EP.nl
Benieuwd naar ervaringen met EP: ? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2
Deze score is gebaseerd op 14485 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor EP.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Goede service heel behulpzaam. Hele goeie winkel zeker aan te raden
Ik heb in korte tijd meerdere bestellingen gedaan bij EP en dat was allemaal naar tevredenheid. Goede service en duidelijke website.
Heel vriendelijk geholpen en goed advies gekregen
Snel en deskundig geholpen.
Netjes gebeld omtrent de levering en nog een Snelle levering ook.
Netjes verpakt
Duidelijkheid op de webshop, eerlijke prijzen mooie aanbiedingen . Verschillende betaal mogelijkheden en snelle service super aanrader
Dit is een goed uitgeruste winkel met een moderne en luxe uitstraling. De medewerkers zijn heel behulpzaam en kunnen de klant de juiste voorlichting omtrent het artikel geven.
Geweldige winkel. Was er in januari drie keer, telefoon gekocht, broodrooster en vorige week een wasdroger.
Op maandag gebeld met de winkel en op woensdag al bezorgd! Helemaal top, ik heb gisteren voor de mensen een grote doos Merci gebracht als dank voor de goede service! En hier in Sneek een prachtige winkel.
Ik hoop wel dat er nu even niks kapot gaat, maar dan weet ik de winkel wel weer te vinden!
Ik heb lang lopen dubben over welke wasdroger ik zou willen kopen. Uiteindelijk ben ik naar EP Baas gegaan en ben uiterst vriendelijk en goed geholpen. De verkoper heeft goede uitleg gegeven over de verschillende wasdrogers. Door hun kon ik een goede keuze maken en heb hem dan ook snel besteld en binnen een paar dagen hebben ze hem netjes bezorgd en op z’n plaats gezet. Echt fantastische machine, Ik ben er heel blij mee.
Zeer vriendelijk en vakkundig personeel.
Volgende dag aankoop al in huis.
Zeer deskundig personeel. Geven goede voorlichting en de klant wordt vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Wij bevelen EP Faber Kollum van harte aan bij toekomstige klanten.
Goed advies en snel geleverd
Makkelijk bestelproces, verschillende betaalmogelijkheden, snel geleverd., goed op de hoogte gehouden van updates bestelling.
Geweldige winkel al jaren klant goede en correcte services
Prima geholpen, fijne winkel
Helaas verliep de bezorging niet zoals verwacht, de factuur was er al eerder, dan de vriezer zelf.
Goede service
Aardige mannen die mijn droger hebben geplaatst en goede uitleg hebben gegeven erover. Ook nog getest dat mijn wasmachine en droger samen konden draaien. Goed advies gekregen, helemaal top de service!
Mooie webshop, scherpe prijzen
Goed en vakkundig en professioneel geholpen
Ik werd goed geholpen en de inkoper wist waaraan hij moest voldoen naar aanleiding van mijn wensen. Helaas was de kleur die ik wilde hebben niet op voorraad maar daar heb ik genoegen mee genomen.
Ik heb een koelkast on line gekocht en heb voor deze winkel gekozen omdat hij als zeer betrouwbaar bekend staat.
Een snelle telefonische reactie op de bestelling met bericht over een vertraagde levering, de koelkast was niet nieuw op voorraad (alleen showmodel in de winkel). Na een week werd er weer gebeld om een afspraak voor de levering te maken, kon de volgende morgen al.
Nadat de koelkast was uitgepakt bleek dat er een deukje in zat, precies op een zichtbare plaats. De koelkast werd zonder probleem weer retour genomen en er werd een nieuwe besteld. Na een week werd deze geleverd en was alles ok.
Wij zijn zeer tevreden over de communicatie, snelheid van leveren, klantvriendelijkheid van de bezorgers en de service van de winkel.
We hebben een oven gekocht via EP. Hierbij hebben we een prettige en vriendelijke service ervaren. Product is zorgvuldig geleverd op de afgesproken dag door 2 medewerkers.
Goede communicatie over de levering, vriendelijk personeel.
Stofzuiger werkt naar behoren.
Na een wasmachine op de overzichtelijke website besteld te hebben, werd deze netjes, snel en vakkundig geleverd en geplaatst door EP Oje electronics. Goede communicatie, fijn bedrijf om zaken mee te doen.