EP.nl
Benieuwd naar ervaringen met EP: ? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2
Deze score is gebaseerd op 14485 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor EP.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Prima uitleg en service. We zijn al jaren klant van EP.
een top bedrijf klant vriendelijk en een top service
Prettig en vakkundig geholpen bij het kiezen van een nieuwe tv
Mooie tv gekocht deze is super aan de muur geplaatst 100% tevreden!
Super leuke site, goede duidelijke producten om uit te kiezen.
Goede bezorgservice binnen 24 uur.
Ook de levering werd in de keuken gezet... Super
Fantastisch in de winkel geholpen met de keuze voor een koel-vriescombinatie. Deskundig personeel. Ook de bezorging ging prima. Netjes alles aangesloten en alle rommel meegenomen. Wij zijn zeer tevreden.
Prima uitstekende shop, alles goed overzichtelijk vriendelijk en behulpzaam personeel
Ze nemen de tijd voor je en geven een goede advies,mooie zaak met veel keuze
Ontzettend goed geholpen ook over de eigenschappen en aanbevelingen voor het gebruik van het apparaat, top service
Top kwaliteit en top service zeker aan te raden
Perfect! Snelle en goede service, top.
Ook in ons onroerend goed bedrijf viel direct de betrouwbaarheid, het vakmanschap van het technische team en de goede prijs op.
De vriendelijkheid kregen wij cadeau.
Erg vriendelijke en behulpzame mensen!
Je wordt goed en snel geholpen en dicht bij mijn woonplaats in Monnickendam.
Paar jaar geleden ging mijn koelkast stuk en vriezer ik ben toen daar super snel geholpen en de nieuwe koelkast werd nog de volgende dag geleverd.
Zij weten wat ze verkopen en ook de aansluiting ging perfect heb al veel dingen gekocht daar zo ook een wasmachine en magnetron en koffiezetapparaat die binnen 2 jaar stuk was heb voor deze een Vervanging gehad afgelopen zaterdag.
Prima service. En kennis van de producten Goede uitleg en op voorraad
prettige bediening, goed advies, correcte prijs en goede service inclusief installatie en vervanging!
Voor ons een bekend adres waar we prettig te woord worden gestaan met duidelijke uitleg.
Een fijne ruime winkel met goede parkeergelegenheid. Het personeel is kundig en vriendelijk.
Geweldig door een verkoper geholpen. Zeer keurig en super goede uitleg gehad.
Mijn compliment voor deze verkoper
Goed prijs en snel aangeleverd
Duidelijkheid, kwalitatief hoogwaardige producten.
Fijne winkel goed behandel vriendelijk
Zeer behulpzaam, klantvriendelijk en zelfs zonder te vragen een steelstofzuiger thuisgebracht.
Wij hebben een nieuwe oven gekocht. Een Etna. Mijn oude was een Inventum van 38cm hoog.
Deze Etna is 45 cm hoog en zou niet passen. Omdat de meeste 45 hoog zijn, kwamen ze met een voorstel om onze kast aan te passen. En dat lukte!! Helemaal happy met de service en de oven.
Ik heb denon speakers besteld , dit was een heel goeie deal. De speakers worden door geen andere verkoper zo scherp geprijsd als hier !
Snelle levering alles top verzorgd .