EP.nl - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 2198 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.

EP.nl stelt zich voor

EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 784 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

G.J. Ronner 22-07-2018 In de winkel gekocht

Vlotte bediening en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hebben goede uitleg gekregen bij onze laatste aankoop een stereo set van Pioneer. Ook bij de vorige aankopen was de service prima en ook de installatie van grote apparatuur verliep vlot en vakkundig. Komen altijd in deze zaak. Je wordt hier prima en vakkundig geholpen.

Reageer

Floortje 21-07-2018 In de winkel gekocht
Wervershoof

Goed geadviseerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd goed geadviseerd. Verschillende ventilatoren gezien en kunnen testen. Ben blij met mijn keuze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Radha 19-07-2018 In de winkel gekocht
Corona

Deskundig, betrouwbaar en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service, deskundig, vriendelijke mensen. Eigenlijk zoals het zou moeten. Online icm winkel geeft het beste resultaat op de beste aankoop!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

MMV Milder 19-07-2018 In de winkel gekocht
Swaak Leiden

Fijne ontvangst en goede voorlichting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Swaak is ons bekend bij de vorige tv en meerdere aankopen .De service is geweldig en de monteur kan niet beter

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

marcel Zincken 17-07-2018 In de winkel gekocht
van der Kampen

geweldige service - Ep van der Kampen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Denkt met klant mee en denkt in oplossingen.
Ik had een aanbiedingen gezien bij de concurrent maar medewerker is niet te flauw en biedt mihetzelfde setje aan voor ook die prijs te leveren.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed

Reageer

Mevr.J Buikes 17-07-2018 In de winkel gekocht
Total Electronics

uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed in ons dorp bekend om de uitstekende service ook in het centrum dus goed bereikbaar daarnaast vriendelijk en deskundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Bruinenberg 16-07-2018 Via de website gekocht

matig

Algemene score

4,0
levering was 2 werkdagen dat werden er 10 door dat ik de winkel heb gebeld waar mijn vrieskast bleef anders had het nog langer geduurd.kast werd 2 dagen later bezorgt en er werd gevraagd of ik wilde af rekenen terwijl ik de kast met ideal had betaald.
Dus geen goede beurt.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Mevr. J Buikes 16-07-2018 In de winkel gekocht
Total electroniks Vaassen

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk en vakkundig personeel.houden zich aan hun afspraak.en het juiste assortiment ook de service is uitstekend.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dien vrijvogel 15-07-2018 In de winkel gekocht
ep in vught

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
hele fijne winkel staat altijd voor je klaar altijd vriendelijk en beleefd en de koffie staat altijd klaar

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra Jansen 12-07-2018 In de winkel gekocht
nijverdal

Altijd netjes geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Altijd netjes geholpen. Soms is er best iets mis met een product en dan wordt je niet weggestuurd of met een kluitje in het riet gestuurd maar dan wordt het opgelost. Zonder gedoe.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Stijn rasters 11-07-2018 In de winkel gekocht

Super fijn!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop is zo fijn. Ik liep de winkel in en heb gelijk het artikel kunnen vinden. Ook dankzij de fijne medewerker. Ik raad de winkel zeer aan vooral omdat je heel veel spullen hier hebt.

Reageer

Stefan 11-07-2018 Via de website gekocht

Lekker duidelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een muurbeugel nodig voor mijn tv. De keuzehulp liet mij snel de mogelijke meurbeugels voor mijn tv zien.

Levering via DHL ging niet helemaal vlekkeloos. DHL kwam telkens overdag, terwijl ik er niet was. Ik kon ook niet aangeven bij DHL dat ik het wilde afhalen bij een afhaalpunt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Judith 11-07-2018 In de winkel gekocht

Vriendelijk en effectief geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor EP Elburg gekozen omdat ik weet dat zij goede service verlenen en ook gedegen producten verkopen . En ook nu weer . Onze wasmachine was kapot en ik ben als eerst naar EP Elburg gegaan. Daarbij de tijd genomen om te kijken welke machine bij mijn huishouden past en is we uitleg gegeven over de verschillen en overeenkomsten van alle wasmachines die er staan zodat ik een weloverwogen keuze heb kunnen maken.
Nog geen 24 uur later stond de nieuwe wasmachine bij mij op zolder zijm eerste wasje te draaien.

Reageer

Yvonne Hoogendijk 10-07-2018 In de winkel gekocht
EP:Tol

Altijd goed en uitstekende service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Droger stopte ermee vanochtend en ben om 11.30 uur naar Tol gegaan voor een nieuwe. Prima service, duidelijk en eerlijke informatie over de producten.
Het is nu 15.35 uur en de nieuwe droger staat al te draaien bij ons thuis......je hebt snel en je hebt snel....!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corry Kloos 09-07-2018 In de winkel gekocht
EP TOL Lange nieuwstraat IJmuiden

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wij kwamen thuis na een weekend weg, eerst maar even een was draaien,helaas de stoppen sloegen door,begreep er niets van,onze AEG was pas 16 jaar oud,nooit iets gehad,om 15.15 uur naar EP Tol,machine uitgezogd de AEGL7FB60Y.vroeg wanneer kunt u hem brengen? als u naar huis gaat,komen wij achter u aan,om 16.30 uur stond de nieuwe machine te draaien. Tol was met 2 man,wij mochten niets doen 15 minuten en alsof er niets gebeurd was,de machine was aan het draaien en de oude was weg.
wat kun je daar van zeggen, SUPER,Super de service van TOL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FV 09-07-2018 In de winkel gekocht
Hoorn

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Personeel laat je met rust wanneer je gewoon even rond wilt neuzen en verleend een vriendelijke en uitstekende service wanneer dit nodig is.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Wendy 08-07-2018 Via de website gekocht

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Besteld op de website en netjes gebeld door de lokale winkel om bezorging af te stemmen. Zelfs op de dag zelf kon ik de bezorging nog een uurtje verzetten door even te bellen. Waar vind je dat nog? En dan ook nog de beste prijs (kocht een koelkast).

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hassan 06-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige service, super-vriendelijk staff

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vriendelijk personeel, ze hielden me op de hoogte van de status van mijn bestelling, belden me toen de apparaten zijn binnen gekomen, hielpen me het in de auto te laden. Geef zelfs suggesties voor het onderhoud van de apparaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ries Colijn 05-07-2018 In de winkel gekocht
Leiden

Perfect geholpen met een koel drankje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kom al jaren bij EP Swaak. ben nooit teleurgesteld geweest. prima service en altijd goed advies.heb al mijn elektrische apparaten uit deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Arlotta 05-07-2018 In de winkel gekocht
EP Nijverdal

super goede service. Staan altijd voor je klaar!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede bezorging. Alles wordt netjes geleverd en aangesloten. Leuke vriendelijke personeel. Wij zijn al jaren vaste klant van EP. Betrouwbare zaak. Zeker een aanrader!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K.J.Boatman 04-07-2018 In de winkel gekocht
Harlingen.

Geweldige Service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie winkel, alles is goed te vinden, maar de verkoper is er toch gelijk bij dus hoofte wij niet te zoeken.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jansen 04-07-2018 Via de website gekocht

Beetje jammer

Algemene score

5,0
Omdat ik via internet ging zoeken, kwam ik ook EP uit het dorp tegen. Na 2 dagen gaan vragen hoe het ervoor stond, ze wisten nog van niets. Daarna kreeg ik te horen dat er die week ook eigenlijk niet meer geleverd kon worden!
Dit zou komen omdat ik via EP.nl had besteld en niet in de winkel zelf!
Uiteindelijk wel een afspraak gemaakt voor die zaterdag in de middag, dan zou de koelkast er wel zijn.
Degene die kwam brengen, was super! Dat maakte weer een beetje goed.
Maar voor mij geen volgende bestelling meer bij deze winkel, helaas.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed

Reageer

Wieneke 02-07-2018 Via de website gekocht

Fijne service, goed uitleg bij de plaatsing van de machine.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bezorgers namen de tijd en waren zorgvuldig en voorzichtig met het plaatsen van de wasmachine. Ze gaven me ook een eerste uitleg over de werking. Prettig en kundige vaklui.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Kager 02-07-2018 Via de website gekocht

Koelvries oké. Waterpas stellen onnodig? Volgens Miele wel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Wekelijkse reclamefolder bracht ons op idee van webshop. Beerepoot voelt dichterbij, zeg maar vertrouwder dan megastores. Aflevering perfect verlopen. Jammer dat we op de website geen aanklikmogelijkheid voor installeren hadden gevonden. Maar het is ons gelukt hoor!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

oosterwijk 01-07-2018 Via de website gekocht

Kon beter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Voor een bepaalde tijd besteld de volgende dag in huis ''Amehoela'', Niet dus .Geleverd apparaat had een deuk moest een nieuwe besteld worden, 5 dagen later werd het bezorgd door 1 bezorger, ik woon drie hoog (geen lift) of ik even mee wou helpen (ben hart patiënt). Ben blij dat ik geen wasmachine gekocht had.bezorger haalde de apparaten beneden al uit de beschermende verpakking, daar was ik niet blij mee want ze moesten nog omhoog.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

oke 29-06-2018 In de winkel gekocht

NIET OPDRINGERIG

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je kunt rustig rondkijken, wordt vriendelijke te woord gestaan en je krijgsmop jouw situatie en wensen prima advies

Reageer

Thea Boudewijns 29-06-2018 In de winkel gekocht
EP Rickelman in Best

Super geholpen en fantastische SERVICE...TOP.....

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ga altijd naar EP Rickelman in Best omdat je daar uitstekend geholpen wordt...zeer goede en nuttige adviezen krijgt en een TOP service ontvangt.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Sikkema 27-06-2018 In de winkel gekocht
Hoorn

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel heeft als een van de weinige een uitgebreid assortiment staan. Ben zeer vriendelijk en deskundig geholpen, en de verkoopster heeft er alles aan gedaan om mij van de juiste info te voorzien. Graag een compliment voor haar. ( Sigrid van Wettum) Als ondernemer weet ik hoe belangrijk het is om deze mensen in je organisatie te hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dieter 26-06-2018 Via de website gekocht

Levertijd 1-2 dagen, .... echt 6 dagen.

Algemene score

6,0
Ik had verwacht dat zij de koelkast binnen 1-2 dagen zouden leveren.
Vrijdags bestellt. Zaterdag word gebeld door een winkel in de buurt dat zij hem zouden bestellen. Maandag woord die dan echt bestellt, door de winkel in de buurt, om na het magazijn van EP gestuurd te worden. Donderdag, dus na 6 dagen woord hij dan geleverd.
Het enige positive waren de 2 medewerkers die de koelkast heel voorzichtig, (zonder krassen), op de plaats van bestemming gebracht hebben. Daarom dus nog een 6
Vraag van de winkel, (nazorg) of de voor de levering beloofde info, ... Nee dus.
Alleen dus nu een vraag voor een review. ... Graag.
Blijkbaar zijn er verschillende EP,s aan het werk die een mogelijke probleem van de ene na de andere schuiven?
Ik zou de winkel aanbevelen voor de aflevering van het product.
Ik zou de winkel NIET aanbevelen voor snelle levering en beloofdes.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

M.C. 25-06-2018 In de winkel gekocht
EP Raalte

Geweldige omruil, 19 inch zonder DVB naar een 20 inch DVB

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De 19 i , volgens PR op EP site uitstekend geschikt voor caravan en met DVB. Is onjuist in Langedijk ingeleverd en een 20 inch opgehaald in Raalte. Perfect en snel geregeld, klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Willem 24-06-2018 In de winkel gekocht

super goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede informatie over de Liebherr koel/vries combinatie, en aflevering was super uitgepakt en geplaatst op de juiste plek, beveel deze winkel zeer zeker aan.

Reageer

Frodo 24-06-2018 In de winkel gekocht
Leiden

Goed assortiment, speciale producten, klantgericht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ken (EP) Swaak nog van vroeger. In de buurt gevestigd, eerlijke kennisdragende adviseurs, en de aan huis service verlenende mensen weten wat ze doen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman Beuving 24-06-2018 In de winkel gekocht
Hoorn

Vertrouwde super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijkheid goede uitleg, en superservice, had een radio cd speler gekocht, thuis uitgepakt en geïnstalleerd prima zal je denken? Maar bij de cd ging de lade wel open, maar niet meer dicht. Erg vervelend! Meteen weer naar de winkel , uitgelegd aan de verkoper. Die vond het erg vervelend, kon meteen de aperatuur ruilen! Super toch! Vr. Groet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertha Thalen 23-06-2018 In de winkel gekocht
Ommen

Goede voorlichting, snelle levering en uitstekende uitleg.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De voorlichting in de winkel was uitstekend. De gemaakte afspraken zijn bij de snelle levering prima nagekomen en de uitleg na installatie was heel duidelijk.
Echt aanbevelenswaardig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Schouw 22-06-2018 In de winkel gekocht
Oudenbosch Jan Verdaas

Jan Verdaas topservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Jan Verdaas voor een eerlijk advies, goede oplossing en goede service! Super vriendelijke mensen in de winkel. Voor een persoonlijke benadering ga je naar Jan Verdaas in Oudenbosch. Veel meer verstand van zaken dan de gemiddelde mediamarkt en bcc verkoper.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Johan 21-06-2018 Via de website gekocht

Snelle service ep van Houwelingen te Brandwijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb de tv op zondag besteld, omdat deze bij de concurrent pas op donderdag of vrijdag geleverd kon worden. Dus ik ging ervanuit dat de televisie dinsdag geleverd zou worden. Nu was het zo dat ik netjes gebeld werd door de winkel of ze deze op de maandag konden leveren echt een topservice !!!

Reageer

Jan van den Berg 17-06-2018 In de winkel gekocht
Swaak leiden

Alles klopt bij fa. Swaak leiden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je krijgt als klant alle aandacht en een perfect advies.
Aflevering en aan de wand monteren, gaat keurig netjes.
De tv wordt keurig waterpas opgehangen en aangesloten incl. de andere componenten, zoals tuner en blu- ray speler.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M platte 17-06-2018 In de winkel gekocht
Ep voordeelland

Hele goeie goeie service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel word je goed geholpen en maken ze tijd voor je. Ik ben blij met mijn aankoop, de Samsung powerstick.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrea 16-06-2018 Via de website gekocht

Goed contact en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat ik veel positieve ervaringen heb in het verleden met aankopen in de echte winkel besloot ik onze nieuwe tafelgrill over hun website bestellen. Even telefonisch contact gehad over het model maar alles prima geregeld. En dan toch nog binnen de levertijd bij ons thuis! Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Vogelenzang 14-06-2018 In de winkel gekocht
Coddrcorona den hoornonadelft

prima winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig goed geholpen en het apparaat werd vakkundig geplaatst. En bovendien op tijd geleverd waarbij van te voren nog gebeld werd of het uit kwam. Klasse!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Uitstekende winkel. 13-06-2018 In de winkel gekocht
EP:Swaak Leiden

Klantvriendelijkheid en service staan hoog in het vaandel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede winkel. Wat voor vraag ik ook heb, ik word altijd geduldig te woord gestaan. Ik ben sinds 1975 naar volle tevredenheid klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 13-06-2018 Via de website gekocht

Gemak dient de mens

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kon deze shop niet, maar na een zeer slechte ervaring bij Media Markt heb ik bij EP een ijskast besteld en dat is me goed bevallen.

Hij wordt netjes uitgepakt geleverd zodat je kunt checken of hij onbeschadigd is , betalen bij levering is ook prettig.

Bij Media markt kreeg ik een beschadigde ijskast geleverd bezorgt door Post.nl en moest 3 weken wachten om mijn geld terug te krijgen door gesteggel tussen post en Media Markt .

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jos 12-06-2018 In de winkel gekocht

levering inbouwkoel/vrieskast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
er waren heel goede afspraken te maken over tijdstip van levering en het mee nemen van de oude apparatuur en ook nog neer gezet op de plek die we wilde plaatsen hebben we zelf gedaan volgens afspraak

Review criteria:

Reageer

Goed 11-06-2018 In de winkel gekocht
Raalte

Perfecte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie verzorgde shop .Verzorgde meneer martin heeft mij goed geīnformeerd over voor en nadelen van een wasdroogcombinatie. Heb besloten gewoom een miele wasautomaat te kopen. Perfecte service en levering gehad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Bert 10-06-2018 In de winkel gekocht
Beerepoot, Hoorn

Hier kom je terug

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al jaren geleden heeft Beerepoot ons voor zich gewonnen door service te bieden die onze verwachtingen verre overtrof. Het ging toen namelijk om garantie op een apparaat dat we elders hadden gekocht.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Bas 08-06-2018 Via de website gekocht

Heel tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Tv besteld met prijsfout. Zeer sportief dat deze ondanks de te lage prijs gewoon geleverd wordt.
Netjes gebeld voor een afspraak. Hier ging het echter wat mis. Uiteindelijk toch nog snel geleverd, chauffeur belde netjes voor levering zodat ik thuis kon zijn. Tv is enorm groot maar ben er enorm blij mee. Al en al heel tevreden de

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bijsterbosch 07-06-2018 Via de website gekocht

Top winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had een Sony Bravia tv gekocht voor een zeer scherpe prijs via de EP.NL website. Achteraf gezien bleek de tv voor een verkeerde prijs op de website te hebben gestaan. EP.nl heeft uiteindelijk toch besloten de tv te leveren voor de foutieve prijs. Echt hulde voor EP.NL!
Ondanks de vele bestellingen toch zeer vlot aan huis geleverd.
Echt heel erg blij met de TV!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DW 06-06-2018 Via de website gekocht

Slechte Service, Tegenstrijdige communicatie!

Algemene score

1,0
Nadat mijn betaling door overbelasting van de website niet was gelukt, kreeg ik een e-mail dat het artikel alsnog geleverd zou gaan worden en dat hierover contact mij zou worden opgenomen. Daarna hoorde ik niets meer. Bij navraag kreeg ik een onvriendelijk bericht terug dat er toch niet geleverd ging worden omdat mijn betaling niet goed voldaan was. Rare service en erg klantonvriendelijk!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Bowie 04-06-2018 Via de website gekocht

Fijne winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Toen mijn afwasmachine ermee ophield kon er heel snel een monteur komen. Helaas was reparatie geen optie. Online nieuwe machine gekocht waarna heel snel een telefoontje om de levering te plannen. Fijne mensen die weten waar ze het over hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly Verweij 03-06-2018 Via de website gekocht

Senseo apparaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben tevreden met dit apparaat. Mooie vormgeving, niet te duur. De vorige was duurder, maar daar brak elke keer een stukje bij het deksel af, zodat het deksel op een bepaalde manier dicht moest. Uiteindelijk werkte dat niet meer, omdat wij genoodzaakt waren een nieuwe te kopen, ondanks dat wij de vorige pas 1 1/2 jaar hadden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews