Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 176 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BGL8SIL6 wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

f**7@g**l.com 03-02-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

bezint eer gij begint

Geschreven voor: Bosch BGL8SIL6 wit

Algemene score

6,0
Na een geruime tijd in gebruik zijn volgende onhandigheden naar boven gekomen.
1) stofzuigervoer verandert vrij snel in een andere stand waardoor de stofzuiger veel vacuüm trekt en kleinere kleden "kleven "aan de stofzuigmond. Erg irritant.
2) het draaimechanisme aan de bovenzijde loopt niet soepel, wat stug in de stofzuigbewegingen waardoor de stofzuiger niet op zijn wielen blijft.
3) Uiteinde van de slang zit mechanisme voor het ontkoppelen van een attribuut. Werkt niet feilloos.
4)Oprolmechanisme snoer hapert regelmatig.

Was gewend aan zwaardere motor ( 2000 Watt) wat een grotere zuigkracht heeft. Dit type heeft een lichtere motor, dit is een vernieuwde Europese richtlijn en daar zal je het mee moeten doen

Pluspunten

  • licht in gewicht, aardig design

Minpunten

  • zie opmerkingen in review

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Quiet and powerful 02-01-2023

Good product

Geschreven voor: Bosch BGL8SIL6 wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Good and quiet product with nice long cable. The power regulator (potentiometer) doesn't feel continuously changing. Feels like there are 3 positions (min, auto and max). Good quality build. Happy with it
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Corné 31-12-2022

Zeer goed

Geschreven voor: Bosch BGL8SIL6 wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wel wat groot maar goed te hanteren en hij doet goed zijn werk
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Wim Coene 27-12-2022

Een mooie en goede Stofzuiger voor een leuk prijsj

Geschreven voor: Bosch BGL8SIL6 wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Na een verbouwing in huis hadden wij behoefte aan een nieuwe stofzuiger. Bij onze zoektocht stuitte ik wij op de Bosch stofzuiger uit de serie 8 met mooie pluspunten zoals een lang snoer en een motor die niet zover herrie produceert.
Voor ons reden genoeg om deze aan te schaffen.
En tot nu toe geen enkele spijt, en we gaan er van uit dat dit zo blijft.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Pietje10 24-12-2022

Zuigt prima

Geschreven voor: Bosch BGL8SIL6 wit

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Stofzuiger zuigt prima. Geen bijzonderheden
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 07-12-2022

Goede stille stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL8SIL6 wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze stofzuiger doet niet onder voor een Dyson stofzuiger. Onze hond verliest veel haren en met deze stofzuiger zo snel en krachtig schoon wil geen andere meer.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Stil en sterk aan ‘t werk 27-11-2022

Sterk en stil

Geschreven voor: Bosch BGL8SIL6 wit

Algemene score

10,0
De krachtige Bosch doet stil zijn werk. Dankzij het lange snoer hoef je nooit van stopcontact te wisselen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Peter 19-11-2022

Super zuigkracht

Geschreven voor: Bosch BGL8SIL6 wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Maar dat er een automatische zuigkracht regeling op de stofzuiger aanwezig is.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Peter 19-11-2022

Super zuigkracht

Geschreven voor: Bosch BGL8SIL6 wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Maar goed dat er een automatische zuigkracht regeling aanwezig is.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Karin 16-11-2022

Top

Geschreven voor: Bosch BGL8SIL6 wit

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Jammer dat er geen ouderwets handvat aan / bij zit. Of dat het er niet bij te koop is
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Puck 13-11-2022

Super zuiger

Geschreven voor: Bosch BGL8SIL6 wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze zuiger voldoet boven verwachting aan alle eisen. Een genot om het huishouden te doen
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 07-11-2022

Sublieme

Geschreven voor: Bosch BGL8SIL6 wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze Stille Bosch heeft een flinke zuigkracht en laat zich makkelijk achter je aan slepen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Herwin 05-11-2022

Heerlijke stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL8SIL6 wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het is een heerlijke stofzuiger, weinig lawaai zover dat kan. Veel zuigkracht en een lang snoer. Handig dat er extra hulpstukken bij zitten.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Deniz 31-10-2022

Süper

Geschreven voor: Bosch BGL8SIL6 wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Stiel kracht en echt kwaliteit stofzuiger
Ik heb dit jaar 3 bosch apparaat gekocht
Twee stofzuiger en een wasmachine ik ben echt tevreden van Bosch merk
Wind ik bosch is nummer 1
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 30-10-2022

Fijne stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL8SIL6 wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een heerlijke stofzuiger, erg stil en met een lekker lang snoer
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Krt. 26-10-2022

Prima

Geschreven voor: Bosch BGL8SIL6 wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zuigt goed. Fijn handelbaar door de lange stang en het lange snoer.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bianca 17-10-2022

Super fijn

Geschreven voor: Bosch BGL8SIL6 wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik werk in de schoonmaak en dit is echt een aanrader voor iedereen thuis fijne zuiger met 2 verschillende voeteinde
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 16-10-2022

Zuigt goed maar zwaar en irritant in gebruik.

Geschreven voor: Bosch BGL8SIL6 wit

Algemene score

4,0
Loopt absoluut niet op tapijt kantelt vaak, veel te kleine wieltjes welke ook konstant vastlopen tegen het snoer wat niet oprolt op harde vloeren.
Spijtige aanschaf jammer.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

f**7@g**l.com 15-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aanrader, prijs kwaliteit is prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL6 wit

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit is prima. Heeft zeer goede zuigkracht voor het doel waar wij de stofzuiger voor hebben aangekocht. Daarnaast is het energievriendelijk, heeft voldoende hulpstukken, geeft een acceptabel geluidsniveau en is licht in gewicht. Wat prettig is is de greep van de slang, zeker met het zuigen van de vaste vloerbedekking op de trappen. Ook het design ziet er m.i prima uit en hebben ons niet verdiept of er meerdere kleurstellingen zijn . Wit is ook prima met een staalblauw accent waar voor wij onze keus hebben laten vallen
Bijkomend aspect; de prijs is prima.

Pluspunten

  • licht in gewicht, aardig design
  • voldoende hulpstukken, stil in gebruik
  • energie vriendelijk

Minpunten

  • geen opmerkingen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Iris 07-10-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL6 wit

Algemene score

10,0
Geweldige stofzuiger! Ik zocht een nieuwe stofzuiger met lang snoer, wendbaar, niet teveel lawaai maakt en goeie zuigkracht. Ik ben zeer tevreden en voldoet aan mijn verwachtingen. Hiervoor heb ik zeker 17 jaar gedaan met een kleine Siemens stofzuiger dus wou graag weer een soort gelijk merk alleen net een categorie beter, zodat ik zeker weet dat ik er weer lang plezier van heb. Met deze Bosch stofzuiger gaat dat zeker lukken, goede prijs kwaliteit verhouding. Erg blij mee!

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Weinig lawaai
  • Goede zuigkracht
  • Wendbaar
  • Veel accessoires

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews