Braun MQ 9087 Gourmet - Reviews

Best Reviewed aug 2018 Braun MQ 9087 Gourmet
Best Reviewed - augustus 2018
Specificaties
Vermogen
1000 watt
Inhoud mengbeker
1,5 liter
Fabrikant kleur(en)
rvs, sand gold

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 111 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dirkje 11-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een krachtige alleskunner!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een zeer krachtige staafmixer omdat ik al een keer een minder krachtig model kapot maakte doordat ik dadels wilde fijnmaken om als "deeg" voor een taart te gebruiken. Deze kan dat met gemak aan. En vervolgens heeft hij nog zoveel andere mogelijkheden! Kneden, pureren, snijden, hakken, raspen, echt een alleskunner! Door de indrukknop om de snelheid te regelen is hij erg gemakkelijk te bedienen. Ik heb hem nog maar een paar dagen, maar al heel veel gebruikt omdat hij zo veelzijdig is. Dik tevreden dus!

Pluspunten

  • kan zwaar werk aan door de 1000 watt motor
  • makkelijk harder of zachter door de indrukknop
  • alle hulpstukken kunnen in de vaatwasser
  • mooi design in zwart en roestvrijstaal

Minpunten

  • wat duurder dan de 700 watt modellen
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Staafmix gebruiker 14-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Braun staafmixer

Algemene score

7,0
Net pas in huis. Nog niet gebruikt. De verpakking geopend en alle hulpstukken bekeken. Enkele mogen niet in de afwasmachine.
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jane 02-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Eerste indruk is goed

Algemene score

7,0
Twee keer gebruikt met de kerst. 1x de foodprocessor en 1x de hakmolen. De eerste indruk is goed. Ik heb de Braun Multiquick gekozen vanwege de krachtige motor die gemakkelijk noten kan hakken. Dat ging prima, gemakkelijk en snel. Wel is de inhoud van de hakmolen en de foodprocessor kleiner dan ik had verwacht. En de veiligheidsknop gaat wel heel snel aan. Maar waarschijnlijk is dat gewoon gewenning en leer je vanzelf aan dat je 2 knoppen in moet drukken voor gebruik.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Compleet product

Minpunten

  • Veiligheidsknop gaat snel aan
  • Kleine inhoud van de hakmolen
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marco 21-10-2018
  • Product gekocht

Awesome product!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Today I finally used it and it is very powerful, good quality. A lot of accesories to test still but happy i have many alternatives.
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Reageer

Maarten 17-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voorheen zoveel zitter rommelen met goedkope mixer, maar de Braun 9087 is echt een goede professionele staafmixer. Met alle 6 attributen kan je werkelijk alles klaarmaken.

Pluspunten

  • Gemak

Minpunten

  • Snoer
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 12-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Complete staafmixer met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een degelijke staafmixer die makkelijk te hanteren is. Het product ziet er stevig en solide uit en de vele accessoires maken het makkelijk om de mixer bij veel gerechten te gebruiken in de voorbereiding. Alles is makkelijk af te wassen, dus dat is ook een pluspunt.

Pluspunten

  • Vele accessoires
  • Afwasbaarheid
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Carla van Bergen 07-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijne, snelle en mooie mixer, met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze mixer gekozen voor de vele mogelijkheden die deze mixer heeft, hij werkt snel en is makkelijk in onderhoud. Ook praktisch is het kinderslot. ik ben zeer tevreden met mijn aankoop, dit is mijn 3e Braun mixer (in 30 jaar) en ga ervan uit dat deze mixer me de komende jaren nog veel kookplezier zal geven
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MQ-fan 06-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun MQ handmixer fan

Algemene score

9,0
Alle onderdelen zijn goed doordacht, waardoor het in gebruik zowel handig als eenvoudig schoon te maken is.

Pluspunten

  • Compact en eenvoudig op te bergen
  • Veelzijdig
  • Eenvoudig in gebruik door doordachte constructie

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerrit 03-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig en veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Naast het gebruik als staafmixer is het mogelijk deeg te kneden, allerlei producten te te malen, snijden en te raspen. Het is vooral ook geschikt voor kleinere hoeveelheden.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Veel nuttige assessoires
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Niels025 02-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super staafmixer werkt fantastisch de onderderdelen zijn vaatwasser bestendigd op 1 na dat is de deksel van de grootste kom waar de stafmixer opgeklikt moet worden. Er zitten gaatjes in zo dat er geen water in blijft staan als de vaatwasser klaar is.

Pluspunten

  • Vaatwasser bestendigd
  • Trapschakkelaar voor makkelijk snelheid te bepalen
  • 1000 watt maalt alles tot moes

Minpunten

  • 1 onderdeel mag niet in de vaatwasser
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

h.t. 27-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig in gebruik, werkt goed en snel. Makkelijk te reinigen en op te bergen. Ben er echt blij mee.
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

NL 26-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sterk en compleet

Algemene score

9,0
Goed en zeer compleet product, tot nu toe voor alle snij-, klop- en hakwerkzaamheden die nodig waren kunnen gebruiken. Vooral de traploze snelheidsregeling in de startknop is fijn.

Pluspunten

  • Variabele snelheid
  • Activblade werkt heel goed

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 26-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Superfijn!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gebruik de staafmixer met accessoires voor verschillende doeleinden, van soep maken, tot koekjesdeeg mixen, tot patatjes snijden. Doet z'n werk prima, krachtig apparaat, kan veel producten aan en geeft aan als ie oververhit dreigt te raken.
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 25-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun staafmixer MQ9085

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb 30 jaar een braun staafmixer gehad en een Braun keukenmachine. Altijd goed gefunctioneerd maar de staafmixer was defect. Omdat de keukenmachine te uitgebreid was heb ik gezocht naar een compactere vervaging van beide apparaten. Zodoende kwam ik bij dit model uit.

Pluspunten

  • Fijne uitneembare staafmixer
  • Diverse hulpmiddelen, messen en kommen
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

24-09-2018 24-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige motor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Krachtige motor die ook vast voedsel probleemloos fijn maalt. Grote maatbeker. Eenvoudig te reinigen.

Pluspunten

  • Krachtige motor

Minpunten

  • Relatief zwaar
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Rob 23-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fraaie veelzijdige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Opnieuw gekozen voor een Braun staafmixer na jaren van trouwe dienst.
Nu de nieuwste en zwaarste uitvoering met veel accessoires. Niet voor niets Gourmet genoemd. Voelt nog beter in de hand, is veiliger, krachtiger en kan meer dan je verwacht door een groot aantal nuttige accessoires.
Op en top een ware masterchef in zijn soort.

Pluspunten

  • Fraaie vormgeving
  • Veilig in gebruik
  • Veel mogelijkheden voor allerhande recepten
  • Groot aantal nuttige accessoires

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christine 14-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

BRAUN MQ9087X

Algemene score

9,0
Wat een heerlijk apparaat! Het kan raspen, snijden, hakken, mengen en mixen. Door de verschillende opzetstukken kun je in allerlei maten van grof tot fijn heel snel maaltijden op tafel zetten. Er zit zelfs een patatschijf bij, zo kun je lekker verse friet 'schillen' in een handomdraai. Dit apparaat is echt een aanrader. Ik ben er helemaal tevreden mee.

Pluspunten

  • ACTIVE BLADE TECHNOLOGIE
  • GEEN GESPAT
  • FIJNER RESULAAT
  • VEEL ACCESSOIRES

Minpunten

  • KOSTPRIJS
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Teun 05-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke kwaliteit, zeer uitgebreide collectie opzetstukken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Braun MQ met 6 opzetstukken is eigenlijk nog uitgebreider dan die klinkt. Het opzetstuk voor de foodprocessor heeft bijvoorbeeld ook weer een stuk of 5 verschillende inzetstukken. De staafmixer is met een traploze knop aan te sturen. Voordat je kunt beginnen, moet je de veiligheidsknop indrukken dus je bent altijd bewust bezig met het niet afhakken van je vingers, heel gunstig! De ActiveBlade technologie is erg handig voor het kapotmaken van de ingrediënten onderin de pan of maatbeker. Daar komt bij dat het erop zetten van de staafmixer-kop voelt als het laden van een geweer door de verende kop. De opzetstukken die van wit plastic zijn houden helaas wel kleur vast, dus je moet ze snel afwassen als je bijvoorbeeld wortel, tomaat of paprika hebt verwerkt. Afgezien daarvan vind ik het een perfect product, erg snel, stil en doet gewoon goed zijn werk.

Pluspunten

  • Zeer uitgebreid
  • Enorm snel maar wel erg stil
  • Voelt kwalitatief hoogstaand
  • ActiveBlade technologie voelt goed

Minpunten

  • Wit plastic verkleurt snel
  • Antisliprand zit niet 100% vast
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Claudette 23-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De perfecte keukenhulp! Hakt, snijdt, kneedt en pureert. Super snel, krachtig en goed.
Erg blij met mijn aankoop

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Snel
  • Eenvoudig schoonmaken
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 23-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Practisch apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Kan erg veel. Ik heb nog niet alle mogelijkheden ontdekt. Een wat uitgebreidere handleiding met tips is welkom.
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews