Bosch Serie 8 BGL8SIL6 zwart, wit - Reviews

Specificaties
Vermogen
800 watt
Stofopvang
stofzak
Type/soort
stofzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 8 BGL8SIL6 zwart, wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Charlotte 31-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger bosch bgl8sil6

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 BGL8SIL6 zwart, wit

Algemene score

10,0
Ik heb pas een nieuwe houten vloer ,en mijn oude stofzuiger was daar niet zo geschikt voor ,dus heb eerst bij de media markt gekeken en was meteen verkocht ,ik heb de stofzuiger bij wehkamp gekocht omdat hij uitverkocht was ,op veel plaatsen ,wat al veel zegt ,ik ben super tevreden ,geweldige stofzuiger 👍

Pluspunten

  • Lichte stofzuiger
  • Draait fijn mee

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

21 oktober 2019 21-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geluidsarm en wendbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 BGL8SIL6 zwart, wit

Algemene score

9,0
Het snoer is 15 meter lang en dat is ideaal als je op een appartement woont; de stofzuigslang is van onslijtbaar materiaal en de handgreep die je vasthoudt is ergonomisch gevormd en maakt het stofzuigen tot een bijna aangename bezigheid!

Pluspunten

  • lang snoer 15 meter
  • geluidsarm

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ruud 18-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Serie 8

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 BGL8SIL6 zwart, wit

Algemene score

9,0
het is een super fijne stofzuiger. hij is super stil en door de auto Power Control past hij zijn vermogen aan

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Paul's 12-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer mooie uitstraling

Geschreven voor: Bosch Serie 8 BGL8SIL6 zwart, wit

Algemene score

10,0
Zeer mooie en ergonomische uitstraling, erg stil en zeer veel praktische hulpstukken. Makelijke in gebruik

Pluspunten

  • zeer stil
  • Mooie uitstaling
  • Zuigkacht zeer goed

Minpunten

  • stofzak is maar 5 ltr

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bennie 10-10-2019

de stille kracht

Geschreven voor: Bosch Serie 8 BGL8SIL6 zwart, wit

Algemene score

10,0
deze stofzuiger bevalt zeer goed. je hoort hem bijna niet. Maar bovenal zuigt hij zeer goed, we hebben katten en totaal geen last van kattenharen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

lavvili 03-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 BGL8SIL6 zwart, wit

Algemene score

8,0
voldoet aan alle verwachtingen. Zo goed als geluidloos. Echt een aanrader.
Soms moet je zelf de zuigkracht aanpassen omdat hij anders te hard zuigt.

Pluspunten

  • goede zuigkracht
  • stil

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

tamara 30-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfecte stofzuiger Bosch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 BGL8SIL6 zwart, wit

Algemene score

10,0
goede stofzuiger erg krachtig
ik heb deze stofzuiger voornamelijk gekocht omdat deze stofzuiger de haren-pluizen uit mijn tapijt goed opzuigt
flexibele slang en een lange snoer van 15 meter , en maakt geen herrie ideaal dus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer