EP.nl

Benieuwd naar ervaringen met EP: ? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2

Deze score is gebaseerd op 14723 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor EP.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Rene 11-03-2026
zeer tevreden over de service en de medewerkers, met name medewerker XXXX is een vakman
Sandra11-03-2026
Ben zeer tevreden had een koffieapparaat besteld en kon dezelfde dag ophalen. Maar die koffieapparaat was niet op voorraad. Maar werd heel goed geholpen en hebben een andere koffieapparaat met dezelfde mogelijkheden mee gekregen. Supper lief en vriendelijk
Bijlsma10-03-2026
Altijd fijne winkel en vriendelijk mensen die je helpen. Goede service

Louis10-03-2026
Zoals al een eerdere aankoop , super geregeld en optijd geleverd!!
Elise10-03-2026
Alles perfect verlopen en netjes nagebeld of er nog problemen waren
Donders 10-03-2026
Snelle levering, goed contact
Jolanda 10-03-2026
Hele goede service. Vandaag besteld en de volgende dag heb je het product al Top
M.H.10-03-2026
In de winkel in Ommen geweest , goed advies , goed geholpen . Laten inmeten , en laten monteren . Alles top geregeld , zoals met meerdere apparaten al eerder is gebeurt.
Martin10-03-2026
Vriendelijke en duidelijke site
M.K.10-03-2026
De levering was echt super, ze hebben het netjes op de plek gezet waar alles moest staan. Erg vriendelijk ook! Zeker een aanrader om hier te bestellen.
Nancy09-03-2026
Deze winkel verkoopt artikelen die verder niet in een winkel in de buurt of op internet in Nederland te vinden waren. Verder is de levering prima verlopen.
André09-03-2026
Goed geholpen en meedenken met de juiste keuze. Vriendelijk personeel
Pieter loosman09-03-2026
de oven werd keurig op tijd geleverd en de oude oven werd meegenomen.
Peter R.09-03-2026
De geweldige service die de winkel en de bezorgers op ons hebben gemaakt. De vriendelijkheid was van beiden top!
Supergoede , snelle service 09-03-2026
Supergoede, snelle service! Ik had ergens anders mijn Bosch fornuis besteld maar dat ging niet goed. Toen heb ik hier voor een goede prijs mijn fornuis gekocht. Ik werd op maandag gebeld dat het fornuis niet op voorraad was en dat het vrijdagmiddag op voorraad was en bezorgd zou worden. Inderdaad om 12.00 uur snel en goed gemonteerd. Zeer tevreden en blij mee😃. Ik ga voortaan gelijk naar EP Beerepoot
Bert08-03-2026
Op tijd geleverd en ff binnen gezet en de oude weer mee terug genomen dus niks op aan te merken
Chantal 08-03-2026
Netjes geholpen chronisch ziek en kan niet tillen goeie service van ep alles netjes van en op zn plek gezet, geïnstalleerd en al ben zeer tevreden
Geheim maar je weet wel wie ik ben07-03-2026
Snel op zoek naar een handmixer want die van mij ging tijdens het bakken kapot, op de website is een ruime keuze voor de scherpste prijzen te vinden. Een mooie aanbieding gevonden, meteen besteld en voor afhalen gekozen. Direct in de auto gestapt en na tien minuutjes kreeg ik al een telefoontje dat ze het product al klaar hadden gelegd. Bij aankomst warm en vriendelijk ontvangen, geen opdringerigheid en gewoon een vriendelijk gesprek gevoerd (Waarover dan? gewoon over het bakken) Fijn dat er nog fysieke winkels zijn waar je direct terecht kunt!
Van werven 07-03-2026
Voor een nieuwe Miele droger kwam ik uit bij EP Elburg. Ik had hem rond 13.00 uur online besteld. Kort daarna zag ik dat ik per ongeluk de plaatsingskosten niet had aangevinkt en die optie ook niet meer kon terugvinden. Daarom heb ik even gebeld om te vragen of daar nog een oplossing voor was. De medewerker dacht meteen mee en kwam zelf met een praktisch voorstel: als hij de droger diezelfde middag nog kon bezorgen, tussen 17.00 en 18.00 uur, hoefde ik de plaatsingskosten niet te betalen. Dat vond ik echte service — even schakelen, allebei een beetje meebewegen en het was opgelost. Wat werd beloofd, gebeurde ook. Diezelfde middag werd de droger keurig gebracht en netjes op de gewenste plek gezet. De bezorger was bovendien erg vriendelijk. Dat gaf meteen een goed gevoel, zeker omdat we bij een concurrent eerder juist een minder prettige ervaring hadden gehad met onze vorige droger. De Miele droger zelf doet precies wat je verwacht: betrouwbaar drogen in een normale tijd. Wat voor mij vooral het verschil maakt, is het meedenken en het nakomen van afspraken. Uiteindelijk koop je niet alleen een droger, maar ook vertrouwen — en dat zat hier gewoon goed.
Patricia07-03-2026
De site is duidelijk en overzichtelijk en de service is goed.
Bas06-03-2026
Goede service en advies.
A.J06-03-2026
Goede ervaring . Gratis bezorging en je kan in 3 termijnen betalen.
S v IJzendoorn05-03-2026
Eerst werd helaas een verkeerde kleur opgestuurd. Na een telefoontje met de winkel kreeg ik direct een retourformulier toegestuurd in mijn mail. Een paar dagen later had ik het juiste artikel al in huis. Zeer tevreden over de service van EP! 👍
Jon05-03-2026
Hier werken fijne mensen met kennis van zaken. Altijd bereid mee te denken en goed te adviseren. Snelle bezorging met overleg als het nodig is. Jullie zijn onze vaste leverancier
GertJan05-03-2026
Top service snel en deskundig!