Bosch BGL8HYG1 wit - Reviews

Best Reviewed sep 2020 Bosch BGL8HYG1 wit
Best Reviewed - september 2020
Specificaties
Stofopvang
stofzak
Type/soort
stofzuiger
Soort
algemeen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 52 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BGL8HYG1 wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henk 03-09-2020

Super stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

10,0
Geweldige stofzuiger! De vermogenregelaar werkt goed en makkelijk.
Dit produkt is aan te raden. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Tevreden klant 13-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

10,0
Wij hebben een nieuwe stofzuiger gekocht en onze keuze viel op een handzame Bosch Serie 8 10 jaar garantie voor een lage prijs. Geweldige gemakkelijke instelbare bediening. Je hoort hem bijna niet. Filter zorgt voor frisse lucht, dus geen nare lucht in de kamer. Het oog wil ook wat, hij heeft een geweldig modern uiterlijk.

Pluspunten

  • Mooi handvat
  • Lichtgewicht
  • Supper lang snoer.
  • Grote stofzak

Minpunten

  • Geen min puntten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 19-12-2020

Geweldige machine

Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

10,0
Deze stofzuiger is geweldig ! ! Hij stelt z'n eigen in en zuigt fantastisch . Had jaren eerder over moeten gaan op bosch [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Marcel 18-12-2020

Niet mijn beste koop

Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

6,0
De machine is licht en wendbaar. De stofzuiger mond is zwaar en volgt slecht. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Top stofzuiger prijs/kwal 17-12-2020

Beste stofzuiger ooit!

Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

10,0
Deze zeer stille, met totaal 15 meter lengte kun je de hele kamer, keuken en hal stofzuigen zonder de stekker eruit te halen, 10 jaar garantie op de koolborstelloze motor, mooi van vormgeving en best wel robust, zuigt perfect alles op het tapijt en parket. Ik heb alle stofzuigers vergeleken, maar deze stofzuiger is echt de beste keus, zeker voor deze prijsklasse. Hij is niet voor niets de stofzuiger van 2020 van het consumentenonderzoek en dus The Winner!!! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Geke 06-12-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

bosch stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

9,0
zeer goede stofzuiger, enorme zuigkracht en gebruiksvriendelijk. Het extra lange snoer is natuurlijk handig om in de hoeken van de kamer en de rest van het huis te komen.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • extra lang snoer
  • goede hulpstukken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ploegh 05-12-2020

Super krachtige stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

10,0
De stofzuiger zuigt erg goed, maakt weinig lawaai,heeft een snoer van 15 cm. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Boschfan 23-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitvoering!! het oog wil ook wat en wat een kracht!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

10,0
Prima stofzuiger; fijne zuigkrachtregeling voor de diverse oppervlakte. Andere stofzuigervoet voor gladde voet.
Een prachtig design, het oog wil ook wat en ook nog makkelijk op te bergen. Snoer is lang genoeg.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • design

Minpunten

  • je moet ermee stofzuigen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Van de Sande 21-10-2020

Goede stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

10,0
Stevige zuigkracht op alle ondergrond, rijdt goed achter je aan en handig je hulpstukken meteen bij de hand!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Sonja 14-10-2020

zuigt goed en redelijk stil

Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

8,0
Ik vind de stofzuiger licht, de grote voet is daarentegen wel een beetje zwaar, hij zuigt goed en redelijk stil. Het speciale handvat vind ik ook prettig. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Daniella 12-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige én superwendbare stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

10,0
Ik zou stofzuigen zomaar plezierig gaan vinden. Mijn nieuwe Bosch stofzuiger heeft een enorm bereik, zuigt moeiteloos alles op, óók de kattenharen, en met het bijgeleverde borsteltje maak ik supersnel en eenvoudig ook mijn meubels stof- en haarvrij. Een hobby zal stofzuigen nooit worden, maar met deze stofzuiger voelt het ineens ook niet meer als een vervelende huishoudelijke verplichting. Blij mee!

Pluspunten

  • krachtig
  • wendbaar
  • groot bereik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doortje 12-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

9,0
vanwegen de zuigkracht en lengte van snoer, vanmorgen gekocht en we zijn echt tevreden. Wij hebben een groot huis en moeten nu minder omsteken met het snoer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jong geleerd oud gedaan 11-10-2020

Spik en span

Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

10,0
mooi design, stil, goede zuigkracht, ligt goed in de hand en lang snoer. Helemaal top. In tijden niet zo’n stofzuiger gehad. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bosch BGL8HYG1 10-10-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

goede zuigkracht, mooi model, extra handvat is prettig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger heeft een goede zuigkracht. Daarnaast is het handvat aangenaam.
Wij zijn zeer tevreden over deze stofzuiger!

Pluspunten

  • goede zuigkracht
  • lang snoer
  • prettig handvat
  • ziet er ook mooi uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Diana 10-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fluisterstofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

10,0
Eindelijk een stofzuiger waar onze viervoeter niet bang van is!
Meteen na de aankoop gebruikt en 100% tevreden!

Pluspunten

  • minder lawaai
  • goede zuigkracht
  • handige gebruiksgreep

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Audreya 06-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

8,0
fijne stille stofzuiger welke automatisch de zuigkracht aanpast. Het lam
nee snoer is ook uitermate handig.

Pluspunten

  • lang snoer
  • stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

oudere dame 05-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

7,0
De stofzuiger is groot en redelijk zwaar. voelt kwalitatief goed in gebruik. de stang heeft een soort handvat dat is even wennen en het snoer moet je met de hand trekken en dan rol hij weer op dat was handiger geweest als daar een voetknop voor was geweest. verder is de zuigkracht prima in te stellen van licht naar zwaar. ik heb hem net dus het moet nog uitwijzen of hij in gebruik echt bevalt, het is even wennen.

Pluspunten

  • mooi uitgevoerd
  • goede zuigkracht

Minpunten

  • snoer niet in te rollen met knop
  • zwaar apparaat

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Chris 04-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede stofzuiger met goede zuigkracht

Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

9,0
Precies wat je verwacht van een stofzuiger: Compact, stevig, goed snoer en stille werking. Tijdens het gebruik is het ook makkelijk werken.

Pluspunten

  • Lengte snoer
  • Stilte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam Bol 02-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

10,0
Wij zijn zeer tevreden met deze bosch stofzuiger!
Echt een aanrader!
Goede zuigkracht en wij hebben gekozen voor een extra lange snoer echt super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch stofzuiger BGL8HYG1 01-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige zuigkracht

Geschreven voor: Bosch BGL8HYG1 wit

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger is gewoon een topper, die doet wat ie moet doen. Krachtige zuiger, licht in gewicht en zeer handelbaar met super lange slang.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews