Dartborden - Vergelijken & kopen

Word jij de nieuwe Michael van Gerwen of Raymond van Barneveld? Met een eigen dartbord kun je oefenen en lekker samen met je vrienden een wedstrijd organiseren! Gooi jij 180 op de klassieke vezelplaat? Of kies je voor het gemak en koop je een elektronisch dartboard? Hier vergelijk je de beste dartbords van populaire merken als Bulls, XQMAX en Innergames.
Filteren

XQMAX MvG Dartbordset 2 cm bristle (sisal) QD4000010

 • Leeftijd 8-10 jaar, vanaf 12 jaar, vanaf 16 jaar, vanaf 18 jaar, vanaf 10 jaar
XQMAX MvG Dartbordset 2 cm bristle (sisal) QD4000010

Nodor Supabull 2 dartbord

 • Leeftijd 8-10 jaar
Nodor Supabull 2 dartbord

Harrows Harrows dartbord pro matchplay

 • Leeftijd vanaf 12 jaar, vanaf 16 jaar, vanaf 18 jaar
Harrows Harrows dartbord pro matchplay

Innergames Dartbord elektronisch Futura CB 50

Innergames Dartbord elektronisch Futura CB 50

XQMAX MvG elektronisch dartbord met kast CBX-180 QD5000020

XQMAX MvG elektronisch dartbord met kast CBX-180 QD5000020

Innergames Dartbord electronisch JX 2000 PRO

Innergames Dartbord electronisch JX 2000 PRO

Harrows Darts Finger Grip Anti Slip Wax

 • Omschrijving Harrows Darts finger grip: anti slip wax. Voorkom dat je dartpijlen uit je handen glijden met deze anti slip wax. Harrows Darts, opgericht in 1973, is het meest toonaangevende en bestverkochte merk in de dartswereld. De professionals van Harrows Darts hebben levenslange ervaring in het produceren van high-tech dartsartikelen, ontworpen om te voldoen aan de eisen van iedere speler in de wereld, recreant of professional. Bij ons vindt u een groot assortiment van het topmerk Harrows.
Harrows Darts Finger Grip Anti Slip Wax

Harrows Darts Flight Protector Aluminium Per 3 Stuks Zwart

 • Omschrijving Harrows Darts aluminium flight protectors: Zorgt ervoor dat de flight niet zo snel beschadigd raakt als er een andere pijl op wordt gegooid. Hierdoor krijgen de flights een langere levensduur. Daarnaast zorgt de flight protector ervoor dat de flight goed gespreid blijft, wat belangrijk is voor een stabiele vlucht van de dart. Set van 3 stuks. Kleur: zwart Harrows Darts, opgericht in 1973, is het meest toonaangevende en bestverkochte merk in de dartswereld. De professionals van Harrows Darts hebben levenslange ervaring in het produceren van high-tech dartsartikelen, ontworpen om te voldoen aan de eisen van iedere speler in de wereld, recreant of professional. Bij ons vindt u een groot assortiment van het topmerk Harrows.
Harrows Darts Flight Protector Aluminium Per 3 Stuks Zwart

Harrows Darts Flight Protector Aluminium Per 3 Stuks Zilver

 • Omschrijving Harrows Darts aluminium flight protectors: Zorgt ervoor dat de flight niet zo snel beschadigd raakt als er een andere pijl op wordt gegooid. Hierdoor krijgen de flights een langere levensduur. Daarnaast zorgt de flight protector ervoor dat de flight goed gespreid blijft, wat belangrijk is voor een stabiele vlucht van de dart. Set van 3 stuks. Kleur: zilver Harrows Darts, opgericht in 1973, is het meest toonaangevende en bestverkochte merk in de dartswereld. De professionals van Harrows Darts hebben levenslange ervaring in het produceren van high-tech dartsartikelen, ontworpen om te voldoen aan de eisen van iedere speler in de wereld, recreant of professional. Bij ons vindt u een groot assortiment van het topmerk Harrows.
Harrows Darts Flight Protector Aluminium Per 3 Stuks Zilver

Harrows Darts Flight Savers Set Van 8 Stuks

 • Omschrijving Harrows Darts flight savers. Zet deze op de bovenkant van je flight en voorkom schade aan je flight. Set van 8 plastic flight savers. Harrows Darts, opgericht in 1973, is het meest toonaangevende en bestverkochte merk in de dartswereld. De professionals van Harrows Darts hebben levenslange ervaring in het produceren van high-tech dartsartikelen, ontworpen om te voldoen aan de eisen van iedere speler in de wereld, recreant of professional. Bij ons vindt u een groot assortiment van het topmerk Harrows.
Harrows Darts Flight Savers Set Van 8 Stuks

Harrows Darts Slijper

 • Omschrijving Harrows Darts darts slijper. Kokervormig voor maximale slijping. Harrows Darts, opgericht in 1973, is het meest toonaangevende en bestverkochte merk in de dartswereld. De professionals van Harrows Darts hebben levenslange ervaring in het produceren van high-tech dartsartikelen, ontworpen om te voldoen aan de eisen van iedere speler in de wereld, recreant of professional. Bij ons vindt u een groot assortiment van het topmerk Harrows.
Harrows Darts Slijper

Harrows Darts Flight Protector Aluminium Per 3 Stuks Rood

 • Omschrijving Harrows Darts aluminium flight protectors: Zorgt ervoor dat de flight niet zo snel beschadigd raakt als er een andere pijl op wordt gegooid. Hierdoor krijgen de flights een langere levensduur. Daarnaast zorgt de flight protector ervoor dat de flight goed gespreid blijft, wat belangrijk is voor een stabiele vlucht van de dart. Set van 3 stuks. Kleur: rood Harrows Darts, opgericht in 1973, is het meest toonaangevende en bestverkochte merk in de dartswereld. De professionals van Harrows Darts hebben levenslange ervaring in het produceren van high-tech dartsartikelen, ontworpen om te voldoen aan de eisen van iedere speler in de wereld, recreant of professional. Bij ons vindt u een groot assortiment van het topmerk Harrows.
Harrows Darts Flight Protector Aluminium Per 3 Stuks Rood

Harrows Darts Flight Protector Aluminium Per 3 Stuks Blauw

 • Omschrijving Harrows Darts aluminium flight protectors: Zorgt ervoor dat de flight niet zo snel beschadigd raakt als er een andere pijl op wordt gegooid. Hierdoor krijgen de flights een langere levensduur. Daarnaast zorgt de flight protector ervoor dat de flight goed gespreid blijft, wat belangrijk is voor een stabiele vlucht van de dart. Set van 3 stuks. Kleur: blauw Harrows Darts, opgericht in 1973, is het meest toonaangevende en bestverkochte merk in de dartswereld. De professionals van Harrows Darts hebben levenslange ervaring in het produceren van high-tech dartsartikelen, ontworpen om te voldoen aan de eisen van iedere speler in de wereld, recreant of professional. Bij ons vindt u een groot assortiment van het topmerk Harrows.
Harrows Darts Flight Protector Aluminium Per 3 Stuks Blauw

Harrows Darts Flight Protectors Rood

 • Omschrijving Harrows Flight Protector. Zorgt ervoor dat de flight niet zo snel beschadigd raakt als er een andere pijl op wordt gegooid. Hierdoor krijgen de flights een langere levensduur. Daarnaast zorgt de flight protector ervoor dat de flight goed gespreid blijft, wat belangrijk is voor een stabiele vlucht van de dart. Deze set bevat 3 flight protectors. Kleur: Rood
Harrows Darts Flight Protectors Rood

Harrows Darts Sleutelhanger Bierpul Slijper

 • Omschrijving Harrows Darts sleutelhanger met darts slijper. Om overal je dartpijlen te kunnen slijpen. De slijper is in de vorm van een bierpul. Harrows Darts, opgericht in 1973, is het meest toonaangevende en bestverkochte merk in de dartswereld. De professionals van Harrows Darts hebben levenslange ervaring in het produceren van high-tech dartsartikelen, ontworpen om te voldoen aan de eisen van iedere speler in de wereld, recreant of professional. Bij ons vindt u een groot assortiment van het topmerk Harrows.
Harrows Darts Sleutelhanger Bierpul Slijper

Harrows Darts Technology Badge

 • Omschrijving Harrows Darts Technology Badge. Geborduurde badge. Kan bijv. op het dartshirt bevestigd worden om te laten zien dat je met Harrows producten dart. Afmetingen: ca. 11 x 4,5 cm Harrows Darts, opgericht in 1973, is het meest toonaangevende en bestverkochte merk in de dartswereld. De professionals van Harrows Darts hebben levenslange ervaring in het produceren van high-tech dartsartikelen, ontworpen om te voldoen aan de eisen van iedere speler in de wereld, recreant of professional. Bij ons vindt u een groot assortiment van het topmerk Harrows.
Harrows Darts Technology Badge

Harrows Darts Sleutelhanger Slijper

 • Omschrijving Harrows Darts sleutelhanger met darts slijper. Om overal je dartpijlen te kunnen slijpen. Harrows Darts, opgericht in 1973, is het meest toonaangevende en bestverkochte merk in de dartswereld. De professionals van Harrows Darts hebben levenslange ervaring in het produceren van high-tech dartsartikelen, ontworpen om te voldoen aan de eisen van iedere speler in de wereld, recreant of professional. Bij ons vindt u een groot assortiment van het topmerk Harrows.
Harrows Darts Sleutelhanger Slijper

Harrows Darts Extractor Tool

 • Omschrijving Harrows Darts extractor tool: Verwijderd makkelijk gebroken shaft en schroefdraad stukjes. Harrows Darts, opgericht in 1973, is het meest toonaangevende en bestverkochte merk in de dartswereld. De professionals van Harrows Darts hebben levenslange ervaring in het produceren van high-tech dartsartikelen, ontworpen om te voldoen aan de eisen van iedere speler in de wereld, recreant of professional. Bij ons vindt u een groot assortiment van het topmerk Harrows.
Harrows Darts Extractor Tool

Harrows Darts Slijper Pro

 • Omschrijving Harrows Darts darts slijper. Deze "high tech" nieuwe slijper bevat een ingezette steen voor maximale puntslijping. Harrows Darts, opgericht in 1973, is het meest toonaangevende en bestverkochte merk in de dartswereld. De professionals van Harrows Darts hebben levenslange ervaring in het produceren van high-tech dartsartikelen, ontworpen om te voldoen aan de eisen van iedere speler in de wereld, recreant of professional. Bij ons vindt u een groot assortiment van het topmerk Harrows.
Harrows Darts Slijper Pro

Harrows Darts Sleutelhanger Flesopener

 • Omschrijving Deze flesopener is een essentiële darters tool. Uw sleutels kunnen nergens naar toe aan deze ring. En nog belangrijker, u kunt ten allen tijde uw flesje openen, waar u ook bent! Harrows Darts, opgericht in 1973, is het meest toonaangevende en bestverkochte merk in de dartswereld. De professionals van Harrows Darts hebben levenslange ervaring in het produceren van high-tech dartsartikelen, ontworpen om te voldoen aan de eisen van iedere speler in de wereld, recreant of professional. Bij ons vindt u een groot assortiment van het topmerk Harrows.
Harrows Darts Sleutelhanger Flesopener

LIFETIME GAMES dartbord met pijlen 38 cm 7-delig

 • Omschrijving Lifetime Games dartbord met pijlen Show jouw dartskills met dit dubbelzijdige dartbord van Lifetime Games. Speel samen met jouw vrienden een potje 501, cricket of hebbes met de meegeleverde dartpijlen. Specificaties: Kleur: multicolor Materiaal: kunststof Geslacht: junior Diameter bord: 38 cm Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Inhoud: 1 Dartbord 6 Pijlen
LIFETIME GAMES dartbord met pijlen 38 cm 7-delig
Beste dartborden
Populairste dartborden