EP.nl - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 2304 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.

EP.nl stelt zich voor

EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 640 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M 23-09-2018 Via de website gekocht

Keurig bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als de prijs niet verschilt met de grote aanbieders, kies ik liever voor de middenstander. Werd gelijk terug gebeld na het plaatsen van een bestelling voor het maken van een afspraak voor de bezorging. Afspraak is netjes nagekomen en personeel was vriendelijk en behulpzaam.

Reageer

L.C. Moll 23-09-2018 In de winkel gekocht
EP Jack Stet

Geweldig geholpen en de installatie was perfect.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De winkel van EP Jack Stet is lekker in het dorp. De service is geweldig en de medewerkers deskundig.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne van Dongen 22-09-2018 In de winkel gekocht
Oudenbosch

altijd vriendelijk en goede afspraken compliment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
wij zijn altijd zeer tevreden over de manier waarop je in de winkel geholpen word duidelijke uitleg van je aankoop precies altijd de tijd van levering die je hebt afgesproken

Reageer

Lida & Henk Lasschuit 22-09-2018 In de winkel gekocht
Van Aalst weg in Hoorn

Geweldige services

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn al meer dan 25 jaar trouwe klant van Beerepoot , omdat e service uitstekend is heel vriendelijk en behulpzaam personeel , een winkel om aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rita 22-09-2018 In de winkel gekocht
BOVENKARSPEL

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze keer een wasmachine gekocht en heel tevreden met mijn nieuwe LG machine. De jongemannen die hem kwamen installeren waren keurig en vlot. Gelukkig hoefde er geen tussenblad tussen om de droogtrommel er op te plaatsen, scheelde toch weer €50. Heel tevreden met de service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kirsten OO 21-09-2018 In de winkel gekocht
Denekamp

Eerlijk en goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer goede service en montage voor al uw elektronica! Zelfs de steile trap op naar boven was geen probleem.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jurgen 20-09-2018 Via de website gekocht

Zondag besteld en woensdag al in huis..

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Heb op zondagmiddag via internet een koelkast besteld bij EP. Na dat ik 2 keer had gebeld naar EP werd de koelkast op woensdag bij mij thuis geleverd. De bezorger kwam alleen en heb de bezorger mee geholpen om de koelkast de trap (1 hoog) op te krijgen.

De koelkast van Liebherr werk perfect.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jeroen 20-09-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het duurde wel even voordat er contact opgenomen werd maar de afelvering werd keurig op tijd binnen een heel kort tijdsslot gedaan. Bovendien heel fijn dat de droger ook nog in de kelder gezet werd hoewel ze volgens leveringsvoorwaarden slechts de eerste drempel over hoefden te gaan.

Reageer

T. Chejjar 20-09-2018 In de winkel gekocht
Ep Hoorn

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor deze winkel omdat ik de service geweldig vind de verkopers luisteren naar wat jij wilt en gaan opzoek naar de juiste product in overleg. Ik kwam voor een bepaalde wasmachine en had al research gedaan en de medewerker kon mij overtuigen om een ander model te nemen. Goede uitleg en service. Nu ben ik super blij met mijn nieuwe wasmachine. Ep bedankt.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Louise 19-09-2018 In de winkel gekocht

Fijn, duidelijk en vriendelijk geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
lang gespaard om een voor mijn man een keramische BBQ te kopen. Ik kwam zonder enige kennis van zaken bij Beerepoot in Hoorn. Er was meer keuze dan ik van te voren had gedacht. De medewerkers hebben me fantastisch geholpen. Uitleg, voor- en nadelen van elke soort. Geen druk om meteen te beslissen, kennis van zaken en oplossingsgericht want ik wilde mijn aankoop het liefst morgen in huis hebben. Dat werd geregeld door opnieuw zo’n ding te bestellen en mij de BBQ mee te geven die al was besteld voor een andere klant maar die hem pas in november geleverd wilde hebben. Top service!

Reageer

Bettie M 19-09-2018 In de winkel gekocht
Zuidhorn

Vriendelijke kenners

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij Prieto kun je altijd terecht of het nou voor een wastoren of machine is, voor een babyfoon of een stereotoren, maar ook voor de aanleg van je cv/ vloerverwarming of electra, ze hebben de kennis in huis. Bovendien word je vriendelijk geholpen en altijd met een lach.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marja 19-09-2018 In de winkel gekocht
Prieto zuidhorn

Leuke mensen, en goede service..??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb het altijd met 2e handjes moeten doen. Toch uiteindelijk een nieuwe wasmachine daar gekocht. Voor het eerst in de winkel geweest, maar gelukkig ook voor mijn budget ook een mooie en goede wasmachine. Keurig bezorgd en aan gesloten.
Helemaal blij 😀

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prima service en bezorging 19-09-2018 Via de website gekocht

Ruime keus van kwaliteit producten.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kies altijd voor EP. Goed advies en ruime keus. Voor ons een makkelijke manier om geluidsapparatuur of witgoed aan te schaffen. Snel bezorgt met de juiste uitleg voor het gebruik! Laatste aankoop was een Senseo koffieapparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Vol 19-09-2018 In de winkel gekocht
Zeeland Kerkstraat

Top winkel met mooie prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Winkel heeft alles waar je naar zoekt prijs en kwaliteit zijn super en garantie en service komen ze altijd na,

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy van Zetten 19-09-2018 In de winkel gekocht
Zetten

Fantastische Winkel met een Uitstekende Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastische winkel met deskundig personeel. Uitstekende producten voor een lage prijs onze hele familie komt er al jaren altijd de beste service zou Ep.nl en de fysieke winkels aan iefereen die hoge kwaliteit wil voor een zachte prijs deze fijne servicegerichte winkel aanbevelen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel Broekmate 19-09-2018 In de winkel gekocht
Nijverdal

Goede service en betrouwbaar advies!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ervaren betrokken medewerkers die kennis van het product hebben en vakkundig advies geven. Het begint in de winkel en eindigt tour je product thuis is geïnstalleerd!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ilse K. 19-09-2018 In de winkel gekocht
Nijverdal

E.P. (Echt Perfect)!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gekozen voor EP Nijverdal, mooi in de buurt. Het is een mooie, ruime winkel met behulpzaam personeel. Veel kennis over alle producten.
O.a. een wasdroger gekocht (prima prijs / kwaliteit). Levering was netjes op tijd. Ze gaan netjes om met het bestelde product. Alles was E.P. Echt Perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Miranda A 18-09-2018 In de winkel gekocht
Nijverdal

Goede service en klantgericht

Algemene score

8,0
Van vroeger uit, ouders kochten hier ook altijd alles al. Goede service klantvriendelijk en goede prijs of onderhandelbaar. Vertrouwde gezichten in de winkel die goede voorlichting geven. Ook voor reparaties altijd goede service!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dimphy 18-09-2018 In de winkel gekocht
Oudenbosch

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zodra je de winkel binnen komt, merk je al aan het personeel dat je een klant bent, die serieus genomen word.
Wij hebben zowel witgoed als tv s en ander klein spul gekocht, ze weten precies waar ze over praten en geven advies wat bij jou past.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trudie Kool 18-09-2018 In de winkel gekocht
Hoorn

duidelijke uitleg, en verschil tussen producten, helder advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel, alles overzichtelijk opgesteld, zeer vriendelijke medewerkers. Helder advies. Prima service bij vragen of defecten product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanne Westra 18-09-2018 In de winkel gekocht
Surhuisterveen

Super winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij hebben voor EP Surhuisterveen gekozen vanwege hun deskundigheid, gastvrijheid en gewelsige service! Is er iets met het product? Wees gerust, EP Surhuisterveen lost het voor je op. Kun je geen keuze maken? EP Surhuisterveen adviseert en geven hun mening. Ze luisteren naar je wensen en zoeken het beste product voor je uit die aansluiten op je wensen! Zeker een aanrader om bij EP Surhuisterveen iets te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marije Kuis 18-09-2018 In de winkel gekocht
Zuidhorn

Wasmachine kapot: dezelfde dag een nieuwe!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn garage stond blank na een wasbeurt, dus EP Prieto gebeld. Een uurtje later kon de conclusie getrokken worden dat de wasmachine was overleden. Hij kon gereanimeerd worden, maar we kozen voor vervanging. Die middag in de shop in Zuidhorn een ander uitgezocht. Deze werd aan het eind van de dag geleverd, geïnstalleerd en de oude werd meegenomen. Super blij met deze supersnelle service. En niet eens duurder dan online kopen.

Review criteria:

Goed

Reageer

J van den Burg 18-09-2018 In de winkel gekocht
EP mensonides Harlingen

Geweldig geholpen in de winkel om een keus te maken.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keus en vriendelijke uitleg in de winkel.Er staat een grootte verscheidenheid aan artikelen.De winkel is ruim opgezet en alles staat overzichtelijk opgesteld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

B de Lange 18-09-2018 In de winkel gekocht

Blij met mijn Jura!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik geef de ep winkel in Sneek een dikke 8 voor hun deskundige uitleg en goed onderbouwde advies bij mijn keuze voor de Jura E8.

Reageer

de wit 18-09-2018 Via de website gekocht

gewoon top !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
gebruiksvriendelijke site, overzichtelijk , na de bestelling is er telefonisch contact geweest over de levering.
goeie zaak !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

slob 16-09-2018 Via de website gekocht

goede service

Algemene score

7,0
was wel redelijk en de service was goed,alleen het product dat ik wilde hebben was niet op voorraad.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Gerlach 14-09-2018 In de winkel gekocht
EP van Bavel in Vught

Uitstekend advies en dito service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij EP van Bavel een side by side Beko koelkast gekocht met wijnkast. Wilde hem graag eerst zien, maar helaas was er nergens 1 beschikbaar. Veel informatie gekregen, door EP van Bavel contact opgenomen met Beko importeur en uiteindelijk netjes afgeleverd en geïnstalleerd. Ook nog mijn oude, loodzware, side by side meegenomen natuurlijk. Erg tevreden en nu genieten van mijn nieuwe koelkast. Maar dat zal geen probleem zijn na de goede instructie en installatie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Max 13-09-2018 Via de website gekocht

Goede service, gebruiksvriendelijke site.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, gebruiksvriendelijke site. Zat wat te twijfelen op de site, kon niet helemaal achterhalen wat de geboden service was voor afleveringen. Toen popte er een venstertje op en werd ik door een vriendelijke medewerkster uit de brand geholpen! 10/10, would buy again

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin Stam 13-09-2018 In de winkel gekocht
Gorredijk

Zeer acurate uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat er op de markt is kan ik hier bekijken. Niet te veel want dan zie je door de bomen het bos niet meer. Eerst in de winkel bekeken daarna via de website besteld

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Sjef 12-09-2018 In de winkel gekocht
Van Bavel te Vught

goed en eerlijk advies en daarvoor de tijd genomen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Lokale ondernemer waar we al jaren komen en die we betrouwbaar vinden, zowel in zijn voorlichting als zijn service.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Mevrouw Bot 12-09-2018 In de winkel gekocht

Miele WKM 132 WPS PowerWash 2.0/TwinDos Wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals je kunt verwachten van Miele is de WKM 132 WPS een mooie wasmachine met veel mogelijkheden. De wasmachine is ondanks de vele mogelijkheden eenvoudig te bedienen. Als actie van Miele kregen wij voor een halfjaar wasmiddel voor het TwinDos programma. Dit moet je zelf bestellen maar werd zonder problemen een dag later geleverd.
Erg goede service van EP Beerepoot. De wasmachine is zonder problemen naar de derde verdieping van ons woonhuis gebracht en de oude machine meegenomen.

Reageer

Johan van der Plaat 11-09-2018 In de winkel gekocht

Top geregeld Corona Den Hoorn!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service en uitleg in de winkel bij EP Corona in Den Hoorn. Besteld en snel geleverd en geïnstalleerd, uitleg over de werking. Oude vaatwasser weer meegenomen en alles keurig achter gelaten. Betaling achteraf! En geregeld via de locale ondernemer. Leven en laten leven!

Reageer

Jan van Sittert 10-09-2018 In de winkel gekocht
EP; Heijnen in Heerle

Kan niet beter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Afspraak en nog eens afspraak kan niet beter prima service volgende keer ga k hier weer naar toe prijs behoeft niet bepalend te zijn maar de levering en de na service is voor mij het belangrijkste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

varinia 09-09-2018 In de winkel gekocht
HARLINGEN

TOPPIE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door pech hebben en door verhuizing heb ik een flink aantal produkten gekocht. De service bij de balie? perfect. Het leveren aan huis? perfect. Het installeren thuis? perfect. Reparatie? perfect. Tja zoveel complimentje krijg je niet vaak. Mensonides is mijn winkel met de mensen erbij. Dank jullie wel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stet 09-09-2018 In de winkel gekocht
Stet Zuid Scharwoude

Prima service plaatsing koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service zeer goede plaatsing koelkast met aansluiting elektra en waterpas gezet natuurlijk alles oké

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Steenbruggen 07-09-2018 Via de website gekocht

Niet tevreden

Algemene score

3,0
Na de uiteindelijke levering van de oven blijkt deze bij inbouw niet goed te zijn. Het front is scheef tov van de oven deur. Wij zijn in afwachting van een monteur die denkt dat het te repareren is. Wij stellen hierbij ons twijfels. Nu hebben we niks, geen geld en geen oven en moeten wachten oo een monteur en daarna weten we meer.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Retourproces

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

A.Rouw 06-09-2018 Via de website gekocht

Top service en dichtbij

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
EP had een zeer scherpe prijs voor de wasmachine die ik graag wilde hebben. Omdat er een EP winkel in de buurt is en ik uitstekende ervaringen heb met hun service, heb ik het apparaat direct besteld. Een dag laten een telefoontje van de EP winkel in de buurt, wanneer zij het apparaat kunnen leveren, een half uur later stond de wasmachine op zijn plaats. Een top combinatie tussen online bestellen en lokale service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Simon 06-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Precies wat ik nodig had. Makkelijk op de website gevonden en voor een goede prijs online gekocht. Kan gewoon niet beter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annetim 06-09-2018 In de winkel gekocht
Toon Bergmans in Zeeland

Zeer klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij mijn koop van een nieuwe stofzuiger werd ik aangenaam verast door de klantvriendelkheidvan het personeel. Ook gaven ze me goede uitleg en waren zeer behulpzaam met de stofzuiger in mijn auto te leggen👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed

Reageer

Gert 06-09-2018 In de winkel gekocht
EP de Treffer in Winschoten

Heel erg vriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuk personeel, bakje koffie gedronken, goede voorlichting, en perfect geholpen met het inladen van de wasmaschine.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

José 05-09-2018 In de winkel gekocht
SNEEK

Geweldig geholpen in de winkel! Persoonlijk en eerlijk.

Algemene score

10,0
Ik liep de winkel binnen met een vraag over een actie. De verkoper vertelde duidelijk en eerlijk over de prestaties van de stofzuiger die in de actie was. Ik belde de volgende dag of hij een stofzuiger voor mij achteruit wilde zetten. Ik kwam eind van de dag de winkel binnen en hij wist gelijk dat ik om die stofzuiger kwam. Heel vriendelijk geholpen en zeer nette winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

PIET BOT 05-09-2018 In de winkel gekocht
EP: Beerepoot Wervershoof

Tevreden Klant !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al jaren`n tevreden klant bij E.P ! Zij hebben `n grote keus in vele apparaten, en daarbij ook de prettige duidelijke service zowel in de zaak als Thuis !

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

popeye 05-09-2018 In de winkel gekocht
volendam

snel begrip van probleem

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel geholpen ,snel begrip wat mijn klein probleem was na mijn uitleg over dit product.
het ging over een beugel die wel paste maar (optisch)net iets te groot was voor mijn Samsung TV

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

C.zuijderduijn 04-09-2018 In de winkel gekocht
Elburg6

Plezierige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De ep in elburg heeft een breed assortiment.
Kunt er voor van alles terecht. Goede service en goede voorlichting.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

G. IJff 04-09-2018 In de winkel gekocht
Hoorn

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij EP is geen moeite teveel, de medewerkers zijn allemaal even vriendelijk en zeer kundig. Ze denken goed met je mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anouschka de looze 03-09-2018 In de winkel gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
hele goede wasmachine heel erg blij mee, service in de winkel uitstekend en de bezorgers ook zeer vriendelijk en vrolijk. Het wisselen van plek van wasdroger en wasmachine was totaal geen probleem

Reageer

Colinda 03-09-2018 In de winkel gekocht
E.P. van Bavel

E.P. van Bavel. samsung qled-tv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top TV

Wij hebben al heel lang een samsung tv (al 12 jaar). 1 ding was zeker we wilde weer een samsung tv, omdat dit merk ons heel goed was en is bevallen. Veel beter als alle merken die we al hebben gehad. Wij wilde ergens een tv gaan halen waar je goede en vriendelijke service krijgt, en we hadden goede dingen gehoord van E.P. van Bavel. Dus zijn we daar een kijkje gaan nemen, en we hebben heel veel informatie gekregen over allerlei tv’s. En hij was zeer te spreken over samsung qled-tv, en wij waren ook gelijk razend enthousiast. En hebben de aankoop gedaan, en heeft EP van Bavel de tv voor ons besteld. XXX (de eigenaar) is hem thuis komen installeren, dat zat bij de aankoop bij in (helemaal geweldig). Wij kijken nu een week naar deze tv, maar wat een geweldige kleuren en een helder beeldkwaliteit heeft deze tv, vele malen mooier dan onze vorige tv. Terwijl we daar al zeer tevreden over waren, hier zijn we hier hilarisch over. Samsung heeft zich hier mee overtroffen, ga zo door wij zijn zeer tevreden over jullie tv. En wij zijn ontzettend blij dat wij deze tv gekocht hebben, bedankt dat jullie deze in jullie assortiment hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Durmus 02-09-2018 Via de website gekocht

Ik heb het niet binnen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
İk heb mijn aankoop niet gekregen, hij is gekomen Maar wij wisten van niks hoe laat enz dus is hij Weer weggegaan en ik hoop dat ik het weer zo snel mogelijk krijg en een mail komt van waneer en hoelaat, en hij zou gisteren komen maar niks ontvangen!!!!!!!

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

dirk 02-09-2018 Via de website gekocht

koelvrieskast

Algemene score

5,0
jammer dat de bezorgers het apparaat niet uitpakten ,dat stond op de webside zijden ze. zal best vraag voortaan bv. 10 euro meer en neem de verpakking weer mee , het zou geen keuze moeten zijn . gr dirk

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Desiree 02-09-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service , het artikel was heel snel geleverd, goed verpakt en nog belangrijker het voldoet uitstekend en niet duur.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews