Braun MQ 9087 Gourmet - Reviews

Best Reviewed jun 2017 Braun MQ 9087 Gourmet
Best Reviewed juni 2017
Specificaties
Materiaal voet
rvs
Afneembare voet
Ja
Variabele snelheid
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 81 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dirkje 11-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een krachtige alleskunner!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een zeer krachtige staafmixer omdat ik al een keer een minder krachtig model kapot maakte doordat ik dadels wilde fijnmaken om als "deeg" voor een taart te gebruiken. Deze kan dat met gemak aan. En vervolgens heeft hij nog zoveel andere mogelijkheden! Kneden, pureren, snijden, hakken, raspen, echt een alleskunner! Door de indrukknop om de snelheid te regelen is hij erg gemakkelijk te bedienen. Ik heb hem nog maar een paar dagen, maar al heel veel gebruikt omdat hij zo veelzijdig is. Dik tevreden dus!

Pluspunten

  • kan zwaar werk aan door de 1000 watt motor
  • makkelijk harder of zachter door de indrukknop
  • alle hulpstukken kunnen in de vaatwasser
  • mooi design in zwart en roestvrijstaal

Minpunten

  • wat duurder dan de 700 watt modellen
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Staafmix gebruiker 14-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Braun staafmixer

Algemene score

7,0
Net pas in huis. Nog niet gebruikt. De verpakking geopend en alle hulpstukken bekeken. Enkele mogen niet in de afwasmachine.
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jane 02-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Eerste indruk is goed

Algemene score

7,0
Twee keer gebruikt met de kerst. 1x de foodprocessor en 1x de hakmolen. De eerste indruk is goed. Ik heb de Braun Multiquick gekozen vanwege de krachtige motor die gemakkelijk noten kan hakken. Dat ging prima, gemakkelijk en snel. Wel is de inhoud van de hakmolen en de foodprocessor kleiner dan ik had verwacht. En de veiligheidsknop gaat wel heel snel aan. Maar waarschijnlijk is dat gewoon gewenning en leer je vanzelf aan dat je 2 knoppen in moet drukken voor gebruik.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Compleet product

Minpunten

  • Veiligheidsknop gaat snel aan
  • Kleine inhoud van de hakmolen
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Suzanne 20-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Super krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het hardste voedsel in een hand omdraai in kleine stukjes (bijv. noten en parmezaanse kaas). Spettert amper bij het pureren om soep te maken (in vergelijking met mijn vorige staafmixer).
Degelijk materiaal, makkelijk en fijn te bedienen.
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

o kadi 19-06-2018
  • Product gekocht

nice blender

Algemene score

9,0
i like blending and being in the kitchen and this is a great blender. it is very good and has na strong motor. i like the power and reliability
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Reageer

Een krachtige alleskunner in de keuken 18-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een compacte alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een super staafmixer, een handzame, krachtige machine met heel veel mogelijkheden.
Mijn oude keukenmachine is nu overbodig en heb hem de deur uitgedaan

Pluspunten

  • Neemt weinig ruimte in beslag
  • Handzaam
  • Duidelijke handleiding

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lourens 12-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

werkt top!

Algemene score

8,0
voldoet aan de eisen die we hadden. moet eigenlijk alles kunnen. kan lekker hakken en snijden. top apparaat
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Evita 08-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super fijne staafmixer
Gebruik het bijna elke dag voor allerlei dingen!
Je kan er van alles in hakken, dressings maken en groente snijden.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Design
  • Geluid

Minpunten

  • Klein bakje
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maikel 05-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Het product maakt waar wat beloofd is.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit is de best handblender die ik tot nu heb gehad , en de accessoires zijn ook van degelijke kwaliteit.

Pluspunten

  • Licht goed in de hand
  • Het apparaat is stil
  • Hij is niet zwaar ik de hand

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J 03-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik heb dit apparaat gekocht omdat ik een food processor wilde maar ook graag smoothies wilde kunnen maken, en ik begreep dat de staafmixer daar goed geschikt voor is. Maar voor smoothies vind ik de staafmixer uiteindelijk niet zo heel handig, omdat de mixer altijd in vocht moet zijn. Daardoor moet je de ingrediënten één voor één toevoegen met steeds voldoende vocht. Ook wordt het mengsel niet superglad wanneer je ook hardere ingrediënten zoals bleekselderij toevoegt. Graag had ik de blenderkan uit de andere MQ9-set er apart bij kunnen bestellen, maar dat lijkt niet mogelijk. Daarom heb ik er uiteindelijk ook nog een aparte blenderset van een ander merk bij gekocht. Toch gebruik ik dit apparaat alsnog veel voor van alles en nog wat. De grote hakmolen is erg fijn voor grotere hoeveelheden hakwerk. De kleine hakmolen maakt ingrediënten zeer fijn. De verschillende raspen en garde zal ik denk ik niet veel nodig hebben. De staafmixer komt van pas bij het pureren van soep.

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Neemt niet al teveel ruimte in
  • Relatief stil

Minpunten

  • Niet ideaal voor het maken van smoothies
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Gierjes 31-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Waren altijd enorm tevreden over onze oude Braun staafmixer. Oa door verschillende onderdelen die je kunt verkrijgen waardoor hij extra veelzijdig is. Maar ook omdat we er ruim 8 jaar mee gedaan hebben. Vandaar dat we weer voor Braun hebben gekozen. Maar wat een fijne staafmixer. Kan hem iedereen aanbevelen. Werk heerlijk, zacht geluid en krachtige motor. Heel tevreden mee!

Pluspunten

  • Krachtig, maar geen harde herrie
  • mooi design
  • vaatwasserbestendig

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieleke 31-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtig en handig!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nog niet alles geprobeerd maar het maken van de rouwkost is perfect en de smoothies zijn zelfs met bevroren fruit snel klaar. Makkelijk schoon te maken en weer netjes weggeborgen. Dat maakt het werken makkelijk.

Pluspunten

  • Veel kracht
  • Makkelijk schoon te maken
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Slow cooker 30-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het product werkt super:snijden, kloppen, pesto maken. Alles is erg makkelijk om schoon te maken en doordat het wat kleiner van formaat is dan zo een grote keukenmachine gebruik ik het veel vaker.

Pluspunten

  • Snel
  • Makkelijk
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RWijker 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alleskunner in handzaam formaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nu toe aan mijn derde braun staafmixer. Vorige versleten door het vele gebruik. Mixen mengen kneden snijden hakken etc. Dus de nieuwste generatie met nog meer vermogen. Prima apparaat met veel mogelijkheden.

Pluspunten

  • krachtige motor
  • veel functionaliteit
  • handzaam
  • zo uitgebreid prijs meer dan waard

Minpunten

  • prijs
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Geert 71 13-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie complete keukenset

Algemene score

7,0
Een mooie complete set met alle mogelijkheden erbij geleverd. Hierdoor kunnen onze 3 oude machines in een keer vervangen worden.

Pluspunten

  • alles mooi compleet

Minpunten

  • nog niet gevonden
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ben 12-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker krachtig, veel gebruiksmogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Door de stille en krachtige werking in combinatie met de vele accessoires is dit een nodig apparaat in de keuken. Ik heb hiernaast ook een grote keukenmachine maar deze is veel sneller in gebruik.
De op en neer kunnende messen kunnen nu wel noten malen. Ik gebruik deze machine dagelijks want ik hou van maaltijden bereiden.

Pluspunten

  • kracht
  • mogelijkheden
  • bediening

Minpunten

  • geen handige opbergmogelijkheid meegeleverd
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Romein 07-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Multiquick 9

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
WERKT super, anders dan andere keukenmachines welke te groot zijn en in de kast blijven liggen is deze compact en kan hetzelfde. Super handig
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Regina 06-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Complete uitrusting, mooi uiterlijk. Gekocht om z’n vele mogelijkheden. Indrukwekkende instructiefilm.

Pluspunten

  • Degelijk

Minpunten

  • Neemt veel ruimte in
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

D. 02-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima staafmixer met fijne accesoires

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik wilde eigenlijk een keukenmachine maar zag op tegen de ruimte die dit apparaat inneemt. Met de Braun Gourmet heb ik alle functionaliteiten van een keukenmachine in huis met minder ruimte.

Pluspunten

  • beperkte ruimte
  • krachtig

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Damey 30-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige all-in-one voor alledaags gebruik

Algemene score

9,0
Heel lang overwogen of ik hem zou halen, maar na een goede uitverkoop toch overstag gegaan. Een hele degelijke staafmixer die in een kleine keuken prima tot z'n recht komt. De multifunctionaliteit en goede motor was voor mij was een belangrijke overweging om hem uiteindelijke te halen. Qua volumes kun je zonder veel poespas gerechten bereiden voor vier tot zes personen, dus voor alledaags gezinsgebruik is hij meer dan prima. Dit is ook een serieuze aanwinst voor een hobbykok met gebrek aan ruimte voor meerdere grote keuken apparaten.

Pluspunten

  • Goede mix van functionaliteit
  • Ruimtebesparend
  • Krachtige motor

Minpunten

  • Kan vele dingen maar blinkt nergens in uit
  • Beperkt tot kleinere hoeveelheden
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews