• Best Reviewed apr 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 176 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BGL8SIL6 wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

8,8

Marjon 10-03-2023

Fijne Bosch stofzuiger

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Blij met nieuwe stofzuiger. Handig in gebruik. Goede zuigkracht en lang snoer

f**7@g**l.com 03-02-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

bezint eer gij begint

6,0
Na een geruime tijd in gebruik zijn volgende onhandigheden naar boven gekomen.
1) stofzuigervoer verandert vrij snel in een andere stand waardoor de stofzuiger veel vacuüm trekt en kleinere kleden "kleven "aan de stofzuigmond. Erg irritant.
2) het draaimechanisme aan de bovenzijde loopt niet soepel, wat stug in de stofzuigbewegingen waardoor de stofzuiger niet op zijn wielen blijft.
3) Uiteinde van de slang zit mechanisme voor het ontkoppelen van een attribuut. Werkt niet feilloos.
4)Oprolmechanisme snoer hapert regelmatig.

Was gewend aan zwaardere motor ( 2000 Watt) wat een grotere zuigkracht heeft. Dit type heeft een lichtere motor, dit is een vernieuwde Europese richtlijn en daar zal je het mee moeten doen

Pluspunten

• licht in gewicht, aardig design

Minpunten

• zie opmerkingen in review

Voldoende
Voldoende

Quiet and powerful 02-01-2023

Good product

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Good and quiet product with nice long cable. The power regulator (potentiometer) doesn't feel continuously changing. Feels like there are 3 positions (min, auto and max). Good quality build. Happy with it

Corné 31-12-2022

Zeer goed

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wel wat groot maar goed te hanteren en hij doet goed zijn werk

Wim Coene 27-12-2022

Een mooie en goede Stofzuiger voor een leuk prijsj

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Na een verbouwing in huis hadden wij behoefte aan een nieuwe stofzuiger. Bij onze zoektocht stuitte ik wij op de Bosch stofzuiger uit de serie 8 met mooie pluspunten zoals een lang snoer en een motor die niet zover herrie produceert.
Voor ons reden genoeg om deze aan te schaffen.
En tot nu toe geen enkele spijt, en we gaan er van uit dat dit zo blijft.

Pietje10 24-12-2022

Zuigt prima

Geschreven voor: Bosch BGL8SIL6 wit

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Stofzuiger zuigt prima. Geen bijzonderheden

Anoniem 07-12-2022

Goede stille stofzuiger

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze stofzuiger doet niet onder voor een Dyson stofzuiger. Onze hond verliest veel haren en met deze stofzuiger zo snel en krachtig schoon wil geen andere meer.

Stil en sterk aan ‘t werk 27-11-2022

Sterk en stil

10,0
De krachtige Bosch doet stil zijn werk. Dankzij het lange snoer hoef je nooit van stopcontact te wisselen.

Peter 19-11-2022

Super zuigkracht

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Maar dat er een automatische zuigkracht regeling op de stofzuiger aanwezig is.

Peter 19-11-2022

Super zuigkracht

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Maar goed dat er een automatische zuigkracht regeling aanwezig is.

Karin 16-11-2022

Top

Geschreven voor: Bosch BGL8SIL6 wit

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Jammer dat er geen ouderwets handvat aan / bij zit. Of dat het er niet bij te koop is

Puck 13-11-2022

Super zuiger

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze zuiger voldoet boven verwachting aan alle eisen. Een genot om het huishouden te doen

Anoniem 07-11-2022

Sublieme

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze Stille Bosch heeft een flinke zuigkracht en laat zich makkelijk achter je aan slepen.

Herwin 05-11-2022

Heerlijke stofzuiger

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het is een heerlijke stofzuiger, weinig lawaai zover dat kan. Veel zuigkracht en een lang snoer. Handig dat er extra hulpstukken bij zitten.

Deniz 31-10-2022

Süper

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Stiel kracht en echt kwaliteit stofzuiger
Ik heb dit jaar 3 bosch apparaat gekocht
Twee stofzuiger en een wasmachine ik ben echt tevreden van Bosch merk
Wind ik bosch is nummer 1

Anoniem 30-10-2022

Fijne stofzuiger

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een heerlijke stofzuiger, erg stil en met een lekker lang snoer

Krt. 26-10-2022

Prima

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zuigt goed. Fijn handelbaar door de lange stang en het lange snoer.

Bianca 17-10-2022

Super fijn

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik werk in de schoonmaak en dit is echt een aanrader voor iedereen thuis fijne zuiger met 2 verschillende voeteinde

Anoniem 16-10-2022

Zuigt goed maar zwaar en irritant in gebruik.

4,0
Loopt absoluut niet op tapijt kantelt vaak, veel te kleine wieltjes welke ook konstant vastlopen tegen het snoer wat niet oprolt op harde vloeren.
Spijtige aanschaf jammer.

f**7@g**l.com 15-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aanrader, prijs kwaliteit is prima

Geschreven voor: Bosch BGL8SIL6 wit

Prijs kwaliteit is prima. Heeft zeer goede zuigkracht voor het doel waar wij de stofzuiger voor hebben aangekocht. Daarnaast is het energievriendelijk, heeft voldoende hulpstukken, geeft een acceptabel geluidsniveau en is licht in gewicht. Wat prettig is is de greep van de slang, zeker met het zuigen van de vaste vloerbedekking op de trappen. Ook het design ziet er m.i prima uit en hebben ons niet verdiept of er meerdere kleurstellingen zijn . Wit is ook prima met een staalblauw accent waar voor wij onze keus hebben laten vallen
Bijkomend aspect; de prijs is prima.

Pluspunten

• licht in gewicht, aardig design
  • voldoende hulpstukken, stil in gebruik
  • energie vriendelijk

Minpunten

• geen opmerkingen

Toon meer reviews