Braun MQ 9087 Gourmet - Reviews

Best Reviewed jun 2017 Braun MQ 9087 Gourmet
Best Reviewed juni 2017
Specificaties
Materiaal voet
rvs
Afneembare voet
Ja
Variabele snelheid
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 61 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dirkje 11-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een krachtige alleskunner!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een zeer krachtige staafmixer omdat ik al een keer een minder krachtig model kapot maakte doordat ik dadels wilde fijnmaken om als "deeg" voor een taart te gebruiken. Deze kan dat met gemak aan. En vervolgens heeft hij nog zoveel andere mogelijkheden! Kneden, pureren, snijden, hakken, raspen, echt een alleskunner! Door de indrukknop om de snelheid te regelen is hij erg gemakkelijk te bedienen. Ik heb hem nog maar een paar dagen, maar al heel veel gebruikt omdat hij zo veelzijdig is. Dik tevreden dus!

Pluspunten

  • kan zwaar werk aan door de 1000 watt motor
  • makkelijk harder of zachter door de indrukknop
  • alle hulpstukken kunnen in de vaatwasser
  • mooi design in zwart en roestvrijstaal

Minpunten

  • wat duurder dan de 700 watt modellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Staafmix gebruiker 14-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Braun staafmixer

Algemene score

7,0
Net pas in huis. Nog niet gebruikt. De verpakking geopend en alle hulpstukken bekeken. Enkele mogen niet in de afwasmachine.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jane 02-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Eerste indruk is goed

Algemene score

7,0
Twee keer gebruikt met de kerst. 1x de foodprocessor en 1x de hakmolen. De eerste indruk is goed. Ik heb de Braun Multiquick gekozen vanwege de krachtige motor die gemakkelijk noten kan hakken. Dat ging prima, gemakkelijk en snel. Wel is de inhoud van de hakmolen en de foodprocessor kleiner dan ik had verwacht. En de veiligheidsknop gaat wel heel snel aan. Maar waarschijnlijk is dat gewoon gewenning en leer je vanzelf aan dat je 2 knoppen in moet drukken voor gebruik.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Compleet product

Minpunten

  • Veiligheidsknop gaat snel aan
  • Kleine inhoud van de hakmolen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tom 20-04-2018
  • Product gekocht

Compleet apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi, krachtig en compleet apparaat. Gekocht ter vervanging van onzeoude keukenmachine. Dit apparaat is makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Compleet
  • Makkelijk te hanteren
  • Makkelijk schoon te maken.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Freek 18-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer compleet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb de staafmixer tot dusverre slecht één keer gebruikt, onder niet al te zware belasting (hummus), maar die ervaring was prima. So far, so good.

Pluspunten

  • Traploze snelheid
  • Veel bijgeleverde hulpstukken

Minpunten

  • Geen mogelijkheid tot ijs hakken
  • Geen handige opbergmogelijkheid
  • Prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Patrick 12-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun MQ 9087 Gourmet staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Door de vele accessoires is dit een vervanger geworden voor de keukenmachine zeker ook door het vermogen van 1000 Watt.

Pluspunten

  • Veel functionele accessoires
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Deksel grote kom kan niet vaatwasserbestendig
  • Groene accenten niet mijn smaak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Angela 11-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtig, snel, gemakkelijk te bedienen en extra veilig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze staafmixer gekocht omdat ik vaak stukjes noot verwerk en omdat er zoveel extra's bij zit. Met een zoon die voor kok leert is dat superhandig.

Pluspunten

  • veiligheid
  • krachtig
  • extra toebehoren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra de Graeve 09-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multi inzetbaar tool,Hoog vermogen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Op zoek naar een keukenmachine die alles kon, uiteindelijk beland bij een zeer uitgebreide staafmixer, die ons veel voordelen gaf.
Geen gedoe met schoonmaken, praktisch alles kan in de vaatwasser.
Toestel heeft hoogvermogen en doet daardoor moeiteloos zijn job. ziet er daarnaast ook erg mooi uit en is super kompleet. Hijkan alles en dat was precies wat we zochten. Uiteindelijk bij een apparaat van Braun belandt vanwege de goede ervaringen met eerdere produkten van Braun die wij in ons huishouden gebruiken.

Pluspunten

  • Hoog Vermogen
  • Multi inzetbaar
  • Makkelijk schoon te maken
  • Zeer compleet

Minpunten

  • nog niet ervaren, pas twee dagen in huis....

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sander 05-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzaam en compleet apparaat

Algemene score

8,0
Braun is een gevestigde naam op het gebied van elektrisch huishoudelijke apparatuur, en vooral staafmixers. Dit is onze derde, en we zijn er heel erg tevreden over. Er zitten veel en nuttige accessoires bij!

Pluspunten

  • Compleet
  • Betrouwbaar
  • Eenvoudig in gebruik en schoonmaken

Minpunten

  • Ik kan niks bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fred van 't Hul 04-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot vermogen en Active Blade Technologie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De machine is zeer betrouwbaar en veelzijdig. Krachtige motor, universeel inzetbaar met veel hulpmiddelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Renate 24-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Multiquick 9

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit product aangeschaft omdat mijn huidige braun staafmixer na jaren intensief gebruik kapot was gegaan. Ik wilde graag een gelijksoortig apparaat en ben heel blij dat dat gelukt is. Dit apparaat heeft zelfs nog meer vermogen. Heel fijn!

Pluspunten

  • makkelijk schoon te maken
  • veel vermogen
  • zeer makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Er blijft veel groenten achter op de draaischijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Huisvrouw 20-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige hulp in de Keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De staafmixer is geweldig! Met het geweldige vermogen is het een fantastische hulp bij het koken. Naast het maken van soepen en saus hoop ik ook veel gebruik te maken van de accessoires.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tineke 18-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

uitgebreide staafmixer diverse nuttige accessoires

Algemene score

9,0
Ik heb nog niet gebruikt maar het apparaat voelt degelijk aan,Staafmixer waren op zoek naar een betrouwbare krachtige staafmixer naast onze keukenmachine, nu een aantal weken later hebben de keukenmachine al meerdere keren gebruikt voor malen van noten vijgen (taai)en dat gaat prima zeer tevreden over deze aankoop

Pluspunten

  • accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke 15-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

uitgebreide staafmixer diverse nuttige accessoires

Algemene score

9,0
Ik heb nog niet gebruikt maar het apparaat voelt degelijk aan,Staafmixer waren op zoek naar een betrouwbare krachtige staafmixer naast onze keukenmachine, nu een aantal weken later hebben de staafmixer al meerdere keren gebruikt voor malen van noten vijgen (taai)en dat gaat prima zeer tevreden over deze aankoop

Pluspunten

  • accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dariusz 06-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Braun MQ9087 Gourmet best staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een multi-task mixer met hoog vermogen.
De keuze viel op de Braun MQ9087 Gourmet, die precies werkt zoals ik droomde.
Het is erg snel, precies en gemakkelijk te gebruiken.

Pluspunten

  • erg snel
  • precies
  • gemakkelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karlijn 03-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Alles zit erbij zodat je er alles mee kan doen. Is veilig en super handig te bedienen. Ik kan dit apparaat aan iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • compleet pakket

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark B 29-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit product is voor alle markten in de keuken. Het kan veel en het is makkelijk in gebruik. De prijs is wel hoog maar je hebt wel waar voor je geld

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Niet alle delen kunnen in de vaatwasser
  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

yvon 29-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden, krachtig apparaat. Een Braun fan!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een krachtige staafmixer met de mogelijkheden van een keukenmachine.
Nou dat heb ik hiermee gevonden. Met als voordeel dat het minder ruimte inneemt. Wat wil ik nog meer.....gebruiken!!

Pluspunten

  • krachtig
  • veel accessoires
  • ziet er mooi uit

Minpunten

  • nog niet ondervonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brigitte 27-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige, stijlvolle, veelzijdige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Veelzijdige staafmixer die t.o.v. een keukenmachine niet veel plaats inneemt. Krachtige motor en ziet er stijlvol uit. Komt met diverse accessoires.

Pluspunten

  • krachtig
  • stijlvol
  • veelzijdig

Minpunten

  • lange staafmixer
  • spatel deegmenger vlak

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kokkie 21-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een dijk van een hulp in de keuken!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat beschikt over veel hulpstukken, heeft een sterke motor en kan veel aan, en is goed beveiligd. Het beschikt over een waarschuwingslampje dat doorbranden voorkomt. Een topper voor een amateur in de keuken!

Pluspunten

  • sterke motor
  • goede beveiliging
  • veel hulpstukken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews