Braun MQ 9087 Gourmet - Reviews

Best Reviewed mei 2019 Braun MQ 9087 Gourmet
Best Reviewed - mei 2019
Specificaties
Vermogen
1000 watt
Inhoud mengbeker
1,5 liter
Fabrikant kleur(en)
rvs, sand gold
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 172 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 9087 Gourmet op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dirkje 11-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een krachtige alleskunner!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

10,0
Ik zocht een zeer krachtige staafmixer omdat ik al een keer een minder krachtig model kapot maakte doordat ik dadels wilde fijnmaken om als "deeg" voor een taart te gebruiken. Deze kan dat met gemak aan. En vervolgens heeft hij nog zoveel andere mogelijkheden! Kneden, pureren, snijden, hakken, raspen, echt een alleskunner! Door de indrukknop om de snelheid te regelen is hij erg gemakkelijk te bedienen. Ik heb hem nog maar een paar dagen, maar al heel veel gebruikt omdat hij zo veelzijdig is. Dik tevreden dus!

Pluspunten

  • kan zwaar werk aan door de 1000 watt motor
  • makkelijk harder of zachter door de indrukknop
  • alle hulpstukken kunnen in de vaatwasser
  • mooi design in zwart en roestvrijstaal

Minpunten

  • wat duurder dan de 700 watt modellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Staafmix gebruiker 14-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Braun staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

7,0
Net pas in huis. Nog niet gebruikt. De verpakking geopend en alle hulpstukken bekeken. Enkele mogen niet in de afwasmachine.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Paul Bakker 21-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Meest gebruikt keukenapparaat in huis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

9,0
Zeer complete staafmixer/keukenmachine combinatie. Vervangt een complete keukenmachine en neemt een hoop minder ruimte in.
Krachtig en snel in gebruik en door de vele accessoires oneindig veel mogelijkheden.
Ideaal voor het maken van smoothies en snel hakken van bijvoorbeeld uien en noten.
Wordt bij ons thuis ook gebruikt voor het vermalen van ijsblokjes.

Pluspunten

  • Compact
  • Sterke motor
  • Veilig in gebruik
  • Veel mogelijkheden
  • Goede snijmessen

Minpunten

  • Mis een goed opbergsysteem voor accessoires
  • Controlelampje knippert met stekker in stopcontact

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dinie 18-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwalitatief zeer goede staafmixer, zeer compleet.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

9,0
Na lang vergelijken en informatie te hebben ingewonnen kwam ik bij dit product uit, Braun Multiquick 9 MQ9087 Gourmet staafmixer

Pluspunten

  • zeer compleet
  • veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jane 02-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Eerste indruk is goed

Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

7,0
Twee keer gebruikt met de kerst. 1x de foodprocessor en 1x de hakmolen. De eerste indruk is goed. Ik heb de Braun Multiquick gekozen vanwege de krachtige motor die gemakkelijk noten kan hakken. Dat ging prima, gemakkelijk en snel. Wel is de inhoud van de hakmolen en de foodprocessor kleiner dan ik had verwacht. En de veiligheidsknop gaat wel heel snel aan. Maar waarschijnlijk is dat gewoon gewenning en leer je vanzelf aan dat je 2 knoppen in moet drukken voor gebruik.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Compleet product

Minpunten

  • Veiligheidsknop gaat snel aan
  • Kleine inhoud van de hakmolen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tevreden 15-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi uiterlijk, veel vermogen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

8,0
Ik vind het een mooi vormgegeven apparaat, met veel praktische mogelijkheden; zoals pureren, hakken, kneden, mixen, etc. Je kunt ook verse sapjes maken met de staafmixer en bijvoorbeeld quacamole.

Pluspunten

  • Mooi
  • Sterk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

IrinaR 12-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Niet genoeg kracht

Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

3,0
Ik heb dit model gekocht als vervanging van mijn 10-jaar oude Braun staafmixer (die deed het nog, maar ik dacht dat het niet meer krachtig genoeg was). Mijn eerste indruk was positief: er ziet degelijk uit, ligt goed in de hand, heeft veel functies en is makkelijk in gebruik.
Mijn grootste teleurstelling was meteen na het 1ste gebruik. Ik had hummus gemaakt met behulp van grote foodprocessor. Het resulteerde in een structuur die korrelig en niet smeuïg is. Ook de staafmixervoet had me niet geholpen.
Ook bij het pureren van soep wordt deze niet zo glad hoe ik het graag wil. Het snijden van groenten (ze moeten wel hard zijn) ging wel gemakkelijk. Tijdens fijn malen van de noten in een hakmolen (klein) wordt de motor snel warm. IJsbereiding van bevroren fruit (nicecream) is wel mogelijk, maar ook hier is duidelijk dat de staafmixer er moeite mee heeft (te weinig kracht). Smoothie met spinazie is ook niet glad genoeg.
Op de online presentatievideo zie je hoe makkelijk het pit van avocado gepureerd word, maar in de praktijk blijkt dat het zelfs niet mogelijk is om een kikkererwt te pureren.
Normaal gesproken gebruik ik de staafmixer 3-5 keer per week.
Samengevat, heb ik meer van deze "krachtige" staafmixer verwacht, maar hij is niet beter dan mijn oude staafmixer van 450 Watt. Ik vind het een teleurstellende aankoop voor deze prijs.

Pluspunten

  • veel functies
  • ziet degelijk en goed uit

Minpunten

  • niet krachtig genoeg

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Bianca 11-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lichtgewicht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

5,0
Ontzettend fijn apparaat,super snel wisselen,bijna geruisloos,kan me cooking skills volop uitbreiden met deze super handige en snelle staafmixer

Pluspunten

  • Geruisloos bijna,snel wisselen

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jade 07-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Super handig, alles in 1, krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

9,0
Ik heb het voor het eerst bij mijn broer gezien hij heeft het ook pas aangeschaft, hij is chef kok, ik was gelijk verliefd of de design en de power, de volgende dag kreeg ik een nieuwe van mijn broer als cadeau, dat maakt het nog bijzonder leuk.

Pluspunten

  • Lekker in de hand
  • Soepel knopjes
  • Mooi design

Minpunten

  • De plastic is niet zo sterk ik heb liever glas

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emin 06-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

6,0
Ik heb getest en het werkt heel erg goed ik aanraad deze product, is makkelijk te gebruiken alles werkt goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Remco 01-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multi staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

8,0
Ziet er mooi uit en is handig in gebruik.
Pas op de messen zijn vlijmscherp. bij het uitpakken in mijn vinger gesneden.

Pluspunten

  • 2 hak molens
  • Active blade

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Salimadesweet 27-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

10,0
Heel fijn product
Eerder moeten kopen, hakt snijdt maakt een sausje in een paar seconde
Soep ook heel makkelijk te mixen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 27-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

10,0
Net binnen gekregen. Uitgebreid assortiment aan mogelijk heden mixer heeft een krachtige motor, ideaal voor het maken van smoothies

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Avb 25-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterk, snel veek mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

8,0
Veel morgelijkheden, sterke motor en stil. Tot nu toe erg tevreden. Ook vele messen erbij! Al met zijn we er blij mee. Vraagt wel wat kastruimte ;-)

Pluspunten

  • Onderdelen
  • Solide
  • Sterke motor

Minpunten

  • Het is even een aanschaf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Najat 25-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multifunctioneel apparaat met grote kracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

8,0
Ik gebruik al 20 jaar braun staafmixers. Mijn vorige mixer heb ik 14 jaar gebruikt totdat de grote mengkom het begaf. De staafmixer werkt nog steeds!
Uiteraard is de nieuwe aanschaf weer een braun.

Pluspunten

  • Kracht
  • Duurzaamheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fati 24-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

8,0
Prima heb hem net een paar dagen maar doet wat het moet doen qua pureer en en jillienne. Ben benieuwd naar de andere opties.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jolanda 19-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Minipimer 9

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

9,0
Het is een kompleet pakket met veel mogelijk heden.
De staafmixer is super je kun met 1 knop de snelheid bepalen. Verder kun je het mes naar beneden druken.
Ik heb voor dit pakket gekozen met wat er allemaal bij zit.
De staafmixer is fijn in gebruik.
Ik raad deze staafmixer iedereen aan.

Pluspunten

  • De ongrendelknop
  • Dat het mes naar beneden kan
  • Dat je met 1knop de snelheid kun bepalen

Minpunten

  • Dat er geen ophang onderdeel bij zit

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

A.J 19-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

8,0
Zeer veelzijdig en krachtig apparaat. Ik heb speciaal uitvoering met food processor gekocht, op deze manier heb ik twee aparaten in een.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Veel accessoires

Minpunten

  • Niet alle onderdelen mogen in de vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Alexander 17-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Superhandig !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

10,0
Erg handig in de keuken en veel compacter dan een groot apparaat. Door de vele aceesoires kun je veel diverse creatieve dingen er mee doen.

Pluspunten

  • Gebruikersgemak
  • Handzaam

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 16-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veelzijdige staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

8,0
Staafmixer heeft veel mogelijkheden. Ik gebruik hem onder meer voor het kneden van deeg. Dit gaat uitstekend. Andere functies bevallen ook goed. Krachtige 1000 watt aandrijving!

Pluspunten

  • goede kwaliteit prijs verhouding

Minpunten

  • nog geen ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews