Braun MQ 9087 Gourmet - Reviews

Best Reviewed okt 2018 Braun MQ 9087 Gourmet
Best Reviewed - oktober 2018
Specificaties
Vermogen
1000 watt
Inhoud mengbeker
1,5 liter
Fabrikant kleur(en)
rvs, sand gold
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 117 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 9087 Gourmet op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dirkje 11-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een krachtige alleskunner!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

10,0
Ik zocht een zeer krachtige staafmixer omdat ik al een keer een minder krachtig model kapot maakte doordat ik dadels wilde fijnmaken om als "deeg" voor een taart te gebruiken. Deze kan dat met gemak aan. En vervolgens heeft hij nog zoveel andere mogelijkheden! Kneden, pureren, snijden, hakken, raspen, echt een alleskunner! Door de indrukknop om de snelheid te regelen is hij erg gemakkelijk te bedienen. Ik heb hem nog maar een paar dagen, maar al heel veel gebruikt omdat hij zo veelzijdig is. Dik tevreden dus!

Pluspunten

  • kan zwaar werk aan door de 1000 watt motor
  • makkelijk harder of zachter door de indrukknop
  • alle hulpstukken kunnen in de vaatwasser
  • mooi design in zwart en roestvrijstaal

Minpunten

  • wat duurder dan de 700 watt modellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Staafmix gebruiker 14-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Braun staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

7,0
Net pas in huis. Nog niet gebruikt. De verpakking geopend en alle hulpstukken bekeken. Enkele mogen niet in de afwasmachine.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jane 02-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Eerste indruk is goed

Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

7,0
Twee keer gebruikt met de kerst. 1x de foodprocessor en 1x de hakmolen. De eerste indruk is goed. Ik heb de Braun Multiquick gekozen vanwege de krachtige motor die gemakkelijk noten kan hakken. Dat ging prima, gemakkelijk en snel. Wel is de inhoud van de hakmolen en de foodprocessor kleiner dan ik had verwacht. En de veiligheidsknop gaat wel heel snel aan. Maar waarschijnlijk is dat gewoon gewenning en leer je vanzelf aan dat je 2 knoppen in moet drukken voor gebruik.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Compleet product

Minpunten

  • Veiligheidsknop gaat snel aan
  • Kleine inhoud van de hakmolen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rene Almere 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke motor veel accessoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

9,0
Hebben voor de Braun gekozen, vanwege de sterke motor en de accessoires. die bij het product geleverd worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hami 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handy chopping machine - MQ9087X Gourmet

Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

9,0
Very powerful stick mixer with many other possibilities like kneading, mashing, slicing, chopping and etc

Pluspunten

  • SmartSpeed
  • Design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

marianne 09-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne staafmixer met veel accessoires

Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

9,0
ik heb de braun staafmixer nog maar kort in huis maar al veel plezier van gehad. jammer dat de doos niet als opbergbak gebruikt kan worden, zodat de accesoires en mixer zelf ordelijk in de kast bewaard kunnen worden.

Pluspunten

  • sterke motor
  • veel accessoires

Minpunten

  • moeilijk op te bergen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TaJi 02-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitgebreide staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

9,0
Veel verschillende onderdelen, heel uitgebreid, pureert snel, handig voor o.a. babyhapjes en smoothies.

Pluspunten

  • uitgebreid
  • krachtig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Panadero 01-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitgebreide krachtige handblender net veel accessoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

9,0
Een Braun multiquick vervangen door deze handblender.
Zeer krachtige motor die écht ales aankan.
De hardste producten snel fijngemaakt, fijn bedieningsgemak.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Krachtige motor
  • Veel accessoires
  • Duidelijke en uitgebreide gebruiksaanwijzing

Minpunten

  • Houder voor handblender was makkelijk geweest
  • Geen opberghouder voor accessoires
  • Geen receptenboek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tienus 01-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

8,0
De Multiquick 9 werd me aangeraden door een vriendin, nadat ik al weken op zoek was naar een foodprocessor die aan al onze wensen voldeed. Die heb ik nu gevonden: hij is niet zwaar, neemt weinig ruimte in, bijna alle onderdelen kunnen in de vaatwasser, 1000 Watt sterke motor, een grote en een kleine kom en hij kan pizzadeeg maken.

Pluspunten

  • traploze snelheid
  • duidelijke gebruiksaanwijzing

Minpunten

  • Geen bak waarin je de onderdelen kunt opbergen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marco 21-10-2018
  • Product gekocht

Awesome product!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

10,0
Today I finally used it and it is very powerful, good quality. A lot of accesories to test still but happy i have many alternatives.

Reageer

Maarten 17-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

9,0
Voorheen zoveel zitter rommelen met goedkope mixer, maar de Braun 9087 is echt een goede professionele staafmixer. Met alle 6 attributen kan je werkelijk alles klaarmaken.

Pluspunten

  • Gemak

Minpunten

  • Snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 12-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Complete staafmixer met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

9,0
Een degelijke staafmixer die makkelijk te hanteren is. Het product ziet er stevig en solide uit en de vele accessoires maken het makkelijk om de mixer bij veel gerechten te gebruiken in de voorbereiding. Alles is makkelijk af te wassen, dus dat is ook een pluspunt.

Pluspunten

  • Vele accessoires
  • Afwasbaarheid

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Carla van Bergen 07-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijne, snelle en mooie mixer, met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

10,0
Ik heb deze mixer gekozen voor de vele mogelijkheden die deze mixer heeft, hij werkt snel en is makkelijk in onderhoud. Ook praktisch is het kinderslot. ik ben zeer tevreden met mijn aankoop, dit is mijn 3e Braun mixer (in 30 jaar) en ga ervan uit dat deze mixer me de komende jaren nog veel kookplezier zal geven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MQ-fan 06-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun MQ handmixer fan

Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

9,0
Alle onderdelen zijn goed doordacht, waardoor het in gebruik zowel handig als eenvoudig schoon te maken is.

Pluspunten

  • Compact en eenvoudig op te bergen
  • Veelzijdig
  • Eenvoudig in gebruik door doordachte constructie

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerrit 03-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig en veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

9,0
Naast het gebruik als staafmixer is het mogelijk deeg te kneden, allerlei producten te te malen, snijden en te raspen. Het is vooral ook geschikt voor kleinere hoeveelheden.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Veel nuttige assessoires

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Niels025 02-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

9,0
Super staafmixer werkt fantastisch de onderderdelen zijn vaatwasser bestendigd op 1 na dat is de deksel van de grootste kom waar de stafmixer opgeklikt moet worden. Er zitten gaatjes in zo dat er geen water in blijft staan als de vaatwasser klaar is.

Pluspunten

  • Vaatwasser bestendigd
  • Trapschakkelaar voor makkelijk snelheid te bepalen
  • 1000 watt maalt alles tot moes

Minpunten

  • 1 onderdeel mag niet in de vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

h.t. 27-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

9,0
Eenvoudig in gebruik, werkt goed en snel. Makkelijk te reinigen en op te bergen. Ben er echt blij mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

NL 26-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sterk en compleet

Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

9,0
Goed en zeer compleet product, tot nu toe voor alle snij-, klop- en hakwerkzaamheden die nodig waren kunnen gebruiken. Vooral de traploze snelheidsregeling in de startknop is fijn.

Pluspunten

  • Variabele snelheid
  • Activblade werkt heel goed

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 26-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Superfijn!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

9,0
Gebruik de staafmixer met accessoires voor verschillende doeleinden, van soep maken, tot koekjesdeeg mixen, tot patatjes snijden. Doet z'n werk prima, krachtig apparaat, kan veel producten aan en geeft aan als ie oververhit dreigt te raken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 25-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun staafmixer MQ9085

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

8,0
Ik heb 30 jaar een braun staafmixer gehad en een Braun keukenmachine. Altijd goed gefunctioneerd maar de staafmixer was defect. Omdat de keukenmachine te uitgebreid was heb ik gezocht naar een compactere vervaging van beide apparaten. Zodoende kwam ik bij dit model uit.

Pluspunten

  • Fijne uitneembare staafmixer
  • Diverse hulpmiddelen, messen en kommen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews