Bosch Serie 8 BGL8SIL6 wit - Reviews

Specificaties
Vermogen
800 watt
Stofopvang
stofzak
Type/soort
stofzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 24 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 8 BGL8SIL6 wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Win 10-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Topstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 BGL8SIL6 wit

Algemene score

9,0
Het Design vind ik supermooi en hij is niet zwaar kleine 7 KG.
Het geluid blijft met de SilentClean Premium zuigmond mooi rond de 69 dB op Auto stand en 59dB op de laagste stand. Alleen wanneer de harde vloerenborstel
wordt gebruikt stijgt het geluid aanzienlijk (73dB).

De Automatic Power Control werkt perfect en past zich direct aan de ondergrond aan.
Lekker grote XXL(groter dan bekende S-Bag) stofzak. De meubelborstel is niet rond maar rechthoekig en dit werkt stukken beter!
Telescoopbuis met schuifmanchet werkt goed en verwisselen van accessoires gaat gemakkelijk. De parkeerhulp aan de achterkant is superhandig.
De stoffenslang is super soepel en de vier wieltjes werken heerlijk.De handgreep werkt goed en heeft het juiste formaat.
Het snoer is ruim 15 meter lang en moet voor gebruik geheel worden uitgetrokken. Oprollen gaat soepel en probleemloos.
Tot nu toe een Topstofzuiger.

Pluspunten

  • Soepele slang
  • Vier wieltjes dus soepel rollend
  • Lang electrasnoer
  • 2 parkeerstanden voor stang
  • XXL stofzak

Minpunten

  • de harde vloerenborstel zorgt voor meer geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Angela 14-12-2019

lekker licht

Geschreven voor: Bosch Serie 8 BGL8SIL6 wit

Algemene score

8,0
ideale soepele stofzuiger met een fijn langs snoer en regelbare zuigkracht. niet geschilt voor het stofzuigen van een koeienhuid kleed maar wel geschikt voor het stofzuigen van hoog polig tapijt door de regelbare zuigkracht en de praktische voet [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Mikke 13-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima zuigkracht maar minder stil dan gedacht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 BGL8SIL6 wit

Algemene score

7,0
Bij het uitpakken was ik blij verrast met de vele opzetstukken die erbij zitten. Ook handig dat je 2 opzetstukken kan meenemen aan de stofzuigstang. Op mijn visgraatparket zuigt hij prima, geen enkel stofdeeltje blijft liggen, met de zuigkracht op gemiddeld. Het snoer is erg lang wat heel fijn is. Normaal gesproken moest ik tussendoor wel eens van stopcontact wisselen om overal te komen, dat hoeft nu niet meer. Wel vind ik het "ProSilence" erg tegenvallen, ik had hier veel meer verwacht. Bosch zegt dat deze stofzuiger "ongelofelijk stil is", daar ben ik het echt niet mee eens. Ik heb niet het idee dat deze stofzuiger stiller is dan mijn 10 jaar oude andere Bosch zuiger. En voor een stofzuiger in deze prijscatogorie vind ik het aanwezig zijn van slechts 1 stofzuigerzak wel heel erg karig, was een stuk netter geweest als er gewoon 5 in de doos hadden gezeten.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Veel extra opzetstukken

Minpunten

  • Geluidniveau
  • Slechts 1 stofzak erbij

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieter 15-06-2020

Zeer stil

Geschreven voor: Bosch Serie 8 BGL8SIL6 wit

Algemene score

10,0
Blij met onze aankoop , hij is zeer stil, vergeleken met de vorige net een straaljager, en een goede zuigkracht. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Super! 12-06-2020

Mooie, stille, zuivere en krachtige stofzuiger!

Geschreven voor: Bosch Serie 8 BGL8SIL6 wit

Algemene score

10,0
Uitstekende zuigkracht, wendbaar en stil. Een mooie stille en sterke stofzuiger met uitstekend zuiverend Hepa filter! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Onze nieuwe vriend 11-06-2020

Onze nieuwe vriend

Geschreven voor: Bosch Serie 8 BGL8SIL6 wit

Algemene score

10,0
Heel mooie fijne en vooral zeer functionele, goede en redelijk stille stofzuiger, die doet wat ie moet doen [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

C. Bosman 09-06-2020

Erg goede stofzuiger

Geschreven voor: Bosch Serie 8 BGL8SIL6 wit

Algemene score

10,0
Wij zijn erg content met de aankoop van deze stofzuiger. We twijfelde beetje of we een draadloze stofzuiger zouden moeten kopen. Maar de verkoper overtuigde ons dat wanneer we een krachtige stofzuiger wilde dat we er dan echt eentje met een snoer moesten kopen. De specificaties van deze stofzuiger vonden we eruit springen; de lange snoer, het lage geluid productie voornamelijk.
Hij ziet er ook leuk uit. Naar een paar dagen gebruikt te hebben zijn we er jr blij met deze. Hij is licht, rijd soepel, is stip, lange snoer. Kortom, perfect! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Wim 07-05-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

maakthet kwalitatief niet waar

Geschreven voor: Bosch Serie 8 BGL8SIL6 wit

Algemene score

5,0
In eind 2017 deze stofzuiger gekocht. Prachtig, stil (behalve de zuigmond) en rolt fijn. Kortom dat is prima. Jammer genoeg breekt al snel de houder van de steel af. Tja, dan moet je daarweer een oplossing voor vinden. Veel te dun materiaal (wel mooi ABS, maar te dun). Nu weer de stekker. Door de oprolautomaat krijgt de stekker iedeere keer een flinke ruk. Gevolg draadbreuk en geen functie meer. Voor een stofzuiger van 279 euro verwacht je toch wat meer....

Pluspunten

  • functioneren
  • geluid

Minpunten

  • duurzaamheid
  • reactie service Boch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Remy 04-04-2020

Mooie stofzuiger die ook stil is

Geschreven voor: Bosch Serie 8 BGL8SIL6 wit

Algemene score

8,0
Mooie stille stofzuiger (t.o.v. andere stofzuigers)
Lekker lang snoer, handige stang met greep.
Alleen jammer dat de accessoires niet in de machine kunnen worden opgeborgen.
Komt met de zuigmonden zoals afgebeeld en ook nog een kleine kierzuiger en meubelborstel. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Win 29-03-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Update na een paar maanden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 BGL8SIL6 wit

Algemene score

9,0
nu een paar maanden in bezit en gebruik hem meerdere keren per week, nog steeds zeer tevreden. De stoffen flexibele slang is echt heerlijk om mee te werken en je stoot niks om wat met de stugge kunststofslangen wel vaak gebeurt. Rijdt nog steeds heerlijk soepel. 15 meter snoer dus geen stekker wisselen. Witte behuizing is wel wat kwetsbaar maar evt. strepen zijn met een heel klein beetje Cif gemakkelijk te verwijderen.
Kortom heel erg tevreden over dit apparaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 22-03-2020

1 woord: Fantastisch

Geschreven voor: Bosch Serie 8 BGL8SIL6 wit

Algemene score

10,0
Wat een fijne stofzuiger is dit. Mijn oude stofzuiger (Bosch) heb ik vervangen omdat de versie (type VBBS616V00 Compressor Technology, Pro Energy) inmiddels verouderd is (10 jaar oud) maar die doet het ook nog optimaal(!). Deze nieuwe aangeschafte Bosch (type Serie 8 ProSilense) is werkelijkwaar wereldklasse. Ik zoek de kleinste redenen om te stofzuigen in huis. De snoerlengte is uitmuntend lang, het geluid gedempt maar de zuigkracht is wonderbaarlijk sterk. Ik was er sceptisch over omdat ik gehecht was aan mijn oudere versie Bosch stofzuiger. Deze nieuwe stofzuiger vind ik top! De extra mondstukken, de kleur van de slang, de zuigkracht, het gewicht, de snoerlengte, de look, de stang verstelling optie (hoog!), de kabelmotor (razendsnel!) en de zwenkwielen. Dank! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Asia 20-03-2020

BOSCH SERIE 8 is DE BESTE ??????????

Geschreven voor: Bosch Serie 8 BGL8SIL6 wit

Algemene score

10,0
Deze stofzuiger is geweldig. Ik hou van zijn werk. Het is erg stil, maar het trekt alles heel goed naar binnen. Het heeft verschillende vervangbare zuigtips. Voor mij is de meest bruikbare die voor parket en tapijt, en de lange en smalle. Het heeft een AUTO-modus die de zuigkracht automatisch aanpast aan het type oppervlak. Het grote voordeel is de zeer lange kabel. Het montagesysteem van de zuigmond is erg mooi. Het vervangen van de zuigtips is eenvoudig zonder extra inspanning. Ik zou deze stofzuiger zeker een tweede keer kopen. Perfect voor mij en het zal iedereen aanspreken die van een perfect gestofzuigde vloer houdt. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Maaike van Eijk 20-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Stille, grote en sterke stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 BGL8SIL6 wit

Algemene score

9,0
Ik heb deze stofzuiger mogen testen en daarna direct gekocht. Wat een super apparaat. Hij is er stil, wat voor mij erg belangrijk was met twee kleine kindjes en zijn werk doet hij erg goed. Ik vond het wel wat groot en log, maar door zijn wendbare wielen is dit geen belemmering.

Pluspunten

  • Stil
  • wendbaar

Minpunten

  • groot in omvang

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Elly 16-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

"Stille" stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 BGL8SIL6 wit

Algemene score

9,0
Ik heb deze stofzuiger getest en gekocht. Tijdens het stofzuigen hoor ik alles (telefoon, deurbel, gesprekken) echt minder geluid. De handgreep aan de stang ligt soepel in de hand. Zuigkracht goed. Stofzuiger is niet zwaar, zeer lang snoer.

Pluspunten

  • minder geluid
  • handige handgreep
  • niet zwaar
  • lang snoer
  • super flexibele slang

Minpunten

  • de hulpstukken niet kwijt kunt in de stofzuiger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sasha 05-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede- en stille zuigkracht met name op tapijt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 BGL8SIL6 wit

Algemene score

8,0
Stekkersnoer rolt heel fijn uit omdat hij zo dun is en lang. De kast is even groot als mijn huidige maar wel lichter lijkt hij. Ben benieuwd of de zakken goed en goedkoop verkrijgbaar zijn mocht ik door willen gaan? Ik was bang dat ik voor m'n plavuizen vloer steeds een opzetstuk moest gebruiken maar gelukkig was dat niet zo, er zit een borstel onder die helpt ivm de wrijving vd vloer. Ik heb prosilence maar geluid was niet veel zachter dan mijn huidige Pearl van bijna 5 jaar oud helaas. Maar op het tapijt bewees hij zijn naam, hij wordt dan opeens erg stil als hij uit was...maar met wat voor een zuigkracht !! Hij was zo krachtig dat het tapijt steeds meekwam dat vond ik vervelend, maar gelukkig kon ik hem zachter zetten op laagste stand zuigt hij nog perfect! Tot zover, ik heb wel gezweet toen ik klaar was, verdieping 3 werd mij teveel. Wordt vervolgd :-) Update: Ik heb hem op de trap gezet en de stang kan gemakkelijk op de stofzuigerrail, de ervaring is dat dit erg kwetsbaar is , maar ik denk dat dit ook steviger mag. Voorts ziet de witte kleur er fris en modern uit, hij ziet er hierdoor wel weer fors uit, hij mag naar mij mening maatje kleiner dat zou perfect zijn!

Pluspunten

  • Lange dunne snoer
  • Sterk op tapijt

Minpunten

  • Veel losse zuigonderdelen die lis erbij zitten

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Insider Menno 30-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 BGL8SIL6 wit

Algemene score

8,0
Het klopt echt deze stofzuiger is echt stil voor een stofzuiger en ziet er ook erg mooi uit.
Bovendien is hij erg makkelijk in het gebruik zuigt erg goed soms zelfs te goed en dan zit in een keer het hele kleed vast gezogen aan mijn stofzuiger.
Het snoer is heel lang waardoor je makkelijk de trap etc kan zuigen zonder een ander stopcontact te gebruiken.
De stofzuiger is wel een investering

Pluspunten

  • Stil
  • Lang snoer
  • Enorme zuigkracht

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Boer025 28-12-2019
  • Product gekocht

Fijne zuiger

Geschreven voor: Bosch Serie 8 BGL8SIL6 wit

Algemene score

7,0
Een witte stofzuiger. Het is even wennen, maar wat een plaatje. Een mooie stoffen flexibele slang en mooi compacte behuizing. Je krijgt er veel hulpstukken bij en dat is fijn. Jammere vind ik wel dat je ze niet kwijt kan in de stofzuiger. Ze hangen met een hulpstuk aan de stang. En dat valt er dus regelmatig af tijdens het zuigen. Dat vind ik het enige minpuntje. Verder alleen maar fijn!

Pluspunten

  • Redelijk stil
  • Compact
  • Flexibele slang

Minpunten

  • Hulpstukken kunnen niet in de stofzuiger

Reageer

Janko 27-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg krachig en stil voor de 800watt motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 BGL8SIL6 wit

Algemene score

9,0
Stofzuiger is erg stil op tapijt. en dat was voor mij de belangrijkste keuze. Tevens is hij ook erg krachtig en regelt dit apparaat zelf de zuigkracht. Met 15 meter snoer kom je echt overal in je huis vanaf 1 stopcontact.

Zeer tevreden met dit apparaat.

Pluspunten

  • Erg stil
  • Lange kabel 15 meter

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wiersma 27-12-2019

Met 800 watt meer power dan mijn oude 1200 watt

Geschreven voor: Bosch Serie 8 BGL8SIL6 wit

Algemene score

10,0
Wat een verrassing dit appraat. Opzoek naar een stille krachtige stofzuiger deze getest en gekocht. Ben helemaal verkocht vooral op tapijt erg stil de motor regelt zelf de kracht, dat is even wennen maar blijkt goed te werken.

Het erg lange soer werkt ook prettig. Al met al erg tevreden. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Robert1981 27-12-2019

Prima stofzuiger met een super lang snoer

Geschreven voor: Bosch Serie 8 BGL8SIL6 wit

Algemene score

8,0
Voordelen: - Het gemak om te bedienen met makkelijke handvat. - 15 meter snoer is prefect voor ons huis gezien we dan overal bij kunnen. - Wendbaarheid van de stofzuigers is goed. - De ProSilence is stiller dat moet ook wel met zo'n naam. Vervangen van zak is makkelijk - Slang is goed in gebruik Nadelen: - Heeft minder zuigkracht ten opzichte van onze oude stofzuiger en heb daardoor het gevoel dat ie minder "goed" alles in 1 keer opzuigt. - Jammer dat er nog een zak in moet.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews