedurende 1 jaar en 9 maanden (1 keer per week zuigen) vonden wij de stofzuiger van Nilfisk (met stofzuigerzak) te zwaar in gewicht en heb ik na veel beter vergelijk met de Nilfisk gekozen voor de Bosch stofzuiger BGL8HYG1. die een goede zuigkracht, grotere ruimte voor de stofzuigerzak heeft , 4 zwenkwielen, en nog veel meer gunstiger factoren, heeft !

Pluspunten

  • goede zuigkracht
  • extra handvat aan stand, nog beter recht op staan

Minpunten

  • zijn er nog niet.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

g**k@h**e.nl 24-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

9,0
Het een super stofzuiger zeker de lengte van de snoer.
de hand vat er aan is ook geweldig.
Alleen die 30euro cashback is een heel gedoe is overig niet gelukt.
Voor de jonger is het makkelijk maar op leeftijd is moeilijk jammer.

Pluspunten

  • 15 meter snoer
  • uitstraling

Minpunten

  • hulp stukken niet in de stofzuiger zitten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch stofzuiger 21-04-2022

Super stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Echt een super stofzuiger, heeft meer zuigkracht dan ik dacht, ook goed voor dierenharen er zitten ook genoeg accessoires bij, ik vind het een goede stofzuiger.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Storm 20-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

9,0
Superfijne stofzuiger. Ik had hiervoor ook zo’n stofzuiger en erg tevreden over. Met 3 verharende huisdieren maakt het apparaat overuren maar doet het super! Ik raad deze stofzuiger iedereen aan.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Lange snoer
  • Gaat lang mee
  • Rolt fijn mee

Minpunten

  • Geen kunnen bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J**s@g**l.com 19-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een topmodel met veel power en weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

10,0
Het voldoet aan onze eisen: te weten een zuiger voor gladde vloeren en en vloerbedekking. De automatische zuigkrachtregeling werkt uitstekend. Tevens heeft de zuiger een kleurrijk en strak design en een zacht geluid met meer dan voldoebde power.
Kortom: een superproduct waar we zeer blij mee zijn en dat ruimschoots voldoet aan onze verwachtingen.

Pluspunten

  • Automatische zuigkrachtregeling
  • Gering geluid en veel vermogen

Minpunten

  • Iets te zwaar voor oudere mensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbert 17-04-2022

minder

Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

6,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Hiervoor had ik de bosch freee deze had een ander soort slang en was veel prettiger ook het ronde borsteltje als hulpstuk vond ik prettiger werken daarnaast zuigt dit type zich te snel vast wat voor mij best irritant is omdat je hem dan steeds moet los trekken.
Dus al met al was het vorige type voor mij prettiger.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ernst 15-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Echte topper deze stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

8,0
Prachtig apparaat om te zien, de automatische aanpassing van zuigkracht vind ik erg prettig. Het grote bereik van de stofzuiger is echt ideaal voor mijn huis!

Pluspunten

  • Bereik
  • Automatische aanpassing zuigkracht
  • Mooi uiterlijk

Minpunten

  • Geen opbergvak voor kleine hulpstukken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews