EP.nl

Benieuwd naar ervaringen met EP: ? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2

Deze score is gebaseerd op 2335 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor EP.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Chantal07-08-2026
Voor onze aanvraag van twee Quookers inclusief installatie ontvingen wij al snel een reactie van EP Rickelman. De communicatie verliep prettig en duidelijk, en binnen een week waren beide Quookers al vakkundig geïnstalleerd. De monteur werkte netjes, nam de tijd voor uitleg en liet alles schoon en verzorgd achter. We zijn erg tevreden over de snelle service, de goede communicatie en de professionele installatie. Een betrouwbare partij die wij zeker kunnen aanbevelen!
N07-08-2026
Super goed geholpen. Laptop die ik gekocht had bleek toch niet op voorraad. Ik werd netjes gebeld en er werd gekeken voor een alternatief. Die was binnen twee dagen in huis!
Van Wingerden07-08-2026
Verzending vanuit Centraal magazijn liep wat rommelig. Ipv van voor 20:00u besteld volgende dag in huis werd dan 5dagen later. Was geen haast mee dus niet zo'n probleem maar wel reden voor geen 10. Product verder keurig verpakt ontvangen zonder beschadigingen en dergelijke. Tevreden!

Frits06-08-2026
Diverse keren reeds goed geholpen maar nu helemaal geweldig, stofzuiger gekocht maar thuisgekomen wilde hij niet echt op de vloerbedekking rollen, wieltjes te klein, terug naar de winkel breng hem maar terug en kijk maar voor een die wel geschikt zo gezegd zo gedaan . klasse service
Tamara 06-08-2026
Ik had een gasfornuis besteld, ik werd goed geholpen, heel aardig en gezellig. De monteur gaf een goede en duidelijke uitleg over het gebruik ervan. Installatie was ook perfect.
L. Lammers05-08-2026
Op zaterdagmiddag bestelde ik een (AEG 8000 Animal) stofzuiger en al op maandag werd deze geleverd! Ik trof EP op internet toen ik een goed geteste stofzuiger tegen zo laag mogelijke prijs zocht. EP was de goedkoopste, maar bij niet meer dan een klein verschil kies ik sowieso graag voor een winkel in de buurt. Een webshop met een winkel waar je heen kunt als er onverhoopt eens iets stuk gaat. EP zit vlak naast Alkmaar, op nog geen 20 minuutjes rijden hier vandaan!
Michel05-08-2026
Uitstekende bestelervaring en prima prijsniveau. Communicatie over wanneer het product uiteindelijk geleverd werd laat te wensen over. Ik heb zelf een dag vantevoren moeten navragen wanneer het geleverd werd. Dit werd zeker keurig beantwoord maar ik had verwacht beter op de hoogte gehouden te worden.
Grejanne Koers05-08-2026
Wij vinden het belangrijk.om de ondernemers in eigen dorp te steunen. Verder is hierin garantie en service belangrijk. Dit is iets wat ep zeker levert en mee denkt waar nodig is.
Paula Mulder 05-08-2026
Het was een snelle en goeie service, zoals ik het altijd al van hun gewend ben.
Rob05-08-2026
AEG stofzuiger online gekocht. Goede service als je iets moet weten, snelle reactie.
Lef05-08-2026
Makkelijk betaald, en volgende dag al geleverd heerlijk! En een breed aanbod van hele goede tv’s
J. vdheijden05-08-2026
Ik heb een inbouw koelkast gekocht en laten inbouwen. De inbouw ging snel en heel netjes. Oude koelkast ging weer mee terug in de bus.
doeke05-08-2026
echt een goede behandeling zeer korrect
Amy05-08-2026
4.0
4.0
Zeer slechte ervaringen over een Dyson föhn. Ook geen klantvriendelijk oplossing.
Piet04-08-2026
Prima service.
Helmut03-08-2026
Ik zocht een wasmachine en had bepaalde wensen. Via het filter vielen al snel een hoop modellen af en uit het overgebleven aanbod kon ik een aantal selecties snel en duidelijk met elkaar vergelijken. Nadat de keuze gemaakt was is de apparaat snel geleverd. De bezorging is eigenlijk tot over de drempel, maar de bezorgers zeiden: "We hebben hem nu toch vast, zeg maar waar hij moet komen." en hebben hem naar de gewenste plek gebracht. En meteen de oude (defecte) machine retour genomen. Alles dus heel eenvoudig, snel en zonder poespas. En de wasmachine: prima keuze gemaakt, topapparaat.
Jenny03-08-2026
Wat een service! En een hele vriendelijke en behulpzame bezorger! Erg blij mee!
Harold03-08-2026
Airco besteld en supersnel geleverd. Waar andere shops er geen meer hadden. Super tevreden mee
Kees van der Leeden 03-08-2026
Goede webshop met een fijne uitstraling..Het product wat ik zocht (een vaste telefoon) was ruimschoots aanwezig op de site.De bestelling ging zeer vlot.Binnen twee dagen had ik mijn pakket aan de deur.Zal er zeker nog wel eens wat aanschaffen gezien de goede service en ervaring.
Anton03-08-2026
Eerste keer dat ik wat heb gekocht bij EP. Prijs heeft de doorslag gegeven. Bestelling verliep soepel. Werd vervolgens netjes gebeld door het filiaal van Verdaas in Oudenbosch voor een tijdsblok van de bezorging af te spreken. Ook dat verliep uitstekend!
Jan03-08-2026
Levering wie flot en de friezer is goed ynboud troch in goeie ynstallateur fan EP. Oer de kwaliteit fan de friezer falt nei oardel wike noch net folle te sizzen, mar it sjocht der tige deeglik út. Dat wie ek de reden om wer foar Siemens te kiezen. Dat merk befalt ús altyd goed.
Jan03-08-2026
Heldere service en snelle levering
Tonnie03-08-2026
In de winkel een vaatwasser uitgekozen, goed advies en verkoper denkt mee dus het was zo voor elkaar. Thuisgekomen zag ik dat ik toch een groter model kwijt kon, gebeld en geen probleem, werd meteen geregeld. Snelle levering en een dikke pluim voor de installateur! Heel tevreden.
Astrid03-08-2026
Was top en heel makkelijk om online de t.v te bestellen!!
Ronald03-08-2026
We hadden ineens, zomaar uit het niets een nieuwe vaatwasser nodig. Daarvoor in eerste instantie op de website gebladerd maar uit eindelijk toch maar EP Witgoedhuis gebeld met de vraag of die ons kon helpen. We zijn hier erg fijn geholpen door Linda die goed met ons meedacht en ons de volgende dag al een mooie machine kon leveren. Het bladeren op een website is leuk, geholpen worden door iemand die haar zaakjes goed kent is vele malen fijner en we zijn zo ook beter geholpen.