Braun MQ 9087 Gourmet - Reviews

Best Reviewed jun 2017 Braun MQ 9087 Gourmet
Best Reviewed juni 2017
Specificaties
Materiaal voet
rvs
Afneembare voet
Ja
Variabele snelheid
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 54 reviews reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dirkje 11-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een krachtige alleskunner!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een zeer krachtige staafmixer omdat ik al een keer een minder krachtig model kapot maakte doordat ik dadels wilde fijnmaken om als "deeg" voor een taart te gebruiken. Deze kan dat met gemak aan. En vervolgens heeft hij nog zoveel andere mogelijkheden! Kneden, pureren, snijden, hakken, raspen, echt een alleskunner! Door de indrukknop om de snelheid te regelen is hij erg gemakkelijk te bedienen. Ik heb hem nog maar een paar dagen, maar al heel veel gebruikt omdat hij zo veelzijdig is. Dik tevreden dus!

Pluspunten

  • kan zwaar werk aan door de 1000 watt motor
  • makkelijk harder of zachter door de indrukknop
  • alle hulpstukken kunnen in de vaatwasser
  • mooi design in zwart en roestvrijstaal

Minpunten

  • wat duurder dan de 700 watt modellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jane 02-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Eerste indruk is goed

Algemene score

7,0
Twee keer gebruikt met de kerst. 1x de foodprocessor en 1x de hakmolen. De eerste indruk is goed. Ik heb de Braun Multiquick gekozen vanwege de krachtige motor die gemakkelijk noten kan hakken. Dat ging prima, gemakkelijk en snel. Wel is de inhoud van de hakmolen en de foodprocessor kleiner dan ik had verwacht. En de veiligheidsknop gaat wel heel snel aan. Maar waarschijnlijk is dat gewoon gewenning en leer je vanzelf aan dat je 2 knoppen in moet drukken voor gebruik.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Compleet product

Minpunten

  • Veiligheidsknop gaat snel aan
  • Kleine inhoud van de hakmolen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Renate 24-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Multiquick 9

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit product aangeschaft omdat mijn huidige braun staafmixer na jaren intensief gebruik kapot was gegaan. Ik wilde graag een gelijksoortig apparaat en ben heel blij dat dat gelukt is. Dit apparaat heeft zelfs nog meer vermogen. Heel fijn!

Pluspunten

  • makkelijk schoon te maken
  • veel vermogen
  • zeer makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Er blijft veel groenten achter op de draaischijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Huisvrouw 20-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige hulp in de Keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De staafmixer is geweldig! Met het geweldige vermogen is het een fantastische hulp bij het koken. Naast het maken van soepen en saus hoop ik ook veel gebruik te maken van de accessoires.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tineke 18-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

uitgebreide staafmixer diverse nuttige accessoires

Algemene score

9,0
Ik heb nog niet gebruikt maar het apparaat voelt degelijk aan,Staafmixer waren op zoek naar een betrouwbare krachtige staafmixer naast onze keukenmachine, nu een aantal weken later hebben de keukenmachine al meerdere keren gebruikt voor malen van noten vijgen (taai)en dat gaat prima zeer tevreden over deze aankoop

Pluspunten

  • accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke 15-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

uitgebreide staafmixer diverse nuttige accessoires

Algemene score

9,0
Ik heb nog niet gebruikt maar het apparaat voelt degelijk aan,Staafmixer waren op zoek naar een betrouwbare krachtige staafmixer naast onze keukenmachine, nu een aantal weken later hebben de staafmixer al meerdere keren gebruikt voor malen van noten vijgen (taai)en dat gaat prima zeer tevreden over deze aankoop

Pluspunten

  • accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dariusz 06-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Braun MQ9087 Gourmet best staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een multi-task mixer met hoog vermogen.
De keuze viel op de Braun MQ9087 Gourmet, die precies werkt zoals ik droomde.
Het is erg snel, precies en gemakkelijk te gebruiken.

Pluspunten

  • erg snel
  • precies
  • gemakkelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karlijn 03-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Alles zit erbij zodat je er alles mee kan doen. Is veilig en super handig te bedienen. Ik kan dit apparaat aan iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • compleet pakket

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark B 29-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit product is voor alle markten in de keuken. Het kan veel en het is makkelijk in gebruik. De prijs is wel hoog maar je hebt wel waar voor je geld

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Niet alle delen kunnen in de vaatwasser
  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

yvon 29-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden, krachtig apparaat. Een Braun fan!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een krachtige staafmixer met de mogelijkheden van een keukenmachine.
Nou dat heb ik hiermee gevonden. Met als voordeel dat het minder ruimte inneemt. Wat wil ik nog meer.....gebruiken!!

Pluspunten

  • krachtig
  • veel accessoires
  • ziet er mooi uit

Minpunten

  • nog niet ondervonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brigitte 27-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige, stijlvolle, veelzijdige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Veelzijdige staafmixer die t.o.v. een keukenmachine niet veel plaats inneemt. Krachtige motor en ziet er stijlvol uit. Komt met diverse accessoires.

Pluspunten

  • krachtig
  • stijlvol
  • veelzijdig

Minpunten

  • lange staafmixer
  • spatel deegmenger vlak

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kokkie 21-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een dijk van een hulp in de keuken!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat beschikt over veel hulpstukken, heeft een sterke motor en kan veel aan, en is goed beveiligd. Het beschikt over een waarschuwingslampje dat doorbranden voorkomt. Een topper voor een amateur in de keuken!

Pluspunten

  • sterke motor
  • goede beveiliging
  • veel hulpstukken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lianne 30-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede keukenhulp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een compleet apparaat. Nog maar net gekocht dus nog niet veel gebruikt, maar de toepassingen zijn legio en mijn verwachtingen zijn hoog.

Pluspunten

  • veelzijdigheid
  • degelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JTH 28-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet zijn werk goed, kinderslot is makkelijk te ontgrendelen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De Braun staafmixer gekocht vanwege de extra snij schijven. Deze doen het goed en de groente wordt fijn gesneden in elke seconden.
Echter is het (kinder)slot makkelijk te ontgrendelen voor kinderen. Mijn zoontje van 2 jaar ontgrendelt de staafmixer zeer makkelijk door zijn manier van vasthouden. Als deze ontgrendeling gemaakt is voor kinderen, dan hadden ze het iets lastiger moeten maken,
Daarnaast zijn de houders voor de snijschijven van witplastic en na een keer het snijden van wortel is het plastic al oranje.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Plastic verkleurd
  • Kinderslot makkelijk te ontgrendelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann 15-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Krachtige mixer met veel accessoires

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het grote aantal accessoires maakt het een zeer veelzijdig toestel. Ik ben vooral onder de indruk van de krachtige motor. Gaat prima om bevroren fruit te verwerken in een smootie.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Oprolbaar snoer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mathijs 30-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

krachtige staafmixer met handige extras

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een fijn apparaat met een boel extras die goed op elkaar aansluiten. Enige nadeel is dat je de knop van de staafmixer ingedrukt moet houden als je de staafmixer aan de blender hangt

Pluspunten

  • krachtig
  • makkelijk snelheid bepalen
  • makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • moet knop ingedrukt houden in blender configuratie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MP 26-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Braun Multi-Quick Staafmixer MQ 9087 Gourmet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor het aanschaffen van deze staafmixer, hebben wij vele reviews en videos bekijken. Nu dat wij het in onze bezit hebben, 1 week, ondervinden wij dat het apparaat boven onze verwachtingen presteert. Het is een krachtige en vooral stille machine die zijn werk snel een efficient doet. Tot nu toe, zeer tevreden.

Pluspunten

  • Stille motor
  • Krachtig
  • Kwaliteit product
  • Veiligheid knop grote plus punt ++++

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fafa 19-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goedwerkende en gemakkelijke staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De staafmixer van Braun is echt een aanwinst in de keuken! Het maalt in de kortste keren alle groenten, vlees, noten (wat je maar wilt) fijn. Ook nog eens in de structuur die je wenst! Als je graag in de keuken staat, dan is dit zeker een must om te hebben! Het doet wat er is beloofd door Braun! Wij zijn er super blij mee.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Snel en gemakkelijk schoon te maken
  • Maalt snel fijn

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pelletjes 19-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooi compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Nog niet gebruikt maar het ziet er al super uit.
Alles in 1 apparaat eindelijk alle oude apparaten de deur uit.
Ook een super sterke motor door dat het 1000 watt heeft.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Helen 14-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Krachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer krachtige, geluids vriendelijke staafmixer, makkelijk te reinigen, licht in de hand. Ik heb de staafmixer pas 1 week en ben nog aan het ontdekken wat ik er allemaal mee kan doen in de keuken.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews