Braun MQ 9087 Gourmet - Reviews

Best Reviewed jun 2017 Braun MQ 9087 Gourmet
Best Reviewed juni 2017
Specificaties
Materiaal voet
rvs
Afneembare voet
Ja
Variabele snelheid
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 38 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jane 02-01-2017 Product paar dagen in bezit

Eerste indruk is goed

Algemene score

7,0
Twee keer gebruikt met de kerst. 1x de foodprocessor en 1x de hakmolen. De eerste indruk is goed. Ik heb de Braun Multiquick gekozen vanwege de krachtige motor die gemakkelijk noten kan hakken. Dat ging prima, gemakkelijk en snel. Wel is de inhoud van de hakmolen en de foodprocessor kleiner dan ik had verwacht. En de veiligheidsknop gaat wel heel snel aan. Maar waarschijnlijk is dat gewoon gewenning en leer je vanzelf aan dat je 2 knoppen in moet drukken voor gebruik.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Compleet product

Minpunten

  • Veiligheidsknop gaat snel aan
  • Kleine inhoud van de hakmolen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fafa 19-09-2017 Product paar dagen in bezit

Goedwerkende en gemakkelijke staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De staafmixer van Braun is echt een aanwinst in de keuken! Het maalt in de kortste keren alle groenten, vlees, noten (wat je maar wilt) fijn. Ook nog eens in de structuur die je wenst! Als je graag in de keuken staat, dan is dit zeker een must om te hebben! Het doet wat er is beloofd door Braun! Wij zijn er super blij mee.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Snel en gemakkelijk schoon te maken
  • Maalt snel fijn

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pelletjes 19-09-2017 Product paar dagen in bezit

mooi compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Nog niet gebruikt maar het ziet er al super uit.
Alles in 1 apparaat eindelijk alle oude apparaten de deur uit.
Ook een super sterke motor door dat het 1000 watt heeft.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Helen 14-09-2017 Product paar dagen in bezit

Krachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer krachtige, geluids vriendelijke staafmixer, makkelijk te reinigen, licht in de hand. Ik heb de staafmixer pas 1 week en ben nog aan het ontdekken wat ik er allemaal mee kan doen in de keuken.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Michelle 13-09-2017 Product paar dagen in bezit

Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed, werkt na behoren. Genoeg opzetstukken, duidelijke omschrijving. Fijn in gebruik. Wel wat zwaar. Pureert goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MichaelK 07-09-2017 Product paar dagen in bezit

Dit is pas een alleskunner staafmixer aparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is pas een alleskunner staafmixer aparaat, compleet met alle accessoires
ik beveel iedereen om toch voor de complete pakket te gaan.
Je hebt dan alles compleet voor alle keukenklusjes.
Echt een professional staafmixer voor in de keuken

Pluspunten

  • Sterke motor 1000 watt
  • best getest staafmixer van allemaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Susanne 31-08-2017 Product paar dagen in bezit

Heel tevreden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben ontzettend tevreden over de staafmixer. Kwaliteit prijsverhouding is goed. Kan het product zeker aanraden!!

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Eenvoudig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 17-07-2017 Product paar dagen in bezit

nieuwe staafmixer+

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
eerste indruk: super staafmixer met nog meer mogelijkheden
veel krachtiger (1000W) en daardoor veel meer mogelijkheden.
vele verbeteringen t.o.v. mijn oude MR6500 van Braun.

Pluspunten

  • krachtiger
  • betere techniek
  • meer hulpstukken
  • geschikt voor kleinere hoeveelheden
  • goed voor dagelijks gebruik

Minpunten

  • wel wat duur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

D. Mulder 14-07-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi en degelijk apparaat met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Had eerder een Braun staafmixer en een Braun keukenmachine die het heel lang (resp. 20 en 15 jaar) tot volle tevredenheid hebben gedaan. Om die reden weer gekozen voor een Braun staafmixer. Grote voordeel van dit model is dat er veel accessoires bij zitten die een aparte keukenmachine overbodig maken en daardoor ruimtebesparend is. Jammer dat bij dit model, toch het meest uitgebreide model van de Multiquick 9-serie, geen blender zit. Dan was het helemaal compleet geweest. Misschien is de blender alsnog los te verkrijgen.
Daarnaast is het een degelijk, stevig apparaat met een mooie vormgeving. Makkelijk in het gebruik, en doet wat je ervan mag verwachten. Prima aankoop.

Pluspunten

  • stevig, krachtig
  • veel accessoires, maakt keukenmachine overbodig

Minpunten

  • geen blender
  • niet echt goedkoop

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Staafmix gebruiker 14-07-2017 Product paar dagen in bezit

Braun staafmixer

Algemene score

7,0
Net pas in huis. Nog niet gebruikt. De verpakking geopend en alle hulpstukken bekeken. Enkele mogen niet in de afwasmachine.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

L. de Groot 13-07-2017 Product paar dagen in bezit

Braun levert topprodukten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb hiervoor ruim 20 jaar Braun keukenmachine gehad en ruim 10 jaar een staafmixer van Braun. Deze nieuwe MQ9-staafmixer Gourmet is nog krachtiger. Staafmixer en keukenmachine in één is een supercombinatie.
Tevens vind ik het design erg mooi en compact en kan ik het apparaat op het aanrecht laten staan en gebruik ik het vaker dan mijn oude apparaat, dat ik toch wel erg groot en log vond.

Pluspunten

  • krachtige motor
  • mooi design
  • compact
  • materiaal kwaliteit uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 06-07-2017 Product paar dagen in bezit

Fijne staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie staafmixer met veel attributen! Hij werk super en is veilig dankzij de veiligheidsknop aan de bovenkant.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Betty 03-07-2017 Product paar dagen in bezit

Goede keuze multiquick van Braun

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Tegenwoordig bak en kook ik veel , dus dit apparaat heb ik gekozen omdat het veel werk uit handen neemt. Ideaal voor alle bewerkingen.
Ik heb ook de revieuws gelezen en die zijn allemaal zeer goed.
Ik weet dat ik dan ook veel plezier zal hebben van de multiquick 9.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Ziet er mooi uit
  • Makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeanet 28-06-2017 Product paar dagen in bezit

Compleet

Algemene score

8,0
Krachtige en gebruiksvriendelijke staafmixer met allerlei accessoires, die in een handomdraai het werk verzet. Tevens gemakkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Snel en krachtig

Minpunten

  • Vergt opbergruimte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Angela 24-06-2017 Product paar dagen in bezit

Degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een prachtig degelijk apparaat met veel hulpstukken en een krachtige motor. Je krijgt gewoon zin om te kokkerellen!

Pluspunten

  • Degelijk
  • Veel hulpstukken

Minpunten

  • Duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

James 19-06-2017 Product paar weken in bezit

Kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb al 10 jaar een scheerapparaat van Braun, nooit problemen mee gehad. Na het bekijken van reclame filmpje op de website van Braun zag ik het meteen zitten, 1000 Watt krachtige motor, anti splash, op en neer bewegend snijblad. Maar ook natuurlijk het uiterlijk, hij staat als een kunstwerk, dit was vooral belangrijk voor mijn vrouw: "hij moet wel mooi zijn schat ;)"
Wel prijzig maar als het nog tien jaar mee gaat dan wil deze invistering maken. Andere opzet stukken hebben nu onze handmixer en staafmixer voorgoed vervangen. Ik hou erg van koken en anders zou ik iets minder uitgebreid pakket kiezen.

Pluspunten

  • Heel stil bij lage snelheid
  • Krachtig
  • Mooi design
  • Makkelijk schoon

Minpunten

  • kinderslot gaat te snel weer aan als je even stopt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frieda 14-06-2017 Product paar dagen in bezit

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze staafmixer met de accessoires is echt top. Het vervangt een keukenmachine. Geen zware machine meer in de keuken maar 1 motortje wat alle overige accessoires aanstuurt. Ik heb nu alle accessoires uitgeprobeerd, noten gehakt, kaas geraspt, knoflook en uien gehakt, komkommer gesneden in seconden en aardappelpuree in een minuut. Een echte aanrader!

Pluspunten

  • Snijdt en hakt prima.
  • Vervangt een keukenmachine
  • 1 apparaatje voor alle accessoires

Minpunten

  • Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mac 13-06-2017 Product paar dagen in bezit

Handig mooi ding,!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtig mooi apparaat die zijn belofte waarmaakt. Meteen na ontvangst opengemaakt en begonnen met testen. Nootjes en dadels tot kruimels in een paar seconden. Komkommer en bosui in plakjes in een handomdraai. Makkelijk schoon te Maken naderhand. Heel blij mee! M'n blender gaat de de deur uit!

Pluspunten

  • Handig
  • Snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paula 05-06-2017 Product paar dagen in bezit

Fantastisch toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Braun MQ9087 Gourmet combineert functionaliteit met modern design. Door één druk op de knop worden de ingrediënten krachtig maar gecontroleerd gemixt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harjan 04-06-2017 Product paar dagen in bezit

Supergoed!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Krachtige staafmixer met veel accessoires. Verder fijn dat er beveiliging op zit waardoor kinderen de staafmixer niet zo maar aan kunnen doen.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Accessoires
  • Beveiliging

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews