• Best Reviewed apr 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 175 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BGL8SIL6 wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

f**7@g**l.com 15-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aanrader, prijs kwaliteit is prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL6 wit

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit is prima. Heeft zeer goede zuigkracht voor het doel waar wij de stofzuiger voor hebben aangekocht. Daarnaast is het energievriendelijk, heeft voldoende hulpstukken, geeft een acceptabel geluidsniveau en is licht in gewicht. Wat prettig is is de greep van de slang, zeker met het zuigen van de vaste vloerbedekking op de trappen. Ook het design ziet er m.i prima uit en hebben ons niet verdiept of er meerdere kleurstellingen zijn . Wit is ook prima met een staalblauw accent waar voor wij onze keus hebben laten vallen
Bijkomend aspect; de prijs is prima.

Pluspunten

  • licht in gewicht, aardig design
  • voldoende hulpstukken, stil in gebruik
  • energie vriendelijk

Minpunten

  • geen opmerkingen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Iris 07-10-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL6 wit

Algemene score

10,0
Geweldige stofzuiger! Ik zocht een nieuwe stofzuiger met lang snoer, wendbaar, niet teveel lawaai maakt en goeie zuigkracht. Ik ben zeer tevreden en voldoet aan mijn verwachtingen. Hiervoor heb ik zeker 17 jaar gedaan met een kleine Siemens stofzuiger dus wou graag weer een soort gelijk merk alleen net een categorie beter, zodat ik zeker weet dat ik er weer lang plezier van heb. Met deze Bosch stofzuiger gaat dat zeker lukken, goede prijs kwaliteit verhouding. Erg blij mee!

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Weinig lawaai
  • Goede zuigkracht
  • Wendbaar
  • Veel accessoires

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ria 02-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL6 wit

Algemene score

10,0
Een prima apparaat. Voldoet voor 100 % aan de omschrijving en verwachting. Ik kan gewoon tv kijken terwijl mijn vrouw stofzuigt.

Pluspunten

  • Grote zuigkracht
  • Stil
  • Wendbaar
  • Grote actieradius

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**t@o**k.com 02-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL6 wit

Algemene score

9,0
Super fijne stofzuiger!
Goede zuigkracht en maakt niet veel lawaai zit ook nog eens een lange snoer aan wat erg fijn is

Pluspunten

  • Lange snoer
  • Goede zuigkracht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Irene 28-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een absolute "stille" aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL6 wit

Algemene score

10,0
Uitstekende prijs- kwaliteit verhouding.
Doet heel goed wat hij doen moet op tapijt en op een harde vloer.
Is erg stil.
Ideaal dat extra lange snoer.
En hij ziet er ook nog eens mooi uit.
Kortom, een absolute aanrader.

Pluspunten

  • Erg stil
  • Extra lang snoer
  • Ziet er mooi uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f**s@l**e.nl 18-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL6 wit

Algemene score

8,0
Fijne stofzuiger. Lange snoer en extra opzetstukken. Zeer tevreden over de aankoop van deze stofzuiger. Ook makkelijk op te bergen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark M. 04-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL6 wit

Algemene score

10,0
Pluspunten:
De zuigkracht van deze redelijk stille stofzuiger is echt heel goed.
De zuigmond heeft een goede afdichting en kan zich zelfs vastzuigen op je mat.
Door de automatische zuigkrachtregeling zuiniger in gebruik en past zich aan aan de situatie.
Zeer fijne in hoogte verstelbare lange steel met handvat.
zeer lang snoer, extra lange smalle zuigmond opzetstuk. Zo kun je mooi achter je kast, hoekje of naden van de bank komen.
robuust, extra pakketborstel, hele fijne stofzuigslang die meedraait.
10 jaar garantie op de motor!

Minpunt:
Het is een van de zwaardere modellen. Met zijn afmetingen en ruim 5 kilo gewicht niet ideaal voor ieder mens om de trap mee te stofzuigen.

Ik vind het echt een aanrader. Heel veel kwaliteit voor het geld.

Pluspunten

  • automatische zuigkracht regeling
  • zuigkracht
  • kwaliteit
  • verstelbare lange steel

Minpunten

  • afmeting en gewicht (5,2 kg)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**j@h**e.nl 30-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL6 wit

Algemene score

9,0
Stofzuigers op internet gezocht, deze uitgekozen.
Voldoet ruimschoots aan onze verwachtingen.
Krachtige en stille motor en grote stofzak.
Eenvoudige bediening en het gewicht is ook goed te doen.

Pluspunten

  • stille motor
  • grote stofzak
  • gemakkelijke bediening
  • lang aansluitsnoer

Minpunten

  • dikte van de slang

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emile 23-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Als je dan toch moet stofzuigen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL6 wit

Algemene score

10,0
Een stofzuiger welke opvalt door het mooie design, zuigkracht en is zeer geluidsarm.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • goeie zuigkracht en instelbaar
  • manoeuvreert heel prettig
  • mooi design

Minpunten

  • losse accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f**r@g**l.com 20-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend product, aanbevelingswaardig.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL6 wit

Algemene score

10,0
Wij hebben eerder jaren plezier gehad van de voorloper van deze Bosch BGL8SIL6 en waren daar super tevreden over, deze nieuwe Bosch doet nog stiller zijn werk met zelfs een verbeterde zuigkracht, heeft standaard extra accessoires waaronder een dun lang opzetstuk waardoor moeilijk bereikbare plaatsen, zoals bijvoorbeeld naast de autostoel, makkelijker bereikbaar zijn geworden, hij wordt standaard ook geleverd met verschillende zuigmonden o.a. voor harde en zachte vloeren, staat de stofzuiger in de automaat stand dan past hij zelf de zuigkracht aan, helemaal top.
Bosch geeft ook 10 jaar garantie op de motor, dat was naast de kwaliteit ook een reden om dit merk trouw te blijven, ook het het uitwasbare HEPA filter werkt kostenbesparend, een extra toegevoegde waarde is dat het apparaat ook nog eens super mooi is vorm gegeven, kortom blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk te onderhouden
  • Technisch hoogstandje
  • Standaard alle juiste accessoires
  • 10 jaar garantie op de motor

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c**r@u**l.nl 18-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL6 wit

Algemene score

9,0
Geweldige stille/krachtige stofzuiger. Superlangsnoer en zeer ergonomisch handvat aan de slang. Er zitten veel mooie handige accessoires bij. Makkelijk handteerbaar in gebruik. Duidelijke handleiding .
Top Stofzuiger. !!!

Pluspunten

  • Krachtige stofzuiger
  • Ergonomisch fijn handteerbaar
  • Duidelijke instructies en handleiding

Minpunten

  • Gewicht is iets zwaarder als gebruikelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

d**a@l**e.nl 18-04-2022
  • Product gekocht

Hij bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL6 wit

Algemene score

10,0
Het is een goede stofzuiger met een perfecte zuigkracht. echt een topproduct

Reageer

marijedegoei@hotmail.com 15-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Weinig geluid veel kracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL6 wit

Algemene score

9,0
Super lichte stofzuiger, maakt weinig geluid maar de zuigkracht is super! De naden tussen de houtenvloer worden mooi schoon, handig handvat en een super lang snoer wat makkelijk in te rollen is. Heel blij mee!

Pluspunten

  • licht qua gewicht
  • goede zuigkracht
  • lang snoer
  • makkelijk wendbaar
  • super handvat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

j**n@g**l.com 12-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geluidsarme krachtige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL6 wit

Algemene score

9,0
De stofzuiger zuigt krachtig over tapijt en neemt alle katten- en hondenharen mee; de stofzuiger maakt aanzienlijk minder geluid en dat werkt echt zo veel prettiger - je merkt dat echt! Verder heeft de stofzuiger een mooi design.
Minpuntje is nog wel het gewicht, het apparaat is wel zwaar. Doordat je de slang aan de onderkant van de stofzuiger kunt bevestigen, blijft de slang als een grote boog er omheen waardoor het wel veel ruimte inneemt (je kunt de slang niet ergens omheen draaien waardoor de 'circel' kleiner is). De elektriciteitsslang is lang waardoor je niet vaak van stopcontact hoeft te wisselen. Over het algemeen een fijne stofzuiger die zijn werk goed doet.

Pluspunten

  • geluid
  • zuigkracht

Minpunten

  • gewicht
  • bevestigingspunt van de slang+mond

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

j**k@g**l.com 04-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL6 wit

Algemene score

8,0
Een zeer goede stofzuiger. En een mooi uiterlijk . Ik beveel deze stofzuiger aan.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Langsnoer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Meggy 04-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL6 wit

Algemene score

10,0
Hele fijne stofzuiger,met 12 meter snoer en goede zuigkracht,past zichzelf aan voor of je dik of dun tapijt moet stofzuigen.
Helemaal compleet ook met parketborstel klein borsteltje lange smalle en kleiner opzetstuk.
Lange steel als je bv rugklachten hebt.En stevige slang(dus niet van plastic)
Altijd Philips gehad maar na 2 jaar stuk.
Wij zijn heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

r**f@u**l.nl 04-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL6 wit

Algemene score

8,0
Ik had al een Bosch dus wilde ik weer een Bosch en deze is ook prima goed hoe wel ik met de vorige een zwaardere motor had voel doet deze ook prima en ik wilde beslist een 15 meter snoer

Pluspunten

  • 15 meter snoer
  • Ligt goed in de ha nd

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Roberto H 02-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille en krachtige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL6 wit

Algemene score

9,0
Zeer stille en krachtige stofzuiger, licht in gebruik. Zelfs voor iemand met lichte vorm van reuma. Voordeel is het automatisch aanpassen van de zuigsterkte.

Pluspunten

  • Stil
  • Krachtig
  • Licht in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

moniquevdh 02-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Toppertje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL6 wit

Algemene score

10,0
Beduidend stiller dan mijn "oude" stofzuiger en voornamelijk lichter in gewicht.
Het snoer van 15 meter echt top!
Niet meer iedere keer een ander stopcontact gebruiken maar in 1 x de hele verdieping.
Blij dat deze door de verkoper werd aangeraden.

Pluspunten

  • lang snoer
  • weinig DB
  • Veel accessoires
  • goede zuigkracht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t**n@g**l.com 01-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt prima. Het is de derde stofzuiger al van dit merk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL6 wit

Algemene score

10,0
Dit is de derde stofzuiger van dit merk. Het fijne is het lange snoer waardoor je de hele beneden verdieping kunt doen. Hetzelfde geld voor de zolder en de eerste etage zonder van stopcontact te wisselen. Hij zwenkt goed mee en het snoer gaat heel makkelijk terug in de stofzuiger. Je kunt hem makkelijk opbergen en de steel in de stofzuiger klikken op twee plaatsen. De herrie valt ook best mee. Ik zou zo weer een vierde kopen

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Rijdt soepel mee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews